Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki sen ne durumdasın sen düzelince o mu panik yaptı acaba
Ben gayet sakinim o titremeler beynimden dökülen kaynar su hissi gitti ama yetmiyor sinirden ağlıyorum resmen yaaa eşim ne dese batıyor bağırıp çağırıyorum sonrada vicdanım sızlıyor ne yapacağım ben yaaa offff(((

Ya bence biz kafamızdan bunu silemediğimiz için aklımız hep bu konuya gidiyor kim ne dese alınıyoruz özellikle eşlere

Kızlar hemen bu akşamki antrenman sonucumu yazıyorum 3 farklı boy aparatı tamamını soktum bu arada aparatlar hepsi 10 cm boyunda kalınlıklar farklı en küçüğü serçe parmak kadar en büyüğü baş parmaktan kalın velhasıl kelam hepside vazelinle şıp die sonuna kadar girdi hatta küçükleri bıraktım büyükle gitgel yaptım ileri geri sok çıkar ne desen hiiç ne ağrı ne sızı ne baskı ne rahatsızlık sanki hiçbişi yok içimde o derece sonra gaza geldm penis kalınlığında aparatı deneyeyim dedim cıkss yemed kalın mı geldi ne anlamadım deliği bile bulamadım onla baktım geriliyorum hiç gerilmemek için bıraktım sonraki günlere artık keşke bu iki boyun bi tık ara boyu da olsaydı acaba onda nasıl bir etki olacaktı demek istedğim aparatlar 11 cm uzunluk 2 cm genislikte cok rahat giriyor sizce nasıl durum

Son düzenleyen: Moderatör:
vallahi bana açılıyor gibi geliyor itiyorum gitmiyor canım ben anlamadım bu işi dün 1.boğumdan ileri gitmedi.bugunde 2.boğuma zoraki geldim
Ben de çok yeni başladım bu egzersizlere ilkinde rahattım ikinci gün daha zor oldu tam tersi olsa tamam diycem. Gerçi ne kadar girdiğini göremiyorum ama sonuna kadar gidiyormuş gibi geliyor nasıl anladın onu

Ben de çok yeni başladım bu egzersizlere ilkinde rahattım ikinci gün daha zor oldu tam tersi olsa tamam diycem. Gerçi ne kadar girdiğini göremiyorum ama sonuna kadar gidiyormuş gibi geliyor nasıl anladın onu
sağ elimle dokundum girdiği yere 1 cm oynasın desek yinede o 2.boğum girdi dün girmemişti anlamadığım gidiyor gibi geliyor ama aslında gitmiyor bu çok garip

Canım süpersin
Pens boyunda dedigin aparatın ölçüleri ne ?
Artık onuda alman gerek bukadar rahatsın hem ittirmekten korkma tık die girivercek sana cok kalın gozuktugu için korkuyosn muhtemelen ama girer eminim az bi güzel ittir
Nefes al verirken braz güç uygula

Pens boyundaki aparat bildiğin 13 cm uzunlupunda ve pir pens kadar kalın yaa banada oyle geldi muhtemelen kalın diye korktum aslında zorladım biraz grmesi için ama deliği de çok tutturamayınca üstüne kalın da olunca bıraktım bu akşam yine deniycem. Eşime akşam antrenman yapcam demiştim baya oturdum birşey yapmadım üşendim beni zorla yolladı git hani antrenman yapcaktın die ben de maç izlerim o ara diince iyice cesaret geldi

CanIm biraz zorla girişi bulamıyosan aynayla dene olmaması için hiç sebeb yok yani
13 cm in 7-8 cm girse yeter isteksiz olunca egzersiz sırasında daha fazla gitmiyor ama ilişki anında oluyor genişlik önemli şuan

aslına bakarsan aparatları sokarken zerre zorlanmadım aynaya bakarak yapıom herseyı zaten bi elimle aralıom deliği görüp ıkınıorm acılınca şıp die girio zaten hemde 12 cm lık aparatın tamamı ben çözdüm kendımı muhtemelen o aparatı da p.nisi de gözümde büyütüp yersiz korkutuom kendimi
aynı aparatı emla varken sokmuştum 1 kere yarısını ama emla sürmek istemiom artık bence onun bir tık küçüğünü de kullanıp öyle bu boya geçeyim

Çünkü korkudan ittirmiyosun parmagını kasıyosn kendini
Sanırım öyle canım zaten dün yine atıştık eşimle yazdıklarımı gördü herkesi odamıza dahil etmişsin bana söz vermiştin gibi sözler etti o kadar ağladım ki bir müddet nefes alamadım o zaman geldi aklı başına o zaman bagırmayı kızmayı bıraktı ona olan sevgım her gun azalıyor ve ben burada en cokta onun ıcın yazıp çiziyorum çözmeye çalışıyorum derdimi tasamı sizlerle paylaşıp ona sadece sevgım kalsın dıye ugrasıyorum 5 aydır çektıgımız bu sacma sapan hayat bıtsın dıye dıdınıyorum ama yok yıne suclu ben oluyorum yıne ben haksızım o haklı yıne sozunde durmayan ben oldum azcık kadınlık yapmak ıstıyorsan bu evde huzursuzluk cıkarma huzur ver dedı ben sankı cok meraklıymısım bu sozlerı duymaya gıbı bu gıdısle kıyıcam canıma o olcak belkı o zaman kıymetım anlasılır burayada yazmayabılırım artık telefonumu dun cok kurcalamıs bende oku umrumda bıle degıl dedım bır muddetr telefonumu kapalı tutucm onla soguk olucam daha dogrusu flöfte yapmıyorum artık ıcımden hıc bısey yapmak gelmıyor kendınden sogutuyor ama farkında bıle degıl ınsallah burada olan herkes bu derdı yener de rahat bır nefes alır

canım dur sakin ol öyle canıma kıyacağım o olacak tarzı şeyler asla söyleme bu çözümü olmayan bir şey değil sadece yenmek zaman alıyor. buraya yazan herkes sen gibi bu özelimiz ama ne mahsuru var ki herkes birbirine destek oluyor. ben çoğu şeyi bu site sayesinde cesaret alıp yaptım sen de sinirle her şeyi kapatıp antrenmanları bırakma sakın bunu kendin için yap eşin için değil. Bence eşin senle ilişkiye giremediği için kendinde de eksiklik hissediyor bu siniri gerginliği bu yüzden bazı erkekler öyle oluyor kızgınlığını da bu şekilde sana yansıtıyor zaten bizi anlamaları mümkün değil.

o ne hastaneye gitmemi istiyor ne bu şekilde benımle aynı seyleri yasayanlarla konusmamı ıstıyor ne aparatlarla calısmamı ıstıyor o ıstıyor kı o cozsun bır anda olsun kendılıgınden gırsın sonuna kadar o oyle sanıyor hemen ıcıne gırıyor sanıyor dun o kadar kavga ettık yanastı o konu ıcın bende ıstek yok tabı gonlumu bıle boyle alacagını sanıyor baslamadan dedım kı ben nefes alıcam sen ben nefes verınce ıtıceksın sesı cıkmadı daha ben nefes almadan ıtmeye calısıyor halıyle acı cekıyorum dur demeye kalmadan oylece ıtmeye calıstı ustumden attım dayanamayıp bunların hepsini canımı yakmak ıcın yaptıgını dusunuyorum bılıyorum o da kendını yetersız goruyor o zorbalığın altındakı sebep bu ihmal etmıcem o hatayı bı daha yapmam ama onlada denemeyı artık dusunmuyorum

hayır şuan kızgın ve kırgın olduğun için böyle diyorsun. Dediğim gibi ilişkiye girememeyi kendinde de eksiklik olarak görüyor ve bu sebeple geriliyor ama tabiki bu haklı çıkarmaz sana baskı uygulamasını o ayrı. Madem seni üzüyor yatak odası dışında da seninle oturup konuşmalı. Bunun psikolojik bir sıkıntı olduğunu kasılmanın istemsiz olduğunu anlamalı. Ama canını yakmak için birşeyleri zorladığını düşünmüyorum bence o da tamamen tecrübesizliğinden benim eşimde ilk zamanlar bi kerede sokarsam olur biter sanıyordu da artık anladı nefes alıp verirken yavaş yavaş ilerlemesi gerektiğini. Tabi ilerleyemioda o ayrı sadece biliyor

benımkı tecrubesız en azından ben oyle bılıyorum 1 kere gıtmıs 18 yasında onda da ne yasadıysa psikolojık tedavi görmüş öyle bir yerde oyle bırseyı yapmayı kaldıramadım dedı sonrada hıc oyle seylerı olmamıs benleyken de ılk zamanlar uzak dururdu elımı bıle cekınerek tutardı ama ben daha atıktım cogu şeyi baslatan ben olmuştum nısanlılıkta zaten yapmadığımız bır o sey kalmıştı hoş hala yapamadık ya neyse en azından senın esın onun farkında benımkı soylememe ragmen sozlerımı cıddıye almıyor kendı bıldıgı yola gıdıyor sadece 1 gununu bana ayırsa bu ıs cozulecek ama bızım her gunumuz ayrı olay mutlu bır anımız yokkı denemeler bıle cogu kez kavga sonrası oluyor nasıl cozulsun kı boyle olunca benım hıc umıdım yok cunku esımın odanın cevresınde dolanması bıle benı tedırgın edıyor dun kendım denerken bıle ayak seslerını duydukca dıkkatım dagıldı gorurse kızıcak gıbı geldı herseye bakısım kızıcak mı kızar oluyor rahat hıcbırsey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…