- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.181
Var canım direkt onu deneyin diyen arkadaşlar varVemcaın spreyle yenenler varmi bıde bebe yagıyla ikisinide aldım daha kullanamadım
Yanma agrı oluyor mu kı siz yendiniz miVar canım direkt onu deneyin diyen arkadaşlar var
Sprey sikinca ilk 20 sn.kdr yanma oluyor ama merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.elinizle yelleyin cok kisa suruyor zaten.fakat tamamen uyusturuyor sifir aci.ben 3 ay boyunca yapamadim bu sprey ile yapabildim cok sukur suan spreysiz cokk rahat yapiyorum.ilk 5.6 iliskide sprey ile yaptim iyice genislesin diye.spreyden vajina girisine biraz icine dogru 3.4 fis sık ve bu dertten kurtul okdr diyorum baskada bisi demiuorum.ben burdaku herkese diyorum sprey ile aci yokk bukdr baska seylerle ugrasmayin ben hepinizden vahim durumdayfim biraz cesaret ile hepsi bitti allahima binlerce sukurYanma agrı oluyor mu kı siz yendiniz mi
hangi sprey bu ?Sprey sikinca ilk 20 sn.kdr yanma oluyor ama merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.elinizle yelleyin cok kisa suruyor zaten.fakat tamamen uyusturuyor sifir aci.ben 3 ay boyunca yapamadim bu sprey ile yapabildim cok sukur suan spreysiz cokk rahat yapiyorum.ilk 5.6 iliskide sprey ile yaptim iyice genislesin diye.spreyden vajina girisine biraz icine dogru 3.4 fis sık ve bu dertten kurtul okdr diyorum baskada bisi demiuorum.ben burdaku herkese diyorum sprey ile aci yokk bukdr baska seylerle ugrasmayin ben hepinizden vahim durumdayfim biraz cesaret ile hepsi bitti allahima binlerce sukur
Cok tesekkur ler bu aksam o sekilde deneyecegm inşallahSprey sikinca ilk 20 sn.kdr yanma oluyor ama merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.elinizle yelleyin cok kisa suruyor zaten.fakat tamamen uyusturuyor sifir aci.ben 3 ay boyunca yapamadim bu sprey ile yapabildim cok sukur suan spreysiz cokk rahat yapiyorum.ilk 5.6 iliskide sprey ile yaptim iyice genislesin diye.spreyden vajina girisine biraz icine dogru 3.4 fis sık ve bu dertten kurtul okdr diyorum baskada bisi demiuorum.ben burdaku herkese diyorum sprey ile aci yokk bukdr baska seylerle ugrasmayin ben hepinizden vahim durumdayfim biraz cesaret ile hepsi bitti allahima binlerce sukur
Çok sevinirim detaylı yardımcı olursanBende aynen öyleydim kontrol bende olsun istiyordum hatta dilatörleri alırken bile umutsuzdum ama dilatör almadan o şekilde deneseydim yine başaramıycaktım dilatörde kontrol bende olduğu için daha rahattım eğer elinde dilatör varsa adetten sonra kesinlikle dene istersen özeldende yazabilirsin daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
Olmaz canım alabildin mi p...Kızlar gitgide paranoyak mı ne oluyorumpopoya doğru ıkınınca p... sokunca sanki dışardan popoya doğru yırtılma gibi birşey olur hissi oluyor o popoya yakın yere p... girerse dışardan yırtılma olmaz dimi deride
Hayır canım işaret parmağı ilk boğum azıcık dediğin gibi ıkındım sanki popoya doğru az elim boşluğa gitti . Ama el alet daha çok kasıyorumOlmaz canım alabildin mi p...
Vemcain spreyhangi sprey bu ?
Canım çok sorun olduysa parmak spreyi sıkıp direkt dene senHayır canım işaret parmağı ilk boğum azıcık dediğin gibi ıkındım sanki popoya doğru az elim boşluğa gitti . Ama el alet daha çok kasıyorumböyle p... ile birden olup bitse
Sonuçta hepimizin psikolojisi bir değil bana uygun gelen sana gelmeyebilir işi bu şekilde daha kötüye götürmeyelimCanım çok sorun olduysa parmak spreyi sıkıp direkt dene sen
Tamam o zaman canım adetin bitince özelden yazarsın detaylı anlatmaya çalışırım adım adımÇok sevinirim detaylı yardımcı olursan
Sağol canım benim herşey içinSonuçta hepimizin psikolojisi bir değil bana uygun gelen sana gelmeyebilir işi bu şekilde daha kötüye götürmeyelim
Keşke yardımım dokunsaydıSağol canım benim herşey için
Niye karamsarsiniz ömür boyu misafirlikdemi kalacaksiniz. Daha iyi birbirinizi ozleyinben umudumu kaybetmek üzereyim kızlar ne aparatla çalışabiliyorum ne de eşimle.deneyebiliyorum misafirlikte her ikisini yapmak çok zor denemeye cesaret edemiyoruz ikimizde ki yine olmaz diye bende istemiyorum o aparatin 1.cisini tamamen aldığım an kendime yeniden güvenim gelecek inşallah artık yenerim gerçekten çok yoruldum burada herkes bebek soruyor bebek gündemde eşimde bende normal davranmaya çalışıyoruz ama içten içe o da bekleyiş içinde benim artık teslim olmamı bekliyor sanıyor ki ben naz yapıyorum
Popoya doğru gitmez yani popoya girmez o vajen icindeki bosluk makata dogru gibi hiseedersiniz baskı olur rahat olun..Hayır canım işaret parmağı ilk boğum azıcık dediğin gibi ıkındım sanki popoya doğru az elim boşluğa gitti . Ama el alet daha çok kasıyorumböyle p... ile birden olup bitse
Tamamen beni ifade etmissin:\Burda yazılanları baya okudumda elleyemeyenler oraya bakamayanlar var ben sadece kendimi eşime birakamiyorum kontrol hep bende olsun istiyorum altta oldugum pozisyonda bacağımi hiç açamıyorum kasiyorum direk ustteykende yönünü bulup bir ilerleme kaydedemiyoruz orda bir yanma oluyor aciycak zannedip pes ediyorum detayli anlattım canim yasadigim seyler bundan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?