- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.521
esin doğru demiş canım bencede serbest bırak kendini olucak eminimEşimde sen üzüldüğün için üzülüyorum yoksa umrumda değil illaki yeneriz dio neden takıosun dio gir odaya kendi kendine çalış rahatla nasıl rahhat ediyorsan dio ama ben kafaya taktığımdan deli olacam ya
Tek tesellim ve kendimi yakın hissettiğim yer bu site zaten iyiki varsınızesin doğru demiş canım bencede serbest bırak kendini olucak eminim
Canım aparatı bol kayganlaştırıcıyla farklı pozisyonlarda dene tuvalete oturur gibi veya yarm otur yatakta bacaklarını aç veya afedersn ama zevk almaya cals öyle dene olmaması için hiçbi sebeb yok yaniTek tesellim ve kendimi yakın hissettiğim yer bu site zaten iyiki varsınız
Zevk alacağımız günler gelir mi acaba biz şu anda ödev yapan öğrenciler gibiyizCanım aparatı bol kayganlaştırıcıyla farklı pozisyonlarda dene tuvalete oturur gibi veya yarm otur yatakta bacaklarını aç veya afedersn ama zevk almaya cals öyle dene olmaması için hiçbi sebeb yok yani
Yani et dediğin şey vajina girişi olmasın orda ekstra bi et gibi bişi var ama alta popoya doğru kaydırınca cok rahat girio zatwn orası hissiz bölgeymiş o etli dediğin kısmı geçsek işlem tamambende hala deniyorum ama o eti itsemde ilerleme yok bu başka bişey olabilir mi
Q:)))Biz okadar uzmanlaşıyormuşuzki bi de pozisyon beğenmiyormuşuz nerde o günler
geçemiyorum ki ağlıcam şimdi of bi gecsemYani et dediğin şey vajina girişi olmasın orda ekstra bi et gibi bişi var ama alta popoya doğru kaydırınca cok rahat girio zatwn orası hissiz bölgeymiş o etli dediğin kısmı geçsek işlem tamam
İt balım it korkma orda birşeyin olması imkansız gibigeçemiyorum ki ağlıcam şimdi of bi gecsem
Vajinanın girişini geçincemi takılıyordun yoksa baştamıİt balım it korkma orda birşeyin olması imkansız gibibize de müjdeli haberi ver lütfen . Vajinanın girişinde et var ama itince nefes yoluyla açılıyor
Emla yardımcı oldu yani ben yarın alicam kremi yada spreyi ama hangisi tam etkili bilmiyorum kızlar sprey dedi kararsız kaldım etkili olsun istiyorum yoksa korkumu yenemem.bugun yine denedik nefes problemi beni iyice kasıyor yani tamm diyorum olcak bu sefer yok nefesim kesiliyor sanki içimi çekiyorlar.Ya ben daha once emla krem ile eşimle denedim tamamı girdi hatta şok oldum ama kanamam vardı diye ara verdim e düzeldim tekrar yapayım dedim yok olmuyor olmuyor hayır ağrı da olmadı iterken ama aparatın ilerlemedğini görünce pes ediyorum sinirleniyorum neden diye hani parmağı soktuğumda parmakla vajinayı arayıp buluyor deliği bulunca ıkınıp parmağı 2 sini sokuyorum o dda kapkalın oluyor aslında ama boy kısa e aparatı alıyorum sokayım diye hemen arkasından sokamıyorum eşimle de denedim yapamadım hem parmakların ikisi içerdeyken ileri geri bile yaptım düşünün neden olmuyor anlamadım.
biraz ilerde canım girişi geçtim oradada et var evet ama ben ilerde hissediyorum dün moralim bozuktu o yüzden başarılı olamadımVajinanın girişini geçincemi takılıyordun yoksa baştamı
Ooo ben şimdi yapalm eşimin gözünün içine bakıyorum çok zevkli bişe kızlarZevk alacağımız günler gelir mi acaba biz şu anda ödev yapan öğrenciler gibiyiz
Canım parmagına etmi geliyor ittirsende gitmiyormu parmagını içerdeyken baska yönlere çevirmeyi denedn mi?biraz ilerde canım girişi geçtim oradada et var evet ama ben ilerde hissediyorum dün moralim bozuktu o yüzden başarılı olamadım
canım başta girişte elime et geliyor onu geçiyorum sonra aşağı doğru itiyorum nefes alıyorum nefes verdikçe itiyorum ama bi süre giriyor sonra takılıyor baktığımda ben çok girdi sanıyorum bu sefer 1.boğumda kalmışım ama dün hiç konsantre olamadım eşime sinirlendiğim için bugün de bir kadın doğuma gidim baktirim diyorumCanım parmagına etmi geliyor ittirsende gitmiyormu parmagını içerdeyken baska yönlere çevirmeyi denedn mi?
Kaç kez sok cıkar yaptın?
Cıkar bidaha dene cıkar bdaha dene
En kucuk dilatörle dene belkide sen içeriyi hissedince korktun
Pes etme hemen
Yaaa imrenerek okuyorum iletilerini:)))Ooo ben şimdi yapalm eşimin gözünün içine bakıyorum çok zevkli bişe kızlar
Önceden fellik fellik kaçardım yanaşmasın diye
Ah bi cesaretlenseniz
Senin durumun nasıldı canım yenmeden önce vahim miydi?Ooo ben şimdi yapalm eşimin gözünün içine bakıyorum çok zevkli bişe kızlar
Önceden fellik fellik kaçardım yanaşmasın diye
Ah bi cesaretlenseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?