Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım zar yırtılmıştır kanaması fazla olabiliyormuş hafif sızı da olur korkma bence. Gözünaydın bu arada

Herkese merhaba, iyi geceler arkadaşlar. Ben de sizin gibi bu dertten 15 ay gibi uzun sayılacak bir zamandır muzdaribim. Bir süredir okuyorum yazılanları herkes birbirine destek olmaya çalışıyor. Benim de fikrinize ve desteğinize ihtiyacım vardı en sonunda dayanamadım ben de yazıyorum. İlk başlarda az da olsa oluyordu ama sonra takıldım kaldım hiç olmamaya başladı dolayısıyla artık denemek bile istemiyordum. Doktora gittim ama tedaviye eşim yanaşmadı istemiyor. Kendimiz halledebiliriz diye düşünüyor. Ben de okuduğum araştırdıklarımla bikaç egzersiz yapmaya çalıştım iki parmağı sanırım alabildim. Bu aşamada nasıl devam etsem daha iyi olur yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

Emla olmadan tek parmak yapabiliyordum ama diğeri beni zorladı sonra emla ile iki parmak denedim sonra vibratör tarzı birsey denedim ama yarısını sokabildim eşli denemeye geçtim eşim yapmaya çalısırken cok yavas ve her nefes alıp vermemde biraz daha ilerleterek bir baktıkki tamamen girmiş tabi emla etkisi ben sadece baskı hissettm içinde birşey hissediyorsun ama agrı yok sonrasında wc gittmki baya kanamış ondan panik oldum

Biz bir süredir önden denemiyoruz.ama arkadan öne oluyor.yani bugün istedi denemek ama ben yine cesaret edemedim acaba diyorum sprey falan alsam denesek olur mu diye bide arkadaşların dediği kan konusu beni korkutuyor.oda ayrı bir sıkıntı yaratıyor bana.

Kanama diyerek sizi ürküttüğüm için özür dilerim gerçekten. Korkulacak birşey değil anlıkmış bitti hemen yani ki vajinusmusu yenmenin yanında o kan hiçbirşey ağrı sızı yok tv izlerken akıntı hissettim kanmış oyüzden rahat olun sorusu olan olursa buradayım.

Normal tabi canım benmde aynen öyle olmustu. Sonraki 1-2 denemedede azcık leke gibi gelebilir korkma gözün aydın cok arama verme 2 gün snea flan tekrar deneyin

Canım arkadan öne oluyorsa giriş açıktır zaten bi denemede öndende olur kapalı olsa diger türlüde olmaz önce arkadan öne deneyin sonra brqz açılınca direk önünü dön öyle dene hemen olur
Hem zaten olmuş kanama olmazki yoksa hiç mi olmadı anlamadm

Kan herkese gore degisir bence.bendende ilk 2 iliskide pembemsi kan gelmisti.bende akinti geldi sandim peceteye sildim 1.2 damla kan di.2.iliskidede ayni sekilde birwz gelmisti.ama oyle siril siril kan gelmiyor.

Hiçmi yanaşmıyor sana yoksa sadcee birleşmemi olmuyor

Ya anlamadıgm şey arkadan ilişki daha zoe diyolar ona nasıl dayandın alıştın bu cok daha kolay ve senınde zevk alcagın bi durum

Arkadan one doğru bir kısmı giriyor.ama bozulan bisey olmuyor.onden defalarca denedigimizde oldu ama bendeki bu korku ittirme önden yapmamızı engelliyor.yani tam diyorum tamam olcak olmuyor yani bian korkudan vazgeçiyorum.yani ileriye kadar olamıyor.arkadan öne olunca açıldığını anlıyorum.hani hissediyorum yani.heyecan korku beni geriyor.bende bu durumu asanlar gibi oh sonunda oldu demek çok istiyorum.ama asamiyorum bu durumu.kendimi her gün telkin ediyorum ama yok o duruma gelince olmuyor.

Asabilsem Bende keşke

Canım üstte denedin mi hiç dün aynayla baktım da dizlerimin üstündeyken çok açılma vardı

Cidden bi ara bizimde öyleydi bol istek arttırıcı gıdalar yedir eşine muhakkak o isticektir. Görev gibi degilde daha farklı doğaçlama gelişse sen ön ayak olsan flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…