Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ahahah canım sen naptın bdaha deneme yaptınızmı git gel ?
evet yaptık ve baya başarılıydı bu kez hatta eşimiz yüzünde güller açtı :) tabi öyle rahatlamasına yetecek kadar seri bir şey yapamadı ama benim yorulduğumu hissettiğinde bıraktı sağolsun ve çok aşırı ilerleme kaydettim şükür

pe.. ittirmeye korktugum kesin ama önce onu sade denıcem umarım spreye gerek kalmadan olur cunku bısey kullanmayı aslında hıc ıstemıyorum boyle nerede oldugumu ne yapmam geektıgını anlıyorum oyle anlayabılecek mıyım emın degılım

eşini düşünme şuan sen egzersizlerini düzgün programlı yapmayı dene önce doktor ne ödev verdi neleri yapabildim bunları düşün geriye gidecek bir durum yok çünkü bir defa aparat girmiş oluyor artık ama senin önce bi 20 30 sayfa geriden gelerek okuman lazım o da enaz çok fazla yorum fikir ve tavsiye var sana yardımcı olabilecek. cok zamanını almaz fikir sahibi olursun enazndan

anestol benım ılk kahramanım oldu kendı uydurdugum allık fırcası tarzı aparatları denerken kullanmıstım anestolu ve onun sayesınde sıfır acıyla zarı yırtmıstım ama ılıskıde hıc uyusturmayı denemedık ben bı kac kere esıme soyledım ama kızdı falan sımdıde kendı yola geldı o yuzden deneme sansımız var gıbı. aslında devamı daha kolay gorunuyor bakınca heyecan panik bizim ki yoksa oradan bır bebek cıkıyor boyut olarak ne kadar fark var pe.. girmemesi imkansız gerçekten

Biraz okudum anestol kremim vardi hic kullanmadim suan onu kullanmakla baslayacaagim ilk. Kendi basima basaracagim ins

Onu da denerim.aynen panik yapıyoruz oraya odaklanınca kasiliyoruz.
Zamanla senin eşinde bu durumları kabul etcek demekki yani biz keyfimizden uğraşmıyoruz bu şeylerle sonuçta hem onlar için hemde kendimiz için asmaya çalışıyoruz.bizim için de zor yani.

benım kı bıraz bıraz yola gelıyor gibi doktora sıcak bakıyor en önemlisi sözünden caymazsa ne dersem deneyeceginin sözünü verdi :) bende şu var eşle denerken neyi nasıl yapacagımı karıstıyorum özellkle üstte geçince bildiğim hersey ucup gidiyor sanki bunu atmanın en ıyı yoluda sureklı atsatmadan deneme yapmak

Baska hicbirsey denemedim ne yazik ki
denemelisin canım sade onunla olacak birşey değil ki gittiğin doktorun da bunu düşünerek birşey önermesi gerekirdi benım konustugum çoğu yer parmak egzersızını onerıyor ve aparatı kullanmayı tavsıye edıyor ıkısıde bu konuda bılınce dogru mesaj yolluyor ne yapman gerektıgını daha ıyı anlıyorsun ayrıca esinle aranı sıcak tut kavga etmemeye calıs cunku bu bıle ınsanı olumsuz etkılıyor baktın olmuyor mu kotu sozlerı vs duyma gorme kendını bu ıse odaklamalısın eşimle bende çok sorun yasadım yasıyorum da ama kendımı aparatlara adayınca ona kızmayıda bıraktım kı ben gızlı gızlı kullanıyorum halen

Üstte geçince ben daha çok kasiliyorum aynen.ya söyle bisey eşle denerken benim ki nereye yöneleceğini bildiği için ona bırakabiliyorum ben.evet bende geçen gün yaptığım yanlış hataya düşmemek için parmak egzersizi yapmaya başladım.esle denerken daha çok heyecan yapiyosun demekki cnm.bak ben arkadan öne doğru girme islemini yapmasaydı hiç cesaret edemezdim bu şeylere belki de.

Bilmiyorum bilemiyorum esila bilmiyorum bitik durumdayım başka birşey bilmiyorum
Dünkü bensin resmen bende senın gıbı tüm umudumu yıtırmıstım hatta bu sabah bıle karma karısıktım ne yapacagımı bılmez haldeydım kendıne guvenmekle ıse baslamalısın es destegı vs bıze uzak seyler onlarda degısık psıkolojideler ve onlarda bızden destek beklıyorlar once kendın ıcın adım at olmuyor dıye yapamıyorum dıye dusunme yapıcam de basarıcam de denedın olmadı mı yılma ertesı gun yıne dene yemın ederım zorda olsa oluyor benım yazdıklarımı oku ne kadar demısımdır olmuyor olmuyor et var orada gecmıyor yada yapamıyorum kucucuk seyı alamıyordum ben ne zaman vazgecmeye yonelsem durduruldum buradakı herkes oyle samımıkı buraya gır ıcını dök ya okudukca zaten sende kendını deneme yaparken bulacaksın emınım buna o yuzden bitik durumdayım deme durumu bitik hale getırıcem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…