Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen böyle dedikçe benim de kafam karıştı parmağım nir yere takılmadan giriyor acaba p... ne olacak
parmak ile hiç denemedim canım ama 5 cm alıyorum.ancak ama dün eşim baya zorladı sesimi yükseltmeseydim o devam edecekti ama evimizde değiliz o yüzden ben çok ses çıkarıyorum diye çok diretmedi ama pe.. yarısını aldım bu bile eşimi mutlu etti

Evet bende boyle düşünüyorum hem sağlık açısından çok zararlı hemde yapılmaması gereken bisey biliyorum ama 2 yılı geçtik adamda benim korkmalarimdan bikti kendimide onuda bu sekilde avutuyor gibi bir durum var hiç istemiyorum ama cok zor bir durum

Ben sırf tedavi ücretleri yüksek diye ise girdim şuan tedavi ucretim var istesem giderim ama kendim yenmek istiyorum aynı senin durumundayim çok saçma bir durum birde normal ilişki kuramazken tersini çok rahat yapabiliyorum ama hiç istemiyorum bunun boyle olmasını

Oo çok iyi ilerlemişsin sen gerçekten

yani orasıda aparatla yapıyor anladım biz kendımız aparatı denerken zorlanıyoruz hemen alamıyoruz baskasının yapmasna nasıl izin veriliyorkı anlamadm ben biyerle konusmustum bana hipnoterapiyle olcak falan demişti nasl oluyosa ondan sordum 4 bin tlydi bana sacma geldi bide doktor guven vermedi hiç bulasmadım

Canım 4 binini kenara koy çocuğuna kullan hiç gerek yok bu bizim beymimizde bitiyor. Terapiyle yensen bile tekrarlıyabilir

yanı banada mantıklı gelmedi zaten doktorda guen vermedi sana kendını anlatma fırsatı vermıyor oyuzden uzerınde durmadm cok sukur karsılayacak durumdaydım ama sana verecegıme kendıme aıleme harcarm dedim kendı kendıme ve cıktım :) içimden bir ses yeneceksin dıyor ama bu ara hep bır gergınlık var uzerımde onu atamadım gıttı

burda cok guzel konusup dertlesıyoruz ama kımse kımseyı tanımıyor bızı sadece bu hastalık bır araya getırıyor ne kadr degısık degl mi kım bılır nerelerde yasıyoruz yaşlarımızı bıle bilmiyoruz ama sankı tanısıyormusuz gibi konusuyoruz benm gibi dusunen oldumu hıc :)

ben konuya katıldıgımdan beri sabit konustugum artık hah bunu tanıyorum ıste dediğim 3 4 kişi flan var :) gerisi arada bir geliyor gidiyor yeni katılanlar var belkıde hıc yazmayanlar var hala içine kapanık bir zamanlar benmde oldugum gibi :/

Acaba yüzyüze değiliz diye mi öyle hissediyoruz yani on tarafa geçince geriliyorum bide yapma çabalarına girerken zorla oluyomuş gibi geliyor.oyle hissediyorum.ama arkadan öne olunca o kadar kötü hissetmiyorum.ya ben tedaviye hiç başlamadım zaten o durumumuzda şuan zor.belki krem falan etkili olur diye düşünmeye başladım.ama onuda bugün bulamadim deneme yaparım dedim.yani bir kaç kere olsa yani aşsam belki arkdan olduğu gibi alışırım diye düşünüyorum.

Kizlar merhaba. Acil fikrinize ihtiyacim var. Capi 2.5 cm boyu 11.5 cm olan kendi yaptigim aparati sadece zeytinyagi ve ultrason jeliyle aliyorum. Vemcaine ile denedim onda da daha ilerisine gidemedim. Kalinlik olarak daha da kalinlastirsam olacak gibi cunku 3 parmagimi filan cok rahat aliyorum. Ama en buyuk dilatorun boyu 13.5 cm. Cok afedersiniz esimin p... de benim aldigimdan buyuk gorunuyor. 1 yili gecti evleneli. Cok kotuyum dusunmekten uyku uyuyamiyorum. Artik kari koca olmak istiyorum ama icimde de bi korku. sizce su asamada deneyeyim mi? Yoksa 11.5 cmden daha uzun almaya mi calisayim aparati? Bu aksam denemek istiyorum. Ama 11.5 cmden sonrasinda sizi aci oluyor itemiyorum. Acaba uyarilmadigim icin mi? Aparatla sıfır zevk sıfır tahrik cunku. Lutfen beni biraz rahatlatin yol gosterin. Fikirlerinize cok ihtiyacim var. Aksam denemeli miyim? Simdiden cok sag olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…