- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.621
inşallah canım bende denemeye devam edicem onun sözüne kanip vazgecmicem yeniden oturup doğru düzgün konusucam söz veripte gizli saklı yaziyorum buraya şuan bile görse kızsa hakli ama neden ona anlatmak yerine buraya yazdgmi anlaması zaman alacak gibi duruyor umarım o da benim cabamin farkına varır ben artık ustelemicem ona tavır almicam yapma dediğini yapmicam suyuna gidicem yani ama tek bisey isticem egzersizine karışmamasını çünkü bırakınca ileri değil geri gidiyorumKendini üzme sen kendi içinde atlat önce sonra zaten cabani anlıycak bizde size benzer şeyler yaşadık ama çok şükür atlattık kızmıyor bana artık cabami görüyor hatta kendi dedi yaşayan birileriyle konuş diye bende yazma cesaretimi ordan aldım.yazdim.ki ben hiç apart falanda kulalnmadim hic sadece parmak egzersizi yaptım sadece onun dışında şimdi ilac aldım yapcam dedim hasta oldum bir hafta bekle şimdi.
Zamanla aşıcan sende ınsallah dua et herşey yoluna girer.
inşallah canım gerçekten bende herse y düzelsin istiyorumKendini üzme sen kendi içinde atlat önce sonra zaten cabani anlıycak bizde size benzer şeyler yaşadık ama çok şükür atlattık kızmıyor bana artık cabami görüyor hatta kendi dedi yaşayan birileriyle konuş diye bende yazma cesaretimi ordan aldım.yazdim.ki ben hiç apart falanda kulalnmadim hic sadece parmak egzersizi yaptım sadece onun dışında şimdi ilac aldım yapcam dedim hasta oldum bir hafta bekle şimdi.
Zamanla aşıcan sende ınsallah dua et herşey yoluna girer.
Evet ya yoksa herkes çözdü mü bu sorunuHerkes sessiz
Umut işte hayallerimi dışa vurdumAhh nerdeee
Zaten tüm denemeleri aynayla yapıyorumkiBalımm aynayla dene o esnada ıkın o açılır. Hemen dene aparatı korkmadan it. Oraya dayanan bir et gibi nir şey var onu da it o geriye gidiyor
Ee girişi neden bulamıyorsun o zaman yani görüyorsun aynadan değil miZaten tüm denemeleri aynayla yapıyorumki
Kızcem dusunki bu işi nice cahiller hiçbişe bilmeyenler yapıyor. İlla deligi bulup burdam diye devam etmene gerek yok aparatı iyi yağla girişe koyman yeterli deliği görmesende korkuyosumdur hala nefes al yada ayna olayını kaldır tuvalete oturur gibi yapmaya calıs girişe koyup biraz ittirince o yolunu bulurrAcaba hala bu büyük bir aparat diye korkuyormuyum içten içe ama sırf büyüklük ve kalınlık korkutmasın die 3 parmak denedim o bile girdi
canim sen o aparatı gözünde buyutuyorsun bencede bak denerken şöyle düşün diğerleri girdi bu da girecek hep başardığını hatırlat kendine senin yaptığın büyük başarı parmak denemesini çok iyi yapıyorsun imreniyorum sana ben henüz sonuna kadar almış değilim vazgeçme ve ilişkiyi denedin mi bilmiyorum ama 1 parmak 2 parmak 3 parmak ardından ilişki denesen nasil olur diye düşündüm benim çalıştığım yerdeki kadın durumumu başından beri biliyor güvendiğim birisi benden de büyük olduğu için tavsiyeleri kulağıma küpe oluyor onun kardeşi de 6 ay çekmiş bu çileyi doktora gitmiş doktor parmak egzersizi vermiş benim için sorup öğrendi 1 2 3 parmak kiz kendi denemiş sonra aynı işlemi o gece eşide yapmış rahat aldığını görünce pe.. ile dememişler ve mutlu son yani sen kendin rahat yapıyorsun bunları esin kızmıyorsa birde o yapsın hem o öğrenmiş olur nasil girdiğini ne kadar süre gerektiğini hemde sen daha rahat alisirsinBi rüya gördüm anlamına baktım rüya sahibinin sıkıntılı olduğunu ve korkuları olduğunu gösteriyor diyor ne tesadüf. Tamam pes etmek yok bu akşam yeniden deneyeceğim bıkmadan usanmadan zorlaya zorlaya
Ya eşim kızmıo tam tersine dene dio da ona hiç denetmedim. Hatta elini oraya uzattığında sıkıyorum kendimi bi kontrol bende olursa rahat oluyorum ilkin ince aparatlarıda sokamam dıodum ama onlarda bir sorun yaşamadım eşim belki parmak denemesi yapmak istemez bilmiyorumki hiç sormadımcanim sen o aparatı gözünde buyutuyorsun bencede bak denerken şöyle düşün diğerleri girdi bu da girecek hep başardığını hatırlat kendine senin yaptığın büyük başarı parmak denemesini çok iyi yapıyorsun imreniyorum sana ben henüz sonuna kadar almış değilim vazgeçme ve ilişkiyi denedin mi bilmiyorum ama 1 parmak 2 parmak 3 parmak ardından ilişki denesen nasil olur diye düşündüm benim çalıştığım yerdeki kadın durumumu başından beri biliyor güvendiğim birisi benden de büyük olduğu için tavsiyeleri kulağıma küpe oluyor onun kardeşi de 6 ay çekmiş bu çileyi doktora gitmiş doktor parmak egzersizi vermiş benim için sorup öğrendi 1 2 3 parmak kiz kendi denemiş sonra aynı işlemi o gece eşide yapmış rahat aldığını görünce pe.. ile dememişler ve mutlu son yani sen kendin rahat yapıyorsun bunları esin kızmıyorsa birde o yapsın hem o öğrenmiş olur nasil girdiğini ne kadar süre gerektiğini hemde sen daha rahat alisirsin
Bence sormalısın canım çünkü o sorun bende hala var kendim tam giriş yapamasamda dokunduğumda falan rahatım ama eşim parmagının ucunu degdırse kıyametı koparıyorum halbukı canım da yanmıyor ama nedense ona ızın veremıyorum bı de ben kendım cok sakın ıtıyorum basta kıyamıyorum galıba kendıme o hızlı ıtınce ırkılıyorum ama oyle ya da boyle ıkımızde 2.bogumda kalıyoruzYa eşim kızmıo tam tersine dene dio da ona hiç denetmedim. Hatta elini oraya uzattığında sıkıyorum kendimi bi kontrol bende olursa rahat oluyorum ilkin ince aparatlarıda sokamam dıodum ama onlarda bir sorun yaşamadım eşim belki parmak denemesi yapmak istemez bilmiyorumki hiç sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?