- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.581
Ben yine kimseye söylemedim bisey.etrafim atlattım biliyor haliyle ilk günden.birtek eşim ben yani.bu arada kızlar bende spreyi aldım.bu gece denemeyi düşünüyorum.korkumu yenmek istiyorum.dun o tuhaf hissi hissettim ama bilmiyorum bugün nasıl olcak.allah hepimize güç kuvvet versin walla hayırlısıyla hepimiz atlatsak.Acelesi yok bizde yandım yandım değiliz heralde aynı eşimde acelesi yok dert etme modunda tamamda ben çözmek kafamdan atmak istiyorum. Sen de bana destek olmak zorundasın. Biz istemezmiyiz ilk denemede oldu diyenler gibi olmayı ama yok olmuyor ablama çıtlattım ilk bu durumu sen de pek nazlıymışsın dıyo ne var bunda diyelimki acıyacak diye korkuyorsun nekadar acıyabilir ki diyo e söylemesi kolay bende aaa evet haklı diyorum ama icraate gelince tık yok
aynı cümleyi benim eşimde diyor ben uğraşırken laf ediyor nasil olduysa parmak denemesini o başlattı şimdide çocuk istiyorum diyor desteği var mı hayır nasil hayır dersen biz daha 5 aylık evliyiz ve eşim le evliliğimizin 2.gününden beri tartışıyoruz herse y için geçen hafta tatil yapalım kafamız dağılır dedik orada bile akrabaları rahat vermedi pesimizde gezdiler bu yüzden atıştık ben istiyorum ki eve gelince sarılsın öpsün yanında oturayım dizine uzanayım ya da ne bilim ben isle uğraşırken kızsın gel buraya özledim yanımda otur desin ama yok dün doğum günümdü pastamın mumunu yakan olmayınca kalktım kendim yakip tek basima mutfakta üfledim hediye almış bana paketi vermek yerine güzelce açıp yataga koymuş dünden beri surat yapıyorum ama anlıyor mu tabiki işine gelmediği için öyle davranıyor ben bu durumu bile oraya bağlıyorum o olsun istiyor ama olması için bana zemin hazirlayamiyor kim sınır olduğu biriyle birlikte olmak ister ki ya da kim onunla yan yanayken uzak duran ama yataga geçince yanaşan birine karşı istek duyar ki ben bu yüzden istek duymuyorum defalarca söyledim burada yaklaşma önceden hazırla beni ben böyle istemiyorum sana gıcık oluyorum islanmam bile olmuyor diye tamam diyor bakıyorum yine aynı yine aynı nişanlıyken daha çok üstüme düşerdi valla şu bekaret mevzusu olmasa o zamandayken yapardım çünkü istek önemli bir kere isteyerek denedik onda da hiç ugrastirmadi pe.. bizi hemen girdi ama yönü yanlış yaptığımız için gitmediElimizde olsa biz de istemeyiz bunca zahmet çaba psikolojik çöküşler kolay geçmiyor ama bunu anlatmak o kadar zor ki.. Dediğinde çok haklısın bu arada kendim için kendi iç rahatlığım için uğraşıyorum artık. Onların yaptığı bana tam anlamıyla bencillik gibi geliyor. 'Ben seninle bunun için evlenmedim sevdiğim için evlendim acelesi yok ' evet evlenmedin ama ben halletmek istiyorum eksik hissediyorum nerde kaldı destek anlayış
Yazdıklarını okurken bile hissediliyor o kötü duygu. Hepimizde farklı farklı da olsa sonuç hep aynı kırgınlık hüsran üzüntü. Ama kıyamam ya sen daha da dertlenmişsin belli ki, zaten mesele orda başlıyor onlar yanaşınca biz istemiyoruz neden çünkü korkuyoruz biz çabalayınca ne oluyor? Onu yapma doktora gitme acelesi yok olur ama isteksiz olunca sen beni istemiyorsun diyolar yine tafra çeken taraf biziz bu nasıl iş ben anlamadım anlayamayacağım da herhaldeaynı cümleyi benim eşimde diyor ben uğraşırken laf ediyor nasil olduysa parmak denemesini o başlattı şimdide çocuk istiyorum diyor desteği var mı hayır nasil hayır dersen biz daha 5 aylık evliyiz ve eşim le evliliğimizin 2.gününden beri tartışıyoruz herse y için geçen hafta tatil yapalım kafamız dağılır dedik orada bile akrabaları rahat vermedi pesimizde gezdiler bu yüzden atıştık ben istiyorum ki eve gelince sarılsın öpsün yanında oturayım dizine uzanayım ya da ne bilim ben isle uğraşırken kızsın gel buraya özledim yanımda otur desin ama yok dün doğum günümdü pastamın mumunu yakan olmayınca kalktım kendim yakip tek basima mutfakta üfledim hediye almış bana paketi vermek yerine güzelce açıp yataga koymuş dünden beri surat yapıyorum ama anlıyor mu tabiki işine gelmediği için öyle davranıyor ben bu durumu bile oraya bağlıyorum o olsun istiyor ama olması için bana zemin hazirlayamiyor kim sınır olduğu biriyle birlikte olmak ister ki ya da kim onunla yan yanayken uzak duran ama yataga geçince yanaşan birine karşı istek duyar ki ben bu yüzden istek duymuyorum defalarca söyledim burada yaklaşma önceden hazırla beni ben böyle istemiyorum sana gıcık oluyorum islanmam bile olmuyor diye tamam diyor bakıyorum yine aynı yine aynı nişanlıyken daha çok üstüme düşerdi valla şu bekaret mevzusu olmasa o zamandayken yapardım çünkü istek önemli bir kere isteyerek denedik onda da hiç ugrastirmadi pe.. bizi hemen girdi ama yönü yanlış yaptığımız için gitmedi
benim korkum geçti ki canım o kanı gördükten sonra korku morku kalmadı ama başından beri istek yok bende çünkü karsimda beni yola getiren biri yok keşke o yanaşsada ben korktuğum için olmasa ama öyle değil malesef. orasi da ayrı zaten akıllarından geçen o tabi ya da başkasını mı seviyor hala bile derler ama hatayı kendilerinde aramazlarYazdıklarını okurken bile hissediliyor o kötü duygu. Hepimizde farklı farklı da olsa sonuç hep aynı kırgınlık hüsran üzüntü. Ama kıyamam ya sen daha da dertlenmişsin belli ki, zaten mesele orda başlıyor onlar yanaşınca biz istemiyoruz neden çünkü korkuyoruz biz çabalayınca ne oluyor? Onu yapma doktora gitme acelesi yok olur ama isteksiz olunca sen beni istemiyorsun diyolar yine tafra çeken taraf biziz bu nasıl iş ben anlamadım anlayamayacağım da herhalde
Kanı görebilsek keşke bizde belki korku da kalmaz yani bende hala var o korku işte ne yapsam aşamadım yani.ilac ise yarar ınşallah.benim korkum geçti ki canım o kanı gördükten sonra korku morku kalmadı ama başından beri istek yok bende çünkü karsimda beni yola getiren biri yok keşke o yanaşsada ben korktuğum için olmasa ama öyle değil malesef. orasi da ayrı zaten akıllarından geçen o tabi ya da başkasını mı seviyor hala bile derler ama hatayı kendilerinde aramazlar
Peki sen ne durumdasın sen düzelince o mu panik yaptı acabaBenimki hala düzelmedi adamda tık yok morali çöktü resmen bu sefer ben ona üzülüyorum
Ben gayet sakinim o titremeler beynimden dökülen kaynar su hissi gitti ama yetmiyor sinirden ağlıyorum resmen yaaa eşim ne dese batıyor bağırıp çağırıyorum sonrada vicdanım sızlıyor ne yapacağım ben yaaa offffPeki sen ne durumdasın sen düzelince o mu panik yaptı acaba
Ya bence biz kafamızdan bunu silemediğimiz için aklımız hep bu konuya gidiyor kim ne dese alınıyoruz özellikle eşlereBen gayet sakinim o titremeler beynimden dökülen kaynar su hissi gitti ama yetmiyor sinirden ağlıyorum resmen yaaa eşim ne dese batıyor bağırıp çağırıyorum sonrada vicdanım sızlıyor ne yapacağım ben yaaa offff(((
Yönü dediğin ne tam olarak aşağı doğru kanal şeklinde ilerlemesi lazım değil mi ben denediğimde öyle olduben yine yapamadım yönü degistirdim yok 2.boğum oldu ama tamamı olmadı pes etmicem ama olana kadar devam
vallahi bana açılıyor gibi geliyor itiyorum gitmiyor canım ben anlamadım bu işi dün 1.boğumdan ileri gitmedi.bugunde 2.boğuma zoraki geldimYönü dediğin ne tam olarak aşağı doğru kanal şeklinde ilerlemesi lazım değil mi ben denediğimde öyle oldu
Ben de çok yeni başladım bu egzersizlere ilkinde rahattım ikinci gün daha zor oldu tam tersi olsa tamam diycem. Gerçi ne kadar girdiğini göremiyorum ama sonuna kadar gidiyormuş gibi geliyor nasıl anladın onuvallahi bana açılıyor gibi geliyor itiyorum gitmiyor canım ben anlamadım bu işi dün 1.boğumdan ileri gitmedi.bugunde 2.boğuma zoraki geldim
sağ elimle dokundum girdiği yere 1 cm oynasın desek yinede o 2.boğum girdi dün girmemişti anlamadığım gidiyor gibi geliyor ama aslında gitmiyor bu çok garipBen de çok yeni başladım bu egzersizlere ilkinde rahattım ikinci gün daha zor oldu tam tersi olsa tamam diycem. Gerçi ne kadar girdiğini göremiyorum ama sonuna kadar gidiyormuş gibi geliyor nasıl anladın onu
Canım süpersinKızlar hemen bu akşamki antrenman sonucumu yazıyorum 3 farklı boy aparatı tamamını soktum bu arada aparatlar hepsi 10 cm boyunda kalınlıklar farklı en küçüğü serçe parmak kadar en büyüğü baş parmaktan kalın velhasıl kelam hepside vazelinle şıp die sonuna kadar girdi hatta küçükleri bıraktım büyükle gitgel yaptım ileri geri sok çıkar ne desen hiiç ne ağrı ne sızı ne baskı ne rahatsızlık sanki hiçbişi yok içimde o derece sonra gaza geldm penis kalınlığında aparatı deneyeyim dedim cıkss yemed kalın mı geldi ne anlamadım deliği bile bulamadım onla baktım geriliyorum hiç gerilmemek için bıraktım sonraki günlere artık keşke bu iki boyun bi tık ara boyu da olsaydı acaba onda nasıl bir etki olacaktı demek istedğim aparatlar 11 cm uzunluk 2 cm genislikte cok rahat giriyor sizce nasıl durum
Çünkü korkudan ittirmiyosun parmagını kasıyosn kendinisağ elimle dokundum girdiği yere 1 cm oynasın desek yinede o 2.boğum girdi dün girmemişti anlamadığım gidiyor gibi geliyor ama aslında gitmiyor bu çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?