- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.141
Bence uzanarak yap sen oturuyorsun ve yanlis anlamadiysam kilo da vardi biraz sende de benim gibi o zaman zorlaniyor olabilir sirt ustu uzano zaman ben yanlış mı yapıyorum ben küçük bir delik görüyorum.vajide ve aparatı direk o kısma doğru yonlendiriyorum bi yerden.gectigini hissettiğim an aşağı doğru itiyorum ama sonrasında.bir yere takılıyor direk aşağı doğru o görmediğimiz boşluğa itices öylemi canım
Kızlık zarı öyle hissedilcek bişe değil ben parmakla aparatla bile bozamadm sonra pnis yarıya kadar olmustu baktm bkaç damla kırmızı gelmişti ama hiçbişe anlamadm sadece kenarlarda ince bi yapı bu zar olayı kapatan engelleyen bişe değil
Tek engelimiz KENDİMİZ KASLARIMIZ aslında
Nefesss kegel nefess kegel takıldıgınız yeri geçmeniz için baska bi sebeb yok
evet canim ama uzanarak yaptigimda kalcama yastık koyup denesem de aynı yere takiliyorum malesef kilo sorunum da varBence uzanarak yap sen oturuyorsun ve yanlis anlamadiysam kilo da vardi biraz sende de benim gibi o zaman zorlaniyor olabilir sirt ustu uzan
Yeni yendiğin için öyle hissediyorsundur hala bendede aZck oluyor sen zevk almaya odaklan ve kayganlaştırıcı kullan muhakkakKızlar merhaba ben geçen deneme yapıp başaranlardanim. Ama düşündüğüm gibi olmuyor. Hala içimde bi korku var. İlişki öncesinde yarim saat ben aparatlarla calisiyorum. Esim yanıma geldiğimde hala bi korku oluyor elim ayağım titriyor resmen.bu korku yüzüne ne istek kalıyor ne bisey.ve vajinada da aşırı bi kuruluk oluyor sanırım korkudan. Bu yüzden hala tam anlamiyla birleşme olmuyor zevk vs hala yok . Başarıp bu konuyu da atlayanlariniz varsa eğer nasıl başardınız.acı falan yok ama yinede bu beynim bana oyun oynuyor. Nasıl yenicem bu korkuyu lütfen yardım edin bana
benim fikrim kendini zevk aldığına ikna et canım eşine olan sevgini sayıkla içinden çünkü korkmana hiç gerek yok başarıyorsun ne güzel böyle flört eder şekilde birbirinze yaklasmanizda fayda olacaktırKızlar merhaba ben geçen deneme yapıp başaranlardanim. Ama düşündüğüm gibi olmuyor. Hala içimde bi korku var. İlişki öncesinde yarim saat ben aparatlarla calisiyorum. Esim yanıma geldiğimde hala bi korku oluyor elim ayağım titriyor resmen.bu korku yüzüne ne istek kalıyor ne bisey.ve vajinada da aşırı bi kuruluk oluyor sanırım korkudan. Bu yüzden hala tam anlamiyla birleşme olmuyor zevk vs hala yok . Başarıp bu konuyu da atlayanlariniz varsa eğer nasıl başardınız.acı falan yok ama yinede bu beynim bana oyun oynuyor. Nasıl yenicem bu korkuyu lütfen yardım edin bana
İçerde alt kısımda bir engel var gibi parmağıma dokunuyor ama itince geçiyorsun orayı o vajinanın iç yapısıyla alakalı bence bir de parmağını bi soksan canım anlarsın hemen az önce yine denedim altta yatar pozisyonda ıkındıkça zor açılan vajina üstte geçince kocaman oluyor dizlerini kır canım wc gibi değil ama çömelme yani sonra vajinaya doğru it p.. ben bunu hiç denemedim ama o derece açık ki gördükçe moral buluyorumevet canim ama uzanarak yaptigimda kalcama yastık koyup denesem de aynı yere takiliyorum malesef kilo sorunum da var
Tamam balım deniyorumAcımaz balım ben de öyle sandım hep korktum bir gün duş alırken orayı da yıkıyayım dedim açık yazıyorum kusura bakma öncesinde sevişmiştik eşimle sürtüyüm orayı derken parmağımın bi kısmı içine kaydı şok oldum ertesi gün parmağımla yine denedim girdi o açıklık bizi aldatıyor onun tam ortasına değil de en altkısmından anüse doğru it parmağını üstte boşluk kalacak şekilde aşağı doğru iteceksin zaten hissedeceksin içeriyi sonra egzersiz yapmak için heyecan basacak
evet canim ama uzanarak yaptigimda kalcama yastık koyup denesem de aynı yere takiliyorum malesef kilo sorunum da var
bende öyleyim agliyorum yiyorum habireKilo isimizi zorlastiriyor maalesef ve ben streslendikce daha da yeyip kilo alan biriyim. Uygun pozisyonu bulmamiz gerekiyor. Aslinda orda takilan bi yer yok icimizdeki kaslari gevsetmeyi basardigimizda kayip gidiyor orasi kas. Bazen ben su an hic kasmiyorum dedigim zamanlarda bilrekastigimi fark ediyorum
Canım idrarnı yaparken bi tut bi bırak öyke anlayabliyosun kasları nasl çalştırman gerektiğiniBenim de balayında yarıya kadar olmuştu sonrasında hiç yarısına kadar bile olamadı o zaman nasıl oldu hiç anlamamıştım hayret edilesi bir bünyemiz var doğrusu
Kegele bi türlü alışamadım ben niyeyse daha çok kasmış gibi hissediyorum orayı gevşetemiyorum tekrardan
Canım idrarnı yaparken bi tut bi bırak öyke anlayabliyosun kasları nasl çalştırman gerektiğini
Ben kegelle hiç kayganlaştrcı falan kullanmadan yarıya kadr alabildimBugün deneyeyim bari biraz canım saol
Ben kegelle hiç kayganlaştrcı falan kullanmadan yarıya kadr alabildim
Hatta kasları keşfettikten sonra uzan bacaklarını aç öle egzersizni yap kas gevset kas gevset öle öle alışcaksın
Şimdi aldım denemek için inşallah guzel haberlerle dönerimVemcaine sprey bir tane vardir zaten piyasada
Heyecanla bekliyoruzŞimdi aldım denemek için inşallah guzel haberlerle dönerim
Kızlat bende ağır bir vaji hastasıydım kendi çabamla ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim parmak egserisiz yaptm biç gün evlilğimiz 1.senesine 1 2 hafta kala eşimle denedik ilk defa birlieşme oldu kızlık gitti kanadı biraz sprey ve pomad kullandm bide kayganlaştırıcı sonra regl oldm geçşnce bi daha denedik yapamdm ara girince unutyr gibi oldm sonra. Yİne. 6 7 kere denedik allaha şükür ilk girerken bi kasıyorum sonra içinceyken salıyorum kendni sonrası cok güzel kızlar gerçekten alışnca güzel bişey bebek istyrm ama eşimin sperm sayısı azmış bebek için deneme yapıyoruz ama tutmadı henuz. Kader işte bişey aşıyorsun başka bişey cıkıyor ümidinizi kaybetmeyin benim gibi korkak yendi bi kere yenince oluyor sormak istedğiniz bişey olursa ayrıntılı yazarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?