Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben umudumu kaybetmek üzereyim kızlar ne aparatla çalışabiliyorum ne de eşimle.deneyebiliyorum misafirlikte her ikisini yapmak çok zor denemeye cesaret edemiyoruz ikimizde ki yine olmaz diye bende istemiyorum o aparatin 1.cisini tamamen aldığım an kendime yeniden güvenim gelecek inşallah artık yenerim gerçekten çok yoruldum burada herkes bebek soruyor bebek gündemde eşimde bende normal davranmaya çalışıyoruz ama içten içe o da bekleyiş içinde benim artık teslim olmamı bekliyor sanıyor ki ben naz yapıyorum

Niye karamsarsiniz ömür boyu misafirlikdemi kalacaksiniz. Daha iyi birbirinizi ozleyin

Hayır canım işaret parmağı ilk boğum azıcık dediğin gibi ıkındım sanki popoya doğru az elim boşluğa gitti . Ama el alet daha çok kasıyorum böyle p... ile birden olup bitse
Popoya doğru gitmez yani popoya girmez o vajen icindeki bosluk makata dogru gibi hiseedersiniz baskı olur rahat olun..

Tamamen beni ifade etmissin:\

Niye karamsarsiniz ömür boyu misafirlikdemi kalacaksiniz. Daha iyi birbirinizi ozleyin
canım biz hergun kavga eden ciftiz ve burada biraz duruluruz dedik ama yanliz kalınca yine kavga ediyoruz özlemeye pek sıra gelmiyor ki bende gelmeden önce öyle planlar yapıyordum ozleriz olur gibisinden ama yok birbirimizin inadına gittikçe bu kavgalar bitmiyor

Sizin olay vajiyi geçmiş vaji neysede evlilikde inat olmuyor catışmalar bitmez

Ya evet inatlasinca herşeyi etkiliyor ozman zaten istrsenizde olmaz belkide araniz cok iyi olsa sen simdiye aşmiştin diye düşünüyorum esinden birsz destek olsa denemelerde

Arkadaşlar bu vemcain sprey dun kullandigimda hic birsey olmadi bir kac keredir deniyormuş yalnız bu aksam biraz daha icine soktum ucunu vajinama cok fena yaktı tabi dayanilmiycak gbi degilbi sure sonra gecti sadece hafif yanma kaldi esinle deneme yaparken baya alistiriyordm kendimi ama yanması git gide artti tam vajjna girisimde iki tane küçük kirmizi şislik belirdi sanki sivilce cikacakmis gbi tuhaf ve canm.yandı penis degdikce dayanamadim suan hala aciyor dokununca bi kontrol edeyim dedm kendim bile dokunamiyorm sizce bu niye mikrop mu kaptim anlamadm gayette guzel gidiyordu deneme biraz gevsetmistm az daha dayanabilsem olacakti ikimizde umutluyduk

Uzun zamandır formu takip ediyorum.ama bende hala yapabilmiş değilim ve çok üzgünüm.banada yardımcı olabilir misiniz? 1 yıldır korkularım yüzünden yarım ilişkiye girebiliyoruz sadece..biran önce olsun istiyorum.birgun moralim tamam hazırım derken bir gün korkularım beni ittiriyor.her denememizde bugün olcak diyorum.olmuyor.simdiye kadar hiç bişey kullanmadım.yag krem hiç bişey.yarim da olsa arkadan ilişki yapabildik.on bölgeden sadece başımı alabiliyorum sonra itiyorum.canim yanıyor diye ileriye gidemiyorum.bana yardımcı olun lütfen.

İyi geceler benim sorunumd a sizinkine benziyor . İnşallah düzelir

Yarım girmek büyük başarı ama bi tık ilerlesen ne kadar güzel olduğunu semde anlıcaksın. Hatta suan eşime ben diyorum hadi hadi die :). Sizede teşvik olsun diye yazıyorum. Canım senin egzersizle hemen çözülür bence

Sprey ile y@
hangi sprey bu ?[/QUO
Vemcain sprey eczanelerde bulabilrsin
Bir kac gun arasini acarak kullanmalisin.hem yeni iliskiye girdigmz icin hemde spreyle yaptgin icin.vazelin kullanabilrsin tahris icin yada bepantol surebilrsin cnm

Ya evet inatlasinca herşeyi etkiliyor ozman zaten istrsenizde olmaz belkide araniz cok iyi olsa sen simdiye aşmiştin diye düşünüyorum esinden birsz destek olsa denemelerde
malesef yok kızlar dün gece çocuk denemeleri yapalım evimizde çözelim dedi bakalım inşallah olur diyorum bende ben istiyorum ki kavga etmeyelim normal.bir çift olalım evde tekken ayrı gayriyiz sanki yanımızda birileri var.gibi bende buna sınır oluyorum işte yani sadece yatak odasında yanaşıyor.bende o an istesem bile aklıma başka şeyler geliyor soğuyorum ıslanma bile yaşamıyorum doğrusu

Canım siz severek evlenmediniz mi söylediklerin çok can sıkıcı gerçekten

Canım siz severek evlenmediniz mi söylediklerin çok can sıkıcı gerçekten
evlendik hattâ çocukluk aşkıyız ama böyleyiz işte güne iyi baslasakta mutlaka birşey oluyor ve kavga ediyoruz az önce yine ettik bilmiyorum napicam ne edicem ama böyle oldukça ben ona cinsel yönden yanaşmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…