Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım bende denemeye devam edicem onun sözüne kanip vazgecmicem yeniden oturup doğru düzgün konusucam söz veripte gizli saklı yaziyorum buraya şuan bile görse kızsa hakli ama neden ona anlatmak yerine buraya yazdgmi anlaması zaman alacak gibi duruyor umarım o da benim cabamin farkına varır ben artık ustelemicem ona tavır almicam yapma dediğini yapmicam suyuna gidicem yani ama tek bisey isticem egzersizine karışmamasını çünkü bırakınca ileri değil geri gidiyorum

inşallah canım gerçekten bende herse y düzelsin istiyorum

Kızlar bu işte bir iş var iki parmagı küs yapmadan sokuyorum sonuna kadar giriyor hatta gaza geldim parmağı 3 yaptım gene girdi ama penis boyunda aparatı sokamadım olmuyor olmuyor olmuyor ya sinirden ağlayacam yaa 3 parmak diorum penisi geçti kalınlık ama zorladı baskıladı ama zorladım 3 saniyede olsa beklettim çıkardım ama o aparatı neden girmio ama şunu düşünüorm boyundan dolayı korkmadım ayna önümde parmaklrı koyar gibi yerleştiriorum ama deliği bulamıyorum. Şu varki parmakta kendim parmak ucuyla arayıp bulup itiyorum içeri ama aparatta o his yok buyuzdenmi olmuyor inanınki itiyorumda ama banamısın demiyor bu kez saçma bir yere denk gelıo demekki acıyor bırakıyorum napmalıyım penistede aynını yasıorum daha başında deliği bulamıoz die girmio bende itiorm bu kez gerilip

Balımm aynayla dene o esnada ıkın o açılır. Hemen dene aparatı korkmadan it. Oraya dayanan bir et gibi nir şey var onu da it o geriye gidiyor

Ya parmak şöyle direk deliğin üstüne koyduğun için lap die itiyosun parmağı ama aparatta o his olmadığı için itiyorum itiyorum ilerleme yok küçüklerden bahsetmıyorum ama ince aparatlar rahat giriyor büyüğü sokamıyorum

Acaba hala bu büyük bir aparat diye korkuyormuyum içten içe ama sırf büyüklük ve kalınlık korkutmasın die 3 parmak denedim o bile girdi

Acaba hala bu büyük bir aparat diye korkuyormuyum içten içe ama sırf büyüklük ve kalınlık korkutmasın die 3 parmak denedim o bile girdi
Kızcem dusunki bu işi nice cahiller hiçbişe bilmeyenler yapıyor. İlla deligi bulup burdam diye devam etmene gerek yok aparatı iyi yağla girişe koyman yeterli deliği görmesende korkuyosumdur hala nefes al yada ayna olayını kaldır tuvalete oturur gibi yapmaya calıs girişe koyup biraz ittirince o yolunu bulurr

Pnis boyu diyip duruyosun ya normalde 3 parmaktan sonra aşıyor insanlar
Sen bi ince aparatı şöyle yap bak
5 kere sok cıkar
5 kere içerde cevir
5 kere içerdeyken kegel yap
5 dk filanda içeride tut
Sonra Hemen arkasına büyüğü sok
Parmak ince ama aparat 3 boyutlu biraz daha zorlanman normal

Bi rüya gördüm anlamına baktım rüya sahibinin sıkıntılı olduğunu ve korkuları olduğunu gösteriyor diyor ne tesadüf. Tamam pes etmek yok bu akşam yeniden deneyeceğim bıkmadan usanmadan zorlaya zorlaya

günaydın kızlar bende dün eşimle aramı düzelttim bende senin gibiyim ben sanki 5 aydır bunları yaşamaktan çok mu hosnutum bende çözelim istiyorum ama sen abuk subuk şeyler yapıyorsun dedi dün parmak egzersizi yapacakken bunu yapma son kez uyarıyorum dedi haliyle yapamadım artık sabah erken kalkicam k
esin gider gitmez denicem sonra yarına yemek hazırlaycm ki o gelene kadar da denemeye fırsatım olsun kızlar kadın doğuma gidemedim korkudan eşim eczacı ya sistemden görür diye böyle birşey var mı ya yoksa gidip muayene olmak istiyorum beynim rahatlasın diye

canim sen o aparatı gözünde buyutuyorsun bencede bak denerken şöyle düşün diğerleri girdi bu da girecek hep başardığını hatırlat kendine senin yaptığın büyük başarı parmak denemesini çok iyi yapıyorsun imreniyorum sana ben henüz sonuna kadar almış değilim vazgeçme ve ilişkiyi denedin mi bilmiyorum ama 1 parmak 2 parmak 3 parmak ardından ilişki denesen nasil olur diye düşündüm benim çalıştığım yerdeki kadın durumumu başından beri biliyor güvendiğim birisi benden de büyük olduğu için tavsiyeleri kulağıma küpe oluyor onun kardeşi de 6 ay çekmiş bu çileyi doktora gitmiş doktor parmak egzersizi vermiş benim için sorup öğrendi 1 2 3 parmak kiz kendi denemiş sonra aynı işlemi o gece eşide yapmış rahat aldığını görünce pe.. ile dememişler ve mutlu son yani sen kendin rahat yapıyorsun bunları esin kızmıyorsa birde o yapsın hem o öğrenmiş olur nasil girdiğini ne kadar süre gerektiğini hemde sen daha rahat alisirsin

Ya eşim kızmıo tam tersine dene dio da ona hiç denetmedim. Hatta elini oraya uzattığında sıkıyorum kendimi bi kontrol bende olursa rahat oluyorum ilkin ince aparatlarıda sokamam dıodum ama onlarda bir sorun yaşamadım eşim belki parmak denemesi yapmak istemez bilmiyorumki hiç sormadım

Ben yeniden aparatlara başlıcam galıba kızlar parmakla denek
Bence sormalısın canım çünkü o sorun bende hala var kendim tam giriş yapamasamda dokunduğumda falan rahatım ama eşim parmagının ucunu degdırse kıyametı koparıyorum halbukı canım da yanmıyor ama nedense ona ızın veremıyorum bı de ben kendım cok sakın ıtıyorum basta kıyamıyorum galıba kendıme o hızlı ıtınce ırkılıyorum ama oyle ya da boyle ıkımızde 2.bogumda kalıyoruz her akşam işyerinden erken çıkıp evde deneme yapma hayalı kuruyorum ama işler o kadar çok ki kaçamıyorum

@nesyaaaaa senin müjdeli haberini almaya çok az kaldı diye hissediyorum inşallah yanılmam :) bende şu parmagı daha doğrusu aparat dahi denesem içime tamamen almayı öğrenmeliyim artık işyerindeki abla az önce birşey söyledi ben onada yarım oluyor abla tam giriş yapamıyorum bende eşimde demiştim o da adımı vermeden eşine sormuş demiş nasıl anlıyorsun tam girdiğini ya da doğru yere girdigini diye o da orada 2 yer var ilkine gelince zevk almıyoruz tam girmediği için ama biraz zorlayıp 2.yere gelince o kısımda yumurtalıklar var ve onlara degmek bize zevk veriyor yani anlayabiliyorum girip girmediğini demiş. bana da siz zorlasanız olur diyor gerçekten anlattığı gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…