- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.081
Canım ben anestol aldım emla aldım hiç bir işe yaramadı ama bu sprey mucizeviiii bişey gerçekten tamamen uyusturuyor kesinlikleEşimin spreye kızmayacağını bilsem bende bu şekilde denemek isterim ama o spreyi bugün kendim için alıcam gerçekten anestol ve emla ya göre daha fazla hissizlik hissedersem ve kendim 2.aparatı rahatca alıp 3e geçersem eşim kızsada dicem sorarsa da ben önceden almıştım ama sen kızıyorsun diye göstermemiştim derim napim :)
benimki anlamıyor canım ben bulamadım spreyden haftaiçi başka yere daha bakıcam eve yeni gelebildim bi kaç saat deneme yapicam inşallah 2yi almayı başarırımEşin neden kızıyor ki sprey kullanmana bu hastalığı yenmek için kızlık zarını aldiranlar var sprey kullanmak ne ki bunun yanında
canım ben de sprey sıktım ama vajinamın içine fazla sıkmamıştım sen oraya da sıktın mı nir de tamamı girdimiEvet canım spreyle yendim çok şükür bi iki defa kullandım sonra bıraktım sıfır acı acı Yok unutun hangi konuda yardım isterseniz de ben buradayım aynı durumları bende yaşadım evliliğimin 1 yılı çöpe gitti resmen . Bu da bizim imtihanımız ama herşey bizim elimiz de
Canım benim kayganlaştırıcı viaxi su bazlı int. AlmıştımBugun gene baska yerdeki nobetci eczanelere bakicam biran önce onunla denemek istiyorum umutluyum ins olur bide kayganlastirici olarak sen ne kullandın canim
Bugun gene baska yerdeki nobetci eczanelere bakicam biran önce onunla denemek istiyorum umutluyum ins olur bide kayganlastirici olarak sen ne kullandın canim
Canım eve içine de sıktım ben baya sıktım tamamı grdiiiii orası elastik bişey alalh ona göre yaratmış neyi soksan içine alır düşün o derece oradan bir bebeğin kafası çıkıyor değil ki onu yapamayasın bolca sıkkk dışına da içine de ben doktora sordum zararı Yok dedi alışana kadar sık dedi çok şükür 2 den sonra alışırsın zaten o spreyi sık baya korkma zararı yokmuş doktora sordum bizzatCan
canım ben de sprey sıktım ama vajinamın içine fazla sıkmamıştım sen oraya da sıktın mı nir de tamamı girdimi
Canım yanması geçiyor 3 dakikada falan yanması devam etmiyor bolca sık sen İnan bana yaparsın başarırsın yeter ki isteyin mahvetmeyin günleriniziii biliyorum eliniz de olmayan bişey ama o spreyiii bolca içine de dışına da sıktığınız da yaptığınız da göreceksinizo bende çok yanma yaptı sizde de öyle oldumu
Benim aynen bu sekilde dilatör cok rahat oluyo ama penis olmuyo malesefYön falan yok burdan bakınca dimdirek yolluyor yahu, içim bi tuhaf oldu Valla izlerken
Tamam canım ben içine fazla sıkamadım eşim etkilenir diye reglim şu anda geçince ilk denemede bolca sıkacağım hepsini alamadım canım sıkkın bu yüzden yarıya kadar girmesine falan sevindim ama yine de tam olmasını istiyoruzCanım eve içine de sıktım ben baya sıktım tamamı grdiiiii orası elastik bişey alalh ona göre yaratmış neyi soksan içine alır düşün o derece oradan bir bebeğin kafası çıkıyor değil ki onu yapamayasın bolca sıkkk dışına da içine de ben doktora sordum zararı Yok dedi alışana kadar sık dedi çok şükür 2 den sonra alışırsın zaten o spreyi sık baya korkma zararı yokmuş doktora sordum bizzat
Canım şuan herşey senin elinde yarısını almışın tamamında hiç bişey Yok yarısını aldıysan tamamını hayli alırsın eşini etkiliyor sprey o yüzden prezervatif takarsa sıkıntı olmaz erkeklerde geciktirici özelliği taşıyor spreyTamam canım ben içine fazla sıkamadım eşim etkilenir diye reglim şu anda geçince ilk denemede bolca sıkacağım hepsini alamadım canım sıkkın bu yüzden yarıya kadar girmesine falan sevindim ama yine de tam olmasını istiyoruz
Sertliğini kaybetmese sorun olmaz da deneyeceğim canım bir yerden sonra çok acıyınca devam edemedimCanım şuan herşey senin elinde yarısını almışın tamamında hiç bişey Yok yarısını aldıysan tamamını hayli alırsın eşini etkiliyor sprey o yüzden prezervatif takarsa sıkıntı olmaz erkeklerde geciktirici özelliği taşıyor sprey
Kendini kastığın için acıyor rahat bırak kendini oraya odaklanma başka seyler düşün kendini kasınca vajina kasların kabul etmiyor penisii kasınca canın acıyor rahat bırak kendini sıfır acı emin ol İnan banaSertliğini kaybetmese sorun olmaz da deneyeceğim canım bir yerden sonra çok acıyınca devam edemedim
İnanıyorumKendini kastığın için acıyor rahat bırak kendini oraya odaklanma başka seyler düşün kendini kasınca vajina kasların kabul etmiyor penisii kasınca canın acıyor rahat bırak kendini sıfır acı emin ol İnan bana
Ilaca rağmen canin yandı mi cnm ya yani ilaç sonuçta hissettirmiyor ya nasıl yandı caninKendini kastığın için acıyor rahat bırak kendini oraya odaklanma başka seyler düşün kendini kasınca vajina kasların kabul etmiyor penisii kasınca canın acıyor rahat bırak kendini sıfır acı emin ol İnan bana
Canım benim ilaç uyuşturduğu için kesinlikle ama kesinlikle olduğunda anlamıyorsun bile şaşıp kalıyorsun böyle aaaa bumuydu emin misin oldu mu diye kalktığında zaten kanaman oluyor o da bitiyor 5 dakikaya falan çok da gelmiyor yani sıfır acı acı Yok olduktan olurken falan acı Yok unutun acıyıIlaca rağmen canin yandı mi cnm ya yani ilaç sonuçta hissettirmiyor ya nasıl yandı canin
Kesinlikle kur canım benimİnanıyorumburadaki arkadaşlarım sayesinde hayata döndüm rabbim kimin ne muradı varsa versin hiçbirinizi tanımadan hepinizi çok sevdim ilk denememde yarıya kadar aldıysam bu bu form sayesinde oldu. 4 sene boşu boşuna hayıflanmakla geçti keşke daha erken bulsaydım sizleri hayatımdaki tüm olumsuzlukları attım artıl bebek hayali kurabiliyorum
Canım.ben ilacı kullandım içimede sıktım ama yine yanma hissettim yani ne kadar süre beklemem lazımki hiç hissetmiyim yani ne kadarını sıkmam lazım ki hissetmiyim ve nasıl sıkmalıyım yani deneyelim dedik bugün ama yanma yüzünden ileri gidemedim canım yandı sanki sprey içime sıktım ama kaç dk sonra ise yarıyor? :)Canım benim ilaç uyuşturduğu için kesinlikle ama kesinlikle olduğunda anlamıyorsun bile şaşıp kalıyorsun böyle aaaa bumuydu emin misin oldu mu diye kalktığında zaten kanaman oluyor o da bitiyor 5 dakikaya falan çok da gelmiyor yani sıfır acı acı Yok olduktan olurken falan acı Yok unutun acıyı
Canım ben içine fazla sıkamadım sadece girişe sıktım bir de benim vajina girişim dar orada hafif yırtılma olmuştu belki de orası çok acıdı sen lütfen benim yazdıklarımı dikkate alma ben nadir görülen bir vakayımIlaca rağmen canin yandı mi cnm ya yani ilaç sonuçta hissettirmiyor ya nasıl yandı canin
Canım ben spreyle yendim ertesi gün sızım oldu ama zardan dolayı zar zedelendiği için biraz da olsa sızı oluyor işin tam olarak ne?Bir de benim hafif yırtılma da oluyor ya o Da sızı yapıyor özellikle oturmakta zorluk yaşıyorumKızlar spreyle yenenler bana bilgi verebilirlermi ilişki bittikten sonra acı veya psikolojik olarak nasil hissettiniz kendinizi ben çalışıyorum hani denesem ertesi günü işe gidebilirmiyim ona gore hafta içi veya hafta sonu rahatça deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?