Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çocuk denmesini nasıl yapacaksınız sorunu çözmeden anlamadım

aparatı vajina girişine paralel tut

Bakın kızlar söyle tarif edimmi size sprey sıkın uyuşsun bebe yağı sürün sonra yatın bacaklarnızı doğum yapar gibi acın sonra sağ işaret parmağına prezervatif takın sonra bi yastpın üstüne aynağı koyun ordan deliği görün ıkının nefes al ver yapın hatta slowtürkü acın müzik felan dinleyin sonra acıldğını görünce hafiçe sok zaten uyuşmş olcak ıkın nefes al ver yavaşca ilerle zaten kaycak ama içeriye girerken sanki bişeyi kazırken parmğımızı oynatız ya öyle ittirin popoya meyilli inş tarif edebilmişiödir yoksa girmez. Bende et parçası var yapamıyorum diyordum orayı öyle yapınca gidiyoe zaten ıkın tam ortası etlerin ortası kıxlar anlayaman yazsın

Kızlar başlığı bulamadım ama kremler spreyler hep yanma yapıyor bu iş biraz cesaret biraz beyinde bitiyor ben zeytinyağı ile yendim 2 ayın sonunda gerçekten karı koca olabildik hem de hiç acı ağrı korku duymadan çok kolay oldu inanamadım bu kadar basit miydi dedim kendinizi kasıp sıkmayın inanın çok kolay

bence sprey ve baska uyusturucu kullanmayalım ya o dahada tedirgin yapıyor sanki şahsen kendı adıma soylıyım benm oram uyusunca içim daha bir tuhaf oluyor hic bisey hıssetmeyınce dedm nereye gıdıyor noluyor burada anlamıyorm . ama uyusturmadan sankı daha rahat oluyor hissedince vazelin bebe yağı falan bunlarla denemeler daha kolay oluyordu sprey emla krem vs bunlar biraz sızı ve yanma bırakıyor orada ve bu yanma sızı falan bunlara ilaç oldugu için dayanıyoruz penise neden dayanmıyoruz ? ordada 20 30 saniyelik bir yanma oluyor penislede bu olcak mantıklı değilmi belkide hiç olmuycak penisle bu bizim kasmamız baglı birde vajina darlığıyla alakalı şeyler . ilaca dayandıgımız gibi dayansak biraz yanmasına acısına bize zarar vermiycek hatta mutlu edicek bn ilaçları kullandıktan ve dün akşamki sprey yanmasından ve oluşan şişlikten sonra düşüncelerim değişti bnm le aynı durumları yaşayan var mı bu spreyden dolayı

Ya aslında bencede uyuşturucuya gerek yok zaten egsersizdede acımıyorki nefes alırsan ama kayıp gidiyor.biraz egzersiz sonrası olcak baska şeylerle ugraşmayın kızlaaarrrr

Egzersiz bence genişletmek için güzel oluyor böylece p.. cok kolay kayıyor sabırla egzersiz yaparak açıyoruz. Eşimizle öyle olmuyor cnku adamlarda şevk kalmıyor benm eşim giderdi bi anda mesela bu şekilde maça hazırlık yapnca eşinizle sadece zevk almak kalıcak size :) benden size söz. ayrıca zor olanı yapmış oluyosunuz egzersizle sonra eşinizle okadar kolay oluyorki yönünü buluyor kendi

Ben 2 parmağı rahat alıyorum şu anda artık eşimle deneme kaldı ama o kendini hazır hissetmiyor

Bizde 2 yıldır arkadan ilişkiye giriyoruz ama önden bir gıdım bile ilerleyemiyoruz arkadan okadar kolay okadar sorunsuz ki ama ben normalini istiyorum bunu mecburiyetten yapıyorum esimde belki bu zamana kadar o yüzden idare etmiştir bu iş bu yüzden uzamistir

Olsun canım bu senin için sorun teşkil ediyor mu?

Yani ediyor tabi ediyor derken hem doğru bisey değil bunu biliyoruz Allah affetsin hem sağlık açısından kotu isteyerek yaptigim bişey değil yani mecburiyetten olan yapmak zorunda kaldigim bişey
Aaaa tamamen yanlış anlaşılma oldu pardon ben sen arkanı dönüyorsun eşin arkadan vajinaya giriş yapıyor sandım. Canım hemen vazgeç bu alışkanlıktan o sizin için ikinci bir yol olmuş ama yanlışın üzerine gitmek lazım. Biz de 4 senedir ilişkiye giremiyoruz ama eşim sevişme esnasında bir şekilde boşalıyor. Siz de en azından bu şekilde rahatlatın eşinizi bizlerle birlikte sorununuzu çözün rahatlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…