- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.681
tek anlamadığım ne biliyor musun tecavüz o nasıl oluyor acaba herse y bu kadar bize bağlıyken rabbim başa vermesin ama gerçekten bunları yaşayınca bana tuhaf bir durumYazı güzelmiş aslında ne kadar doğru biz kendimizi kasinca hiç bişey yapamıyoruz.walla burası sayesinde korkularımı yenmeye başladım.iyiki yazmışım buraya.hastaligim biter bitmez bende devam edicem çalışmalara.
Ya onu bazen ben de düşünüyorum nasıl dayanılmaz bir acı olur kim bilir biz normal halimizle psikolojimizi buna zor hazırlıyoruz bir de zorla... Allah kimseye yaşatmasın çok çok kötütek anlamadığım ne biliyor musun tecavüz o nasıl oluyor acaba herse y bu kadar bize bağlıyken rabbim başa vermesin ama gerçekten bunları yaşayınca bana tuhaf bir durum
bazen eşime diyordum zorla yap diye ama oyle olmaz dıyordu hala da diyor dün gece istesem seni uyutur yaparım ama tecavuz etmıs olurum öyle istemiyorum ki ben diyorYa onu bazen ben de düşünüyorum nasıl dayanılmaz bir acı olur kim bilir biz normal halimizle psikolojimizi buna zor hazırlıyoruz bir de zorla... Allah kimseye yaşatmasın çok çok kötü
Valla ane yalan söyleyeyim bi ara ben de düşündüm öyle olsa da bitiverse diye ama kıyamıyorlar bize olmaz diyorlarbazen eşime diyordum zorla yap diye ama oyle olmaz dıyordu hala da diyor dün gece istesem seni uyutur yaparım ama tecavuz etmıs olurum öyle istemiyorum ki ben diyor
benımde olmuyor malesef ama sabahları erken kalkıcm esim gidince egzersız yapıcam bu aksamda bır sekılde yapıcam belkı kayınvalıdeme gıtmem mısafırım gelecek dıyıp sıyrılabılırım o arada esım gelene kadar ne yapsam kardır temızlıgı vs o varken yapsam daha ıyı olurValla ane yalan söyleyeyim bi ara ben de düşündüm öyle olsa da bitiverse diye ama kıyamıyorlar bize olmaz diyorlarne kadar plan yapsan da olmuyor bazen ben de çok uzun zaman ayıramıyorum ama sabahları işe gitmeden yarım saati değerlendirmeye çalışıyorum hem yalnız oluyorum hem de kafam rahat oluyor öyle uzun saatlerim olmuyor sırf egzersize ayırabileceğim
En güzeli yalnızken alışalım ki eşle denediğimizde hazır olalım. Dinlendim bugün işleri ancak yapıyorum dersin de gitsin her şey zafere ulaşmamız içinbenımde olmuyor malesef ama sabahları erken kalkıcm esim gidince egzersız yapıcam bu aksamda bır sekılde yapıcam belkı kayınvalıdeme gıtmem mısafırım gelecek dıyıp sıyrılabılırım o arada esım gelene kadar ne yapsam kardır temızlıgı vs o varken yapsam daha ıyı olur
bir ulaşsak şu zafere yarın 2 arkadasım gelecek lise bitti evlendiler ikiside iki çocuk yaptı benım durumumdan habersızler ki asla söylemem valla hiç mi korkmadılar nasıl yaptılar şaşıyorum biz neden yapamıyoruz gerçekten anlamış değilim vakıt yaratıcaz artık oyle yada boyle gerekırse ben wc de bıle denıcem napim baska carem yok ama aparatları saklamam gerekıyor esım çöpe attım dıye bılıyor yakalarsa bıterımEn güzeli yalnızken alışalım ki eşle denediğimizde hazır olalım. Dinlendim bugün işleri ancak yapıyorum dersin de gitsin her şey zafere ulaşmamız için
Valla insanın morali bozuluyor evlenip çoluk çocuğa karışıyor insanlar biz hala neyle uğraşıyoruz diyorum ben de kendi kendime ama napalım bunda da bi hayır vardır diyorum sonra. Ama bence de söyleme insanların ne düşüneceği belli olmuyor eşlerimiz anlamazken başkasının anlamasını hiç beklemiyorum benbir ulaşsak şu zafere yarın 2 arkadasım gelecek lise bitti evlendiler ikiside iki çocuk yaptı benım durumumdan habersızler ki asla söylemem valla hiç mi korkmadılar nasıl yaptılar şaşıyorum biz neden yapamıyoruz gerçekten anlamış değilim vakıt yaratıcaz artık oyle yada boyle gerekırse ben wc de bıle denıcem napim baska carem yok ama aparatları saklamam gerekıyor esım çöpe attım dıye bılıyor yakalarsa bıterım
orasi öyle canım ilk zamanlar ben söylemiştim fe duyduklarim karşısında hata yaptığımı anlamıştım bir tek işyerindeki kadın biliyor o da eşimde görüyor hatayı o sıcak ve ısrarlı davransa olur bırak o uğraşsın diyor benim denediğim egzersizlere şaşıyor ben asla yapamam diyor o da 32 yaşında 2 çocuk annesi ama benim kadar bilgisi yok ben anlattıkça öğreniyor o da her konuda sırdaşım arkadaşım o oldu ben 26 yaşındayım ve arkadaşların hiçte arkadaş olmadığını öğrendim hele bu konu yaşamayana gülünç geliyor bana arkadaşım ateşle barut nasil yan yana durur siz ne biçim ateşle baritsunuz be sizin yen uyumunuz yok demişti sanki gece yanimizdaymista yaşadıklarımızı görmüş gibi o söz hala çıkmıyor aklimdan hala sınır oluyorumValla insanın morali bozuluyor evlenip çoluk çocuğa karışıyor insanlar biz hala neyle uğraşıyoruz diyorum ben de kendi kendime ama napalım bunda da bi hayır vardır diyorum sonra. Ama bence de söyleme insanların ne düşüneceği belli olmuyor eşlerimiz anlamazken başkasının anlamasını hiç beklemiyorum ben
O ne demekmiş ya lafa bak.. İnsanlar çok çiğ arkadaşın gerçi ama büyük hadsizlik etmiş arkadaştan geliyor ne geliyorsa zaten. Hangi hakla konuşabilmiş öyle insan empati yapar da anlamaya çalışır. Bu arada aslında bizim şu anki durumumuz hakkaten aydınlatıcı oluyor diğerlerinin bilinçsizce yaptığını biz anatomimizi çözerek yapıyoruz ve bu çok işimize yarayacak sonra da. Ateşle barutmuş kendimize hakim olabiliyoruz demek ki bide böyle baksınlarorasi öyle canım ilk zamanlar ben söylemiştim fe duyduklarim karşısında hata yaptığımı anlamıştım bir tek işyerindeki kadın biliyor o da eşimde görüyor hatayı o sıcak ve ısrarlı davransa olur bırak o uğraşsın diyor benim denediğim egzersizlere şaşıyor ben asla yapamam diyor o da 32 yaşında 2 çocuk annesi ama benim kadar bilgisi yok ben anlattıkça öğreniyor o da her konuda sırdaşım arkadaşım o oldu ben 26 yaşındayım ve arkadaşların hiçte arkadaş olmadığını öğrendim hele bu konu yaşamayana gülünç geliyor bana arkadaşım ateşle barut nasil yan yana durur siz ne biçim ateşle baritsunuz be sizin yen uyumunuz yok demişti sanki gece yanimizdaymista yaşadıklarımızı görmüş gibi o söz hala çıkmıyor aklimdan hala sınır oluyorum
Ben kimseye anlatmadım bu durumu evet konuşma ihtiyacı hissediyor insan ama keşke paylaşmasaydın bu durumu insanlar değişken bir gün kavga edersin bu durumu kullanır.ayni durumdan dertli insanlarla konuşmak insani daha çok rahatlatıyor bence tabi.ben mesela burda konuşmaya başlayınca cesaret geldi banada korkumun yenebilcegimi anladım.orasi öyle canım ilk zamanlar ben söylemiştim fe duyduklarim karşısında hata yaptığımı anlamıştım bir tek işyerindeki kadın biliyor o da eşimde görüyor hatayı o sıcak ve ısrarlı davransa olur bırak o uğraşsın diyor benim denediğim egzersizlere şaşıyor ben asla yapamam diyor o da 32 yaşında 2 çocuk annesi ama benim kadar bilgisi yok ben anlattıkça öğreniyor o da her konuda sırdaşım arkadaşım o oldu ben 26 yaşındayım ve arkadaşların hiçte arkadaş olmadığını öğrendim hele bu konu yaşamayana gülünç geliyor bana arkadaşım ateşle barut nasil yan yana durur siz ne biçim ateşle baritsunuz be sizin yen uyumunuz yok demişti sanki gece yanimizdaymista yaşadıklarımızı görmüş gibi o söz hala çıkmıyor aklimdan hala sınır oluyorum
Ya ben olsam kendim atlatıp arkadaşımın böyle olduğunu bilsem hamileliğimi falan anlatmayı geçtim ilk fırsatta atlatması için elimden geleni yaparım. Neden bu kadar acımasız olabiliyor insanlar anlamıyorumSelam kızlaaaar bugün uzun düre bakamadım özledim desem inanır mısınızbenim vajili bir arkadaşım vardı eşinin ısrarı ve surat asmaları sonucunda zorla yendi hamile kaldı ve tüm hamilelik günlerini bana anlatarak yaşadı o anlattı ben eve gelip ağladım bir gün olsun düşünmedi üzülür mü diye hala çoçuğunun fotoğraflarını atıyor ben soğudum yüzünü görmek istemiyorum evine gitmiyorum evime çağırmıyorum eşim yapma böyle kıskandın zanneder diyor ama haksız mıyım kızlar
Ara ara soruyor çok üzülüyorum diyor keşke elimden bir şey gelse falan diyor arkasından da çoçuğunun fotoğrafını atıyor sanırım hiç aklına gelmiyor üzüleceğim ben 4 senedir vebalı gibi geziyorum geçen sene asosyal oldum bu sene yeniden doğacağım inş. :)Ya ben olsam kendim atlatıp arkadaşımın böyle olduğunu bilsem hamileliğimi falan anlatmayı geçtim ilk fırsatta atlatması için elimden geleni yaparım. Neden bu kadar acımasız olabiliyor insanlar anlamıyorum
Canım sen 4 yıldır mı bununla uğraşıyorsun daha önce egzersiz yapmadınmı hiçAra ara soruyor çok üzülüyorum diyor keşke elimden bir şey gelse falan diyor arkasından da çoçuğunun fotoğrafını atıyor sanırım hiç aklına gelmiyor üzüleceğim ben 4 senedir vebalı gibi geziyorum geçen sene asosyal oldum bu sene yeniden doğacağım inş. :)
Düşüncesizlik diyeceğim ama çok üzülüyorum diyip arkasından çocuktan bahsetmek ne kadar bilinçsizce yapılmış bir hareket emin değilim açıkçası. 4 sene mi ya ben bir buçuk senedir böyleyim o bile bunalttı sen kim bilir nasıl bunalmışsındır ama buna artık bi son vericez inanıyorum benAra ara soruyor çok üzülüyorum diyor keşke elimden bir şey gelse falan diyor arkasından da çoçuğunun fotoğrafını atıyor sanırım hiç aklına gelmiyor üzüleceğim ben 4 senedir vebalı gibi geziyorum geçen sene asosyal oldum bu sene yeniden doğacağım inş. :)
Canım biz evlendik ilk denemede müthiş acı çektim cahillik diz boyu ikimizde de vajina ne giriş ne nasıl açılır niye acır hiç bilmiyorum Canım sen 4 yıldır mı bununla uğraşıyorsun daha önce egzersiz yapmadınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?