Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar parmak ve aparattan başka , bir doktora vs gidip tamamen konuşarak terapi ile yenen var mı veya duydunuz mu , 15 aylık evliyim ne parmak ne aparat hiç bir gelişme yok maalesef ..

Yanma agrı oluyor mu kı siz yendiniz mi
Sprey sikinca ilk 20 sn.kdr yanma oluyor ama merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.elinizle yelleyin cok kisa suruyor zaten.fakat tamamen uyusturuyor sifir aci.ben 3 ay boyunca yapamadim bu sprey ile yapabildim cok sukur suan spreysiz cokk rahat yapiyorum.ilk 5.6 iliskide sprey ile yaptim iyice genislesin diye.spreyden vajina girisine biraz icine dogru 3.4 fis sık ve bu dertten kurtul okdr diyorum baskada bisi demiuorum.ben burdaku herkese diyorum sprey ile aci yokk bukdr baska seylerle ugrasmayin ben hepinizden vahim durumdayfim biraz cesaret ile hepsi bitti allahima binlerce sukur

hangi sprey bu ?

Cok tesekkur ler bu aksam o sekilde deneyecegm inşallah

Çok sevinirim detaylı yardımcı olursan

Kızlar gitgide paranoyak mı ne oluyorum popoya doğru ıkınınca p... sokunca sanki dışardan popoya doğru yırtılma gibi birşey olur hissi oluyor o popoya yakın yere p... girerse dışardan yırtılma olmaz dimi deride

ben umudumu kaybetmek üzereyim kızlar ne aparatla çalışabiliyorum ne de eşimle.deneyebiliyorum misafirlikte her ikisini yapmak çok zor denemeye cesaret edemiyoruz ikimizde ki yine olmaz diye bende istemiyorum o aparatin 1.cisini tamamen aldığım an kendime yeniden güvenim gelecek inşallah artık yenerim gerçekten çok yoruldum burada herkes bebek soruyor bebek gündemde eşimde bende normal davranmaya çalışıyoruz ama içten içe o da bekleyiş içinde benim artık teslim olmamı bekliyor sanıyor ki ben naz yapıyorum

Niye karamsarsiniz ömür boyu misafirlikdemi kalacaksiniz. Daha iyi birbirinizi ozleyin

Hayır canım işaret parmağı ilk boğum azıcık dediğin gibi ıkındım sanki popoya doğru az elim boşluğa gitti . Ama el alet daha çok kasıyorum böyle p... ile birden olup bitse
Popoya doğru gitmez yani popoya girmez o vajen icindeki bosluk makata dogru gibi hiseedersiniz baskı olur rahat olun..

Tamamen beni ifade etmissin:\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…