- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.481
benım esım tam tersını yapıyor ben daha nefes alıp vermeden ıcerı ıtıyor yarısı gırıyor ya orada gel gıt yapıyor acılırmıs oyle bızım neden bır arpa yol almadıgımızda az cok anlasıldı :)Yok canm sıkma eşin sen nefes verirken itsin ben öyke yendm.bide içeri girerken git gel yapmasn dursun sen öle nefes al ver
ben bır ara denedım hatta ıkındım burada oyle acılır vajına dıye okudugum ıcın esıme komık gelmıstı sankı dogum yapıyorsun demıstı zaten bu nefes olayını yapamamdakı dıger etkende esımın bazen karnıma yatarak gırıs yapmaya calısması hersey tek taraflı degıl ama bu nefesı bu aksam calısıcam kendıme vakıt yaratıcam boyle beklemekle olmuyor gerekırse banyoda denıcem napim baskabenım esım tam tersını yapıyor ben daha nefes alıp vermeden ıcerı ıtıyor yarısı gırıyor ya orada gel gıt yapıyor acılırmıs oyle bızım neden bır arpa yol almadıgımızda az cok anlasıldı :)
En anlat canm ona nefes verirken kaslarını kasamıyosun verirken daha rahat oluyo bizde başlarda git gwl yapıyodk ama bekleyip az az itmek daha iyi oluyobenım esım tam tersını yapıyor ben daha nefes alıp vermeden ıcerı ıtıyor yarısı gırıyor ya orada gel gıt yapıyor acılırmıs oyle bızım neden bır arpa yol almadıgımızda az cok anlasıldı :)
Mesela kegelide öyle yapıyodm nefes alırken kasıyodm verirken itiyodumben bır ara denedım hatta ıkındım burada oyle acılır vajına dıye okudugum ıcın esıme komık gelmıstı sankı dogum yapıyorsun demıstı zaten bu nefes olayını yapamamdakı dıger etkende esımın bazen karnıma yatarak gırıs yapmaya calısması hersey tek taraflı degıl ama bu nefesı bu aksam calısıcam kendıme vakıt yaratıcam boyle beklemekle olmuyor gerekırse banyoda denıcem napim baska
ben bunu bu gece bır denıyım canım ınsallah ıse yarar :)Mesela kegelide öyle yapıyodm nefes alırken kasıyodm verirken itiyodum
İnşallah canm benm bende çok işe yaramıştıııben bunu bu gece bır denıyım canım ınsallah ıse yarar :)
Walla cnm ben alıştım rahatsız etmiyor.yani açıkçası hoşuna gidebilir yada gitmeyebilir.ama benim için alıştırma niteliğinde oluyor şuan için.cunki aslında yani öne girmiş oluyor.O şekilde rahat mı
Bizimde öyle cnm yani vajinaya giriyor arkadan ilişki değil yine önden oluyor.ara verince soguman çok normal bende de ara ara oluyor.ama söyle soylıyım rahatlasın diye düşününce isteksiz oluyorsun bende bir kaç defa arkadan olunca öyle düşündüm ama sonra açıkçası zevk almaya bakmaya başladım.cunki o zaman adamda görev gibi yapıyor.arkadan bizim denediğimiz vajınaya girmek içindi diğer türlü ters ilişki hiç yaşamadık sadece onu rahatlatma cabalarım oluyor o kadar ama o bıle zoruma gıdıyor sankı gorevımmıs gıbı gelıyor ben bişey hissetmiyorum da ve nasıl desem onun rahatlatma cabasına bosver deyıp yatıyorum cunku o sekılde olsun ıstemıyorum kı ben oyle davranınca o sekılde ona yaklasınca kendımı kotu hıssedıyorum o yatakta kıpırdasa kendı kendını tatmın edıyor dusuncesıne gırıyorum kötü oluyorum kendıme guvenım 1 haftada yok oldu regl tatıl derken hep erteledım ve sogudum herseyden bılmıyorum eger senın evde deneme sansın varsa aparat yap ve dene cunku bu ıs vakıt istiyor
Bende de öyle bir durum var ustte olamıyorum.Bende arkadan öne giriş yapamıyorum bide hep alttayım üstte yapamıyorum ya bir taktik varmı kızlar
Kegel nedir acaba ben duymuştum ama hiç bilmiyorum yardımcı olabilcek bisey mi ?Yaa işte tek sorn ben bu illeti kegelle yendm aparat yapamıyorm kendime( ara vernce yine aynıları olucak diye korkuyorum
Canm kegel egzersizleri ile vajina içindeki kasları kendin kontrol etmeyi öğreniyosun.bu kaslarn adı pelvik kasları.pelvik kaslarını önce idrarını yaparken tanıyosun.idrarını yaparken 3 sn tut.sonra bırak bida tut bida bırak.işte o kaslar senin pelvik kasların.bu kaslarla egzersiz yapmak sadce vajinismus için değil .hem normal doğuma kolaylık sağlıyor hemde ilerde tuvaletini tutamama gibi problemleri ortadan kaldırıyor.Kegel nedir acaba ben duymuştum ama hiç bilmiyorum yardımcı olabilcek bisey mi ?
Apart işi de beni çok geriyor yani böyle bişey olduğunu bilmiyordum ve deniycem kegelle yendik demek peki gerilmedin mi hiç yani egzersiz nasıl ise yaradı?Canm kegel egzersizleri ile vajina içindeki kasları kendin kontrol etmeyi öğreniyosun.bu kaslarn adı pelvik kasları.pelvik kaslarını önce idrarını yaparken tanıyosun.idrarını yaparken 3 sn tut.sonra bırak bida tut bida bırak.işte o kaslar senin pelvik kasların.bu kaslarla egzersiz yapmak sadce vajinismus için değil .hem normal doğuma kolaylık sağlıyor hemde ilerde tuvaletini tutamama gibi problemleri ortadan kaldırıyor.
Kasları öğrendkten sonra gün içinde sürekli tut bırak tut bırak.böylelikle ilşki sırasında kendni kastgnı hissettiğin an kaslarn artk kontrollü kasa dönüşecek ve gevsetebileceksin.ben vajiyi böyle yendmm
Aslnda benm çok korkumda yoktu canm ama tuhaf bişey oluyordu . Başlarda sadce 3 4 sefer denedk girişe bile izin vermiyordum istemsz bi kaslma oluyordu ama eşimi öle itme falan olmuypdu bende.sonraları denemedk baya ara verdk sonra ben 1 ay kadr kegele çok yoğnlk verdm kaslmamı engellemek için onu denedim.sonra işte tekrr denedk baktm yarısını alabliyorm sonra nefeside öğrendm ve şükr bittiApart işi de beni çok geriyor yani böyle bişey olduğunu bilmiyordum ve deniycem kegelle yendik demek peki gerilmedin mi hiç yani egzersiz nasıl ise yaradı?
Ne güzel ya bendede oluyor işte kasılma ben başını onden alabildim bir kaç kere ama ilerisine gidemedim işte yanma hissi var ya benim ici çekiyor ölüyorum sanki gibi geliyordu.ama arkadan o hissi hissetmiyorum yani yanma hissini belki atlatabilsem izin vercem ama yok yani psikolojikman etkileniyorum çok.Aslnda benm çok korkumda yoktu canm ama tuhaf bişey oluyordu . Başlarda sadce 3 4 sefer denedk girişe bile izin vermiyordum istemsz bi kaslma oluyordu ama eşimi öle itme falan olmuypdu bende.sonraları denemedk baya ara verdk sonra ben 1 ay kadr kegele çok yoğnlk verdm kaslmamı engellemek için onu denedim.sonra işte tekrr denedk baktm yarısını alabliyorm sonra nefeside öğrendm ve şükr bitti
benim gibi bende yarısını alıyorum ama devamı gelmiyor nefes ise yarıyor aslında eşim dışarı çıktı 10 dk aparatla denedim o kaldigin yeri biraz geçtim ki zil çaldı nefesle oluyor gercektenAslnda benm çok korkumda yoktu canm ama tuhaf bişey oluyordu . Başlarda sadce 3 4 sefer denedk girişe bile izin vermiyordum istemsz bi kaslma oluyordu ama eşimi öle itme falan olmuypdu bende.sonraları denemedk baya ara verdk sonra ben 1 ay kadr kegele çok yoğnlk verdm kaslmamı engellemek için onu denedim.sonra işte tekrr denedk baktm yarısını alabliyorm sonra nefeside öğrendm ve şükr bitti
Belki tamamı giriyordur nasıl anlıyorsunuz yani ben allta olduğum için eşim girdi diyor amabenim gibi bende yarısını alıyorum ama devamı gelmiyor nefes ise yarıyor aslında eşim dışarı çıktı 10 dk aparatla denedim o kaldigin yeri biraz geçtim ki zil çaldı nefesle oluyor gercekten
Aferm kız sana nefes nefes boşa demiyoruz burdabenim gibi bende yarısını alıyorum ama devamı gelmiyor nefes ise yarıyor aslında eşim dışarı çıktı 10 dk aparatla denedim o kaldigin yeri biraz geçtim ki zil çaldı nefesle oluyor gercekten
Tamamı girince bende kasklara dogru bi ufak baskı oluyor öyle anlıyorumBelki tamamı giriyordur nasıl anlıyorsunuz yani ben allta olduğum için eşim girdi diyor ama
:) aynen canım dün gece eşim parmakla deneyelim alışsın dedi o denedi rahat edemedim dedim dur ben denicem eşim sabırsız davranıyor hemen itiyor içeri parmağını ben hiç parmakla denememiştim ama bence parmak daha iyi anlamayı sağlıyormuş işaret parmağındaki orta çizgiye kadar alabildim ve kendimi sıkınca gerçekten hem parmak ileri itiliyor hemde sıkışıyor hissi oluyor ama serbest bırakınca orasi açılıyordu eşimle nerede kaldığımızı anladım ilerde elime et parçası geliyor nefese yoğunlaştım ama parmagim uyuşmuş gibi oldu denedim denedim orayı geçemedim o et parçası ne olabilir ki orada elime bisey geldiAferm kız sana nefes nefes boşa demiyoruz burda
Diğer arkadaş gibi kegeli bende hala yapıyorum çok işe yarıyor ama sırf kegelle yenemezdim ben eşimi çok ittiriyodm cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?