Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canımm bence tam kıvamdasın kesinlikle dene olmaması için hiçbi sebeb yok bende aparatta 10 cmden cok alamıyodum eşimleyken uyarılma olunca oldu cnku uyarıldıkca rahim genisliyor boyu uzuyor uzunluga takılma 7 cm den sonrası olur önemli olan genişlik oda tamam zaten olmus sayıyorum ben seni
Muhakkak dene ve bizede yaz :)

canmö telefonuna uygulama indir.ovulasyon tarihini yani yumurtlama tarihini hesaplıyor.yada en güveniliri eczaneden ovulasyon testi al..bende şuan yok korunuyoruz canm zaten bende vajii yeni yenenlerdenim

canmö telefonuna uygulama indir.ovulasyon tarihini yani yumurtlama tarihini hesaplıyor.yada en güveniliri eczaneden ovulasyon testi al..bende şuan yok korunuyoruz canm zaten bende vajii yeni yenenlerdenim
Telefona indireyim canım bebek istiyoruz korunma yok serbest bizde
Inşallah en kısa zamanda istiyoruz hayırlısı olsun

Ben 2 parmakta rahatım eşimin p... de hemen hemen o kadar 3 e geçmeden başarmayı düşünüyorum. Dün denemek için yatağa yattık ama girişimde bulunmadan kalktık. Çünkü ben inanılmaz gerginim eşim ne dese batıyor

Bu arada ovulasyon da gerdi beni tek çiZgi çift çizgi silik çizgi derken psikolojim bozuluyor. En iyisi regl bitimi gün aşırı denemek
evet ama hergün deneme yapıncada sperm kalitesi düşebiliyormuş 2 3 günde birideal diye duymuştum.
ama ovulasyon tarihinden eminsen ve diyelim 1o uysa bi gün öncesi ve bigün sonrası birde ovulasyon gününde dene bence benm çoğu tanıdığım bu şeklde olmlu sonçlar aldılar

ozaman kesnlkle eczaneden ovulasyon testi al . çünkü onlar daha net sonuçlandırıyor.
Ovulasyon takvimi yükledim son adet tarihi ile olacağın adet tarihini de söylüyor ayrıca doğurganlık tarihlerini hangi tarihler arası ilişkiye girersem o tarihlerde kuvvetle muhtemel olacağını ve hamile kalırsam inşallah günleri de sayıyor haber veriyor çok güzel bir uygulama geriye bi tek çalışmalar kalıyor
Allah'ın izniyle sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder tüm isteyenlere hepimize inşallah

inşallah canm benmmmmmm

Bu arada kızlar kolay hamilelik için ovulasyon tarhleri önemli bunu biliyoruz.yazılar okurken mynette bişey gördüm aynısını kopyalayıp yapıştıtıyorum
Düzenli adet gören bir kadında hamilelik şansının yüksek olduğu günler, yumurtlama gününden 3 gün önce ve 1 gün sonra olmak üzere toplamda 4 günlük bir süredir. Bu günler içerisinde gün aşırı cinsel ilişkide bulunmak gebelik şansını artırır. 28 günde bir adet gören bir kadın için 11-15. günler arasında hamile kalma şansı en yüksektir

Yani benimki bazen 23 bazen 25 bazen de28 oluyor napicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…