Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canısı ozaman sen programı indir en az 8 ay öncesine kadr adet tarihlerni gir o ortalama bişey çıkarıyor.takvimden bak yüksek dediği günlerde eczaneden ovulasyon testide al onuda yap
Programı indirdim 8 ay öncesini bilimiyorum doğru düzgün ama 3 ay öncesini not etmiştim yendikten sonra not ettim adet günlerinde değişme oluyo diye.
Ortalama 2 gün erken bişey çıkardı 21 eylül doğurganlık diyo

Canım 2-3gün erken gelmesi normal yumurtlama sıvısı var yumurtlama gününe yakın vücut onu salgılıyor onu da takip edebilirsin.Aynı yumurta akına benzer sıvı geldiği gün ve ertesi 2 gün mutlaka yumurtlama günündür yumurta 24 saat sperm 72 saate kadar yaşar çok da dert etme rabbim yazdıysa onlar bir şekilde buluşur. Benim arkadaşım günde 3 kere deniyordu yapma sperm az kalır dedim demeye kalmadı kız hamile kaldı

Stres yaparsan olmaz akışına bırak

Demekki 18 19 20 21 inde çalşmalarını yap sen bu ay böyle bi dene bakalm . O sürede eczanedende test al

Tahris olmussunuz sanirim gectimi

Evet canım normalde reglim düzenlidir ve evet tabiki Rabbim nasip ederse olur sağolasın inşallah hayırlısı olsun. O günlerde deneyelim :)

Canım afedersin 2 parmağı yanyanamı tutup delikte ilerleteceğiz işaret parmağı ilerlettim biraz içeride boşluk var yanlarda ete dokundum çıkardım hemen ve yanma oldu geçti. Haz alma durumu hangi noktada oluyor birde kızlık zarı ne kadar ileridedir

Canım ben küs işareti yapıp denedim oldu .Kuruluk olduğu için yanıyordur. Eldiven ve jel kullan. Orada kocaman bir delik bolca da et var bunlardan korkma. Zar 2-3 cm içerde olması lazım benimki duruyordu ama 2parmağımı da tamamen almama rağmen hala bir kanama olmadı. Jinekolojik muayenede doktor gözle gördü zarı düşün hiçbir alet yoktu. O kadar girişte yani zar.

Aylardır egzersiz yapıyorum haz almıyorum bunu p..yapabilen arkadaşlar bilir :)

Önce tek parmak sokup digerini yandanda sokabilirsin veya küs işareti yapıpda koyabilirsin. Yanma arkdşn dedigi gibi kuruluktan olur.
Haz almada anca eşinleyken oluyor alışınca veya cinsel içerkli film izleyerek egzersz yaparsan belki
Aylardır egzersiz yapıyorum haz almıyorum bunu p..yapabilen arkadaşlar bilir :)
Canım artk eşine söyle zorla ikna et yada sen yanaş flan aş cnku erteledikce erteleniyor zaman geçiyore

Ya... yani girişte zar tamam canım. Yardımların için. Ne kadar cahilim sayende sayenizde çok şey öğrendim. Birçok şeyi buradan öğrendim uygulamaya çalışıyorum. Kimseye soramıyorsun Canım birde biz o zara dokunuyor muyuz yani elle yırtar mıyım hani o korku var elimle birşeye dokunup acırsam daha yapamam gibi Hergün değişik bir korku geliyor

Son düzenleme:
Ah canım sorma yaaa eşimde bir halsizlik var sürekli bitkin . Ben de kızıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Kan tahlili verdik bir sorun yok. Tamamen psikolojik. Ben düzeldim onun psikolojisi bozuldu ne yapacağım bilmiyorumolmayacak diye korkuyorum diyor

Zarın orta kısmı delik canım ben parmak egzersizi yaparken ilk denemelerimde içinden geçtiğini hissederdim ama benimki yırtılmıyor sanırım esnek

Sende arkadan iliski yasiyorsun anladığım kadarıyla doğru mu anladım bende hiç vajinaya giriş olmadi denemelerdede ben ustte olduğum pozisyonda yapıyoruz esim artık okadar bikmiski ben denerken aniden sokmaya çalışıyor bunu birkaç defa yapıp beni korkuttu bu sefer artık guvenimide kaybettim galiba nabicam bilmiyorum benim eşsiz kendim egzersizlerle yapmam lazim sizin durumunuz ne derecede

Arkadaslar bugun vajinusmusu yendim şükür ama bir sorun var daha once parmak egzersizi yapmıstım ama p.nis ilk defa denedik ve oldu. Ancak kanamam oldu wc gittiğimde baya kan vardı normalmi oysa hiç zorlamadık. Normalmidir panik oldum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…