Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün için izin alamadım ama 3ten sonra izin almaya calısıcam eşim gelene kadar bu sorunu çözmek istiyorum onun mutlu olmasını istiyorum

İçerde bisürü et doku bişiler oldugu için bilemedim ne oldugunu bugun güzelce çalş yaz bakalım nekadar ilerliceksin

eşim parmağa itiraz etmiyor bende alıştım çok şükür yapamam diye bişey yokmuş şimdi parmakla denemek hissettiğim için daha çok hoşuma gitti kadın doğuma gitsem mi acaba bugün izinde almalıyım 2 saat bile erken çıksam kardır:)

İçerde bisürü et doku bişiler oldugu için bilemedim ne oldugunu bugun güzelce çalş yaz bakalım nekadar ilerliceksin
bugün bu iş bitsin istiyorum gerçekten ben nereden anlıcam ki hangi et ve nereden geçicem diye elime değen ya büyük bir etti ya da çoktu parmağım uyuşuk gibi olduğu için ve daha yeni denediğim için içinde gezdiremedim aslında oyle gezdırebılsem belkı yol bulabılırım dimi keşke daha önce parmakla deneseydim gerçekten daha net hıssedılıyor gırdıgı gırmedıgı kasıp kasmamak ben o bolgede kasıyorum oraya kadar baya acıldıgını hıssedıyorum sankı parmagım geldıkce lastık gıbı orada bısey uzuyor gıbı genıslıyor bana mı oyle geldı bılmıyorum ama hıssettıgım boyle bıseydı o et olan kısmı esımde hıssetmıs hatta pe.. ıle deneyince oraya değmek hoşuma gıttı falan dedı o kendımı kastıgım ıcın olmadıgını dusunuyor olaya kendını kaptır gırdı gırmedı hesabı yapma gırmıs farzet ve zevk aldıgını dusun dıyor

Kesinlikle ben 2 parmakdan sonra aparata geçmiştim parmakla kegel süper yapılıyor cnku parmagını sıkıp gevşettigini hissetiyosun
Yolunu buluyosun merak etme ilerlemekten korkma içeri soktuktan sonra o 2.bogum dedinya snra hafifce popoya dogru yönel bak yönü flan cok iyi anlıcaksın
İlk etapta parmagını cok sıkar gibi gelicek hatta ben parmagımı çıkartamıcam sanırdım okadar sıkardımki sonra nefes al ver al ver cok rahatladm

dünkü kızla bugünkü daha farklı gerçekten şuan bile denemek istiyorum o yönü bulmak istiyorum ama anlamadığım birşey var eşlerimiz içindeyken anlamıyor mu bızım hıssettıklerımızı yanı ben dün kendimi sözde serbest bırakırken kastıgımı fark ettım hemen mudahale ettım ve 2. bogum gırdı eşiminde bunu fark etmesi lazım onun benı yonlendırmesı lazım gıbı gelıyor bana ıcerde olan o o daha cok hısseder

Canım sen parmak ıle denerken uyusturuyor muydun yoksa dırek mı denedın ben dun sadece azcık ucuna kayganlastırıcı surdum o da bana gore cok cabuk kuruyor o yuzden pek sevmıyorum yanı oyle aman aman bır kayma olmadı bol surmedıgım ıcınde olabılır ama bol suruncede pek faydası yok zeytınyagı acayıp kayıyor ama o da mantar yapar dıye kullanmaya cesaret edemıyorum bırde onla ugrasmıyım :)

Ben uyuşturucu hiç kullanmadım kayganlaştırıcı ve vazelin özellikle vazelin çok iyi ama mantar yapar diye korka korka genede onunla egsersiz yaptım ben hep mantar da olmadım cok şükür:)
Eşlere gelince onlar okadar hissedemiyor girdimi girmedimi bi onu anlıyolae cok bişe beklememek lazım

Vazelin hiç kullanmadım onu da mı alsam acaba :) ev maşallah eczane gibiydi şimdi eczane deposuna benzedi herşey var :) almadığım sprey ile vazelin kaldı :) markette de satılıyor vazelin kalite farkı olur mu ki :) bende doktora gidim diyordum bir alttan muayene olmak için o et farklı bırsey olur mu endısesı yasadım bır an :) aynen baksana bız daha ıyı anlıyoruz benım esımde oyle gırdı gırmedı cıktı dıyor baska bırsey yok :) yapma dedıgım seylerı halen yapıyor :) ıcıne o parmak ıtınce kasıyor gıbı yapıyor cok rahatsız oluyorum sonra vurdum eline ben denedim

Bu akşam çözücem Allahın izniyle parmak ile hissedince ne yapacağımı daha kolay anlamaya başladım ve o et olan kısıma dedıgın gıbı popo yonunde ıtıcem ama merak ettıgım ve yanlış mı yapıyorum dedıgım bırsey daha var popoya dogru denılen tam olarak ne oluyor ben delıgın hızasında ıtıyorum doğru mu yanlıs mı bılmıyorum esım boyle ben nasıl ıtıcem dedıgı ıcın soruyorum ona gore oyle gırılmıyormus

Parmak durumunu bende denemiştim ara ara hala deniyorum.hatta bazen esimlede deniyoz sağolsun iyi sbrediyolar walla spreyi alicam bende birde öyle deniycem belki korkumu yenmeme yardımcı olur.ama kasılma olayını hala bende aşmış değilim kegeli deniycem o yüzden şimdi memleketteyiz pek müsait olamıyorum ama dönünce ilk isim bu olcak.

İnş. Canım Allah yardımcın olsun

Benim dün egzersiz esnasında çok az kanamam oldu girişin alt kısmında çok az bi yırtılma olmuş daha da büyümesinden korktum o sebeple deneme yapmadık ama ilginçtir ki acı yok çok hafif sızı var

Allah yardımcın olsun ınşallah kolay olur.

Benim dün egzersiz esnasında çok az kanamam oldu girişin alt kısmında çok az bi yırtılma olmuş daha da büyümesinden korktum o sebeple deneme yapmadık ama ilginçtir ki acı yok çok hafif sızı var
için rahat edecekse bir doktora görün istersen canım ama bence sorun olmayacaktır bende dün parmak denemesi yaptım elime gelen o eti zorladıgımdan mı bılmıyorum sızı var ama dayanılmıcak gıbı degıl

Allah yardımcın olsun ınşallah kolay olur.
inşallah canım bugün benım için özel birgün ve bugünü kendime zehir etmek istemiyorum o yüzden 2 seçenek üzerinde düşünüyorum 1.si doktora gitmek muayene olmak sorun var mı gıbısınden 2.si izin alıp eve gidip eşim gelene kadar bu sorunu çözmek için çabalamak ve ona süpriz yapmak :)

bu aksam maç varmış 10dan 12 1 e kadar yine deneme şansım olucak izin almasam mı acaba her türlü vakit çıkıyor ki çok şükür eşim parmak olayına kızmadı ılk denemeyı o baslattıgı ıcın aslında ıyıkı de yaptı yoksa ben denemeye parmagı oraya degdırmeye bıle cesaret edemezdım ıcım tuhaf oluyor hala oluyor ama sabredıyorum cunku bu hısse alısmadan asılacak bısey degıl

EŞinin yapmasıda iyi biraz kendini ona bırakmaya alışırsın hem
Yöne cok takılma zaten gidecek bir tane yol var öyle böyle gidiyor baska gidecek yol yok yol belli arkadaşm etten filan korkma ittir devam et yoluna
Sızı az olabilir korkma biz kadınız bazı şeylere dayanmalıyız kızlar cocuk dogurcaz ilerde
Korkmayın güçlü olun bugun güzel güzel haberlerle gelin

evet canım benım planımda o yonde once kendım denıcem ve korkmadan ıtıcem dedıgın gıbı o yonu dusunmucem artık baktım komple bır parmak gırdı sonra aynı ıslemı ıkı parmakla denıcem onu da yaparsam pe.. yakın aparatla deneme yapıcam o zamana kadar eşimin maç sevdası biterse bu sefer onun parmagını almayı denıcem cunku ona kendımı ancak boyle guvenle emanet edebılırım ve o da olursa sonrası baya bır guven patlaması olur benım ıcın ne guzel yazarken ınsallah gerçek olur bu ruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…