Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hastahanelere yakın eczanelere sor ben öyle buldum cnm.

Ben aldım spreyi ama daha kullanmak nasip olmadı.siz spreyle mi yendiniz acaba
Evet canım spreyle yendim çok şükür bi iki defa kullandım sonra bıraktım sıfır acı acı Yok unutun hangi konuda yardım isterseniz de ben buradayım aynı durumları bende yaşadım evliliğimin 1 yılı çöpe gitti resmen . Bu da bizim imtihanımız ama herşey bizim elimiz de

Evet canım aklım sende şansına kötü denk gelmiş aslında kolayca bulunan bi sprey kesinlikle onunla dene ben sprey sayesinde yarıya kadar aldım

Benimde 1 yıl gitti çöpe sen ne kadar sıktın nasıl yaptin yani acaba bilgilendirir mısın bende hafta sonu deniycem de ondan cnm

Benimde 1 yıl gitti çöpe sen ne kadar sıktın nasıl yaptin yani acaba bilgilendirir mısın bende hafta sonu deniycem de ondan cnm
Canım ilk önce kendini kasma spreyi al 8 9 fıs hem içine hem dışına sık bi 10 dakika bekle uyuşacak hemen ardından yatak ucuna geç poponun altına yastık al bacaklarını iyice aç kayganlastırıcı jel sür hem eşine hem kendine bacaklarını iyice açtıktan sonra kesinlikle başka şeylere odaklan elinle falan kapamaya çalışma ellerini hareket ettirme kendini eşine bırak İnan bana oldumy bu kadar mıydı yani diyeceksin ama ilk yapışta kesinlikle yatak ucu ve poponun altına yastık koy kendini eşine bırak zaten sprey tamamen uyusturuyor elini değdirdiginde sen bile hissedeceksin uyuştuğunu

Sağol cnm aynen anlattığın gibi deniycem sağol bilgilendirdigin için ınşallah hayırlısıyla anlatıcam bende sprey ise yariycakmis gibi geliyor bana da. :) şimdiden olmuş gibi iyi hissediyorum.

Sağol cnm aynen anlattığın gibi deniycem sağol bilgilendirdigin için ınşallah hayırlısıyla anlatıcam bende sprey ise yariycakmis gibi geliyor bana da. :) şimdiden olmuş gibi iyi hissediyorum.
Bende ilk duyduğumda öyle hissediyordum canım ve hissettiğim gibi de oldu inşallah sen de yapacaksın hayırlısıyla

Slm arkadaşlar. Bu siteye uzun zamandır girmiyodum. Ben de sizin gibi vajinismustum ama çok şükür 4 ay oldu yeneli buradaki arkadaşlar sayesinde başardım. Onlar kendini bilio zaten hepsine çok teşekkür ederim. Siz de yeniceksiniz emin olun ve siz de benim gibi buraya başarı hikayenizi yazıcaksınızBen yendiysem herkes yener. Şimdi size aşama aşama yaptıklarımı söyleyeyim. Öncelikle parmak egzersizi şart. O insana güven vermeye başlıo artık oranın boş olduğunu anlıosunuz. Başta kasılma oluo ama sonra alışırsın. Acele etmeyin zamanla oluo. Ama sakın pes etmeyin. Mutlaka yeniceksiniz bu illeti. Sonra 2 parmak denedim tabi burdan sonrasını emlayla denedim ve başardım derken eşli denemeye geçtim onu da başardım. Zaten işte o zaman bi özgüven gelio. Sonra bigün p....le deneyelim dedim ve oldu inanamadık eşimle gözlerim doldu ve çok mutlu olduk 3 4 ilişki sonra da emladan da kurtuldum. Bebeyağı kullanmaya başladım. Şimdi onu da bıraktım kendi sıvım yetio. Biraz uzun oldu ksra bakmayın bu illetten ben 3 yıl çektim o yüzden sizi çok iyi anlayabiliyorum. İnanın acısı hiç bişey değil hassasiyet bi girişte gerisini anlamıosun bile. Emin olun p.... parmaktan daha iyi derlerdi inanmazdım yaşayınca bende anladım Dediğim gibi hergün egzersiz ve asla pes etmeyin. Giden zamana oluo. Ben hayata küsmüştüm resmen. Ve hep ortamlarda bebek mevzuları olduğunda kendimi kötü hissederdim. Artık bebek çalışmalarına bile başladık Kafanıza takılan birşey olursa ben artık buralardayım. Söz verdim yenersem burda herkese yardımcı olucam diye elimden geldiğince. Hoşçakalın kızlar

Son düzenleme:
Evet canım aklım sende şansına kötü denk gelmiş aslında kolayca bulunan bi sprey kesinlikle onunla dene ben sprey sayesinde yarıya kadar aldım
Bugun gene baska yerdeki nobetci eczanelere bakicam biran önce onunla denemek istiyorum umutluyum ins olur bide kayganlastirici olarak sen ne kullandın canim

Eşimin spreye kızmayacağını bilsem bende bu şekilde denemek isterim ama o spreyi bugün kendim için alıcam gerçekten anestol ve emla ya göre daha fazla hissizlik hissedersem ve kendim 2.aparatı rahatca alıp 3e geçersem eşim kızsada dicem sorarsa da ben önceden almıştım ama sen kızıyorsun diye göstermemiştim derim napim :)

Eşin neden kızıyor ki sprey kullanmana bu hastalığı yenmek için kızlık zarını aldiranlar var sprey kullanmak ne ki bunun yanında

amin kardeşim

o bende çok yanma yaptı sizde de öyle oldumu

Kızlar spreyi kullandıktan sonra ağzını kapatmak mi lazım? benimki 2 haftadır filan ucunda kapağı değil de o uzun çubuk takılı bir şekilde acik kalmış da etkisi filan kaçar mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…