- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.221
Çocuk denmesini nasıl yapacaksınız sorunu çözmeden anlamadımmalesef yok kızlar dün gece çocuk denemeleri yapalım evimizde çözelim dedi bakalım inşallah olur diyorum bende ben istiyorum ki kavga etmeyelim normal.bir çift olalım evde tekken ayrı gayriyiz sanki yanımızda birileri var.gibi bende buna sınır oluyorum işte yani sadece yatak odasında yanaşıyor.bende o an istesem bile aklıma başka şeyler geliyor soğuyorum ıslanma bile yaşamıyorum doğrusu
bende bilmiyorum canım ama o böyle devam ettikçe herse y daha kötüye gidecek haberi yokÇocuk denmesini nasıl yapacaksınız sorunu çözmeden anlamadım
aparatı vajina girişine paralel tutbelki de canım ben yaptığım şekli anlatmaya calisim oturur şekilde sırtımı yasliyorum bacaklarımı iyice açıyorum ve önce aparatı vajina girişinde tutuyorum itmeden kendimi rahat hissettiğim anda biraz itiyorum ama aşağı yapamiorm hemen orada sanki içerden bisey çeker gibi oluyor ben kendimi rahat bırakdıkça ve o hissi alınca aşağı doğru itiyorum ve benim hissettiğim baya hızlıca giriyor gibi ama baktığımda çokta hızlı girmiyor aynı şekilde kendi duruşumu ve rahatligimi bozmadan devam ediyorum nefes alıp veriyorum ve sonra bir yere geliyorum bugün kendimi daha da rahatlatmaya çalıştım oradan geçer gibi oldu sanki bir et vardı ve o eti aşağı doğru itmiş gibi birşey algiladim ama sonra yine ilerlemedi yönünü belirleyemiorm sanırım ve regl olmayisimda beni korkutuyor acaba yanlış bisey mı yaptım diye hiç bu kadar geç olmazdım.hormonlardan mı anlamadim
tesekkür ederm canm vazelin harici pek birsey kullanmıycam bir kac günSprey ile y@
Bir kac gun arasini acarak kullanmalisin.hem yeni iliskiye girdigmz icin hemde spreyle yaptgin icin.vazelin kullanabilrsin tahris icin yada bepantol surebilrsin cnm
Ya aslında bencede uyuşturucuya gerek yok zaten egsersizdede acımıyorki nefes alırsan ama kayıp gidiyor.biraz egzersiz sonrası olcak baska şeylerle ugraşmayın kızlaaarrrrbence sprey ve baska uyusturucu kullanmayalım ya o dahada tedirgin yapıyor sanki şahsen kendı adıma soylıyım benm oram uyusunca içim daha bir tuhaf oluyor hic bisey hıssetmeyınce dedm nereye gıdıyor noluyor burada anlamıyorm . ama uyusturmadan sankı daha rahat oluyor hissedince vazelin bebe yağı falan bunlarla denemeler daha kolay oluyordu sprey emla krem vs bunlar biraz sızı ve yanma bırakıyor orada ve bu yanma sızı falan bunlara ilaç oldugu için dayanıyoruz penise neden dayanmıyoruz ? ordada 20 30 saniyelik bir yanma oluyor penislede bu olcak mantıklı değilmi belkide hiç olmuycak penisle bu bizim kasmamız baglı birde vajina darlığıyla alakalı şeyler . ilaca dayandıgımız gibi dayansak biraz yanmasına acısına bize zarar vermiycek hatta mutlu edicek bn ilaçları kullandıktan ve dün akşamki sprey yanmasından ve oluşan şişlikten sonra düşüncelerim değişti bnm le aynı durumları yaşayan var mı bu spreyden dolayı
Ben 2 parmağı rahat alıyorum şu anda artık eşimle deneme kaldı ama o kendini hazır hissetmiyorEgzersiz bence genişletmek için güzel oluyor böylece p.. cok kolay kayıyor sabırla egzersiz yaparak açıyoruz. Eşimizle öyle olmuyor cnku adamlarda şevk kalmıyor benm eşim giderdi bi anda mesela bu şekilde maça hazırlık yapnca eşinizle sadece zevk almak kalıcak size :) benden size söz. ayrıca zor olanı yapmış oluyosunuz egzersizle sonra eşinizle okadar kolay oluyorki yönünü buluyor kendi
Bizde 2 yıldır arkadan ilişkiye giriyoruz ama önden bir gıdım bile ilerleyemiyoruz arkadan okadar kolay okadar sorunsuz ki ama ben normalini istiyorum bunu mecburiyetten yapıyorum esimde belki bu zamana kadar o yüzden idare etmiştir bu iş bu yüzden uzamistirUzun zamandır formu takip ediyorum.ama bende hala yapabilmiş değilim ve çok üzgünüm.banada yardımcı olabilir misiniz? 1 yıldır korkularım yüzünden yarım ilişkiye girebiliyoruz sadece..biran önce olsun istiyorum.birgun moralim tamam hazırım derken bir gün korkularım beni ittiriyor.her denememizde bugün olcak diyorum.olmuyor.simdiye kadar hiç bişey kullanmadım.yag krem hiç bişey.yarim da olsa arkadan ilişki yapabildik.on bölgeden sadece başımı alabiliyorum sonra itiyorum.canim yanıyor diye ileriye gidemiyorum.bana yardımcı olun lütfen.
Olsun canım bu senin için sorun teşkil ediyor mu?Bizde 2 yıldır arkadan ilişkiye giriyoruz ama önden bir gıdım bile ilerleyemiyoruz arkadan okadar kolay okadar sorunsuz ki ama ben normalini istiyorum bunu mecburiyetten yapıyorum esimde belki bu zamana kadar o yüzden idare etmiştir bu iş bu yüzden uzamistir
Bu arada arkadan ilişkiden kastınız nedir?Olsun canım bu senin için sorun teşkil ediyor mu?
Yani ediyor tabi ediyor derken hem doğru bisey değil bunu biliyoruz Allah affetsin hem sağlık açısından kotu isteyerek yaptigim bişey değil yani mecburiyetten olan yapmak zorunda kaldigim bişeyOlsun canım bu senin için sorun teşkil ediyor mu?
Bildiğin arkadan iliski önden yapamıyoruz ama arkadan yapabiliyoruz burda herşeyi açık açık konuşuyoruz bunu da söylememin bir sakincasi oldugunu sanmıyorumBu arada arkadan ilişkiden kastınız nedir?
Aaaa tamamen yanlış anlaşılma oldu pardon ben sen arkanı dönüyorsun eşin arkadan vajinaya giriş yapıyor sandım. Canım hemen vazgeç bu alışkanlıktan o sizin için ikinci bir yol olmuş ama yanlışın üzerine gitmek lazım. Biz de 4 senedir ilişkiye giremiyoruz ama eşim sevişme esnasında bir şekilde boşalıyor. Siz de en azından bu şekilde rahatlatın eşinizi bizlerle birlikte sorununuzu çözün rahatlayınYani ediyor tabi ediyor derken hem doğru bisey değil bunu biliyoruz Allah affetsin hem sağlık açısından kotu isteyerek yaptigim bişey değil yani mecburiyetten olan yapmak zorunda kaldigim bişey
Tabi ki yok burda amaç sorunlara çözüm bulmak sizin sorununuzda çözülecek inş. Yeter ki buna İnanınBildiğin arkadan iliski önden yapamıyoruz ama arkadan yapabiliyoruz burda herşeyi açık açık konuşuyoruz bunu da söylememin bir sakincasi oldugunu sanmıyorum
Amacım yargılamak değil lütfen yanlış anlamayın herkesin ne yaşadığını bilemeyizTabi ki yok burda amaç sorunlara çözüm bulmak sizin sorununuzda çözülecek inş. Yeter ki buna İnanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?