Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Acaba hala bu büyük bir aparat diye korkuyormuyum içten içe ama sırf büyüklük ve kalınlık korkutmasın die 3 parmak denedim o bile girdi

Acaba hala bu büyük bir aparat diye korkuyormuyum içten içe ama sırf büyüklük ve kalınlık korkutmasın die 3 parmak denedim o bile girdi
Kızcem dusunki bu işi nice cahiller hiçbişe bilmeyenler yapıyor. İlla deligi bulup burdam diye devam etmene gerek yok aparatı iyi yağla girişe koyman yeterli deliği görmesende korkuyosumdur hala nefes al yada ayna olayını kaldır tuvalete oturur gibi yapmaya calıs girişe koyup biraz ittirince o yolunu bulurr

Pnis boyu diyip duruyosun ya normalde 3 parmaktan sonra aşıyor insanlar
Sen bi ince aparatı şöyle yap bak
5 kere sok cıkar
5 kere içerde cevir
5 kere içerdeyken kegel yap
5 dk filanda içeride tut
Sonra Hemen arkasına büyüğü sok
Parmak ince ama aparat 3 boyutlu biraz daha zorlanman normal

Bi rüya gördüm anlamına baktım rüya sahibinin sıkıntılı olduğunu ve korkuları olduğunu gösteriyor diyor ne tesadüf. Tamam pes etmek yok bu akşam yeniden deneyeceğim bıkmadan usanmadan zorlaya zorlaya

günaydın kızlar bende dün eşimle aramı düzelttim bende senin gibiyim ben sanki 5 aydır bunları yaşamaktan çok mu hosnutum bende çözelim istiyorum ama sen abuk subuk şeyler yapıyorsun dedi dün parmak egzersizi yapacakken bunu yapma son kez uyarıyorum dedi haliyle yapamadım artık sabah erken kalkicam k
esin gider gitmez denicem sonra yarına yemek hazırlaycm ki o gelene kadar da denemeye fırsatım olsun kızlar kadın doğuma gidemedim korkudan eşim eczacı ya sistemden görür diye böyle birşey var mı ya yoksa gidip muayene olmak istiyorum beynim rahatlasın diye

canim sen o aparatı gözünde buyutuyorsun bencede bak denerken şöyle düşün diğerleri girdi bu da girecek hep başardığını hatırlat kendine senin yaptığın büyük başarı parmak denemesini çok iyi yapıyorsun imreniyorum sana ben henüz sonuna kadar almış değilim vazgeçme ve ilişkiyi denedin mi bilmiyorum ama 1 parmak 2 parmak 3 parmak ardından ilişki denesen nasil olur diye düşündüm benim çalıştığım yerdeki kadın durumumu başından beri biliyor güvendiğim birisi benden de büyük olduğu için tavsiyeleri kulağıma küpe oluyor onun kardeşi de 6 ay çekmiş bu çileyi doktora gitmiş doktor parmak egzersizi vermiş benim için sorup öğrendi 1 2 3 parmak kiz kendi denemiş sonra aynı işlemi o gece eşide yapmış rahat aldığını görünce pe.. ile dememişler ve mutlu son yani sen kendin rahat yapıyorsun bunları esin kızmıyorsa birde o yapsın hem o öğrenmiş olur nasil girdiğini ne kadar süre gerektiğini hemde sen daha rahat alisirsin

Ya eşim kızmıo tam tersine dene dio da ona hiç denetmedim. Hatta elini oraya uzattığında sıkıyorum kendimi bi kontrol bende olursa rahat oluyorum ilkin ince aparatlarıda sokamam dıodum ama onlarda bir sorun yaşamadım eşim belki parmak denemesi yapmak istemez bilmiyorumki hiç sormadım

Ben yeniden aparatlara başlıcam galıba kızlar parmakla denek
Bence sormalısın canım çünkü o sorun bende hala var kendim tam giriş yapamasamda dokunduğumda falan rahatım ama eşim parmagının ucunu degdırse kıyametı koparıyorum halbukı canım da yanmıyor ama nedense ona ızın veremıyorum bı de ben kendım cok sakın ıtıyorum basta kıyamıyorum galıba kendıme o hızlı ıtınce ırkılıyorum ama oyle ya da boyle ıkımızde 2.bogumda kalıyoruz her akşam işyerinden erken çıkıp evde deneme yapma hayalı kuruyorum ama işler o kadar çok ki kaçamıyorum

@nesyaaaaa senin müjdeli haberini almaya çok az kaldı diye hissediyorum inşallah yanılmam :) bende şu parmagı daha doğrusu aparat dahi denesem içime tamamen almayı öğrenmeliyim artık işyerindeki abla az önce birşey söyledi ben onada yarım oluyor abla tam giriş yapamıyorum bende eşimde demiştim o da adımı vermeden eşine sormuş demiş nasıl anlıyorsun tam girdiğini ya da doğru yere girdigini diye o da orada 2 yer var ilkine gelince zevk almıyoruz tam girmediği için ama biraz zorlayıp 2.yere gelince o kısımda yumurtalıklar var ve onlara degmek bize zevk veriyor yani anlayabiliyorum girip girmediğini demiş. bana da siz zorlasanız olur diyor gerçekten anlattığı gibi mi

Valla yumurtalığa değmek diye birşey duymadım kastettiği şey rahim ağzıdır bence çünkü yumurtalığa değemez rahim ağzından da sadece spermler geçer penis vajina yolunda gider gelir ama şu var geçen diosun ya ilk kısma geliyor devamı girmiyor o ilk kısımdan zevk almıyordur sonuna kadar girince zevk alıyordur kastettiği o bence

Galiba öyle canım o konuda bilgim yok ama bizim yarım olduğu için eşimin zevk aldığını sanmıyorum bana zevk alıyorum dedı bır keresınde ama benı gaza getırmek için söylemiştir kesin :) eczane ile konuştum da en son hangi hastaneye gidildiği e devlette detaylı yazar biz burdan sadece muayene ücretini görüyoruz dedi ilaç yazılmadığı sürece görülmezmiş şimdi gitsem eşim öğrenirse bu sefer toparlayamam hiçbirşeyi gitmesem de rahat değilim.

Yumurtalık ne yahu abartmış o yok öyle bişey anatominize ters bi kere rahim ağzıdır olsa olsa

Canım eşin egzersize karşı da doktora gitmene neden kızıyor bu kadar, zaten evli birinin 6 Ayda bir rutin kontrole gitmesi lazım illa bi sorun olması gerekli değil ki

Evet kaşıntı car mantar var dersn akıntım var dersin bu sebeple olduğunu söylemezsin ve evet ilaç yazılmadıkça eczacı birşey görmez e devlette de tahlil yapılırsa mesela kan röntgen vs onlar görünüyor ekstradan yani gidebilirsin bence

Evet eşinde herşeye karşı canm anlamadm kı
Sende şöyle yap kasıklarım ağrıyor diye git doktora yalan söyle yani yapcak bişe yok
Bi günde işten izin al hasta numarası yap su egzersizi yap kurban olam :)
@nesyaaaaa
Aparatın ilk ucuna bol kayganlaştırıcı sür hatta yedirme bile sür bolca dursun o şekilde ittir yavaşca girmicek gibi oluyor sonra tık diye gidiyor

Kızlar günaydın ben mesaiye geç başlıyorum ancak okudum yazdıklarınızı da parmak tam girmiyor diyenler olmuş ne kadar girdiğini anlıyor musunuz ben denediğimde biraz uğraşınca nefes vs alabiliyorum girdiğini düşünüyorum ama şüpheye düştüm şimdi

Katılıyorum yumurtalıklara girmenin imkanı yok ayrıca giriş de tek bence yanılmış

Canım eşin egzersize karşı da doktora gitmene neden kızıyor bu kadar, zaten evli birinin 6 Ayda bir rutin kontrole gitmesi lazım illa bi sorun olması gerekli değil ki
Canım şöyle diyim dişim ağrıyor desem buram ağrıyor desem doktor gibi çözüm buluyor anlamıyor işte doktora karşı bir tip ailesi öyle alıştırmış mesela teyzesinin bacagı agrır doktora gitmez oğlum buram ağrıyor der o ilaç getirir ve ağrı geçer şimdi benden de oyle davranıs beklıyor ama ben tam tersı elıme ıgne batsa doktora kosan bir tipim

aynen canım bende hastaneyi arıcam yarın hizmeti var mı yok mu diye özel olduğu için belki doktor olabilir bir şansımı denıcem yok ise bugün ve yarın için izin alıcam yada son 4 günlük iznimi bir bahaneyle kullancam :)

canım o anda ayna ıle bakarsan ne kadar gırdıgını daha rahat gorursun ben oyle yapıyorum denerken

hahaha canım ya vallahı ıcımdekı seste aynısını dıyor bende bıktım artık tam gunumu ayırmak ıstıyorum denemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…