Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doktorum benim yaşadığım yerde değil ki canım aynı zamanda çalışıyorum ona gitmem biraz zor şu durumda

Herhangi bir kadın doğuma git görün ama orası iyileşti derken tekrar yırtılma oluşması insan artık ilişki yaşamaya korkar malesef
Yaa arkadaşlarım var evli çocuklu normal korkma diyorlar doktorum Da alanının en iyisi onlara güvenmek istiyorum ama korkuyorum da ya denedikçe daha çok yırtılırsa diye ablalarım var onlar da bakıp durma bir şey olmaz diyorlar ama ben doktor gibi oldum elimde bi ayna bi ışıkakışına mı bıraksam diyorum burdan yırtılan arkadaşlar var mı?

Zamanla o aci da geçecektir o zaman degid mi?

Kızlardan ses yok hu huu çalışmalar ne alemde hergün yazın ki yorumlar geldikçe hırslanılsın ertelemek yok
Bende dün denedim ama spreye rağmen yanma hissi mahfetti beni spreyi yanması değil ama spreyi denemek için dün baya sıktım sonra eşimle ilk denedik uyuşmuş gibiydi sonra önden ilişkiyi denedik onun kine bulaştı uyuştu onla uğraştık sonra Da eşim dedi parmak egzersizi yapalım dedi uyusukken hani on hazırlık olsun yaptık iki kere sonra o yaparken ve sonrası dehşet yanma hissi kapladı beni akşam daha yeni yeni geçti o his ilaç aldım sistik olmuşum uyuşma tam mi olmadı yoksa olduda ben mi anlamadım yani yanma olayı oluyor mu yoksa herkes te ilaç olsa ? kaldım öyle cnm yani bir iki arkadaşta sağolsun yazdılar bana beni aydınlattılar..Bende durum bu şuan yani cnm ama yılmak yok tabiki iyi olunca tekrar deniycez..

canım sprey yada benzerı kremler kullandığında eşin prezervatif kullansın. Bence hiçbir etkisi olmayan bebe yağı bile eşimde kaşınma yanma benzeri bir şey yapmıştı o yüzden ona da taktırdım. sen sistik olduğun içindir o yanma bende de bazen üşütünce oluyor feci bir yanması var azosilin hap var tek hapta kesiyo ben içince 2. hapa gerek bile kalmıyor. Onun dışında denemelerde tamamını alabiliyormusun?

Benim yırtılma biraz daha büyüdü canım reglim bitmek üzere dün egzersiz yaptım kanadı kanasa da deneyeceğim bugün başa dönmek istemiyorum tek korkum yırtığın büyümesi
canım bu yırtılma zar değil değil mi kimisinin zar daha kalın olur yırtılması zor ve ağrılı olurmuş ne bilim tamamını sokmadığın için zar hala tamamen yırtılmamış olabilir mi? Beni biliyorsun zar yırtılınca ilk çok kanamıştı içeriye senin gimi baktığımda çatal çatal yırtıklar vardı iyileşti tabi 3 gün dokunmayınca

Günaydın kızlar sizlerden akıl istiyorum çünkü dün düşünmekten eşimle deneme faslı yapamadım. C.tesi günü eşimle tam deneyecektik ki o ben sabırsız oluyorum ya rahatladıktan sonra deneyelim dedi tamam dedim bende yeni ağda yapmıştım ve tenim çok hassas hemen şişiyor acıyor bunu söylemedim ona neyse o rahatlayınca ustte gecmemı ıstedı gectım ama o şeyler ağda yaptıgım yerlere degınce yanma oldu kı pe.. içime almaya çalışıyordum o kasların yoğun olduğu bölgede ağda acısına dayanmaya çalıştım ama olmadı kalktım üstünden anestol falan sürdüm sonra eşim böyle olmayacak bişeyler yapmalıyız dedi sen ne dersen deniyicem gerekırse doktora gıdelım dedı ben baba olmak ıstıyorum bu şeyde değilim dedi ama bana şart koydu nisana kadar benım dedıklerımı yapacak ancak bende kılo verecekmısım diyete zaten başlamıştım 83den 95e çıktığım için şuan 92-91 arası gidip geliyorum o bu kıloda çocuk sahibi olamayacagıma olsa bile çocugun riskli olacagını düşünüyor o yüzden 79 gibi bir kilode hamile kalmamı beklıyor. Bende ona bugün spreyin adını yazıp vericem ama ben o spreyi hiç denemedim yukarıda arkadasın yazdıklarıda benı korkuttu acıkcası tam olacak derken ya oyle sorun olursa yada benı hazır dınlemeye baslamısken ya denedıgım yontem olmazda fıkır degıstırırse ne yaparım dıye dusunuyorum doktordan da kaçmıyor direk doktorla mı çözsek bilmiyorum ama hazır ikna olmuşken fıkrını degıstırmesınden korkuyorum

aslında ilk etapta doktora gidebilirsin hazır ikna olmuşken senin attığın bir video vardı kadın dilatörle çalışıyor belkı o tarz bir uygulamayı doktorun yapması seni rahatlatır. ben sprey falan kullanmadım aparatları boy boy deneyince acısız girdi zaten ama inan ki kendimi sıkıp öyle bi itmem var ki nerdeyse ağlayarak itmiştim korkuyordum çünkü . Emla kremle de sokamamıştım kıttenlynin ısrarla itmiyorsun demesi üzerine ittim emla krem bende de etkisi geçerken dehşet kaşındırıyordu hart hurt kaşıyordum bu yüzden bıraktım onu. herkeste etkisi farklıdır ama kendini spreye şartlama inanki spreysizde yaparsın

Ve sabah işe geç kalmayı göze alıp aparatla deneme yaptım 1yi aldım ama nasıl desem ilk yaptığım gibi hissetmedim girişi bulduktan sonra ilerlemesi kolay oldu sonra aradan 5 dk falan geçti 2ye geçtim ve girişi bulunca yine zorlanmadım ama popoya doğru baskı hissettim ittikçe oraya gidiyor gibi oldu 1 1-5 cm kala itmeyi bıraktım acı vs duymadım o yogun kaslı bolgeyı cok hıssetmedım yanlıs yere mı ıttım bılmıyorum

canım ben denemelerımde hiçbirşey sürmüyorum ve uyusturucu sürünce hiç yapamıyorum aslında o yüzden de telaşım var doktor olarak kadın doguma gıtmek çözüm olmaz ancak terapıst bulmalıyım :)

yanlış yere itsen itemezsin çünkü başka bir delik yok zaten vajina popoya doğru bildiğin parmağı oynatınca sanki anüse değiyordu o derece zaten ağrı sızı hiçbirzaman olmuyor olan tek şey baskı hissi o da ancak egzersizleri arttırınca azalıyor. Ne kadar cok egzersız okadar az baskı hissi şimdi 3. aparatı sokmaya başladığında da 2 sende etkisiz eleman kalıyor hemen girip çıkıyor.

Canımcım aferm seni deli gibi takipteym bazen sinirleniyorm yazmıyorum ama burda gizli gizli okuyorum
2. Almana cok sevindim
Popoya dogru baskı hissi oluyor hatta afedersn tuvaletn varms gibi flan bunlar geçiyor korkma ittir gitsin acımıcak baktın itince gidiyor sonra gir çık yap 5 formulunu unutmayın

1 öyle oluyor sanki onu alamayan ben değil mişim gibi hop gidiyor ancak benım hala öğrenemediğim nefes ve kendımı rahat bırakmak bunu ancak aparat gitmeyince hatırlıyorum sonrası hemen oluyor :)gerçekten deneyerek alışıyoruz önceki gibi baskı bile olmadı sadece anüse deydiğini hissettim demekki öğreniyorum :)

senin 5 formulunu hıc yapmadım ama bu aksam yapıcam canım :) sabah biraz kafam karışıktı galıba orayı unutup aklı baska yerlere vermekte bır çözüm oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…