Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hala rahat bırakamıyorum kendimi tam olarak ya baya ilerleme var yarısına yakın aldabildim eşim üç parmak denedi o da oldu ama bu sprey kesin çözüm diyorsunuz dimi baya yandı çünkü denerken

kızlar eşim spreyi kabul etti alıp getirecek bana senin dediklerin ise yaramazsa nisandan sonra ben ne dersem o olcak dedi tamam dedim kilo vermemi istiyor bebek istiyor seneye:) birbirimizle kavga etmekten alıkoyarmış :) istedigim şey sprey adını yukarıdan bulurum da kaç kere sıkıp ne kadar süre sonra eşle deneme yapıcaz deneme yapmadan önce parmak vs denemeye gerek var mı yoksa direk pe.. ile mı denenecek o spreyi kendim sıkabilir miyim yoksa illa esmi sıkmalı:) heyecan yaptım.galiba adam ilk defa beni dinleyeceğini söyledi ilk isim spreyi denetlemek olcak tabi :) hoş halen 2ci aparatı alamadım sonuna kadar pe.. sorun olmaz inşallah bu kadar spreyle yemeklere güvenip deneyeceğim bana dua edin kızlar

Canım bu spreyler kremler boşuna canım hepsini bende kullandım emla krem bile aldım bende 9 ay ilişkiye giremedim eşine ve kendine bebe yağı sür canım derin derin nefes alarak içine almaya çalış bi kere girerse zaten kendi kendine ıslanmaya başlıyacak inşalla h yenersin çok zor bi durum

Hala rahat bırakamıyorum kendimi tam olarak ya baya ilerleme var yarısına yakın aldabildim eşim üç parmak denedi o da oldu ama bu sprey kesin çözüm diyorsunuz dimi baya yandı çünkü denerken
Canım aynı durumdayız ben de yarım alıyorum spreyle yola devam az kaldı tamamını alacağız

inşallah canım orasi öyle ama spreyle cozenlerde çoğunlukta görünüyor ben aparatla bisey sürmeden deneyip geçte olsa bir başarı sağladım ama ilişkide riske atmak istemiyorum artık

V
Vemcaine sprey içine ve dışına 5-6 fıs sık bende hemen gösteriyor etkisini sonra rahat bırak nefes egzersizi bakmışsın iş tamam

Fabrikada calisiyorum canim rahat bir işim yok sürekli hareket halindeyim o yuzden sordum haftaici gene ariycaz spreyi bulursak bekleriz haftasonuna kadar hic riske girmiyim en iyisi

Canım sen spreyle denedin dimi hissettin mi peki emla denemiştim ama o zamanlar içine parmak bile sokamadığım için hiç etkisini göremedim
Spreyle denedim ama eşim sorun yaşamasın diye içine fazla sıkamadım. O yüzden kastım ve iç kısmı hissettim aslında kasmasam direkt girecek

Spreyle denedim ama eşim sorun yaşamasın diye içine fazla sıkamadım. O yüzden kastım ve iç kısmı hissettim aslında kasmasam direkt girecek
Aynen bende de öyle tan olarak. Kendim denerken ayarlıyorum ama o denerken kasıyorum kendimi bu sefer girmiyor. Bugün ilk iş sprey alıyorum. Peki kesin etkiliyor mu erkekleri acaba ben rahatlarım bide o geçerse daha fena

Kızlar yaaa 5-6 gündür hiç egzersiz yapmamıştım reglim bitme aşamasında diye duştan sonra yapıyım dedim benim giriş hemen kanadı yırtılma oldu demiştim ya hiç iyileşmemiş ne yapacağım ben şimdi iyice aşağıya doğru yırtılır diye korkuyorum

Canım valla hemen yarın doktora gidiyorsun yırtılma normal değil ki vajina en erken iyileşen yerlerden birisi koca bebek çıkıyor da bi aparatta yırtılmaması lazım sen kesinlikle doktora git Telefondan sorma doktoruna görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…