Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Valla yumurtalığa değmek diye birşey duymadım kastettiği şey rahim ağzıdır bence çünkü yumurtalığa değemez rahim ağzından da sadece spermler geçer penis vajina yolunda gider gelir ama şu var geçen diosun ya ilk kısma geliyor devamı girmiyor o ilk kısımdan zevk almıyordur sonuna kadar girince zevk alıyordur kastettiği o bence

Galiba öyle canım o konuda bilgim yok ama bizim yarım olduğu için eşimin zevk aldığını sanmıyorum bana zevk alıyorum dedı bır keresınde ama benı gaza getırmek için söylemiştir kesin :) eczane ile konuştum da en son hangi hastaneye gidildiği e devlette detaylı yazar biz burdan sadece muayene ücretini görüyoruz dedi ilaç yazılmadığı sürece görülmezmiş şimdi gitsem eşim öğrenirse bu sefer toparlayamam hiçbirşeyi gitmesem de rahat değilim.

Yumurtalık ne yahu abartmış o yok öyle bişey anatominize ters bi kere rahim ağzıdır olsa olsa

Canım eşin egzersize karşı da doktora gitmene neden kızıyor bu kadar, zaten evli birinin 6 Ayda bir rutin kontrole gitmesi lazım illa bi sorun olması gerekli değil ki

Evet kaşıntı car mantar var dersn akıntım var dersin bu sebeple olduğunu söylemezsin ve evet ilaç yazılmadıkça eczacı birşey görmez e devlette de tahlil yapılırsa mesela kan röntgen vs onlar görünüyor ekstradan yani gidebilirsin bence

Evet eşinde herşeye karşı canm anlamadm kı
Sende şöyle yap kasıklarım ağrıyor diye git doktora yalan söyle yani yapcak bişe yok
Bi günde işten izin al hasta numarası yap su egzersizi yap kurban olam :)
@nesyaaaaa
Aparatın ilk ucuna bol kayganlaştırıcı sür hatta yedirme bile sür bolca dursun o şekilde ittir yavaşca girmicek gibi oluyor sonra tık diye gidiyor

Kızlar günaydın ben mesaiye geç başlıyorum ancak okudum yazdıklarınızı da parmak tam girmiyor diyenler olmuş ne kadar girdiğini anlıyor musunuz ben denediğimde biraz uğraşınca nefes vs alabiliyorum girdiğini düşünüyorum ama şüpheye düştüm şimdi

Katılıyorum yumurtalıklara girmenin imkanı yok ayrıca giriş de tek bence yanılmış

Canım eşin egzersize karşı da doktora gitmene neden kızıyor bu kadar, zaten evli birinin 6 Ayda bir rutin kontrole gitmesi lazım illa bi sorun olması gerekli değil ki
Canım şöyle diyim dişim ağrıyor desem buram ağrıyor desem doktor gibi çözüm buluyor anlamıyor işte doktora karşı bir tip ailesi öyle alıştırmış mesela teyzesinin bacagı agrır doktora gitmez oğlum buram ağrıyor der o ilaç getirir ve ağrı geçer şimdi benden de oyle davranıs beklıyor ama ben tam tersı elıme ıgne batsa doktora kosan bir tipim

aynen canım bende hastaneyi arıcam yarın hizmeti var mı yok mu diye özel olduğu için belki doktor olabilir bir şansımı denıcem yok ise bugün ve yarın için izin alıcam yada son 4 günlük iznimi bir bahaneyle kullancam :)

canım o anda ayna ıle bakarsan ne kadar gırdıgını daha rahat gorursun ben oyle yapıyorum denerken

hahaha canım ya vallahı ıcımdekı seste aynısını dıyor bende bıktım artık tam gunumu ayırmak ıstıyorum denemeye

Baş ağrısına bi çare bulabilir belki de bu konuda kendi de çaresiz farkında ama kabullenmek istemiyor bence canım

Katılıyorum yumurtalıklara girmenin imkanı yok ayrıca giriş de tek bence yanılmış
Canım eşinin durumu nasıl
Aklıma ne geldi hiç ereksyon olamıyorsa bi süre hiç yanaşmayın yani kendi kendinede tatmn etmesin mecbur sana gelir belki ozaman sorun cozulur
Yada doktor ilac verse aşsanız sonra zaten onunda psikolojisi düzelir
Smdi sen hazırsın ya sıra onda üzerinde sorumluluk hissediyor bu seferde ben yapamazsam diye

Baş ağrısına bi çare bulabilir belki de bu konuda kendi de çaresiz farkında ama kabullenmek istemiyor bence canım
bir yastık varmış onu alacakmış sanki onla alakası varmış gibi işine gelmiyor canım bak ben deneme yapmadan önce hiç pe.. girmezdi bir kez denedim sadece az kısmı giriyordu sonra bir cesaret geldi bana denedim zarı zedeledim ve pe.. almayı öğrendim bunları görmesine rağmen demiyor ki senin yaptığın şeyler sayesinde böyle ilerledik diye kendiliğinden oldu sanıyor şimdi de demiyor ki devam et falan tam tersi etme diyor

canım bana mı yazdin bilmiyorum da enfeksiyonda sorun yok ama nasil desem fazla zaman geçince eşimin pe.. sönüyor resmen ben kendimi hazırlıyorum niye bu kadar uğraşıyorsun diyor ama napim direk vajiye girmiyor ki benim ki orada bir delik var ve yeri belli gideceği yer belli bir anda soksam olcak dusuncesinde kabaca nefes vs alakası yokmuş ona göre. ben istesem seni unuturum ilaçla öyle de yaparım diyor tecavüzden ne farkı var ben normal olsun istiyorum diyor ama ne jel sürdürür ne başka bişey direk et ete değecek şekilde olmalıymış bilmiyorum ya düşündükçe bu düşüncelerine yine sinirleniyorum

Canım özeller c.tsi yarımgün çalışıyor burda
bende aricam da bi de bu yüzden kavga etmek istemiyorum o yüzden yarına izin alıp evde deneme yapım duruma göre ağrı var vs diyip daha sonra giderim kontrole sıcağı sıcağına gidersem şüphelenir en iyisi mi biraz vakit geçsin sözünü dinlediğimi sansin hoş dileğim bunun ne kadar yanlış olduğunu geç olmadan görmesi buradaki kadına diyorum o da o umursayıp üstüne düşmüyorsa sende düşme bırak o çabalasın o çözüm bulsun ne diye kendini yıpratıyorsun diyor dün bugün nefes almakta zorluk çekiyorum o da şahit oldu durumuma o yüzden kızıyor bana

Keşke bi yastıkla çözebilsek şu durumu da hepimiz rahat etsek gerçekten

İlaçla olur mu ki canım?Aynı eşim yatağa bile girmek istemiyorum aslında ben de beklemek istiyorum ama kalbim anlamıyor ben daha çözdüm mü onu bile bilmiyorum zarım yırtıldı mı p... ne kadar girdi hepsi soru işareti kan geldi ama yırtıktan gelme ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…