Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cinsel ilişkiyi yönlendiren jokey daima kadındır. Kadın istemezsse, penisi içine almaz.
kendi eliyle pilotluk görevi yapar.
-Penis kendi kendine vajina içine kolay kolay giremez, Deliği, vajina girişini bulduramaz.
Yanlış yere kaçar. Makata kaçar, Girecek yer arar bulamaz. Erkek zorlasa da giremez ,
Kadın vajinasını sıkarsa korkudan kasılırsa, penis içine asla giremez, ancak alıştırdıktan sonra girer.
Erkeği ilk cinsel ilişkiye sokan Kadının elidir.

Gerçek ciks erotik filmlerdeki gibi değildir. Tek başına penis yolunu çok zor bulur

Bir kez girdikten sonra keyiflenen , genişleyen, nemlenen kadınlık ,vajina Ağzı açık olduğu için sonraki giriş çıkışlar erkek için kolay olur.
Erkek içine bir defa girdikten sonra kolaydır, ama ilk girişi genelde kadın yapar. Vajinasini gevşetir girmesini sağlar. Rahatlayıcı nefes alır konsantrasyona girer ve o kaslarını açar. Zorlamayla penis içeri kolay giremez. Bazen ilişkiye girmeye kalkarsınız hiç giremez vazgeçilir.
Kadın eger kendini gevşetirse müsade eder. Bütün kontroller kadının elindedir,

Erkeğin rahat girip çıkabilmesi icin vajina içinde olmasi gerekir, penis vajinadan çıkar çıkmaz. vajina yine kendini kapamaya baslar.
Uzun süre cinsel ilişkiye girmemiş kadınlar, kız gibi vajinalari kapalı ve sıkıkıktır.
Acılmasi icçin yine bir acemilik çekilir, Devamli aktif hayat yaşayan kadınlar için vajinal zorlanma olmaz. Bir kadinin vajinasının sıkısmasi 1 aydan fazla cinsel ilişkiye girmemesi halinde mumkundur, bakire gibi olmasa da bir zorlanma yasar.
(bu mumkundur Yalniz masturbasyon yaparken icine yabanci bir cisim sokmamasi sarti ile )
-Kadin vucudu ne kadar vagina icini yabanci cisimveya penis ile genisletmez ise eski darlıgına geri doner. Cunku vajina yabanci cisimi icinde sevmez,

Eğer kadının klitorisi kalkmaz ise , vajina içine penisi alır , ancak hissedeceği şey, içinde bir yabancı cisim hissi, “” içimde bir sıkışıklık , bir et var “”gibi bir hisse kapılır. Uzun sure durursa rahatsızlık duyar.

Vajina içindeki herşeyi dışarı atma eğilimindedir. Hiçbir yabancıyı içinde barindırmak istemez.
Bütünn pislikleri atmak ister.

Penis Kördür pilotsuz , jokeysiz iş yapamaz, kadın eli dokunmassa. ister inanın iste inanmayın düşünce tamamen kendime aittir. kimseyi bağlamaz.

netten bulduğum bir yazı

Yani aparat daha kolay mı oluyor acaba onu kontrol etmesi daha kolaydır diye düşünüyorum gerçi kullanmamı istemiyor da
ya valla anlamıyorum vajina bizim değil mi ister aparat sokarız ister parmak bu eşlerin istememe lüksü de neyin nesi yaa bilmiyorum benim eşim müdahale etmiyor ama etseydi de ağzının payını alırdı ben aparatı veya parmağı denerken bile nekadar zorlanıyorken bana destek olacağına bi de köstek oluosa ozaman ömrü billah giremesin ilişkiye de görsün gününü :) :) çok kızdım çokkk

Yani aparat daha kolay mı oluyor acaba onu kontrol etmesi daha kolaydır diye düşünüyorum gerçi kullanmamı istemiyor da
senin eşinde benimki gibi desene valla benim anladigim su parmak egzersizi ile içeriyi daha kolay keşfediyorsun kasılıp kasilmadigini anlayabiliyorsun ama ben galiba kendime kiyamdim ve içine itemedim ki girmedi sonuna kadar aparat ile ise içine bisey itmeyi ve bişeyin girebildiğini görüyorsun aslında her ikiside gerekli bizim için şuan sen içine bişeyin girdigininn ve acı olmadığının bilimindeysen parmak egzersizi yapıp içeriyi kesfetmen lazım onu yaptıktan sonra gerçekten sonuna kadar aldıktan sonra aparatla çalışmaya başlamak lazım diye düşünüyorum

İlaçla olur hatta bazı ilaçlar varmıs mesela 2-3 saat ereksiyn halinde tutuyormuş bazi vajnsmus hastalarının eşine veriliyormuş senin gibi olan cok duydm ben
Canım benm eşimede yag flan surunce sönerdi gıcık olurdu bende kendime sürüp içeriye öyle denedm ilkinde bile ayrıca okadr hazırlık filan cidden adamları soğutuyor o yuzden öncesinde alıştırmanı yap ya degişik pozisyonlarda surekli sok ckar yapın apartı kızlar ozaman hemen eşle denediginzde ilk yerleştirmeyi siz yapın snea nefes alın ve hemen eşinz ittirse bile girer takılrsa beklesin ckmasın

o laf edince ağzının payını versen de suçlu oluyorsun balim bende altta kalmam ama lafını çekmemek için ugrasmicam onun yanında:) biz sanki çok meraklıyız biseyler sokmaya:)

Artık parmağa da karışsa isyan ederim herhalde onlar istiyor ki hemen olsun uğraştırmasın ne gerek var orda plastiğin ne işi varmış mantığıyla bakıyorlar ama gel de anlat onlara işin doğrusunu

o laf edince ağzının payını versen de suçlu oluyorsun balim bende altta kalmam ama lafını çekmemek için ugrasmicam onun yanında:) biz sanki çok meraklıyız biseyler sokmaya:)
Ne güldüm ya sanki çok meraklıyız bişeyler sokmaya demene hakkaten de öyle ama çok sıradan bişey olmadığını biz de biliyoruz ama mecburiyet napalım

Yazı güzelmiş aslında ne kadar doğru biz kendimizi kasinca hiç bişey yapamıyoruz.walla burası sayesinde korkularımı yenmeye başladım.iyiki yazmışım buraya.hastaligim biter bitmez bende devam edicem çalışmalara.

Ne güldüm ya sanki çok meraklıyız bişeyler sokmaya demene hakkaten de öyle ama çok sıradan bişey olmadığını biz de biliyoruz ama mecburiyet napalım
yani sanki keyfinden uğraşıyorum bu kadar ama onlar cidden uğraşmadan olsun düşüncesindeler zaten bi anlasalar öyle olmadığını sorun kalmicak

tek anlamadığım ne biliyor musun tecavüz o nasıl oluyor acaba herse y bu kadar bize bağlıyken rabbim başa vermesin ama gerçekten bunları yaşayınca bana tuhaf bir durum

tek anlamadığım ne biliyor musun tecavüz o nasıl oluyor acaba herse y bu kadar bize bağlıyken rabbim başa vermesin ama gerçekten bunları yaşayınca bana tuhaf bir durum
Ya onu bazen ben de düşünüyorum nasıl dayanılmaz bir acı olur kim bilir biz normal halimizle psikolojimizi buna zor hazırlıyoruz bir de zorla... Allah kimseye yaşatmasın çok çok kötü

Ya onu bazen ben de düşünüyorum nasıl dayanılmaz bir acı olur kim bilir biz normal halimizle psikolojimizi buna zor hazırlıyoruz bir de zorla... Allah kimseye yaşatmasın çok çok kötü
bazen eşime diyordum zorla yap diye ama oyle olmaz dıyordu hala da diyor dün gece istesem seni uyutur yaparım ama tecavuz etmıs olurum öyle istemiyorum ki ben diyor

Ne zaman egzersize niyetlensem birşey çıkıyor aradan kayınvalıdem yemege cağırıyor arkadaslarım yarın evıme gelmek ıstıyor işyeri izin vermıyor vurun beni bir daha egzersız yapıcam demicem belki o zaman şans yüzüme gülerde yaparım

bazen eşime diyordum zorla yap diye ama oyle olmaz dıyordu hala da diyor dün gece istesem seni uyutur yaparım ama tecavuz etmıs olurum öyle istemiyorum ki ben diyor
Valla ane yalan söyleyeyim bi ara ben de düşündüm öyle olsa da bitiverse diye ama kıyamıyorlar bize olmaz diyorlar ne kadar plan yapsan da olmuyor bazen ben de çok uzun zaman ayıramıyorum ama sabahları işe gitmeden yarım saati değerlendirmeye çalışıyorum hem yalnız oluyorum hem de kafam rahat oluyor öyle uzun saatlerim olmuyor sırf egzersize ayırabileceğim

benımde olmuyor malesef ama sabahları erken kalkıcm esim gidince egzersız yapıcam bu aksamda bır sekılde yapıcam belkı kayınvalıdeme gıtmem mısafırım gelecek dıyıp sıyrılabılırım o arada esım gelene kadar ne yapsam kardır temızlıgı vs o varken yapsam daha ıyı olur

En güzeli yalnızken alışalım ki eşle denediğimizde hazır olalım. Dinlendim bugün işleri ancak yapıyorum dersin de gitsin her şey zafere ulaşmamız için

En güzeli yalnızken alışalım ki eşle denediğimizde hazır olalım. Dinlendim bugün işleri ancak yapıyorum dersin de gitsin her şey zafere ulaşmamız için
bir ulaşsak şu zafere yarın 2 arkadasım gelecek lise bitti evlendiler ikiside iki çocuk yaptı benım durumumdan habersızler ki asla söylemem valla hiç mi korkmadılar nasıl yaptılar şaşıyorum biz neden yapamıyoruz gerçekten anlamış değilim vakıt yaratıcaz artık oyle yada boyle gerekırse ben wc de bıle denıcem napim baska carem yok ama aparatları saklamam gerekıyor esım çöpe attım dıye bılıyor yakalarsa bıterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…