Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eğer 2 parmağı tamamen aldıysan aynı işlemleri eşin de sende yaptıktan sonra eşli denemen daha doğru olur bence çünkü onların parmakları bize göre daha kalın ve kendıne daha cok guvenın gelır ama ne olursa olsun moral bozmak yok deneyerek ogrenıyoruz

Kiz korkma ben sistik olmuşum ondan yanmışım yani bide spreyi yanlış bölgeye sıkmışım ondan spreyle alakası yok yani o kadar
Valla korkuttun beni ama deneyecegım cunku anestolda acayip yakmıştı hemen geçmişti o his umarım bu akşam güzel geçer eve gider gitmez aparatımı alıcam eşimin pe.. çok onlara alıştım :)

Yanma hissine en iyi seni kendi başına yaptıgın denemeler alıstırır canım bende de acayıp yanma oluyordu esımle denerken ve sankı orada et varmıs gıbı gelıyordu bır turlu gecemıyorduk meger orası kasların yogun oldugu bır bolgeymıs en cok yanma orda vardı sonra ben aparatla deneyerek buradakı arkadaslarında korkma ıt demesınden cesaret alarak ıttım ve orayı gecınce aparat sonuna kadar gırdı sımdı denedıgımde o yanma yok sadece baskı var ve her denemede azaldıgını hıssedıyorum ınsanın elı bıle alısıyor deneye deneye

hahah bende ılk defa görmüş oldum vallahı hem de yön mön düşünmeden izlerken garip oluyorum ama itince o cidden yönünü buluyor mu ne bizim önce kafalarımızı değiştirmemiz lazım :)

Valla korkuttun beni ama deneyecegım cunku anestolda acayip yakmıştı hemen geçmişti o his umarım bu akşam güzel geçer eve gider gitmez aparatımı alıcam eşimin pe.. çok onlara alıştım :)

Korkma korkma sadece sıkınca biraz yanıyor oda herkeste oluyormuş yani zaten spreyin içinde nane aroması varmış ondan yakıyor yani.
Bende anestolda da vardı ama hiç denemedim ise yarar gibi gelmedi yani.sürekli alıştırma yapmadan dolayı tabi Bende başını alabiliyorum aslında ama işte devamını alamıyorum normal spreysiz olduğundaki yanmaya dayanamıyorum bu sefer.

Apart olayını sevmiyorum ben cnm ya ondan hiç bulaşmadım yani eşimle denemek daha kolaymış gibi geliyor bana da.parmak egzersizi yapıyoruz bazen.bide arkdan öne doğru giriş şeklinde oluyor.

Artik son carem. Son duzlukteyim... bosanma asamasina kadar geldik. 4 senelik evliliyim ve esimi cok seviyorum. Bundan artik kurtulmak istiyorum

Ahahah canım sen naptın bdaha deneme yaptınızmı git gel ?
evet yaptık ve baya başarılıydı bu kez hatta eşimiz yüzünde güller açtı :) tabi öyle rahatlamasına yetecek kadar seri bir şey yapamadı ama benim yorulduğumu hissettiğinde bıraktı sağolsun ve çok aşırı ilerleme kaydettim şükür

pe.. ittirmeye korktugum kesin ama önce onu sade denıcem umarım spreye gerek kalmadan olur cunku bısey kullanmayı aslında hıc ıstemıyorum boyle nerede oldugumu ne yapmam geektıgını anlıyorum oyle anlayabılecek mıyım emın degılım

eşini düşünme şuan sen egzersizlerini düzgün programlı yapmayı dene önce doktor ne ödev verdi neleri yapabildim bunları düşün geriye gidecek bir durum yok çünkü bir defa aparat girmiş oluyor artık ama senin önce bi 20 30 sayfa geriden gelerek okuman lazım o da enaz çok fazla yorum fikir ve tavsiye var sana yardımcı olabilecek. cok zamanını almaz fikir sahibi olursun enazndan

anestol benım ılk kahramanım oldu kendı uydurdugum allık fırcası tarzı aparatları denerken kullanmıstım anestolu ve onun sayesınde sıfır acıyla zarı yırtmıstım ama ılıskıde hıc uyusturmayı denemedık ben bı kac kere esıme soyledım ama kızdı falan sımdıde kendı yola geldı o yuzden deneme sansımız var gıbı. aslında devamı daha kolay gorunuyor bakınca heyecan panik bizim ki yoksa oradan bır bebek cıkıyor boyut olarak ne kadar fark var pe.. girmemesi imkansız gerçekten

Biraz okudum anestol kremim vardi hic kullanmadim suan onu kullanmakla baslayacaagim ilk. Kendi basima basaracagim ins

Onu da denerim.aynen panik yapıyoruz oraya odaklanınca kasiliyoruz.
Zamanla senin eşinde bu durumları kabul etcek demekki yani biz keyfimizden uğraşmıyoruz bu şeylerle sonuçta hem onlar için hemde kendimiz için asmaya çalışıyoruz.bizim için de zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…