- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.281
Canımm bence tam kıvamdasın kesinlikle dene olmaması için hiçbi sebeb yok bende aparatta 10 cmden cok alamıyodum eşimleyken uyarılma olunca oldu cnku uyarıldıkca rahim genisliyor boyu uzuyor uzunluga takılma 7 cm den sonrası olur önemli olan genişlik oda tamam zaten olmus sayıyorum ben seniKizlar merhaba. Acil fikrinize ihtiyacim var. Capi 2.5 cm boyu 11.5 cm olan kendi yaptigim aparati sadece zeytinyagi ve ultrason jeliyle aliyorum. Vemcaine ile denedim onda da daha ilerisine gidemedim. Kalinlik olarak daha da kalinlastirsam olacak gibi cunku 3 parmagimi filan cok rahat aliyorum. Ama en buyuk dilatorun boyu 13.5 cm. Cok afedersiniz esimin p... de benim aldigimdan buyuk gorunuyor. 1 yili gecti evleneli. Cok kotuyum dusunmekten uyku uyuyamiyorum. Artik kari koca olmak istiyorum ama icimde de bi korku.sizce su asamada deneyeyim mi? Yoksa 11.5 cmden daha uzun almaya mi calisayim aparati? Bu aksam denemek istiyorum. Ama 11.5 cmden sonrasinda sizi aci oluyor itemiyorum. Acaba uyarilmadigim icin mi? Aparatla sıfır zevk sıfır tahrik cunku. Lutfen beni biraz rahatlatin yol gosterin. Fikirlerinize cok ihtiyacim var. Aksam denemeli miyim? Simdiden cok sag olun.
canmö telefonuna uygulama indir.ovulasyon tarihini yani yumurtlama tarihini hesaplıyor.yada en güveniliri eczaneden ovulasyon testi al..bende şuan yok korunuyoruz canm zaten bende vajii yeni yenenlerdenimYani normal mi sana göre canım inşallah öyledir. Ve umarım süreci etkilemez tam bu illetten kurtulduk diye sevinirken bi de bu çıkmaz inşallah, bebek var mı sende canım biz istiyoruz bakalım kaçıncı denemede olacak hemen olmuyormuş duyduğum kadarıyla yumurtlama dönemine de bağlı sanırım genelde adetten sonra ilk 14 gün içinde ilişki denemesi yapın diyorlar ama canım nasip sonuçta
Telefona indireyim canım bebek istiyoruz korunma yok serbest bizdecanmö telefonuna uygulama indir.ovulasyon tarihini yani yumurtlama tarihini hesaplıyor.yada en güveniliri eczaneden ovulasyon testi al..bende şuan yok korunuyoruz canm zaten bende vajii yeni yenenlerdenim
ayyy inşallah canm yaa güzel haberlerini bekliyorummmmmTelefona indireyim canım bebek istiyoruz korunma yok serbest bizde
Inşallah en kısa zamanda istiyoruz hayırlısı olsun
ozaman kesnlkle eczaneden ovulasyon testi al . çünkü onlar daha net sonuçlandırıyor.Telefona indireyim canım bebek istiyoruz korunma yok serbest bizde
Inşallah en kısa zamanda istiyoruz hayırlısı olsun
sen ne durumdasın canm....ay benm varya birden oldu yendim ama daha 2.yi yapamadm yendkten sonraHepimiz yenetiz de burda hamilelik konuşuruz inş.
evet ama hergün deneme yapıncada sperm kalitesi düşebiliyormuş 2 3 günde birideal diye duymuştum.Bu arada ovulasyon da gerdi beni tek çiZgi çift çizgi silik çizgi derken psikolojim bozuluyor. En iyisi regl bitimi gün aşırı denemek
Inşallah canım çok teşekkürlerayyy inşallah canm yaa güzel haberlerini bekliyorummmmm
Ovulasyon takvimi yükledim son adet tarihi ile olacağın adet tarihini de söylüyor ayrıca doğurganlık tarihlerini hangi tarihler arası ilişkiye girersem o tarihlerde kuvvetle muhtemel olacağını ve hamile kalırsam inşallah günleri de sayıyor haber veriyor çok güzel bir uygulama geriye bi tek çalışmalar kalıyorozaman kesnlkle eczaneden ovulasyon testi al . çünkü onlar daha net sonuçlandırıyor.
inşallah canm benmmmmmmOvulasyon takvimi yükledim son adet tarihi ile olacağın adet tarihini de söylüyor ayrıca doğurganlık tarihlerini hangi tarihler arası ilişkiye girersem o tarihlerde kuvvetle muhtemel olacağını ve hamile kalırsam inşallah günleri de sayıyor haber veriyor çok güzel bir uygulama geriye bi tek çalışmalar kalıyor
Allah'ın izniyle sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder tüm isteyenlere hepimize inşallah
Ben deneme yapamadım henüzsen ne durumdasın canm....ay benm varya birden oldu yendim ama daha 2.yi yapamadm yendkten sonraşimdide onun psikolojisi geriyo
Olcak olcakkk inanıyormmm hepinzeee gerçkyen dayanılmayacak bi acı değilBen deneme yapamadım henüz
Yani benimki bazen 23 bazen 25 bazen de28 oluyor napicam benBu arada kızlar kolay hamilelik için ovulasyon tarhleri önemli bunu biliyoruz.yazılar okurken mynette bişey gördüm aynısını kopyalayıp yapıştıtıyorum
Düzenli adet gören bir kadında hamilelik şansının yüksek olduğu günler, yumurtlama gününden 3 gün önce ve 1 gün sonra olmak üzere toplamda 4 günlük bir süredir. Bu günler içerisinde gün aşırı cinsel ilişkide bulunmak gebelik şansını artırır. 28 günde bir adet gören bir kadın için 11-15. günler arasında hamile kalma şansı en yüksektir
Canısı ozaman sen programı indir en az 8 ay öncesine kadr adet tarihlerni gir o ortalama bişey çıkarıyor.takvimden bak yüksek dediği günlerde eczaneden ovulasyon testide al onuda yapYani benimki bazen 23 bazen 25 bazen de28 oluyor napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?