Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım aklım sende şansına kötü denk gelmiş aslında kolayca bulunan bi sprey kesinlikle onunla dene ben sprey sayesinde yarıya kadar aldım
Bugun gene baska yerdeki nobetci eczanelere bakicam biran önce onunla denemek istiyorum umutluyum ins olur bide kayganlastirici olarak sen ne kullandın canim

Eşimin spreye kızmayacağını bilsem bende bu şekilde denemek isterim ama o spreyi bugün kendim için alıcam gerçekten anestol ve emla ya göre daha fazla hissizlik hissedersem ve kendim 2.aparatı rahatca alıp 3e geçersem eşim kızsada dicem sorarsa da ben önceden almıştım ama sen kızıyorsun diye göstermemiştim derim napim :)

Eşin neden kızıyor ki sprey kullanmana bu hastalığı yenmek için kızlık zarını aldiranlar var sprey kullanmak ne ki bunun yanında

amin kardeşim

o bende çok yanma yaptı sizde de öyle oldumu

Kızlar spreyi kullandıktan sonra ağzını kapatmak mi lazım? benimki 2 haftadır filan ucunda kapağı değil de o uzun çubuk takılı bir şekilde acik kalmış da etkisi filan kaçar mı sizce?

Canım ben anestol aldım emla aldım hiç bir işe yaramadı ama bu sprey mucizeviiii bişey gerçekten tamamen uyusturuyor kesinlikle

Eşin neden kızıyor ki sprey kullanmana bu hastalığı yenmek için kızlık zarını aldiranlar var sprey kullanmak ne ki bunun yanında
benimki anlamıyor canım ben bulamadım spreyden haftaiçi başka yere daha bakıcam eve yeni gelebildim bi kaç saat deneme yapicam inşallah 2yi almayı başarırım

Ya kızlar geçen haftalarda ara ara egzersiz yapıyordum çok uzun değil egzersiz geçmişim, şimdi reglim bitti bugün deneme yaptım korkuyodum ama bi haftadır yapmamış olmama rağmen iki parmakta hala rahatım üçü de yapıyorum sayılır belki aparat olsa daha rahat olucam ama parmakla rahat olmuyor üçe geçince. Şimdi nasıl devam edeyim sizce parmak egzersizine devam edeyim mi daha ne kdar yapmam lazım ki

Can
canım ben de sprey sıktım ama vajinamın içine fazla sıkmamıştım sen oraya da sıktın mı nir de tamamı girdimi

Bugun gene baska yerdeki nobetci eczanelere bakicam biran önce onunla denemek istiyorum umutluyum ins olur bide kayganlastirici olarak sen ne kullandın canim
Canım benim kayganlaştırıcı viaxi su bazlı int. Almıştım

Can

canım ben de sprey sıktım ama vajinamın içine fazla sıkmamıştım sen oraya da sıktın mı nir de tamamı girdimi
Canım eve içine de sıktım ben baya sıktım tamamı grdiiiii orası elastik bişey alalh ona göre yaratmış neyi soksan içine alır düşün o derece oradan bir bebeğin kafası çıkıyor değil ki onu yapamayasın bolca sıkkk dışına da içine de ben doktora sordum zararı Yok dedi alışana kadar sık dedi çok şükür 2 den sonra alışırsın zaten o spreyi sık baya korkma zararı yokmuş doktora sordum bizzat

o bende çok yanma yaptı sizde de öyle oldumu
Canım yanması geçiyor 3 dakikada falan yanması devam etmiyor bolca sık sen İnan bana yaparsın başarırsın yeter ki isteyin mahvetmeyin günleriniziii biliyorum eliniz de olmayan bişey ama o spreyiii bolca içine de dışına da sıktığınız da yaptığınız da göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…