- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.541
Emla yardımcı oldu yani ben yarın alicam kremi yada spreyi ama hangisi tam etkili bilmiyorum kızlar sprey dedi kararsız kaldım etkili olsun istiyorum yoksa korkumu yenemem.bugun yine denedik nefes problemi beni iyice kasıyor yani tamm diyorum olcak bu sefer yok nefesim kesiliyor sanki içimi çekiyorlar.Ya ben daha once emla krem ile eşimle denedim tamamı girdi hatta şok oldum ama kanamam vardı diye ara verdim e düzeldim tekrar yapayım dedim yok olmuyor olmuyor hayır ağrı da olmadı iterken ama aparatın ilerlemedğini görünce pes ediyorum sinirleniyorum neden diye hani parmağı soktuğumda parmakla vajinayı arayıp buluyor deliği bulunca ıkınıp parmağı 2 sini sokuyorum o dda kapkalın oluyor aslında ama boy kısa e aparatı alıyorum sokayım diye hemen arkasından sokamıyorum eşimle de denedim yapamadım hem parmakların ikisi içerdeyken ileri geri bile yaptım düşünün neden olmuyor anlamadım.
biraz ilerde canım girişi geçtim oradada et var evet ama ben ilerde hissediyorum dün moralim bozuktu o yüzden başarılı olamadımVajinanın girişini geçincemi takılıyordun yoksa baştamı
Ooo ben şimdi yapalm eşimin gözünün içine bakıyorum çok zevkli bişe kızlarZevk alacağımız günler gelir mi acaba biz şu anda ödev yapan öğrenciler gibiyiz
Canım parmagına etmi geliyor ittirsende gitmiyormu parmagını içerdeyken baska yönlere çevirmeyi denedn mi?biraz ilerde canım girişi geçtim oradada et var evet ama ben ilerde hissediyorum dün moralim bozuktu o yüzden başarılı olamadım
canım başta girişte elime et geliyor onu geçiyorum sonra aşağı doğru itiyorum nefes alıyorum nefes verdikçe itiyorum ama bi süre giriyor sonra takılıyor baktığımda ben çok girdi sanıyorum bu sefer 1.boğumda kalmışım ama dün hiç konsantre olamadım eşime sinirlendiğim için bugün de bir kadın doğuma gidim baktirim diyorumCanım parmagına etmi geliyor ittirsende gitmiyormu parmagını içerdeyken baska yönlere çevirmeyi denedn mi?
Kaç kez sok cıkar yaptın?
Cıkar bidaha dene cıkar bdaha dene
En kucuk dilatörle dene belkide sen içeriyi hissedince korktun
Pes etme hemen
Yaaa imrenerek okuyorum iletilerini:)))Ooo ben şimdi yapalm eşimin gözünün içine bakıyorum çok zevkli bişe kızlar
Önceden fellik fellik kaçardım yanaşmasın diye
Ah bi cesaretlenseniz
Senin durumun nasıldı canım yenmeden önce vahim miydi?Ooo ben şimdi yapalm eşimin gözünün içine bakıyorum çok zevkli bişe kızlar
Önceden fellik fellik kaçardım yanaşmasın diye
Ah bi cesaretlenseniz
Evet hemde ne vahim eşimle denerken okadr acıyorduki sanki kalbime batıyo diyodum :) meğer kastıgım içinmiş baya bi süre hiç girmedi sürekli ittirdm bacaklarımı kapadm flan yag denedk olmadı vazelin flan yok denicez die ödüm kopuyordu artık okadr cok agladm ki ben yapmynca eşim sinirlenip giderdi ben kalakalrdm öyleSenin durumun nasıldı canım yenmeden önce vahim miydi?
Ahaha aynen bende popoya dogru gidince sok geçirmiştimValla benim elim biraz daha uzun olsa onu da sokarım yani artık parmagın sonuna kadar giriyor az daha büyük olsa parmaklar dilatöre gerek kalmazdı parmakta cok rahatım çünkü o yolu rahat buluyorum ıkınınca açılıyor parmak taaa en dibe gidiyor hatta altta popo deliğine bukadar yakın olması beni şaşırtmıştı bi ara acaba yanlış yeremi koydum diye aynadan baktım.
Ay inşallah ama tek boy aparat vardı kalın biraz daha boy boy aparatlar alayım bu kalınla yapamıyorum çünküAhaha aynen bende popoya dogru gidince sok geçirmiştim
Canım sen aparatı skmaya calıs 1-2 güne aşıcaksın tamamen okadar yaklaştn ki
o setler baya iyi canım alışmak açısından parmakla çok rahat yaptığını hatırlıyorum aparatla da yaparsan sen bu işi kökten çözdün demektir :)Ay inşallah ama tek boy aparat vardı kalın biraz daha boy boy aparatlar alayım bu kalınla yapamıyorum çünkü
Off hadi inşallah hep beraber yenelim bunuo setler baya iyi canım alışmak açısından parmakla çok rahat yaptığını hatırlıyorum aparatla da yaparsan sen bu işi kökten çözdün demektir :)
inşallah canım eve gider gitmez denemeye koyulucam işlerimi halledip o parmağı sonuna kadar alana kadar pes etmıcem sabahta kadın doguma gıdım bır baksın en azından ıcım rahat eder zaten parmagı halledersem gıtmemede gerek kalmıcak inşallah tez zamanda hayırlı haberler yazarız buraya valla bır sonuna kadar almayı basarsam cok sevınıcem cunku aparatıda alamamıstım denedıgımdeOff hadi inşallah hep beraber yenelim bunu
Canım parmağını yağliyor musun.?inşallah canım eve gider gitmez denemeye koyulucam işlerimi halledip o parmağı sonuna kadar alana kadar pes etmıcem sabahta kadın doguma gıdım bır baksın en azından ıcım rahat eder zaten parmagı halledersem gıtmemede gerek kalmıcak inşallah tez zamanda hayırlı haberler yazarız buraya valla bır sonuna kadar almayı basarsam cok sevınıcem cunku aparatıda alamamıstım denedıgımde
ben vajına girişine şuan birşey sürmüyorum sadece parmagıma kayganlastırıcı jel sürüyorum ondan da pek memnun degılım yeterınce kaygan hıssı vermıyor bana zeytınyagı ıle denemek ıstıyorum ama mantar yapar dıye korkuyorum ama bu aksam her sekıl denıcem hangısı olursa artık.. işte o popoya doğru ıtme kısmından emın degılım canım yanı nasıl desem bellı bır yere ıtıyorum bakıyorum gırmıyor yonu degıstırıp ıtıyorum yıne gırmıyor parmagımı dun içerde gezdirdim ama olmadı sonra baktım sadece 1.boğumu almışım o elime gelen et parçası gırıstekı olabılır dıye dusundum sonra ıyıce rahatlattım kendımı nefes aldım verırken ıttım acıldıgını hıssettm ama yıne gıtmedı bır arkadas resım atmıstı vajına grıs yonuyle ılgılı oradan baz alıp yapıyorum aslında ama belkı yanlıştır yaptıgım yanlış yapıyorumdurCanım parmağını yağliyor musun.?
Bide popoya doğru ittiriyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?