Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben ilk orta parmakla başladım zaten tamamını alıyorum her gece dün girişte oval çizdim bi sıkıntı olmadı
orta ve işaret parmakla dene öyleyse canım
Ay evet canim kismet iste darisi basiniza ins yalniz birilerinden destek alarak yaomam lazim oyuzden yine yeniden yazzdim ben yarin aksam mum alayim en iyisi ve asamalari aize yazaym baska turlu baslaymicam☺
büyük ihtimal deneme olmadığı için dalaşma olmuştur ama sen yenmis birisin bunu şöyle düşün bir derse girdin ve geçtin aynı derdi diğer sene tekrar görüyorsun bazı hatırlayamadığım yerler var ama kitaba baktiginda tıkır tıkır yapıyorsun soruları senin tek ihtiyacın bi kaç kez kendin denemek ben kendin yaptığında zorlanacağını sanmıyorum çünkü bir şekilde yeniden başaracaksın benim duyduğum kadarıyla özellikle bizim gibilerin yendikten sonra fazla ara vermemesi gerekirmiş daha doğrusu bu tüm kadınlar için geçerli vajina dar olurmuş ama atıyorum haftada 2 kere yapılsa darlasmaya fırsatı kalmayacaktır aralarda iyice alışana kadar kendimiz denemede yaparız ki garanti olsun normal doğum olma şansı olsa orasi esneklesebilirdi ama.bak ne güzel rabbim mucize sunmuş sana onun için esin için denemelisin unutma sen başarmış birisin ve tekrar yapman an meselesi yeterki inan

Herkese merhaba arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum ancak uzun zamandır takip edip yazılanları okuyordum. Okurken diyordum eğer başarırsam bende yazıp yardımcı olmaya çalışıcam diye ve çok şükür başardım gerçekten insanın üzerinden kocaman bir yük kalkıyor rahatlıyorsun. Ben ilk denemelerde çok korkyordum kasılıyordum titriyordum bu bi müddet böyle devam etti. Sonra parmağımı falan sokmaya çalıştım onu başardım ama bu yetmedi. 1 hafta önce dilatöre başladım ilk üç boyu rahatlıkla alabildim ve biraz içimde tuttum tabi bol kayganlaştırıcıda sürüyordum. 4. Boya geçtiğimde biraz zorlandım yavaş yavaş denedim adım adım gittim ve o kadar korkulacak birşey olmadığını gördüm. Kafamda kabullendim ve eşli denemeye karar verdim. Eşli deniyceğim zamanda en son aparatla çalıştım ve bi müddet içinde tuttum hatta ilişkide tam o aşamaya geldiğimde çıkartıp hemen denemeye geçtim ve bence esas nokta bu kesinlikle bu şekilde çok rahat oluyor. Eğer sormak istediğiniz birşey varsa özelden ya da buradan yardımcı olabilirm

Ay evet canim kismet iste darisi basiniza ins yalniz birilerinden destek alarak yaomam lazim oyuzden yine yeniden yazzdim ben yarin aksam mum alayim en iyisi ve asamalari aize yazaym baska turlu baslaymicam☺
Canım ne güzel bikere aşmışsın bidaha aş bu mutlulugu kendinden de eşinden de esirgeme. Kızlar eşler cok mutlu oluyor tabi sizde ve cozumu cok basit egzersiz
Canım mum alana kadar bile vakit kaybetme parmakla basla veya kulak copunu streçle

Canım vajnada senin bi organın agzın gibi ağzımzım içide yapısı garip için hiç tuhaf olmasın organmzla yeni tanıstıgımz için böyle garip geliyor işte buda cahilligimz bence
Dakikalara takılma sen 1.aparat aldıktan sonra yavaşca git gel yap sonra 5 kere sokup çıkar (bol kayganlaştırıcı yanmayı azaltıyor bepantholde sürebilirsin biraz)
Sonra 2.aparat soktun ya yandıgını hissettiginde cıkarma dayan vucut kabullencek onu dur bekle içerde sonra nefesle beraber ittir dakikalara takılma gevşe hafif müzik aç rahatlamaya calısarak yap acele etme

kızlar reglim oldukça azaldı kırmızı gelmiyor deneme yapsam dilatorle sakıncası olur mu gece eşimle öyle konustukta döndüğümüzde bu sorunu çözeriz dimi dedi yani bu ay bu sorunu çözmeyi bekliyor biraz da kilo vermemi istiyor çocuk için annesi benim kilodayken bebek ölmüş aynı şey olacak diye düşünüyor.ve tabi başka.sebepleri de var ama.ben bu sorunu çözmeden.neşeme kavuşamam ki keyifli olduğumda diyete spora daha çok adapte.oluyorum böyle.olamiyorum

Canım enfeksiyon kaparsın az daha bekle banyonu yap öyle basla bence.
Sen önce bunu çöz sonra keyfin yerine gelcek diyette sporda olur bebişde olur Allahın izniyle :)

Birde egzersizlerde olabildigince az uyuşturucu krem kullanın kzlar o hisse alışın. Ve gerçekten ben 2 parmaktan snra denemiştim p.. yarıya kadar oldugunda devamı hem olmuyordu hem sanki kalbime saplanıyordu okadar kasıyodum ki canm cok acıyordu
Sonra aparatlarla bikaç gün çalıştım ve kaydı gittiiii o yuzden egzersiz diyorum ya

ne bilim.canım dün eşim öyle.soyleyince bir an önce tamamını almaya alışmak istedim 1.aparatı dahi tamamen alamadim bitmiş.gibi duruyor yarına tamamen biter zaten ama orada aparatla çalışma sansim hiç olmucak eşim görse bunları atmadın mı diye kavga edicez durduk yere o uyurken denesem yine yakalanma ihtimali var of napcam bilmiyorum

Banyoda filan dene canim

bu akşam yola çıkıcaz canım eşimin memleketine gidicez 1 hafta orda kalicaz o yüzden hiç deneme şansım olmayacak bende o yüzden regl.azalmisken.denemeyi dusunuyorum

Tuh ya kotu olmus bu ama soyle bir sey var yanlis hatirlamiyorsam reglden sonra 1 - 2 gun bekleyenler oluyordu. Regl yeni bittiginden dolayi. Belki aci filan hissedip daha da tedirgin olabilirsin ama onemsemem diyorsan dene tabiki hemen bitince.

Tuh ya kotu olmus bu ama soyle bir sey var yanlis hatirlamiyorsam reglden sonra 1 - 2 gun bekleyenler oluyordu. Regl yeni bittiginden dolayi. Belki aci filan hissedip daha da tedirgin olabilirsin ama onemsemem diyorsan dene tabiki hemen bitince.
oranın hassasiyeti geçsin diye 1 2 gün beklemek.daha iyi sanırım ama ben yönü yanlış yapıyor olabilirim popoya doğru itmek gerekiyor bende öyle yaptığımı sanıyorum ama tamamen almıyorum aparatı bunla ilgili video vs de yokki nerede yanlış yapıyorum anliyim içerdeyken her yönü deniyorum ama.bi yerde takılıyor gitmiyor.

Icindeki kaslari gevsetmen gerekiyor o zaman hemen kayiyor hele 1. Aparat ben ilk yaptigimda o kadar sevinmistimki inanamamistim :) bir de bolca kayganlastirici surmen iyi olur

Dün gece söylediklerini yaptım çift parmakta yarıdan daha fazla aldım git gel yapamadım ama girmesi bile beni mutlu etti

Kızlar dün egzersizimin yarısını dizlerimin üzerinde yaptım vajinanın açılması 2 katına çıktı resmen şimdi daha iyi anlıyorum üstte neden daha rahat olunduğunu aklınızda bulunsun eşime de gösterdim açıklığı umutlansın diye belki spreysiz yaparız diyor

Sen ne durumdaydın canım en son

Cok uzun zaman ara vere vere ilerled tasinma vs islerimiz de oldu icimden de gelmedi aparatlarla ilerlemistim. 3.yu alabiliyordum. Uzun sure 4. Cok zorladi olsa bile zorla birazcik olabiliyordu ve esle kesinlikle olmuyordu. Gecenlerde spreyle denedik sanki hafiften olmus gibiydi ve dun denedik yine spreyle ben cok yogun baski hissettim ama esim yarisinin oldugunu soyledi. Uyusuk olmasina ragmen kendimi baya kastim ve sıkıntili hissettim rahat birakabilsek bitecek aslinda. Ben bi sure spreyle deneme yapmayi dusunuyorum bir anda zaten direkt yapamayz bence. Hic degilse az az acilir.

Bana alt daha rahat gibi geliyor ama cok kasiyorm bu defa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…