Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle doktorluk bir işin yok lütfen kendine güven bak aynı durumdayız ama ben yendim kabul ediyorum kuzum lütfen kendine güven eşinle iyi geçin ve üzerine git ucunu alan tamamını alır

Kızlar ya nasıl mutluyum anlatamam o bölgeme elimi süremeyen ben burda parmak egzersizi yapan kişileri okudukça asla yapamam diyen ben iki gündür parmak egzersizi yapıyorum ama aparatla deneyince inanılmaz baskı hissediyorum yapamıyorum bir türlü parmak egzersizinden direk esli denemeye gecsem olur mu acaba yaa

aparatlar daha uzun olduğu için daha ileri gidiyor baskı hissetmen normal ama denemeler yaptıkça o baskı da kayboluyor emin ol ben yendim buna rağmen eşimden once aparatla bi iki çalışıyorum sonra eşim giriyor yani düşününki içine girdi şimdi de nasıl baskı olmadan git geller yaparız moduna girdik bunların hepsi bir aşama. Ha benim kısa sürdü biraz neden derseniz ben vajinusmus olduğumu evlenmeden önce biliyordum zaten bu siteyi de biliyordum ama evlenip iş ciddiye binmeden deneme yapıp başarısız olmadan bir adım atmışlığım yoktu ne zamanki baktım hiçbir şekilde girmiyor orda dur dedim ilkin sayfada tarif edildiği gibi parmak egzersizlerini yaptım tabi önce serce parmak ama ben direk tamamını sokmuştum gözümü kapatıp deli cesareti aşırı yanma baskı sonra sevıncten ağlamalar derken 2. parmağa geçtim o da rahat oldu ama p.nisi hala alamıyordum hemde hiç ucunu bile sonra emla krem sürdüm 1 gun eşim tamamını zorda olsa soktu zar yırtıldı oley yendım dedım bidahakı sefer emla sürdüm gene yok girmiyor naptıysam olmuyor ondan sonra dilatör satın aldım. Allah o dilatörleri yapandan razı olsun 1. dilatör 2. dilatör derken 3 4 ve şimdi tamamı giriyor yani ben tüm dilatörlere alışana kadar p.nis girmedi maalesef bu yüzden denerseniz ve olmazsa umutsuzluğa kapılmayın hepsini tek tek deneyin sonuç mükemmel ve inanın doktorda aynı bunları vercek.

@nesyaaaaaa ben dün spreyle denedim ama öylesi bile tuhaf geldi bana. Zaten iç kısma birlere sıkabildim o bile canımı yaktı dışına bolca sıkabildim. Uyuşukkende tuhaf oldum daha bir korktum.Parmak egsersizi dilatörmüş şuymuş buymuş yapamam yapamıyorumda. Sanırım ben hiç yapamicam dün umudum son umudumdu sprey oda olmadı olmuyor olmayacak.

sprey yanma hissi yapar çalışma mantığı o uyuştururken bir sızı oluyor. Sen önce yapmayı iste buna inan sonra hepsi oluyor henüz zihnini bunu istemeye ve bunu yeneceğine alıştırmamışsın o yüzden. Sen ister inan ister inanma ister deneme yap ister yapma senin de diğer tüm kadınlar gibi içinde kocaman bir boşluk var öyle önünde duvar falanda yok yer tuvaletine çömelir gibi yere çömel ayna koy tam altına nefesini it ve ıkın göreceksin açılan bir delik var hemen serçe parmağa vazelin sür ve it göreceksin nekdr kolaymış ilk seferde ufacık bir yanma olur ama inan o sıktığın spreyin binde 1 i bile değil. aa bu muymuş diyeceksin zaten onu da sokunca devamı corap söküğü gibi geliyor.

Canım bende ilk serçe parmak yaptım baktım oluyor diğerlerinide denedim onlar ida yapabildim sonra cesaretkendim eşime deneyelim dedim resmen umutsuzluğa kapılmış denemedi bile ya bu da beni çok etkiliyor

Canım bende ilk serçe parmak yaptım baktım oluyor diğerlerinide denedim onlar ida yapabildim sonra cesaretkendim eşime deneyelim dedim resmen umutsuzluğa kapılmış denemedi bile ya bu da beni çok etkiliyor
hemen denemek zorunda da değilsin dıyorum ya ben 4 aparatada alıstm öyle eşimle deneyince girdi ha öncesinde de deneme yaptık ama hep umutsuzlukla sonuçlanıyordu. ben olmayınca üzüldüğüm için eşim hiç yanaşmıyodu sen iyice üzülüyorsun diyerek sonra ben buna bi kızdım sanane ağlarım da denerimde sen de bana destek olcaksın dedim ses etmedi saolsun yine denemeler yaptı benle sonuç olumsuz olsa da sen de öyle söyle eşine yapa yapa yenecez de

Basını alabiliyorum cnm tamamını almadım yani ki sprey kullanmadan önce de basını alabiliyordum yani ama diyorum ya canım çok tatlı acıya dayanamıyorum o yüzden tamamını alamadım yani spreyide o yüzden kullanmak istiyorum tabi.

Kiz korkma ben sistik olmuşum ondan yanmışım yani bide spreyi yanlış bölgeye sıkmışım ondan spreyle alakası yok yani o kadar

başını alıyorsan asıl devamını alman lazım çünkü acı eşiği ddiğin şey girşite oluyor zaten gerisi hissiz bölge bu yüzden diyorum tüm aparatlarla alıştırınca agrı olmuyor bunu görüyorsun oyuzden de eşinle denemeye çalısınca agrı olmadığı ıcın direk kasılma azalıo bi bakıyorsun hepsi içerde başımıza ne geldiyse canım tatlı demekten geldi boşver tatlı olmayıversin :)

Evet oraya bakabiliyorum görüyorumda af edersiniz herkesten özür dileyerek söylüyorum o delikten içeride ortada birşey var et parçası onu görünce tuhaflaşıyorum. Yani ara ara bakabiliyorum bir boğum da sokabiliyorum ama hepsi bu başka yok. Şu paylaşılan video varya ona bakayım dedim biraz bakabildim hemen kapattım buna bile bakamıyorum inanın hiç iyi değilim moralim artık çöküntüde.

Kiz benimki yılmıyor sağolsun o konuda bazen birden bire bir bakıyorum arkamdan öne doğru yine giriş yapmışız yani basını bir şekilde alıyorum ama işte öndende bir kaç kere almisligim var başı ama işte spreysiz aldığım zamanlar da vardı tabi.ama yanma hissine kendimi alıştırmam lazım heralde nefesim çekiliyor o zaman sanki kasıyorum daha çok.
Dur bakalım bir kaç kere daha spreyle deniycem olmazsa diğer türlü denemelere devam edicem napiyim hiç yapmamaktan iyidir yani en azından basını alabilmek dimi yani baktığın zaman benim için basını almak bile ilerleme yani :))

canım bence senin hiç dr gitmene gerek yok. zaten bayağı yol katettin.

o değilde bu kadının vajinası çok faarklı sanki ameliyat olmuş kesilmiş gibi yani sanki vajina estetiği olmuş gibi

onu bende 2 kere izledikten sonra farkettım canım trans. videosuymuş ben direk dilatöre odaklandığım için geç gördüm

spreysiz dene sadece kayganlaştırıcıyla dene. yapıcaz yenicez. yapanlardan eksiğimiz ne söyle bana ?

onu bende 2 kere izledikten sonra farkettım canım trans. videosuymuş ben direk dilatöre odaklandığım için geç gördüm
aaaa trans mı ben şok birebir vajina yapmışlar desene hep merak ederdim translarda nasıl oluyor bu iş diye demek böyleymiş. Alın biz kadınız yapamıyoz millet cinsiyet değiştirip yapıyor şakır şakır

Spreyle deneyenlee zaten korkudan yapamıyor acıdan değil sprey uyuştursada ittirmeye korkuyorsunuz kızlar bence o yuzden sadece spreyle başarmak braz zor
Önce egzersiz şart diyorm ben
Hatta banada tek prmak egzersizi bile yetmemişri snrada aparata geçince ancak oldu

Kesinlikle doktorluk bir işin yok lütfen kendine güven bak aynı durumdayız ama ben yendim kabul ediyorum kuzum lütfen kendine güven eşinle iyi geçin ve üzerine git ucunu alan tamamını alır
Evet canım bu aksam nasip olursa eşim istemese bile zorla sokulup deneme yaptırıcam çünkü ben aparatları aldıktan sonra onunla hiç deneyemedim belkı onla deneyıncede aparatı aldıgım gibi pe.. tamamen alabılırım kı spreyde almasını soyledım ınsallah sozunu tutarda eve spreyle gelır hoş böyle şeyler bende de ters etkı yapıyor dırek denemek ılk aklımdakı ama baktım olmuyor o zaman spreye basvurucam umarım emla gıbı orası kapalı gıbı gelmez ben kendım emla ıle denedıgımde aparatı alamadım sankı ıcı kapanıyor gıbı gelmıstı ınsallah dedıgın gıbı olur ve yenerız bu ılletı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…