Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen üstte oldugun zaman kontrol sende oluyor ve o yüzden insan kendini daha rahat hissediyor ve kendini daha gevsek ve rahat birakiyor. beyin sanki sana sinyal veriyor kontrol sende kendini rahat birak gibicesine :))
Ne çektiysek beyinden çektikte neyseki kurtuldum Ama hergün sayfadayım herkes yensin bunu tecrube duymak bile insana iyi geliyor

Evet canım ben de dün gece öyle hissettim bir zaman sonra vücudum titremeye başladı dizlerimin bağı çözüldü kasılmaktan. Aslında üstte denemeyi çok istiyorum ama benim giriş dar olduğu için zor olur diye hiç denemedim burda arkadaşlar diyor ya sağa sola kaydı girmedi diye

Ne çektiysek beyinden çektikte neyseki kurtuldum Ama hergün sayfadayım herkes yensin bunu tecrube duymak bile insana iyi geliyor

aynen öyle su beynimize giden sinyaller o kadar sacma ki. su anda düsünüyorum bosanmayi bile göze almistim bunu esime yapamam hak etmiyor filan diye cok yiprattim kendimi günlerce aglamalar suclamalar hepsi o kadar basit bisey icinmiymis diyorum kendime artik..

Canım kesinlikle denemelisn ha üstte deliği isabet ettirmekte az daha zorlandım kayıp durdu ilkin öyle olunca bi de üstüne oturduğun için p.enis daha yumuşak oluyor ama içine girince geri sertleşiyor kısacası ben hiç bukadar rahat oldugumu hatırlamıyorum sanki içimde hiçbirşey yok eşim bile şok oldu ben cidden içinde mi yaa diyip durdum düşün

Biz cinselliği tehlike gibi düşündükçe beyin savunma mekanizmasını devreye sokuyor. Egzersizler yaptıkça beyin tehlike olmadığına inanmaya başlıyor buyüzden egzersizler önemli ben başka türlü yenemezdim.

Canım yaaa böyle konuşunca tamam deneyeceğim diyorum o an eşimin p.. görünce vazgeçiyorum korkuyorum sanırım sonra o gidecek diye aman böyle deneyelim diyorum ama artık normale dönmek istiyorum sen ne kadar süre sonra normale döndün

Kızlar sprey ve kayganlaştırıcı spreyin kalitesini düşürür mü ben yarım da girse çocuk tutarsa tutsun istiyorum şu 8 günbenim için önemli ne diyorsunuz bu konuyla ilgili

Kız kaç kez söyledimmm üste geçin diyee vajina daja cok acılıyorr
Dusununce kazıga oturur gibi geliyor korkuyor insan ama üstte daha rahat
Ben altta sevemiyorm

işyerinde bütün gün bu akşam yapıcam olucak diyorum anasını satim o an gelince bi kasılıyorum sanki kesecekler beni

Ben altta sevemiyorm
Ben altta deniyorum üste yapamıyorum ya bir taktiği varmı ya popoya doğrunkaçıyr yada çiş yerine doğru açlmıyor orası değiyor ama girmiyor

Pe.. denemesi yine yapmadık ama iyi haber parmak denemesinde farkında olmadan eşimin parmağının tamamını almışım denerken ne olcaksa olsun deyip kendimi baya bir saldım ve eşim de şaşırdı hepsi girdi dedi o anda aklıma gelmedi ki 5 formülü hazır girmişken azcık esnetir alışırdım ama bir anda oldu bitti desem yeridir bişey anlamadım bende dün denedim ondan sonra ben de sonuna kadar alamıyorum ancak sona cok yaklasıyorum :) ama orada cok et var gercekten parmakla bunu daha net hıssettım bı tanesı neydı bılmıyorum ama ıtınce gıdıyor elımı cekerken o da gelıyordu sanki Bu yıl bitmeden hepimiz bu derdi geride bıraksak ne güzel olur

Belki tamamı giriyordur ya banada tam girmiyor gibi geliyoe ben allta oluyorum göremiyorum ama eşim giriyor diyor saanki ucunda gibi geliyor banadaya

Sen hep egsersiz yapıyorsn ben senin kadar yapmadan eşimle denedim oldu aslnda olur seninki ya ıkınma yapıyormsn

Sen hep egsersiz yapıyorsn ben senin kadar yapmadan eşimle denedim oldu aslnda olur seninki ya ıkınma yapıyormsn
biz pe.. denemesi yapmıyoruz eşim pe.. denis parmak denemesine yanasıyor şuan bende o yüzden ısrarcı olmuyorum canım belkı denesek olacak dedıgın gibi ıkınma bende olmuyor ıkınınca ıcımdekı aparat bıle cıkıyor ben nefes alıp vermeyı benımsemeye calısıyorum bırde kendımı kasmamaya esıme bırakmaya dun ılk defa terettur etmeden tum kontrolu ona bırakabıldım.

canım aparatı içine sok ıkınmasan bile kendi kendine şıp die vajina onu dışarı atar ben aparat soktuğumda bastırarak tutuyordum bekletiyordum çıkmasın dışarı diye yani bir yandan ıkınırken bir yandan elinle ileri doğru itceksinki nasılda hızlı giriyor anlarsın. bence azcık daha zorlasan kendini seninde bunu yenmen an meselesi ve geçen yazcaktım unutmuşum benim teyzem daha geçen gün doğum yaptı kilosu senden fazlaydı bu arada ve kendimi bildim bileli 95 üstüydü kilosu ama doğumdan sonra demek bebekle de uğraşırken kilo vermeye başladı 80 lere düştüm dedi en son teyzem dediğime bakma yaşı genç

Ben altta deniyorum üste yapamıyorum ya bir taktiği varmı ya popoya doğrunkaçıyr yada çiş yerine doğru açlmıyor orası değiyor ama girmiyor
hiç taktik yapamadım çünkü ben de beceremiyordum eşim de yine olmuyor boşa uğraşma dedi sağa sola öne arkaya heryere kaydı sonra ben başını elimle tutup vajinanın girişine yerleştirdim sanki aparatı sokuyormuş gibi geriye doğru ittim baktım giriyor tabi ben şok elimi çekip tam oturma gibi oturdum ve tamamen yerleşti eşime eminsin dimi içinde diom yanlışlıkla üstüne oturdumda yanlış hissetmiyorum dedim hayır içinde dedi o da şaşırdı yani demem o ki sizin elinizle yerleştirmeniz lazım direk o dimdik dursun ben oturayım olmuyor elinizle siz sokcak sonra oturcaksınız gerisi zaten baskı hissi bile yok

Daha burada yazdigim yazi zaman aşimina bile ugramamisken aklimdan gecen sey yine basima geldi.. demistim ya benden sonra evlenen kisilerden biri bile hamile olsa cok uzulurum diye gercekten de oyle oldu bu haberi annemden aldim kuzenimim karisi hamileymis ki daha 2 aylik evliler yani kiskanmadim ama garip bir huzun sardi simdiden sanki benim hic cocugum olmuyormus da imrenmisim eksik hissetmisim gibi artik bu sorunu cozmek istiyorum suan esim karsimda olsa ona kizip bagiracak durumdayim onun bu agirdan almasina suan sinirlendim sprey doktor hersey onun agirdan almasi yuzunden erteleniyor pe.. denemesi yapmiyor dun parmak yerine pe.. olsa belki girecekti belki dahada yaklasacaktik bugun hic evde de tadim olmayacak bunu cok iyi biliyorum istedigim bisey olmadiginda o olmadan ben duzelemiyorum malesef ve benim zorlandigim seyi baskasinin bu kadar kolay yapmasi zoruma gidiyor

Ben altta sevemiyorm
canım hiç inanamazdım altta iken neden bukadar baskı diye düşünürken üste geçtim kendim git gel hareketleri yaptım düşün eşim sadece sırt üstü uzanmıştı benim gibi korkak biri ve inanırmısın hoşuma gitti zevk bile aldım ama alttayken hiç öyle olmadı bende sonra da açtım internetten pozisyonlara baktım erkeklerin de en sevdiği pozisyon kadının üstte olduğu pozisyonmuş genelde ama tabi o pozisyonda hamilelik olmaz ben zaten şuan düşünmüyorum. Sende daha sık gir sayfaya özlüyoruz

Bende kilo vermeye basladim.canim kiloyla alakasi yokta iste esim anlamiyor beni ustteki pozisyonu aparatla denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…