Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Afedersin canımda elle denerken sanki birşey var ona dokunuyorum daha ilk girişte ittirmeye inan çok korkuyorum olmuyor bir türlü. Bir de eşinizle p.... denerken o hemen mi sokuyor içeri bir anda mı yoksa yavaş yavaş mı ? Nasıl oluyor? Yavaş olunca kasıyorum hızlı olursa canım yanacak diye korkuyorum da

Aynı bende senşn gibiydim canım elimle denerken olmazdı ıkın nefes al ver parmqğını eğimli sok açıkcak bende öyle derdim ama açılıyor bence kondom parmağına tak bebe yağı sür ben öyle daha kolayma grldi öyle yaptm eşimde bende illaki
Alışkanlık korkuyrm hala ilk girdiğinde ama orası zamanla açıldığıniçşn hiç anlamdn giriyor ama yavaş sokuyor içşndeyken kasıyorum bekle diyrm sonra yavşaca kendmi salıyorım sonra alşyrsn hoşuna gidiyor ilk zamanlar zonklama oldu hafif ağrı oldu kastgm için ama zamanla yapa yapa geçiyor

Pebe yağı komdom tamam canım bakalım nasıl olcak hiç olacak gibi değil et var birşey göremiyorum nasıl sokayım korku çok

Et yok aslında biraz buruşuk biyermis sadece açılıp genişliyormuş doktorum demişti ve içi çok kaygan ve ıslak olurmuş genelde

Ağız içi gibiymis bana şey dedi Bi parmakgini orana söküp denerken diger elindeki parmaginla ağız icerden yanağına dokundur itttir bak nasıl hic aynisi dedi sadece biraz buruşuk sarkık onlarda genişliyor sn et sanıyorsun ama değil aslinda dedi parmağı iverde biraz hareket ettir yokla beyne gider birşey olmadığı ve korkun geçer dedi

Bende yarısını alabiliyordum sadece oda tam anlamıyla değil doktor yardimiyla bu kadar yapabilfldim smdi baktm doktor yetmiyor bir yandan dilator aparatlariylada eğitim yapıyorum şuan kendime onuda burada öğrendim

bizde misafirlikteyiz burda aparatla çalışma sansim sıfır hiç hoş kalamıcam ama işin diğer bir boyutu eşimle aramızda şuan regl konusu kapansa olcak gibi hissediyorum neden regl dediğimde şuan kahverengi şekilde leke gibi o şekilde ilişkiye girmenin sakıncası var mı ki bugün evde tek kalınca denemek istedik ama o lekenin geldiğini gördüğümüzde kendimizi rahatlatmakta bulduk çözümü işin garibi 1 gün ayrı kalma mecburiyetimiz dahi olsa daha istekli oluyoruz o yüzden bu süreç bize iyi gelecek gibi

Kizlar merhaba daha önce de yazmıştim buraya bu hastaligi yenenler olmus ben hala ertelemekten yenemeyenlerdenim doktor seansına baslamak icin kadin doğum a muayene oldum durumumu anlattım fiziksel bir problemimin olmadığını soyledi doktor hatta çatala çıktım orayı elledi baktı hiç korkmadim hatta sen vajinismus olsan elletmezsin bile cok rahattin dedi ama anlamıyorum orayiben kendimde bakip elleyebiliyorum cok çok bir korkum yok sadece iş oraya gelince eşime izin vermiyorum biz artik doktor tedavisine basliycaktik gittigim kadin dogumcu bana siz yapabilirsiniz okadar korkun yok diyince bende tekrar kendim yenmeye çalışmalara basliycaktim ki adet oldum gene burdaki yazılanları okumaya basladim siz neler yapıyorsunuz başlangıçta adetim bitince neler yapmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacim var

Bende aynı şekildeydim dilatör al bence bana büyük faydası oldu.

Canım ama sen umutsuz davranıyorsun bak asla yapamam diyenler yapmış orası delik sen kabul etsen de etmesen de sanki değil evet orada bir şey var dokununca sızı oluyor ama sen ona doğru değil onun altına doğru iteceksin sonra rahatladıkça o kapak açılacak üste çekilecek bize güven acı yok sadece biraz cesaretli ol hepimizinki delik de seninki kapalı mı hayır o delik regl oluyorsun nerden geliyor o delikten tabi ki

Evet haklısın öyle cesaretlendiriyorum kendimi regl oluyorum sonuçta bir yerden geliyor açık demekki ama işte ete tutuyorum basamıyorum ileri hep bir korku Allah bu durumdaki cümle kadınların yardımcısı olsun. Çok iyisiniz epey yardımcı oldunuz baya şey öğrendim sayenizde hepinizin kızlar

Bende aynı şekildeydim dilatör al bence bana büyük faydası oldu.
Dilator setim var almıştım ama doğru yöne doğru sokamiyorum sanki bir yere takılıyor eşimle parmak denemesini de yapabiliyorum ikiniyorum hep bunları yaparken ama tabi eşim yaparken parmagini tutuyorum gene korkudan sanki ben kendim değilde o yapsa daha iyi ama o yaparkenden de rahat olamıyorum işte oranin açık oldugunubile bile neden ölcek gibi korkuyorum anlamıyorum bide yorucu bir işte çalışıyorum hergun parmak egzersizleri ni yapcak zamanımda kalmıyor ben istiyorum nasıl yapanlar yapiyor tek seferde öyle olsun istiyorum esimde o şekilde bu yüzden belkide bu zamana kadar yapamadık .

Valla bende yaradı.biraz sende serbest olman lazm tabi sanada bağlı ama en azndan kegelle şunu öğreniyosun ilşki sırasnda baktın kasıyosn hemen gevsetebliyosunn

Adet olmak üzereyim eşim bugün adetin bitince olmasını istiyorum artık dedi yine olmazsa diye bi korku sardı şimdiden belli etmesede içten içten üzülüyor o da

Adet olmak üzereyim eşim bugün adetin bitince olmasını istiyorum artık dedi yine olmazsa diye bi korku sardı şimdiden belli etmesede içten içten üzülüyor o da
benimki de o tıp bisey söyledi şuan evimize 1 hafta sonra gidicez misafirlikteyiz ve o da dönünce olucak dimi dedi yani beklenti icinde şuan herkes bebek soruyor ne yapicam şaştım kaldım aparatla da çalışamıyorum

En küçük dilatörden başla bol kayganlaştırıcı sık ve dik değil aşağıya eğimli olarak it hatta biraz it çıkart sonra tekrar yerleştir herseferinde oranın biraz daha açıldığını farkediceksin ve ilkini tamamen halletmeden ikinciye geçme. Bende yoğun çalışıyordum yoruluyordum sinir stres bide bu mesele artık tamam ben yapamıycam hiç bir zaman falan diyordum ama inan ve yaptığını gördükçe cesaretin artıcak.

Sen hiç doktora gitmeden kendi başına hallettin sanırım bende hiç yapamiycakmisim gibi düşünüyorum surekli ne kadar sürede tamamen kurtuldun bu hastalıktan biraz anlatır mısınız

Sen hiç doktora gitmeden kendi başına hallettin sanırım bende hiç yapamiycakmisim gibi düşünüyorum surekli ne kadar sürede tamamen kurtuldun bu hastalıktan biraz anlatır mısınız
Doktora gittim vajinismus değilsin ya da en hafif seviyedesin dedi çnkü smear testi çubuğunu soktu sonra bana verdi bende sokabildim. Ancak doktordan 4 ay sonra falan yenebildim o da dilatörler ile. Sen tam olarak ne durumdasın parmak yada dilatör denedin mi? Onu bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz belki.

Kızlaar neler yapıyosunuz son durumlar nedir. Ben aştıktan sonra iyice alıştım şimdi ilk girerken yavaş davranıyoruz sonra her türlğsğ kolay oluyor. Benm için hala en kolayı ben üstteyken kendim yerlştirmek.
Bol kayganlaştırıcı ve dilatorlerle cok çalışın zaman geçip gidiyor bu zevkden mahrum kalmayın
Kegeli iyi ögrenin sıkın çiş tutar gibi gevşetirken nefes al ver burundan al ağızdan pufff die ver sürekli diyorum ama hatırlatma olsun istiyorum.
Yöne cok takılmayın gevşerseniz o yolunu buluyor gevşemeye nefese odaklanın
Bende benmki tamamen kapalı sanıyodum deli gibi kzlık resimlerine flan bakıyodm bi ara ama degilmiş herkes gibi açıkmış hep korkudan işte :)
Et parçası diyen arkdş elinde ayır aynayı tut cokcaaa ıkın orda bi delik açıldıgını görceksin ordan sonea ilerlemeye calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…