- 23 Haziran 2018
- 39
- 32
- 88
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.181
Böyle yazıları görüyorum çok mutlu oluyorum. Bir gün bende bu kadar rahat olucam çok az kaldı :)Kızlaar neler yapıyosunuz son durumlar nedir. Ben aştıktan sonra iyice alıştım şimdi ilk girerken yavaş davranıyoruz sonra her türlğsğ kolay oluyor. Benm için hala en kolayı ben üstteyken kendim yerlştirmek.
Bol kayganlaştırıcı ve dilatorlerle cok çalışın zaman geçip gidiyor bu zevkden mahrum kalmayın
Kegeli iyi ögrenin sıkın çiş tutar gibi gevşetirken nefes al ver burundan al ağızdan pufff die ver sürekli diyorum ama hatırlatma olsun istiyorum.
Yöne cok takılmayın gevşerseniz o yolunu buluyor gevşemeye nefese odaklanın
Bende benmki tamamen kapalı sanıyodum deli gibi kzlık resimlerine flan bakıyodm bi ara ama degilmiş herkes gibi açıkmış hep korkudan işte :)
Et parçası diyen arkdş elinde ayır aynayı tut cokcaaa ıkın orda bi delik açıldıgını görceksin ordan sonea ilerlemeye calıs
Bende alttan muayene oldum kadina önce anlattım oda benim seviyemi ölçmek icin olsa gerek muayene yaparken baya orayi eliyle açarak bakti bana elini falan sokmadi tabi ama bana dedi sen kendin yenebilecek durumdasın bosuna para verme tedaviye elletmeyenler var dedi beni baya bir cesaretlendirdi yoksa ben tedaviye gidicektim şuan kendim yenmek istiyorum ama açıkçasi düzenli egzersiz yapmadim sadece esimle arada denemeler yapiyoruz herhangi bir girme olmuyor sanki orda bir yanma oluyor ben ikiniyorum yönünü mu yanlış yapıyoruz ileri gidemiyoruz en sonda doktor denemem icin anestol krem verdi bir deneyin beraber egzersiz yapin diye eşim parmağının yarisini falan soktu okadar izin verdim ertesi gunu de adet oldum şuan bitmesini bekliyorum tekrar basliycam egzersizeoktora gittim vajinismus değilsin ya da en hafif seviyedesin dedi çnkü smear testi çubuğunu soktu sonra bana verdi bende sokabildim. Ancak doktordan 4 ay sonra falan yenebildim o da dilatörler ile. Sen tam olarak ne durumdasın parmak yada dilatör denedin mi? Onu bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz belki.
Burda yazılanları baya okudumda elleyemeyenler oraya bakamayanlar var ben sadece kendimi eşime birakamiyorum kontrol hep bende olsun istiyorum altta oldugum pozisyonda bacağımi hiç açamıyorum kasiyorum direk ustteykende yönünü bulup bir ilerleme kaydedemiyoruz orda bir yanma oluyor aciycak zannedip pes ediyorum detayli anlattım canim yasadigim seyler bundan ibaretDoktora gittim vajinismus değilsin ya da en hafif seviyedesin dedi çnkü smear testi çubuğunu soktu sonra bana verdi bende sokabildim. Ancak doktordan 4 ay sonra falan yenebildim o da dilatörler ile. Sen tam olarak ne durumdasın parmak yada dilatör denedin mi? Onu bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz belki.
Bende aynen öyleydim kontrol bende olsun istiyordum hatta dilatörleri alırken bile umutsuzdum ama dilatör almadan o şekilde deneseydim yine başaramıycaktım dilatörde kontrol bende olduğu için daha rahattım eğer elinde dilatör varsa adetten sonra kesinlikle dene istersen özeldende yazabilirsin daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.Burda yazılanları baya okudumda elleyemeyenler oraya bakamayanlar var ben sadece kendimi eşime birakamiyorum kontrol hep bende olsun istiyorum altta oldugum pozisyonda bacağımi hiç açamıyorum kasiyorum direk ustteykende yönünü bulup bir ilerleme kaydedemiyoruz orda bir yanma oluyor aciycak zannedip pes ediyorum detayli anlattım canim yasadigim seyler bundan ibaret
Canlar yaa bu işi el alet olmadan direk eşinin p... yenenler olmadı mı kiBende aynen öyleydim kontrol bende olsun istiyordum hatta dilatörleri alırken bile umutsuzdum ama dilatör almadan o şekilde deneseydim yine başaramıycaktım dilatörde kontrol bende olduğu için daha rahattım eğer elinde dilatör varsa adetten sonra kesinlikle dene istersen özeldende yazabilirsin daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
Direk uyuştrucu kremlede yenenler cok zeytinyagıyla bile yenebilenler vardıCanlar yaa bu işi el alet olmadan direk eşinin p... yenenler olmadı mı kiel alet ne bileyim yaa uff
Var canım direkt onu deneyin diyen arkadaşlar varVemcaın spreyle yenenler varmi bıde bebe yagıyla ikisinide aldım daha kullanamadım
Yanma agrı oluyor mu kı siz yendiniz miVar canım direkt onu deneyin diyen arkadaşlar var
Sprey sikinca ilk 20 sn.kdr yanma oluyor ama merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.elinizle yelleyin cok kisa suruyor zaten.fakat tamamen uyusturuyor sifir aci.ben 3 ay boyunca yapamadim bu sprey ile yapabildim cok sukur suan spreysiz cokk rahat yapiyorum.ilk 5.6 iliskide sprey ile yaptim iyice genislesin diye.spreyden vajina girisine biraz icine dogru 3.4 fis sık ve bu dertten kurtul okdr diyorum baskada bisi demiuorum.ben burdaku herkese diyorum sprey ile aci yokk bukdr baska seylerle ugrasmayin ben hepinizden vahim durumdayfim biraz cesaret ile hepsi bitti allahima binlerce sukurYanma agrı oluyor mu kı siz yendiniz mi
hangi sprey bu ?Sprey sikinca ilk 20 sn.kdr yanma oluyor ama merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.elinizle yelleyin cok kisa suruyor zaten.fakat tamamen uyusturuyor sifir aci.ben 3 ay boyunca yapamadim bu sprey ile yapabildim cok sukur suan spreysiz cokk rahat yapiyorum.ilk 5.6 iliskide sprey ile yaptim iyice genislesin diye.spreyden vajina girisine biraz icine dogru 3.4 fis sık ve bu dertten kurtul okdr diyorum baskada bisi demiuorum.ben burdaku herkese diyorum sprey ile aci yokk bukdr baska seylerle ugrasmayin ben hepinizden vahim durumdayfim biraz cesaret ile hepsi bitti allahima binlerce sukur
Cok tesekkur ler bu aksam o sekilde deneyecegm inşallahSprey sikinca ilk 20 sn.kdr yanma oluyor ama merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.elinizle yelleyin cok kisa suruyor zaten.fakat tamamen uyusturuyor sifir aci.ben 3 ay boyunca yapamadim bu sprey ile yapabildim cok sukur suan spreysiz cokk rahat yapiyorum.ilk 5.6 iliskide sprey ile yaptim iyice genislesin diye.spreyden vajina girisine biraz icine dogru 3.4 fis sık ve bu dertten kurtul okdr diyorum baskada bisi demiuorum.ben burdaku herkese diyorum sprey ile aci yokk bukdr baska seylerle ugrasmayin ben hepinizden vahim durumdayfim biraz cesaret ile hepsi bitti allahima binlerce sukur
Çok sevinirim detaylı yardımcı olursanBende aynen öyleydim kontrol bende olsun istiyordum hatta dilatörleri alırken bile umutsuzdum ama dilatör almadan o şekilde deneseydim yine başaramıycaktım dilatörde kontrol bende olduğu için daha rahattım eğer elinde dilatör varsa adetten sonra kesinlikle dene istersen özeldende yazabilirsin daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
Olmaz canım alabildin mi p...Kızlar gitgide paranoyak mı ne oluyorumpopoya doğru ıkınınca p... sokunca sanki dışardan popoya doğru yırtılma gibi birşey olur hissi oluyor o popoya yakın yere p... girerse dışardan yırtılma olmaz dimi deride
Hayır canım işaret parmağı ilk boğum azıcık dediğin gibi ıkındım sanki popoya doğru az elim boşluğa gitti . Ama el alet daha çok kasıyorumOlmaz canım alabildin mi p...
Vemcain spreyhangi sprey bu ?
Canım çok sorun olduysa parmak spreyi sıkıp direkt dene senHayır canım işaret parmağı ilk boğum azıcık dediğin gibi ıkındım sanki popoya doğru az elim boşluğa gitti . Ama el alet daha çok kasıyorumböyle p... ile birden olup bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?