Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Fabrikada calisiyorum canim rahat bir işim yok sürekli hareket halindeyim o yuzden sordum haftaici gene ariycaz spreyi bulursak bekleriz haftasonuna kadar hic riske girmiyim en iyisi

Canım sen spreyle denedin dimi hissettin mi peki emla denemiştim ama o zamanlar içine parmak bile sokamadığım için hiç etkisini göremedim
Spreyle denedim ama eşim sorun yaşamasın diye içine fazla sıkamadım. O yüzden kastım ve iç kısmı hissettim aslında kasmasam direkt girecek

Spreyle denedim ama eşim sorun yaşamasın diye içine fazla sıkamadım. O yüzden kastım ve iç kısmı hissettim aslında kasmasam direkt girecek
Aynen bende de öyle tan olarak. Kendim denerken ayarlıyorum ama o denerken kasıyorum kendimi bu sefer girmiyor. Bugün ilk iş sprey alıyorum. Peki kesin etkiliyor mu erkekleri acaba ben rahatlarım bide o geçerse daha fena

Kızlar yaaa 5-6 gündür hiç egzersiz yapmamıştım reglim bitme aşamasında diye duştan sonra yapıyım dedim benim giriş hemen kanadı yırtılma oldu demiştim ya hiç iyileşmemiş ne yapacağım ben şimdi iyice aşağıya doğru yırtılır diye korkuyorum

Canım valla hemen yarın doktora gidiyorsun yırtılma normal değil ki vajina en erken iyileşen yerlerden birisi koca bebek çıkıyor da bi aparatta yırtılmaması lazım sen kesinlikle doktora git Telefondan sorma doktoruna görsün

Doktorum benim yaşadığım yerde değil ki canım aynı zamanda çalışıyorum ona gitmem biraz zor şu durumda

Herhangi bir kadın doğuma git görün ama orası iyileşti derken tekrar yırtılma oluşması insan artık ilişki yaşamaya korkar malesef
Yaa arkadaşlarım var evli çocuklu normal korkma diyorlar doktorum Da alanının en iyisi onlara güvenmek istiyorum ama korkuyorum da ya denedikçe daha çok yırtılırsa diye ablalarım var onlar da bakıp durma bir şey olmaz diyorlar ama ben doktor gibi oldum elimde bi ayna bi ışıkakışına mı bıraksam diyorum burdan yırtılan arkadaşlar var mı?

Zamanla o aci da geçecektir o zaman degid mi?

Kızlardan ses yok hu huu çalışmalar ne alemde hergün yazın ki yorumlar geldikçe hırslanılsın ertelemek yok
Bende dün denedim ama spreye rağmen yanma hissi mahfetti beni spreyi yanması değil ama spreyi denemek için dün baya sıktım sonra eşimle ilk denedik uyuşmuş gibiydi sonra önden ilişkiyi denedik onun kine bulaştı uyuştu onla uğraştık sonra Da eşim dedi parmak egzersizi yapalım dedi uyusukken hani on hazırlık olsun yaptık iki kere sonra o yaparken ve sonrası dehşet yanma hissi kapladı beni akşam daha yeni yeni geçti o his ilaç aldım sistik olmuşum uyuşma tam mi olmadı yoksa olduda ben mi anlamadım yani yanma olayı oluyor mu yoksa herkes te ilaç olsa ? kaldım öyle cnm yani bir iki arkadaşta sağolsun yazdılar bana beni aydınlattılar..Bende durum bu şuan yani cnm ama yılmak yok tabiki iyi olunca tekrar deniycez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…