Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar mod düşürmek içimden gelmiyor demek bıktım demek yok bunu bir başkası için değil bir bebek içinde değil kendimiz için yapalım ve başaralım ben şahsen cinsellik yaşayıp zevki doruklarda yaşayanda duydum sırf görev gibi bacağını açığ eşim rahatldı haa tamam hadi biran önce bitsin diyeni de ama ben eşimi seviyorum ve ben eşimle zevkle cinsellik yaşamak istiyorum en çokta bu sebeple yenmek istiyorum. Kim evlenmiş kim hamile kim nasıl bunları umursamayın benim gerdek gecesi kocası tecavüz eder gibi ilişkiye girdiği ve aynı gece hamile kalan tanıdığım var orda penisin girmesi de mühim değil bunu bizim ne kadar istiyor olmamız. Allah kadına vajina erkeğe de penis vermiş ve cinsellik doğal bir olgu yaşamın bir parçası olmuş ekmek neden bundan mahrum kalıp üzüleyim. Sırf böyle böyle hırs yaptıgımdan 3 boy aparatı aynı gün arka arkaya soktıgumu biliyorum aaa girdi diyip 1 büyüğünü aa bu da girdi diyip 1 büyüğünü soktum inanın 1 tanesi bile acımadı biz sadece gözümüzde büyüttük herşeyi ben küçüktüm kadınlar anlatırdı kadın evlenmiş kanamadan hastanelik olmuş acıdan çığlık atmış yok bilmem neyden gebermiş ee bunları duy duy nolduk. Evlendim 1 allahın kulu da demedi bunları yaşayacaksın bak ilişkiye böyle girilir diye zorla soruyordum maşallah onlarda anlatmıyordu yarım yamalak oyuzden kendimize dönelim. İSTEYİN ZOR DEĞİL HEMDE HİÇ

Kızlar vajinismusu yendiğimden beri bu topiğe uğramadım. Kendim nasıl yendiğimi bile bilmiyorum. Hiçbişey kullanmadan. Yine olmayacak diye girdim yatağa ve bıraktım kendimi akışına hemde ümitsizce. Veee oluverdi.
4.ayımda yendim hamdolsun.
Yapılmayacak birşey değil! Ümitvâr olun.

Olacaaak olacak bi gün bütün bunları hatırlayıp geçicez biz de normal ilişki
Olacaaak olacak bi gün bütün bunları hatırlayıp geçicez biz de normal ilişki yaşıycaz. Yeter ki biraz daha sabır ve azim. Bıkmayalım çalışalım çabalayalım vee başaralım. Hadi kızlar yapabiliriz herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım ben çok gaza geldim azim azim azim

Kızlar valla ben aparatta level atladım git gelde zorlanmim die aparatla git gel yapıorum sonra eşimle deniyorum ozaman cok kolay oluyor bu yüzden lütfen egzersizlere tam gaz devam

o zamanla düzelecek sen esli denemelere devam et poponu rahat birakmaya calis. olacak zamanla moralini bozma

Canım aslına bakarsan yarısı girdiği için canın yanıyor zaten tamamı girse yanmaz canın neden dersen ben bazen denerken canım yanıo anlıyorumki girmedi deliğin çevresine bastırıyoruz bundan canım yanıyo sonra tam deliğe girince hiç ağrı yok ha tamamı girince git gel yapalım diyince de baskı oluyor ama ben bugun mucizevi birşey keşfettim ben altta eşim üstte git gel yaparken açıkcası cok kasıyordum kendimi bi süre sonra kasmaktan yorgun düşüp titreme geliyor sonra üste geçip deneyeyim dedim inanırmısımız ne baskı ne ağrı şok oldum neden alttayken baskı oluyor da ben üstteyken olmadı bu arada ilk defa denedim bu pozisyonu çok daha kolaymış

sen üstte oldugun zaman kontrol sende oluyor ve o yüzden insan kendini daha rahat hissediyor ve kendini daha gevsek ve rahat birakiyor. beyin sanki sana sinyal veriyor kontrol sende kendini rahat birak gibicesine :))

sen üstte oldugun zaman kontrol sende oluyor ve o yüzden insan kendini daha rahat hissediyor ve kendini daha gevsek ve rahat birakiyor. beyin sanki sana sinyal veriyor kontrol sende kendini rahat birak gibicesine :))
Ne çektiysek beyinden çektikte neyseki kurtuldum Ama hergün sayfadayım herkes yensin bunu tecrube duymak bile insana iyi geliyor

Evet canım ben de dün gece öyle hissettim bir zaman sonra vücudum titremeye başladı dizlerimin bağı çözüldü kasılmaktan. Aslında üstte denemeyi çok istiyorum ama benim giriş dar olduğu için zor olur diye hiç denemedim burda arkadaşlar diyor ya sağa sola kaydı girmedi diye

Ne çektiysek beyinden çektikte neyseki kurtuldum Ama hergün sayfadayım herkes yensin bunu tecrube duymak bile insana iyi geliyor

aynen öyle su beynimize giden sinyaller o kadar sacma ki. su anda düsünüyorum bosanmayi bile göze almistim bunu esime yapamam hak etmiyor filan diye cok yiprattim kendimi günlerce aglamalar suclamalar hepsi o kadar basit bisey icinmiymis diyorum kendime artik..

Canım kesinlikle denemelisn ha üstte deliği isabet ettirmekte az daha zorlandım kayıp durdu ilkin öyle olunca bi de üstüne oturduğun için p.enis daha yumuşak oluyor ama içine girince geri sertleşiyor kısacası ben hiç bukadar rahat oldugumu hatırlamıyorum sanki içimde hiçbirşey yok eşim bile şok oldu ben cidden içinde mi yaa diyip durdum düşün

Biz cinselliği tehlike gibi düşündükçe beyin savunma mekanizmasını devreye sokuyor. Egzersizler yaptıkça beyin tehlike olmadığına inanmaya başlıyor buyüzden egzersizler önemli ben başka türlü yenemezdim.

Canım yaaa böyle konuşunca tamam deneyeceğim diyorum o an eşimin p.. görünce vazgeçiyorum korkuyorum sanırım sonra o gidecek diye aman böyle deneyelim diyorum ama artık normale dönmek istiyorum sen ne kadar süre sonra normale döndün

Kızlar sprey ve kayganlaştırıcı spreyin kalitesini düşürür mü ben yarım da girse çocuk tutarsa tutsun istiyorum şu 8 günbenim için önemli ne diyorsunuz bu konuyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…