- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #234.941
bende bılmıyorum canım dıger aparatları denemıyorum ılk aparatı tamamen almadan gecmek ıstemedıgım ıcın ısaret parmagının 1.bogumu kadar bısey kalıyor ama bu aksam o cesaretı gosterıp ıtııcem canımCanım anladıgım kadarıyla sen aparatı alabildigin halde ve canın acımadıgı halde ittirmiyosun peki NEDEN?
Ozaman sprey sıkıcaksın uyuşcak ama gene ittirmezsen ne anlamı kalıcak eşindende gizli iş yapcaksın hemde değicekmi
Cesaret lazım sana ilaç flan degil
Ya acısa nolcak ittir azcık ki acımıyor acırsa geri çıkar herşey senın kontrolunde sonçta
İttir ve acımıcak görceksn ve snra diger aparatları denemek isticeksin
spreyın adı neydı ? ben spreyı de alıcam ama once normal denıcem ıtmeye cesaret edıp baktım olmuyorsa bu sefer spreyle denıcem canımZehra kesinlikle korktuğun için itmiyorsun ben psikolojikmen bu aparat çok büyük çok büyük diyerek itmiyordum hatta burda yazıyordum girmiyor diye ama hayır çokta rahat giriyor hemde sonuna kadar yeterki inan ve bunu iste ben spreyle denesem yapardım ama her ilişki öncesi spreyle kendimi hazırlamak istemedim doğal akışında olsun dedim. Kullandığım şey bebek yağı sadece. Ama sen illa güven gelmesi lazım kullanacağım diyiyorsan al sık spreyi orda parmağını bastırsanda hissiz oluyor hiçbirşey hissetmeyince otomatikmen kasmıyorsun zaten his yok. İstersen onu al enazndan ilk denemelerini spreyle yap
Ben hiç sprey kullanmadım kızlar bikaç mesaj önce yazmıştı adını öyle hatırlıyorum eski mesajlara bak 1 sayfa falan geride olması lazımspreyın adı neydı ? ben spreyı de alıcam ama once normal denıcem ıtmeye cesaret edıp baktım olmuyorsa bu sefer spreyle denıcem canım
Ya tam benlik yazmışsın hem aparat alamıyorum eşimden dolayı hem de iki parmağı geçtim sanırım artık deneme vakti ah bir gaza gelebilsem de cesaretlensemKızlar spreyin adı vemcaine utanmanıza gerek yok çünkü içinde vajinaya sıkılır yazmıyor ki bunu daha çok dişçiler kullanıyor ben tanıdık nir eczaneden aldım düşününsoruları burdan cevaplıyım tek tek okudum sma okuldayım hiç vaktim yok. Evet ben 2parmakta gitgel de rahat olduğum an iliskiye girdim zarım yırtıldı kanama oldu. Aparat hiç almadım. 2.denememi yaptım tek sorunum penisin tamamının girmemesi onda da az bir kısım kaldı ama tamamen almak istiyorum eşim dedi ki bu kadar bile yeter ama olsun tamamını istiyorum
benımde yarısı giriyor ama bende tamamen ıstıyorum esım en son denemede yeter bu kadarla bıle hamıle kalırsın dedı ama yok ya normali neyse o olsun bizde yapabılırız sen zaten benden daha ılerıdesın canım ben halen tamamen aparatı bıle almıs degılım o yuzden senın basarman an meselesı kı suan bıle cok cok ıyı durumdasınKızlar spreyin adı vemcaine utanmanıza gerek yok çünkü içinde vajinaya sıkılır yazmıyor ki bunu daha çok dişçiler kullanıyor ben tanıdık nir eczaneden aldım düşününsoruları burdan cevaplıyım tek tek okudum sma okuldayım hiç vaktim yok. Evet ben 2parmakta gitgel de rahat olduğum an iliskiye girdim zarım yırtıldı kanama oldu. Aparat hiç almadım. 2.denememi yaptım tek sorunum penisin tamamının girmemesi onda da az bir kısım kaldı ama tamamen almak istiyorum eşim dedi ki bu kadar bile yeter ama olsun tamamını istiyorum
burada yenmiş çok kişi var onlar ne der bılmıyorum ama benım kendı fıkrım aparatla calısırken bacagını olabılgınce acarak calısmak kendını ılıskıde gıbı dusunup çalış yada bacak egzersızlerı yap alısık olmadıgımız sekıllere gırınce ıster ıstemez kramp gırme yada acamama sorunlarını yasıyoruz egzersız esneklık kazandıracaktır. esınle olmamasına gelırsem aparatları o sende denemedıyse bır kere de ona yaptır bu ona guvenmen acısından onemlı olacaktırKizlar ben 4 boy aparati da yapabiliyorum uyusturucu sprey sıkıyodum artik sıkmadan da yapabiliyorum ama penis olmuyo pozisyon ayarlayamiyorum üstte deniyodum artik pes ettim girmiyo altta olunca da bacagimi cok rahat bi sekilde acamiyorum 1 yillik evliyim napicam hic bilmiyorum bu arada agir vaka vajinusmus hastasiydm tedavi oldum degl aparat sokmak oraya bakamiyodum bile ama malesef penis kismina gecemedim
Penis sokamamanın tek nedeni vardır elinle aparatı yönlendirip deliği buluyorsun ama penisi yönlendiremiyorsun ama 4 boyda girdiyse penis rahat girer benim yaptığım gibi yap yatağa hafif dik otur çok hafif ama poponun altına da minik bi yastık koy bacaklarını sağa sola aç katla tabi ıkın 2 3 kere eşin girmeyi denesin hemen giriyorKizlar ben 4 boy aparati da yapabiliyorum uyusturucu sprey sıkıyodum artik sıkmadan da yapabiliyorum ama penis olmuyo pozisyon ayarlayamiyorum üstte deniyodum artik pes ettim girmiyo altta olunca da bacagimi cok rahat bi sekilde acamiyorum 1 yillik evliyim napicam hic bilmiyorum bu arada agir vaka vajinusmus hastasiydm tedavi oldum degl aparat sokmak oraya bakamiyodum bile ama malesef penis kismina gecemedim
Bunları eşin denedi mi sende kendimden örnek verim ben kendım parmagımı rahatca sokuyorum kasılmadan tabı henuz tamamen sokamıyorum 2.boguma kadar gırıyor ancak esım parmagının ucunu dahı degdırse kasılıyorum aslında bız yaptıktan sonra onlarında bıze parmak vs ıle deneme yapması lazım guven olusucak ve onlarda ne yone nasıl ıtmelerı gerektıgını gorecek ben kendım bır yapabılsem bunu esımle de denemek ıstıyorum senın durumun bence cok ıyı kendı basına 3 parmagı bıle alabılıyorsun pe.. haylı haylı alman gerekır esının de o ankı durumu onemlı o da etkılıyor ınsanı ama ona takılma sen aklında hep guzel seyler kur ve devam et bız kendımız denerken kontrol bızde dıye rahatız esımıze kontrolu verınce sankı degısık bısey yapacakmıs gıbı tetıkte kalıyoruz kendımızı tam anlamıyla teslım edemeyısımız aslında hep bu yuzdenBi ara bacaklarimi cok acip egzersizi denedim evet dogru cok daha fazla geriliyodum ama yine basariyodum artik penis olamdikca egzersizden de sogudum bir bir iki defa deniyoruz olmayinca birakiyoruz cunku esimin sabri da kalmadi hemen moralimi bozuyoşu an 3 parmak fln da sokuyorum icinde parmaklarimi oynatiyorum ama penis neden olmuyo cok tuhaf
Peniste olur merak etme muhtemelen yönünü bulamıyorsunuz ben bulamayınca gerilip kasılıyordum bu yüzden devam etmesine izin vermiyordum. Parmagın içerdeyken test et ne yapınca hemen giriyor nasıl nefes alıp verince açılıyor hangi pozisyonda daha rahat parmak içerde bunu az cok anlarsın ben öyle yaptım şahsen parmak içimdeyken şekilden şekile girdm kasıldım bıraktm ve nihayetinde yönü buluyorsun ozman eşini de yönlendirirsnBi ara bacaklarimi cok acip egzersizi denedim evet dogru cok daha fazla geriliyodum ama yine basariyodum artik penis olamdikca egzersizden de sogudum bir bir iki defa deniyoruz olmayinca birakiyoruz cunku esimin sabri da kalmadi hemen moralimi bozuyoşu an 3 parmak fln da sokuyorum icinde parmaklarimi oynatiyorum ama penis neden olmuyo cok tuhaf
Sprey penise temas edince sertleşme gidiyormuş diye duydum sanki yanlış hatıtlamıyorsam bence prezervatif taktır enazndan onlar kendinden yağlı oluyor zatenKızlar benım aklıma bısey geldı ama olur mu kı ben o spreyı bu aksam eczanede var ıse alıcam ve ılk onunla denıyıcem bu sefer eger basarırsam yahut gercekten bı basınc degılde acı vs hıssetmez ısem esımı denemeye ıkna etsem ancak ben ona caktırmadan bu spreyı sıksam bıraz vakıt gecınce denesek o cok etkılenır mı uyusukluk konusunda yoksa mıkrop vs kapmasın dıye bahane uydurup prezervatıf mı taktırsam doğrusunu söylesem kızıcak biliyorum hoş o şeyi takmayıda istemezde neyse işte öyle aklıma geldi :)
Canım spreyi sık eşini de ikna et taksın ben sıktım eşim gitmesin korkusuyla uyuşmadan denedim aslında spreye hiç gerek yok ben beynimi kandırıyorum sadece bir de ben 2 içine 3 dışına sıktım eşim uyuşmadım dedi ve boşaldı daKızlar benım aklıma bısey geldı ama olur mu kı ben o spreyı bu aksam eczanede var ıse alıcam ve ılk onunla denıyıcem bu sefer eger basarırsam yahut gercekten bı basınc degılde acı vs hıssetmez ısem esımı denemeye ıkna etsem ancak ben ona caktırmadan bu spreyı sıksam bıraz vakıt gecınce denesek o cok etkılenır mı uyusukluk konusunda yoksa mıkrop vs kapmasın dıye bahane uydurup prezervatıf mı taktırsam doğrusunu söylesem kızıcak biliyorum hoş o şeyi takmayıda istemezde neyse işte öyle aklıma geldi :)
Canım ben egzersizde sprey kullanmadım girişim dar olduğu için p.. denerken sıkıyorum. Sen ne durumdasın şu an?Kizlar bu sprey olayını ben hiç denemedim siz galiba egzersizide denemeleride spreyle yapıyorsunuz benimkide okadar ileri seviye değil gerçekten işe yarıyor ise bende deniyim son çare olarak zaten olmazsa artik doktora gidicez
Hayır canım ben sadece vazelin ya da bebe yağı kullandım. Kullananlarda güven vermesi açısından hani psikolojikmen acı yok düşüncesiyle rahatlamak için kullanıyor. Sen okadar ileri seviye olmadığını düşünüyorsan bence direk aparat dene bir zorluğu yokKizlar bu sprey olayını ben hiç denemedim siz galiba egzersizide denemeleride spreyle yapıyorsunuz benimkide okadar ileri seviye değil gerçekten işe yarıyor ise bende deniyim son çare olarak zaten olmazsa artik doktora gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?