- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.181
Üste bende alışamadım bilen varsa beni de etiketlesinKızlar ben üstte yapamıyorum ya açılmıyor aşağıya doğru kayıyor varmı bi taktiği
Eğer 2 parmağı tamamen aldıysan aynı işlemleri eşin de sende yaptıktan sonra eşli denemen daha doğru olur bence çünkü onların parmakları bize göre daha kalın ve kendıne daha cok guvenın gelır ama ne olursa olsun moral bozmak yok deneyerek ogrenıyoruzKızlar ya nasıl mutluyum anlatamam o bölgeme elimi süremeyen ben burda parmak egzersizi yapan kişileri okudukça asla yapamam diyen ben iki gündür parmak egzersizi yapıyorum ama aparatla deneyince inanılmaz baskı hissediyorum yapamıyorum bir türlü parmak egzersizinden direk esli denemeye gecsem olur mu acaba yaa
Valla korkuttun beniKiz korkma ben sistik olmuşum ondan yanmışım yani bide spreyi yanlış bölgeye sıkmışım ondan spreyle alakası yok yani o kadar
Yanma hissine en iyi seni kendi başına yaptıgın denemeler alıstırır canım bende de acayıp yanma oluyordu esımle denerken ve sankı orada et varmıs gıbı gelıyordu bır turlu gecemıyorduk meger orası kasların yogun oldugu bır bolgeymıs en cok yanma orda vardı sonra ben aparatla deneyerek buradakı arkadaslarında korkma ıt demesınden cesaret alarak ıttım ve orayı gecınce aparat sonuna kadar gırdı sımdı denedıgımde o yanma yok sadece baskı var ve her denemede azaldıgını hıssedıyorum ınsanın elı bıle alısıyor deneye deneyeKiz benimki yılmıyor sağolsun o konuda bazen birden bire bir bakıyorum arkamdan öne doğru yine giriş yapmışız yani basını bir şekilde alıyorum ama işte öndende bir kaç kere almisligim var başı ama işte spreysiz aldığım zamanlar da vardı tabi.ama yanma hissine kendimi alıştırmam lazım heralde nefesim çekiliyor o zaman sanki kasıyorum daha çok.
Dur bakalım bir kaç kere daha spreyle deniycem olmazsa diğer türlü denemelere devam edicem napiyim hiç yapmamaktan iyidir yani en azından basını alabilmek dimi yani baktığın zaman benim için basını almak bile ilerleme yani :))
hahah bende ılk defa görmüş oldum vallahı hem de yön mön düşünmeden izlerken garip oluyorum ama itince o cidden yönünü buluyor mu neaaaa trans mı ben şok birebir vajina yapmışlar desene hep merak ederdim translarda nasıl oluyor bu iş diye demek böyleymiş. Alın biz kadınız yapamıyoz millet cinsiyet değiştirip yapıyor şakır şakır
Valla korkuttun beniama deneyecegım cunku anestolda acayip yakmıştı hemen geçmişti o his umarım bu akşam güzel geçer eve gider gitmez aparatımı alıcam eşimin pe.. çok onlara alıştım :)
Apart olayını sevmiyorum ben cnm ya ondan hiç bulaşmadım yani eşimle denemek daha kolaymış gibi geliyor bana da.parmak egzersizi yapıyoruz bazen.bide arkdan öne doğru giriş şeklinde oluyor.Yanma hissine en iyi seni kendi başına yaptıgın denemeler alıstırır canım bende de acayıp yanma oluyordu esımle denerken ve sankı orada et varmıs gıbı gelıyordu bır turlu gecemıyorduk meger orası kasların yogun oldugu bır bolgeymıs en cok yanma orda vardı sonra ben aparatla deneyerek buradakı arkadaslarında korkma ıt demesınden cesaret alarak ıttım ve orayı gecınce aparat sonuna kadar gırdı sımdı denedıgımde o yanma yok sadece baskı var ve her denemede azaldıgını hıssedıyorum ınsanın elı bıle alısıyor deneye deneye
evet yaptık ve baya başarılıydı bu kez hatta eşimiz yüzünde güller açtı :) tabi öyle rahatlamasına yetecek kadar seri bir şey yapamadı ama benim yorulduğumu hissettiğinde bıraktı sağolsun ve çok aşırı ilerleme kaydettim şükürAhahah canım sen naptın bdaha deneme yaptınızmı git gel ?
seni yeni mi görüyorum sanki sayfadaArtik son carem. Son duzlukteyim... bosanma asamasina kadar geldik. 4 senelik evliliyim ve esimi cok seviyorum. Bundan artik kurtulmak istiyorum
seninki de aynen öyle itince girer merak etme yeterki it :) :)hahah bende ılk defa görmüş oldum vallahı hem de yön mön düşünmeden izlerken garip oluyorum ama itince o cidden yönünü buluyor mu nebizim önce kafalarımızı değiştirmemiz lazım :)
seni yeni mi görüyorum sanki sayfadane durumdasın
pe.. ittirmeye korktugum kesinSpreyle deneyenlee zaten korkudan yapamıyor acıdan değil sprey uyuştursada ittirmeye korkuyorsunuz kızlar bence o yuzden sadece spreyle başarmak braz zor
Önce egzersiz şart diyorm ben
Hatta banada tek prmak egzersizi bile yetmemişri snrada aparata geçince ancak oldu
tüp dediğin ne ki ?Evet yeni uye oldum int.de arastirmaktan artik ne yapacagimi sasirdim. En son terapimde doktor egzersizle birlikte bir tup verdi denemem icin onu sokmayi basarabildim ama esimle surekli bi tartisma halinde oldugumuz icin her seferinde geriye gidiyorum.
eşini düşünme şuan sen egzersizlerini düzgün programlı yapmayı dene önce doktor ne ödev verdi neleri yapabildim bunları düşün geriye gidecek bir durum yok çünkü bir defa aparat girmiş oluyor artık ama senin önce bi 20 30 sayfa geriden gelerek okuman lazım o da enaz çok fazla yorum fikir ve tavsiye var sana yardımcı olabilecek. cok zamanını almaz fikir sahibi olursun enazndanEvet yeni uye oldum int.de arastirmaktan artik ne yapacagimi sasirdim. En son terapimde doktor egzersizle birlikte bir tup verdi denemem icin onu sokmayi basarabildim ama esimle surekli bi tartisma halinde oldugumuz icin her seferinde geriye gidiyorum.
Hemen hemen iki parmak kalinliginda plastik bi aparat. Hastanelerde kullaniliyo sanirim icine kan idrar vs. Test koyuyolarmistüp dediğin ne ki ?
anestol benım ılk kahramanım oldu kendı uydurdugum allık fırcası tarzı aparatları denerken kullanmıstım anestolu ve onun sayesınde sıfır acıyla zarı yırtmıstım ama ılıskıde hıc uyusturmayı denemedık ben bı kac kere esıme soyledım ama kızdı falan sımdıde kendı yola geldı o yuzden deneme sansımız var gıbı. aslında devamı daha kolay gorunuyor bakınca heyecan panik bizim ki yoksa oradan bır bebek cıkıyor boyut olarak ne kadar fark var pe.. girmemesi imkansız gerçektenKorkma korkma sadece sıkınca biraz yanıyor oda herkeste oluyormuş yani zaten spreyin içinde nane aroması varmış ondan yakıyor yani.
Bende anestolda da vardı ama hiç denemedim ise yarar gibi gelmedi yani.sürekli alıştırma yapmadan dolayı tabi Bende başını alabiliyorum aslında ama işte devamını alamıyorum normal spreysiz olduğundaki yanmaya dayanamıyorum bu sefer.
eşini düşünme şuan sen egzersizlerini düzgün programlı yapmayı dene önce doktor ne ödev verdi neleri yapabildim bunları düşün geriye gidecek bir durum yok çünkü bir defa aparat girmiş oluyor artık ama senin önce bi 20 30 sayfa geriden gelerek okuman lazım o da enaz çok fazla yorum fikir ve tavsiye var sana yardımcı olabilecek. cok zamanını almaz fikir sahibi olursun enazndan
o biraz minik kalabilir parmak egzersizi veya dilatör denedin mi hiç sadece o tüpü mü soktunHemen hemen iki parmak kalinliginda plastik bi aparat. Hastanelerde kullaniliyo sanirim icine kan idrar vs. Test koyuyolarmis
Onu da denerim.aynen panik yapıyoruz oraya odaklanınca kasiliyoruz.anestol benım ılk kahramanım oldu kendı uydurdugum allık fırcası tarzı aparatları denerken kullanmıstım anestolu ve onun sayesınde sıfır acıyla zarı yırtmıstım ama ılıskıde hıc uyusturmayı denemedık ben bı kac kere esıme soyledım ama kızdı falan sımdıde kendı yola geldı o yuzden deneme sansımız var gıbı. aslında devamı daha kolay gorunuyor bakınca heyecan panik bizim ki yoksa oradan bır bebek cıkıyor boyut olarak ne kadar fark var pe.. girmemesi imkansız gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?