- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.621
Ben hiç aparat kullanmadan 2 parmaktan sonra p.. geçtim korkulacak bir şey yok inanınÇok normalnormal canının hiç bişey istememesi ama en azından işyerinde unut işine odaklan bana iş çok iyi geliyor özellikle bu konuya sıkıldığımda unutuyorum kafam dağılıyor. Sonra yine devam ama olsun o kafa dağıtma bana yetiyor güç toplamam için. Bu arada ben de sadece parmakla çalışıyorum aparatı almaya bile cesaret edemedim en azından onunla çalışabiliyorsun o ister beğensin ister beğenmesin ve şuna inanıyorum ki hem kendim hem de herkes için bu sorun aşılıp ilişkimiz normale döndüğünde bunları hatırlayan sadece biz olacağız erkekler gayet mutlu mesut olacaklar ben sana zamanında mana bulmuştum saçma geliyordu demeyecekler o yüzden strese girmeden çabalayalım halledelim şu işi ya
Öyle mi diyorsunBen hiç aparat kullanmadan 2 parmaktan sonra p.. geçtim korkulacak bir şey yok inanın
Bu arada o nasıl yırtıldı nasıl oldun şimdiArkadaşlar lütfen umudumuzu yitirmeyelim ya ben ne yapayım önce tüm sorunlarım bitecek derken vajina girişim yırtıldı şimdi onun acısı geçti eşim ereksiyon olamıyor gözümün içine bakarak üzgünüm demesi yok mu içim parçalandı resmen stresten psikolojisi bozuldu
Yaaa işte en güzeli eşin yardımcı olmasi..ne güzel demiş yaşayan birileriyle konuş diye.Kendini üzme sen kendi içinde atlat önce sonra zaten cabani anlıycak bizde size benzer şeyler yaşadık ama çok şükür atlattık kızmıyor bana artık cabami görüyor hatta kendi dedi yaşayan birileriyle konuş diye bende yazma cesaretimi ordan aldım.yazdim.ki ben hiç apart falanda kulalnmadim hic sadece parmak egzersizi yaptım sadece onun dışında şimdi ilac aldım yapcam dedim hasta oldum bir hafta bekle şimdi.
Zamanla aşıcan sende ınsallah dua et herşey yoluna girer.
Oh iyi o zaman daha ciddi bir şey sandım bununla geçmiş olsun canım. Neler çekiyoruz ya herkesin ayrı ayrı hikayeleri var hepimiz sonuca varsak keşke bi an önce. İki parmaktan sonra eşinle ilk denediğinde tamamen oldu mu hastalığım geçtikten sonra ben de denesem mi diyorum ama cesaretim yokCanım benim giriş dar etkilenme de olmayınca yırtılmış acısını hissettim ama o an zar yırtıldı sandım sonrasında pek acımadı krem sürdüm egzersiz yapıyorum o ara birazcık kanıyor o kadar
hiç kafam dağılmıyor canım bende habire iş çıkarıyorum kendime ama yok bu akşam oturup konusucam tekrar bakalım inşallah düzelicezsen eşinle de tartıştığın için her yer sana dar geliyor düşünme en azından iş yerindeyken başka şeylerle oyalan ki kafan dağılsın sabırlı ol atlatırsın. Eşin ilişkiye girememenin nasıl bir psikolojisi olabilir ki istese yapar ama istemiyor diye düşünüyor bu yüzden yaptığın çalışmalar saçma geliyor takma onu sen devam et
inşallah canım bende denemeye devam edicem onun sözüne kanip vazgecmicem yeniden oturup doğru düzgün konusucam söz veripte gizli saklı yaziyorum buraya şuan bile görse kızsa hakli ama neden ona anlatmak yerine buraya yazdgmi anlaması zaman alacak gibi duruyor umarım o da benim cabamin farkına varır ben artık ustelemicem ona tavır almicam yapma dediğini yapmicam suyuna gidicem yani ama tek bisey isticem egzersizine karışmamasını çünkü bırakınca ileri değil geri gidiyorumKendini üzme sen kendi içinde atlat önce sonra zaten cabani anlıycak bizde size benzer şeyler yaşadık ama çok şükür atlattık kızmıyor bana artık cabami görüyor hatta kendi dedi yaşayan birileriyle konuş diye bende yazma cesaretimi ordan aldım.yazdim.ki ben hiç apart falanda kulalnmadim hic sadece parmak egzersizi yaptım sadece onun dışında şimdi ilac aldım yapcam dedim hasta oldum bir hafta bekle şimdi.
inşallah canım gerçekten bende herse y düzelsin istiyorumKendini üzme sen kendi içinde atlat önce sonra zaten cabani anlıycak bizde size benzer şeyler yaşadık ama çok şükür atlattık kızmıyor bana artık cabami görüyor hatta kendi dedi yaşayan birileriyle konuş diye bende yazma cesaretimi ordan aldım.yazdim.ki ben hiç apart falanda kulalnmadim hic sadece parmak egzersizi yaptım sadece onun dışında şimdi ilac aldım yapcam dedim hasta oldum bir hafta bekle şimdi.
Evet ya yoksa herkes çözdü mü bu sorunuHerkes sessiz
Umut işte hayallerimi dışa vurdumAhh nerdeee
Zaten tüm denemeleri aynayla yapıyorumkiBalımm aynayla dene o esnada ıkın o açılır. Hemen dene aparatı korkmadan it. Oraya dayanan bir et gibi nir şey var onu da it o geriye gidiyor
Ee girişi neden bulamıyorsun o zaman yani görüyorsun aynadan değil miZaten tüm denemeleri aynayla yapıyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?