Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ozaman kesnlkle eczaneden ovulasyon testi al . çünkü onlar daha net sonuçlandırıyor.
Ovulasyon takvimi yükledim son adet tarihi ile olacağın adet tarihini de söylüyor ayrıca doğurganlık tarihlerini hangi tarihler arası ilişkiye girersem o tarihlerde kuvvetle muhtemel olacağını ve hamile kalırsam inşallah günleri de sayıyor haber veriyor çok güzel bir uygulama geriye bi tek çalışmalar kalıyor
Allah'ın izniyle sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder tüm isteyenlere hepimize inşallah

inşallah canm benmmmmmm

Bu arada kızlar kolay hamilelik için ovulasyon tarhleri önemli bunu biliyoruz.yazılar okurken mynette bişey gördüm aynısını kopyalayıp yapıştıtıyorum
Düzenli adet gören bir kadında hamilelik şansının yüksek olduğu günler, yumurtlama gününden 3 gün önce ve 1 gün sonra olmak üzere toplamda 4 günlük bir süredir. Bu günler içerisinde gün aşırı cinsel ilişkide bulunmak gebelik şansını artırır. 28 günde bir adet gören bir kadın için 11-15. günler arasında hamile kalma şansı en yüksektir

Yani benimki bazen 23 bazen 25 bazen de28 oluyor napicam ben

Canısı ozaman sen programı indir en az 8 ay öncesine kadr adet tarihlerni gir o ortalama bişey çıkarıyor.takvimden bak yüksek dediği günlerde eczaneden ovulasyon testide al onuda yap
Programı indirdim 8 ay öncesini bilimiyorum doğru düzgün ama 3 ay öncesini not etmiştim yendikten sonra not ettim adet günlerinde değişme oluyo diye.
Ortalama 2 gün erken bişey çıkardı 21 eylül doğurganlık diyo

Canım 2-3gün erken gelmesi normal yumurtlama sıvısı var yumurtlama gününe yakın vücut onu salgılıyor onu da takip edebilirsin.Aynı yumurta akına benzer sıvı geldiği gün ve ertesi 2 gün mutlaka yumurtlama günündür yumurta 24 saat sperm 72 saate kadar yaşar çok da dert etme rabbim yazdıysa onlar bir şekilde buluşur. Benim arkadaşım günde 3 kere deniyordu yapma sperm az kalır dedim demeye kalmadı kız hamile kaldı

Stres yaparsan olmaz akışına bırak

Demekki 18 19 20 21 inde çalşmalarını yap sen bu ay böyle bi dene bakalm . O sürede eczanedende test al

Tahris olmussunuz sanirim gectimi

Evet canım normalde reglim düzenlidir ve evet tabiki Rabbim nasip ederse olur sağolasın inşallah hayırlısı olsun. O günlerde deneyelim :)

Canım afedersin 2 parmağı yanyanamı tutup delikte ilerleteceğiz işaret parmağı ilerlettim biraz içeride boşluk var yanlarda ete dokundum çıkardım hemen ve yanma oldu geçti. Haz alma durumu hangi noktada oluyor birde kızlık zarı ne kadar ileridedir

Canım ben küs işareti yapıp denedim oldu .Kuruluk olduğu için yanıyordur. Eldiven ve jel kullan. Orada kocaman bir delik bolca da et var bunlardan korkma. Zar 2-3 cm içerde olması lazım benimki duruyordu ama 2parmağımı da tamamen almama rağmen hala bir kanama olmadı. Jinekolojik muayenede doktor gözle gördü zarı düşün hiçbir alet yoktu. O kadar girişte yani zar.

Aylardır egzersiz yapıyorum haz almıyorum bunu p..yapabilen arkadaşlar bilir :)

Önce tek parmak sokup digerini yandanda sokabilirsin veya küs işareti yapıpda koyabilirsin. Yanma arkdşn dedigi gibi kuruluktan olur.
Haz almada anca eşinleyken oluyor alışınca veya cinsel içerkli film izleyerek egzersz yaparsan belki
Aylardır egzersiz yapıyorum haz almıyorum bunu p..yapabilen arkadaşlar bilir :)
Canım artk eşine söyle zorla ikna et yada sen yanaş flan aş cnku erteledikce erteleniyor zaman geçiyore

Ya... yani girişte zar tamam canım. Yardımların için. Ne kadar cahilim sayende sayenizde çok şey öğrendim. Birçok şeyi buradan öğrendim uygulamaya çalışıyorum. Kimseye soramıyorsun Canım birde biz o zara dokunuyor muyuz yani elle yırtar mıyım hani o korku var elimle birşeye dokunup acırsam daha yapamam gibi Hergün değişik bir korku geliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…