Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Baş ağrısına bi çare bulabilir belki de bu konuda kendi de çaresiz farkında ama kabullenmek istemiyor bence canım

Katılıyorum yumurtalıklara girmenin imkanı yok ayrıca giriş de tek bence yanılmış
Canım eşinin durumu nasıl
Aklıma ne geldi hiç ereksyon olamıyorsa bi süre hiç yanaşmayın yani kendi kendinede tatmn etmesin mecbur sana gelir belki ozaman sorun cozulur
Yada doktor ilac verse aşsanız sonra zaten onunda psikolojisi düzelir
Smdi sen hazırsın ya sıra onda üzerinde sorumluluk hissediyor bu seferde ben yapamazsam diye

Baş ağrısına bi çare bulabilir belki de bu konuda kendi de çaresiz farkında ama kabullenmek istemiyor bence canım
bir yastık varmış onu alacakmış sanki onla alakası varmış gibi işine gelmiyor canım bak ben deneme yapmadan önce hiç pe.. girmezdi bir kez denedim sadece az kısmı giriyordu sonra bir cesaret geldi bana denedim zarı zedeledim ve pe.. almayı öğrendim bunları görmesine rağmen demiyor ki senin yaptığın şeyler sayesinde böyle ilerledik diye kendiliğinden oldu sanıyor şimdi de demiyor ki devam et falan tam tersi etme diyor

canım bana mı yazdin bilmiyorum da enfeksiyonda sorun yok ama nasil desem fazla zaman geçince eşimin pe.. sönüyor resmen ben kendimi hazırlıyorum niye bu kadar uğraşıyorsun diyor ama napim direk vajiye girmiyor ki benim ki orada bir delik var ve yeri belli gideceği yer belli bir anda soksam olcak dusuncesinde kabaca nefes vs alakası yokmuş ona göre. ben istesem seni unuturum ilaçla öyle de yaparım diyor tecavüzden ne farkı var ben normal olsun istiyorum diyor ama ne jel sürdürür ne başka bişey direk et ete değecek şekilde olmalıymış bilmiyorum ya düşündükçe bu düşüncelerine yine sinirleniyorum

Canım özeller c.tsi yarımgün çalışıyor burda
bende aricam da bi de bu yüzden kavga etmek istemiyorum o yüzden yarına izin alıp evde deneme yapım duruma göre ağrı var vs diyip daha sonra giderim kontrole sıcağı sıcağına gidersem şüphelenir en iyisi mi biraz vakit geçsin sözünü dinlediğimi sansin hoş dileğim bunun ne kadar yanlış olduğunu geç olmadan görmesi buradaki kadına diyorum o da o umursayıp üstüne düşmüyorsa sende düşme bırak o çabalasın o çözüm bulsun ne diye kendini yıpratıyorsun diyor dün bugün nefes almakta zorluk çekiyorum o da şahit oldu durumuma o yüzden kızıyor bana

Keşke bi yastıkla çözebilsek şu durumu da hepimiz rahat etsek gerçekten

İlaçla olur mu ki canım?Aynı eşim yatağa bile girmek istemiyorum aslında ben de beklemek istiyorum ama kalbim anlamıyor ben daha çözdüm mü onu bile bilmiyorum zarım yırtıldı mı p... ne kadar girdi hepsi soru işareti kan geldi ama yırtıktan gelme ihtimali yüksek

Cinsel ilişkiyi yönlendiren jokey daima kadındır. Kadın istemezsse, penisi içine almaz.
kendi eliyle pilotluk görevi yapar.
-Penis kendi kendine vajina içine kolay kolay giremez, Deliği, vajina girişini bulduramaz.
Yanlış yere kaçar. Makata kaçar, Girecek yer arar bulamaz. Erkek zorlasa da giremez ,
Kadın vajinasını sıkarsa korkudan kasılırsa, penis içine asla giremez, ancak alıştırdıktan sonra girer.
Erkeği ilk cinsel ilişkiye sokan Kadının elidir.

Gerçek ciks erotik filmlerdeki gibi değildir. Tek başına penis yolunu çok zor bulur

Bir kez girdikten sonra keyiflenen , genişleyen, nemlenen kadınlık ,vajina Ağzı açık olduğu için sonraki giriş çıkışlar erkek için kolay olur.
Erkek içine bir defa girdikten sonra kolaydır, ama ilk girişi genelde kadın yapar. Vajinasini gevşetir girmesini sağlar. Rahatlayıcı nefes alır konsantrasyona girer ve o kaslarını açar. Zorlamayla penis içeri kolay giremez. Bazen ilişkiye girmeye kalkarsınız hiç giremez vazgeçilir.
Kadın eger kendini gevşetirse müsade eder. Bütün kontroller kadının elindedir,

Erkeğin rahat girip çıkabilmesi icin vajina içinde olmasi gerekir, penis vajinadan çıkar çıkmaz. vajina yine kendini kapamaya baslar.
Uzun süre cinsel ilişkiye girmemiş kadınlar, kız gibi vajinalari kapalı ve sıkıkıktır.
Acılmasi icçin yine bir acemilik çekilir, Devamli aktif hayat yaşayan kadınlar için vajinal zorlanma olmaz. Bir kadinin vajinasının sıkısmasi 1 aydan fazla cinsel ilişkiye girmemesi halinde mumkundur, bakire gibi olmasa da bir zorlanma yasar.
(bu mumkundur Yalniz masturbasyon yaparken icine yabanci bir cisim sokmamasi sarti ile )
-Kadin vucudu ne kadar vagina icini yabanci cisimveya penis ile genisletmez ise eski darlıgına geri doner. Cunku vajina yabanci cisimi icinde sevmez,

Eğer kadının klitorisi kalkmaz ise , vajina içine penisi alır , ancak hissedeceği şey, içinde bir yabancı cisim hissi, “” içimde bir sıkışıklık , bir et var “”gibi bir hisse kapılır. Uzun sure durursa rahatsızlık duyar.

Vajina içindeki herşeyi dışarı atma eğilimindedir. Hiçbir yabancıyı içinde barindırmak istemez.
Bütünn pislikleri atmak ister.

Penis Kördür pilotsuz , jokeysiz iş yapamaz, kadın eli dokunmassa. ister inanın iste inanmayın düşünce tamamen kendime aittir. kimseyi bağlamaz.

netten bulduğum bir yazı

Yani aparat daha kolay mı oluyor acaba onu kontrol etmesi daha kolaydır diye düşünüyorum gerçi kullanmamı istemiyor da
ya valla anlamıyorum vajina bizim değil mi ister aparat sokarız ister parmak bu eşlerin istememe lüksü de neyin nesi yaa bilmiyorum benim eşim müdahale etmiyor ama etseydi de ağzının payını alırdı ben aparatı veya parmağı denerken bile nekadar zorlanıyorken bana destek olacağına bi de köstek oluosa ozaman ömrü billah giremesin ilişkiye de görsün gününü :) :) çok kızdım çokkk

Yani aparat daha kolay mı oluyor acaba onu kontrol etmesi daha kolaydır diye düşünüyorum gerçi kullanmamı istemiyor da
senin eşinde benimki gibi desene valla benim anladigim su parmak egzersizi ile içeriyi daha kolay keşfediyorsun kasılıp kasilmadigini anlayabiliyorsun ama ben galiba kendime kiyamdim ve içine itemedim ki girmedi sonuna kadar aparat ile ise içine bisey itmeyi ve bişeyin girebildiğini görüyorsun aslında her ikiside gerekli bizim için şuan sen içine bişeyin girdigininn ve acı olmadığının bilimindeysen parmak egzersizi yapıp içeriyi kesfetmen lazım onu yaptıktan sonra gerçekten sonuna kadar aldıktan sonra aparatla çalışmaya başlamak lazım diye düşünüyorum

İlaçla olur hatta bazı ilaçlar varmıs mesela 2-3 saat ereksiyn halinde tutuyormuş bazi vajnsmus hastalarının eşine veriliyormuş senin gibi olan cok duydm ben
Canım benm eşimede yag flan surunce sönerdi gıcık olurdu bende kendime sürüp içeriye öyle denedm ilkinde bile ayrıca okadr hazırlık filan cidden adamları soğutuyor o yuzden öncesinde alıştırmanı yap ya degişik pozisyonlarda surekli sok ckar yapın apartı kızlar ozaman hemen eşle denediginzde ilk yerleştirmeyi siz yapın snea nefes alın ve hemen eşinz ittirse bile girer takılrsa beklesin ckmasın

o laf edince ağzının payını versen de suçlu oluyorsun balim bende altta kalmam ama lafını çekmemek için ugrasmicam onun yanında:) biz sanki çok meraklıyız biseyler sokmaya:)

Artık parmağa da karışsa isyan ederim herhalde onlar istiyor ki hemen olsun uğraştırmasın ne gerek var orda plastiğin ne işi varmış mantığıyla bakıyorlar ama gel de anlat onlara işin doğrusunu

o laf edince ağzının payını versen de suçlu oluyorsun balim bende altta kalmam ama lafını çekmemek için ugrasmicam onun yanında:) biz sanki çok meraklıyız biseyler sokmaya:)
Ne güldüm ya sanki çok meraklıyız bişeyler sokmaya demene hakkaten de öyle ama çok sıradan bişey olmadığını biz de biliyoruz ama mecburiyet napalım

Yazı güzelmiş aslında ne kadar doğru biz kendimizi kasinca hiç bişey yapamıyoruz.walla burası sayesinde korkularımı yenmeye başladım.iyiki yazmışım buraya.hastaligim biter bitmez bende devam edicem çalışmalara.

Ne güldüm ya sanki çok meraklıyız bişeyler sokmaya demene hakkaten de öyle ama çok sıradan bişey olmadığını biz de biliyoruz ama mecburiyet napalım
yani sanki keyfinden uğraşıyorum bu kadar ama onlar cidden uğraşmadan olsun düşüncesindeler zaten bi anlasalar öyle olmadığını sorun kalmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…