Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşimde sen üzüldüğün için üzülüyorum yoksa umrumda değil illaki yeneriz dio neden takıosun dio gir odaya kendi kendine çalış rahatla nasıl rahhat ediyorsan dio ama ben kafaya taktığımdan deli olacam ya

bende hala deniyorum ama o eti itsemde ilerleme yok bu başka bişey olabilir mi
Yani et dediğin şey vajina girişi olmasın orda ekstra bi et gibi bişi var ama alta popoya doğru kaydırınca cok rahat girio zatwn orası hissiz bölgeymiş o etli dediğin kısmı geçsek işlem tamam

Emla yardımcı oldu yani ben yarın alicam kremi yada spreyi ama hangisi tam etkili bilmiyorum kızlar sprey dedi kararsız kaldım etkili olsun istiyorum yoksa korkumu yenemem.bugun yine denedik nefes problemi beni iyice kasıyor yani tamm diyorum olcak bu sefer yok nefesim kesiliyor sanki içimi çekiyorlar.

biraz ilerde canım girişi geçtim oradada et var evet ama ben ilerde hissediyorum dün moralim bozuktu o yüzden başarılı olamadım
Canım parmagına etmi geliyor ittirsende gitmiyormu parmagını içerdeyken baska yönlere çevirmeyi denedn mi?
Kaç kez sok cıkar yaptın?
Cıkar bidaha dene cıkar bdaha dene
En kucuk dilatörle dene belkide sen içeriyi hissedince korktun
Pes etme hemen

canım başta girişte elime et geliyor onu geçiyorum sonra aşağı doğru itiyorum nefes alıyorum nefes verdikçe itiyorum ama bi süre giriyor sonra takılıyor baktığımda ben çok girdi sanıyorum bu sefer 1.boğumda kalmışım ama dün hiç konsantre olamadım eşime sinirlendiğim için bugün de bir kadın doğuma gidim baktirim diyorum

Evet içerisi dolu görsellerine bakıyorum hiç et yok ama parmsklarımı itince sonuna kadar giriyor ilk denememizde eşim daha gitmiyor diyordu en son kendi derdimden ona odaklanamadım ama gider diye düşünüyorum zehra1809 sen bi kadın doğuma git istersen o bir şey yok derse rahatlarsın belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…