Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kegel nedir acaba ben duymuştum ama hiç bilmiyorum yardımcı olabilcek bisey mi ?
Canm kegel egzersizleri ile vajina içindeki kasları kendin kontrol etmeyi öğreniyosun.bu kaslarn adı pelvik kasları.pelvik kaslarını önce idrarını yaparken tanıyosun.idrarını yaparken 3 sn tut.sonra bırak bida tut bida bırak.işte o kaslar senin pelvik kasların.bu kaslarla egzersiz yapmak sadce vajinismus için değil .hem normal doğuma kolaylık sağlıyor hemde ilerde tuvaletini tutamama gibi problemleri ortadan kaldırıyor.
Kasları öğrendkten sonra gün içinde sürekli tut bırak tut bırak.böylelikle ilşki sırasında kendni kastgnı hissettiğin an kaslarn artk kontrollü kasa dönüşecek ve gevsetebileceksin.ben vajiyi böyle yendmm

Apart işi de beni çok geriyor yani böyle bişey olduğunu bilmiyordum ve deniycem kegelle yendik demek peki gerilmedin mi hiç yani egzersiz nasıl ise yaradı?

Apart işi de beni çok geriyor yani böyle bişey olduğunu bilmiyordum ve deniycem kegelle yendik demek peki gerilmedin mi hiç yani egzersiz nasıl ise yaradı?
Aslnda benm çok korkumda yoktu canm ama tuhaf bişey oluyordu . Başlarda sadce 3 4 sefer denedk girişe bile izin vermiyordum istemsz bi kaslma oluyordu ama eşimi öle itme falan olmuypdu bende.sonraları denemedk baya ara verdk sonra ben 1 ay kadr kegele çok yoğnlk verdm kaslmamı engellemek için onu denedim.sonra işte tekrr denedk baktm yarısını alabliyorm sonra nefeside öğrendm ve şükr bitti

Ne güzel ya bendede oluyor işte kasılma ben başını onden alabildim bir kaç kere ama ilerisine gidemedim işte yanma hissi var ya benim ici çekiyor ölüyorum sanki gibi geliyordu.ama arkadan o hissi hissetmiyorum yani yanma hissini belki atlatabilsem izin vercem ama yok yani psikolojikman etkileniyorum çok.

benim gibi bende yarısını alıyorum ama devamı gelmiyor nefes ise yarıyor aslında eşim dışarı çıktı 10 dk aparatla denedim o kaldigin yeri biraz geçtim ki zil çaldı nefesle oluyor gercekten

benim gibi bende yarısını alıyorum ama devamı gelmiyor nefes ise yarıyor aslında eşim dışarı çıktı 10 dk aparatla denedim o kaldigin yeri biraz geçtim ki zil çaldı nefesle oluyor gercekten
Aferm kız sana nefes nefes boşa demiyoruz burda
Diğer arkadaş gibi kegeli bende hala yapıyorum çok işe yarıyor ama sırf kegelle yenemezdim ben eşimi çok ittiriyodm cnku

Arkadaşlar bu arada önce bi tamamı girsin alışın bekleyin içerdeykem filan git gel olayı sonra git geldeki hisse bi sonrakinde alışıcaksınz
Yarısı girince git gel olmasın o beni korkutmustu mesela önce yavaşca tamamı bi girsin

Aferm kız sana nefes nefes boşa demiyoruz burda
Diğer arkadaş gibi kegeli bende hala yapıyorum çok işe yarıyor ama sırf kegelle yenemezdim ben eşimi çok ittiriyodm cnku
:) aynen canım dün gece eşim parmakla deneyelim alışsın dedi o denedi rahat edemedim dedim dur ben denicem eşim sabırsız davranıyor hemen itiyor içeri parmağını ben hiç parmakla denememiştim ama bence parmak daha iyi anlamayı sağlıyormuş işaret parmağındaki orta çizgiye kadar alabildim ve kendimi sıkınca gerçekten hem parmak ileri itiliyor hemde sıkışıyor hissi oluyor ama serbest bırakınca orasi açılıyordu eşimle nerede kaldığımızı anladım ilerde elime et parçası geliyor nefese yoğunlaştım ama parmagim uyuşmuş gibi oldu denedim denedim orayı geçemedim o et parçası ne olabilir ki orada elime bisey geldi

bugün için izin alamadım ama 3ten sonra izin almaya calısıcam eşim gelene kadar bu sorunu çözmek istiyorum onun mutlu olmasını istiyorum

İçerde bisürü et doku bişiler oldugu için bilemedim ne oldugunu bugun güzelce çalş yaz bakalım nekadar ilerliceksin

eşim parmağa itiraz etmiyor bende alıştım çok şükür yapamam diye bişey yokmuş şimdi parmakla denemek hissettiğim için daha çok hoşuma gitti kadın doğuma gitsem mi acaba bugün izinde almalıyım 2 saat bile erken çıksam kardır:)

İçerde bisürü et doku bişiler oldugu için bilemedim ne oldugunu bugun güzelce çalş yaz bakalım nekadar ilerliceksin
bugün bu iş bitsin istiyorum gerçekten ben nereden anlıcam ki hangi et ve nereden geçicem diye elime değen ya büyük bir etti ya da çoktu parmağım uyuşuk gibi olduğu için ve daha yeni denediğim için içinde gezdiremedim aslında oyle gezdırebılsem belkı yol bulabılırım dimi keşke daha önce parmakla deneseydim gerçekten daha net hıssedılıyor gırdıgı gırmedıgı kasıp kasmamak ben o bolgede kasıyorum oraya kadar baya acıldıgını hıssedıyorum sankı parmagım geldıkce lastık gıbı orada bısey uzuyor gıbı genıslıyor bana mı oyle geldı bılmıyorum ama hıssettıgım boyle bıseydı o et olan kısmı esımde hıssetmıs hatta pe.. ıle deneyince oraya değmek hoşuma gıttı falan dedı o kendımı kastıgım ıcın olmadıgını dusunuyor olaya kendını kaptır gırdı gırmedı hesabı yapma gırmıs farzet ve zevk aldıgını dusun dıyor

Kesinlikle ben 2 parmakdan sonra aparata geçmiştim parmakla kegel süper yapılıyor cnku parmagını sıkıp gevşettigini hissetiyosun
Yolunu buluyosun merak etme ilerlemekten korkma içeri soktuktan sonra o 2.bogum dedinya snra hafifce popoya dogru yönel bak yönü flan cok iyi anlıcaksın
İlk etapta parmagını cok sıkar gibi gelicek hatta ben parmagımı çıkartamıcam sanırdım okadar sıkardımki sonra nefes al ver al ver cok rahatladm

dünkü kızla bugünkü daha farklı gerçekten şuan bile denemek istiyorum o yönü bulmak istiyorum ama anlamadığım birşey var eşlerimiz içindeyken anlamıyor mu bızım hıssettıklerımızı yanı ben dün kendimi sözde serbest bırakırken kastıgımı fark ettım hemen mudahale ettım ve 2. bogum gırdı eşiminde bunu fark etmesi lazım onun benı yonlendırmesı lazım gıbı gelıyor bana ıcerde olan o o daha cok hısseder

Canım sen parmak ıle denerken uyusturuyor muydun yoksa dırek mı denedın ben dun sadece azcık ucuna kayganlastırıcı surdum o da bana gore cok cabuk kuruyor o yuzden pek sevmıyorum yanı oyle aman aman bır kayma olmadı bol surmedıgım ıcınde olabılır ama bol suruncede pek faydası yok zeytınyagı acayıp kayıyor ama o da mantar yapar dıye kullanmaya cesaret edemıyorum bırde onla ugrasmıyım :)

Ben uyuşturucu hiç kullanmadım kayganlaştırıcı ve vazelin özellikle vazelin çok iyi ama mantar yapar diye korka korka genede onunla egsersiz yaptım ben hep mantar da olmadım cok şükür:)
Eşlere gelince onlar okadar hissedemiyor girdimi girmedimi bi onu anlıyolae cok bişe beklememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…