- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.321
Canım zar yırtılmıştır kanaması fazla olabiliyormuş hafif sızı da olur korkma bence. Gözünaydın bu aradaArkadaslar bugun vajinusmusu yendim şükür ama bir sorun var daha once parmak egzersizi yapmıstım ama p.nis ilk defa denedik ve oldu. Ancak kanamam oldu wc gittiğimde baya kan vardı normalmi oysa hiç zorlamadık. Normalmidir panik oldum biraz
Nasıl yendin zorlandın mı? Sprey falan kullandın mı?Canım zar yırtılmıştır kanaması fazla olabiliyormuş hafif sızı da olur korkma bence. Gözünaydın bu arada
Biz bir süredir önden denemiyoruz.ama arkadan öne oluyor.yani bugün istedi denemek ama ben yine cesaret edemedim acaba diyorum sprey falan alsam denesek olur mu diye bide arkadaşların dediği kan konusu beni korkutuyor.oda ayrı bir sıkıntı yaratıyor bana.Sende arkadan iliski yasiyorsun anladığım kadarıyla doğru mu anladım bende hiç vajinaya giriş olmadi denemelerdede ben ustte olduğum pozisyonda yapıyoruz esim artık okadar bikmiski ben denerken aniden sokmaya çalışıyor bunu birkaç defa yapıp beni korkuttu bu sefer artık guvenimide kaybettim galiba nabicam bilmiyorum benim eşsiz kendim egzersizlerle yapmam lazim sizin durumunuz ne derecede
En çok korktuğum durum da bu benim ya.Arkadaslar bugun vajinusmusu yendim şükür ama bir sorun var daha once parmak egzersizi yapmıstım ama p.nis ilk defa denedik ve oldu. Ancak kanamam oldu wc gittiğimde baya kan vardı normalmi oysa hiç zorlamadık. Normalmidir panik oldum biraz
çok sükürki ertesi güne gecti simdi kullanmıyorm uzak duruyorm hissiz olunca daha bi tuhaf oluyır ben uyusturucuları sevmedim hissetmeyince tedirgin okdugumu farkettımTahris olmussunuz sanirim gectimi
Normal tabi canım benmde aynen öyle olmustu. Sonraki 1-2 denemedede azcık leke gibi gelebilir korkma gözün aydın cok arama verme 2 gün snea flan tekrar deneyinArkadaslar bugun vajinusmusu yendim şükür ama bir sorun var daha once parmak egzersizi yapmıstım ama p.nis ilk defa denedik ve oldu. Ancak kanamam oldu wc gittiğimde baya kan vardı normalmi oysa hiç zorlamadık. Normalmidir panik oldum biraz
Canım arkadan öne oluyorsa giriş açıktır zaten bi denemede öndende olur kapalı olsa diger türlüde olmaz önce arkadan öne deneyin sonra brqz açılınca direk önünü dön öyle dene hemen olurBiz bir süredir önden denemiyoruz.ama arkadan öne oluyor.yani bugün istedi denemek ama ben yine cesaret edemedim acaba diyorum sprey falan alsam denesek olur mu diye bide arkadaşların dediği kan konusu beni korkutuyor.oda ayrı bir sıkıntı yaratıyor bana.
Hiçmi yanaşmıyor sana yoksa sadcee birleşmemi olmuyorAh canım sorma yaaa eşimde bir halsizlik var sürekli bitkin . Ben de kızıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Kan tahlili verdik bir sorun yok. Tamamen psikolojik. Ben düzeldim onun psikolojisi bozuldu ne yapacağım bilmiyorumolmayacak diye korkuyorum diyor
Ya anlamadıgm şey arkadan ilişki daha zoe diyolar ona nasıl dayandın alıştın bu cok daha kolay ve senınde zevk alcagın bi durumSende arkadan iliski yasiyorsun anladığım kadarıyla doğru mu anladım bende hiç vajinaya giriş olmadi denemelerdede ben ustte olduğum pozisyonda yapıyoruz esim artık okadar bikmiski ben denerken aniden sokmaya çalışıyor bunu birkaç defa yapıp beni korkuttu bu sefer artık guvenimide kaybettim galiba nabicam bilmiyorum benim eşsiz kendim egzersizlerle yapmam lazim sizin durumunuz ne derecede
Hiçmi yanaşmıyor sana yoksa sadcee birleşmemi olmuyor
Sarılıyor öpüyor kokluyor vs. Hadi bakalım deyince p... gidiyor sevişmede sıkıntı yok ama deneyeceğimiz Zaman p... gidiyor Allahım ben sorunu çözdüm diye sevinirken bu çıktı bir de
Arkadan one doğru bir kısmı giriyor.ama bozulan bisey olmuyor.onden defalarca denedigimizde oldu ama bendeki bu korku ittirme önden yapmamızı engelliyor.yani tam diyorum tamam olcak olmuyor yani bian korkudan vazgeçiyorum.yani ileriye kadar olamıyor.arkadan öne olunca açıldığını anlıyorum.hani hissediyorum yani.heyecan korku beni geriyor.bende bu durumu asanlar gibi oh sonunda oldu demek çok istiyorum.ama asamiyorum bu durumu.kendimi her gün telkin ediyorum ama yok o duruma gelince olmuyor.Canım arkadan öne oluyorsa giriş açıktır zaten bi denemede öndende olur kapalı olsa diger türlüde olmaz önce arkadan öne deneyin sonra brqz açılınca direk önünü dön öyle dene hemen olur
Hem zaten olmuş kanama olmazki yoksa hiç mi olmadı anlamadm
Asabilsem Bende keşkeKanama diyerek sizi ürküttüğüm için özür dilerim gerçekten. Korkulacak birşey değil anlıkmış bitti hemen yani ki vajinusmusu yenmenin yanında o kan hiçbirşey ağrı sızı yok tv izlerken akıntı hissettim kanmış oyüzden rahat olun sorusu olan olursa buradayım.
Canım üstte denedin mi hiç dün aynayla baktım da dizlerimin üstündeyken çok açılma vardıArkadan one doğru bir kısmı giriyor.ama bozulan bisey olmuyor.onden defalarca denedigimizde oldu ama bendeki bu korku ittirme önden yapmamızı engelliyor.yani tam diyorum tamam olcak olmuyor yani bian korkudan vazgeçiyorum.yani ileriye kadar olamıyor.arkadan öne olunca açıldığını anlıyorum.hani hissediyorum yani.heyecan korku beni geriyor.bende bu durumu asanlar gibi oh sonunda oldu demek çok istiyorum.ama asamiyorum bu durumu.kendimi her gün telkin ediyorum ama yok o duruma gelince olmuyor.
Denemeden olmuyor malesef bugun artık bu işi çözeceğim dedim. Denedim denerken olmadı ağladım ağladığım için sinirlendim neden bunu başaramıyorum diye sonra yeniden denedim ve sonuç Adak adamıştım o dereceAsabilsem Bende keşke
Ayyy benim de var adağımDenemeden olmuyor malesef bugun artık bu işi çözeceğim dedim. Denedim denerken olmadı ağladım ağladığım için sinirlendim neden bunu başaramıyorum diye sonra yeniden denedim ve sonuç Adak adamıştım o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?