- 26 Kasım 2017
- 1.500
- 2.172
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.141
evet canim ama uzanarak yaptigimda kalcama yastık koyup denesem de aynı yere takiliyorum malesef kilo sorunum da var
bende öyleyim agliyorum yiyorum habireKilo isimizi zorlastiriyor maalesef ve ben streslendikce daha da yeyip kilo alan biriyim. Uygun pozisyonu bulmamiz gerekiyor. Aslinda orda takilan bi yer yok icimizdeki kaslari gevsetmeyi basardigimizda kayip gidiyor orasi kas. Bazen ben su an hic kasmiyorum dedigim zamanlarda bilrekastigimi fark ediyorum
Canım idrarnı yaparken bi tut bi bırak öyke anlayabliyosun kasları nasl çalştırman gerektiğiniBenim de balayında yarıya kadar olmuştu sonrasında hiç yarısına kadar bile olamadı o zaman nasıl oldu hiç anlamamıştım hayret edilesi bir bünyemiz var doğrusu
Kegele bi türlü alışamadım ben niyeyse daha çok kasmış gibi hissediyorum orayı gevşetemiyorum tekrardan
Canım idrarnı yaparken bi tut bi bırak öyke anlayabliyosun kasları nasl çalştırman gerektiğini
Ben kegelle hiç kayganlaştrcı falan kullanmadan yarıya kadr alabildimBugün deneyeyim bari biraz canım saol
Ben kegelle hiç kayganlaştrcı falan kullanmadan yarıya kadr alabildim
Hatta kasları keşfettikten sonra uzan bacaklarını aç öle egzersizni yap kas gevset kas gevset öle öle alışcaksın
Şimdi aldım denemek için inşallah guzel haberlerle dönerimVemcaine sprey bir tane vardir zaten piyasada
Heyecanla bekliyoruzŞimdi aldım denemek için inşallah guzel haberlerle dönerim
Kızlat bende ağır bir vaji hastasıydım kendi çabamla ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim parmak egserisiz yaptm biç gün evlilğimiz 1.senesine 1 2 hafta kala eşimle denedik ilk defa birlieşme oldu kızlık gitti kanadı biraz sprey ve pomad kullandm bide kayganlaştırıcı sonra regl oldm geçşnce bi daha denedik yapamdm ara girince unutyr gibi oldm sonra. Yİne. 6 7 kere denedik allaha şükür ilk girerken bi kasıyorum sonra içinceyken salıyorum kendni sonrası cok güzel kızlar gerçekten alışnca güzel bişey bebek istyrm ama eşimin sperm sayısı azmış bebek için deneme yapıyoruz ama tutmadı henuz. Kader işte bişey aşıyorsun başka bişey cıkıyor ümidinizi kaybetmeyin benim gibi korkak yendi bi kere yenince oluyor sormak istedğiniz bişey olursa ayrıntılı yazarm
Afedersin canımda elle denerken sanki birşey var ona dokunuyorum daha ilk girişte ittirmeye inan çok korkuyorumKızlat bende ağır bir vaji hastasıydım kendi çabamla ve burdaki arkadaşlar sayesinde yendim parmak egserisiz yaptm biç gün evlilğimiz 1.senesine 1 2 hafta kala eşimle denedik ilk defa birlieşme oldu kızlık gitti kanadı biraz sprey ve pomad kullandm bide kayganlaştırıcı sonra regl oldm geçşnce bi daha denedik yapamdm ara girince unutyr gibi oldm sonra. Yİne. 6 7 kere denedik allaha şükür ilk girerken bi kasıyorum sonra içinceyken salıyorum kendni sonrası cok güzel kızlar gerçekten alışnca güzel bişey bebek istyrm ama eşimin sperm sayısı azmış bebek için deneme yapıyoruz ama tutmadı henuz. Kader işte bişey aşıyorsun başka bişey cıkıyor ümidinizi kaybetmeyin benim gibi korkak yendi bi kere yenince oluyor sormak istedğiniz bişey olursa ayrıntılı yazarm
Aynı bende senşn gibiydim canım elimle denerken olmazdı ıkın nefes al ver parmqğını eğimli sok açıkcak bende öyle derdim ama açılıyor bence kondom parmağına tak bebe yağı sür ben öyle daha kolayma grldi öyle yaptm eşimde bende illakiAfedersin canımda elle denerken sanki birşey var ona dokunuyorum daha ilk girişte ittirmeye inan çok korkuyorumolmuyor bir türlü. Bir de eşinizle p.... denerken o hemen mi sokuyor içeri bir anda mı yoksa yavaş yavaş mı ? Nasıl oluyor? Yavaş olunca kasıyorum hızlı olursa canım yanacak diye korkuyorum da
Pebe yağı komdom tamam canım bakalım nasıl olcak hiç olacak gibi değil et var birşey göremiyorum nasıl sokayım korku çokAynı bende senşn gibiydim canım elimle denerken olmazdı ıkın nefes al ver parmqğını eğimli sok açıkcak bende öyle derdim ama açılıyor bence kondom parmağına tak bebe yağı sür ben öyle daha kolayma grldi öyle yaptm eşimde bende illaki
Alışkanlık korkuyrm hala ilk girdiğinde ama orası zamanla açıldığıniçşn hiç anlamdn giriyor ama yavaş sokuyor içşndeyken kasıyorum bekle diyrm sonra yavşaca kendmi salıyorım sonra alşyrsn hoşuna gidiyor ilk zamanlar zonklama oldu hafif ağrı oldu kastgm için ama zamanla yapa yapa geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?