- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.261
anlatıyordukAynen aynen senin canın tatlı biraz sakin olsan olcak biticek amaa olmuyor işte öyle kolayca. İstek olsa da orda bitiyor gidiyor hepsi
He ya sanki bize çok kolay. Şu an işteyim mesela ama aklım hep bu meselede nasıl çözsem nasıl ilerlesem napsam ne etsem ordayım hepanlatıyordukkasımda gideriz doktora diyor tepki verince ben bi düşüneyim dedi benimki de öyle işte dursan oluyordu diyordu keyfinden durmuyorum sanki yâda böyle mutsuz olmaya çok.merakliyim gibi:)
bende öyleyim dün hattâ düşünmekten tüm işleri yanlış yaptım çok büyük bir hata yaptım patron tavırlı bana karşı adam derdimi bilmiyor ki herşeyi çok boşlamaya başladım sürekli evde olup deneme yapmak istiyorum hiç çalışmak insanlarla iç içe olmak istemiyorum bu akşam eşimin teyzesi falan gelecek akşam yemeğine bir yanım keşke gelmeseler diyor o kadar bunalıyorum yüz yüze gelmektenHe ya sanki bize çok kolay. Şu an işteyim mesela ama aklım hep bu meselede nasıl çözsem nasıl ilerlesem napsam ne etsem ordayım hep
İş kafamı dağıtıyor biraz ama çok takarsam işe de yansıyor günlük insanlarla iletişimim de bozuluyor. Sanki herkesin hayatı normalmiş bizimkisi acayipmiş kötüymüş hissi oluyor dimi bunu çözsek her şeyden tat alıcaz mutlu olucaz kafasındayız ki gerçekten de öyle hallettiğimiz an hayatımız çok daha yoluna giricekbende öyleyim dün hattâ düşünmekten tüm işleri yanlış yaptım çok büyük bir hata yaptım patron tavırlı bana karşı adam derdimi bilmiyor ki herşeyi çok boşlamaya başladım sürekli evde olup deneme yapmak istiyorum hiç çalışmak insanlarla iç içe olmak istemiyorum bu akşam eşimin teyzesi falan gelecek akşam yemeğine bir yanım keşke gelmeseler diyor o kadar bunalıyorum yüz yüze gelmekten
Buyrun bi doktor vakası daha ya tamam bu konuda uzman olmayabilirler ama anlaman lazım insansın ve doktorsun sonuçta güleryüz göstersen ne olur sanki günaha girerlerBir de hamilelik için folik asit başlayalım dedi ben yendiğinin ertesi gümü başladım zaten daha p... yarıya kadar giriyor niye diyecektim korkumdan soramadım
Bana kalırsa bu bayan doktorlarda iş yok bende gittim doktora kadın o aleti direk soktu cnm yandı bende söyledim durumu bıraktı hemen bana mal mal.bakiyor sonra da psikolojik sizin ki dedi psikologa gidin dedi bir tane ilaç yazdı yolladı.bir daha dedim gitmem yani.Buyrun bi doktor vakası daha ya tamam bu konuda uzman olmayabilirler ama anlaman lazım insansın ve doktorsun sonuçta güleryüz göstersen ne olur sanki günaha girerler
Yani o kadar doluyum ki durumumu anlatırken gözlerim doldu ama yok o arada bile bunu psikologla Halledin dedi yenme aşamasındayım kontrol olmak istiyorum dedim yani çok günahını almak istemiyorum kötü davranmadı ama yumuşak da değildi daha uysal olsaydı tüm sorularımı sorardımBuyrun bi doktor vakası daha ya tamam bu konuda uzman olmayabilirler ama anlaman lazım insansın ve doktorsun sonuçta güleryüz göstersen ne olur sanki günaha girerler
Esas onların anlaması gerekirken ilginç bir şekilde sert davranıyorlar. Hemcinsim diyorsun umutlanıyorsun ama kadınlar erkeklere göre daha acımasızlar kesinlikle özellikle bu konularda. Annen tanısın iyi bi doktorsa gidilebilir canım annenle paylaşsan ne tepki verir kiBana kalırsa bu bayan doktorlarda iş yok bende gittim doktora kadın o aleti direk soktu cnm yandı bende söyledim durumu bıraktı hemen bana mal mal.bakiyor sonra da psikolojik sizin ki dedi psikologa gidin dedi bir tane ilaç yazdı yolladı.bir daha dedim gitmem yani.
Annemin gittiği bir doktor var erkek hafid kırık ta adam güler yuzlu ilgili doktor ama annem tanıyor diye ona da gidemiyorum.ki adam full dolu bir ay sonraya randevu alabiliyorsun.
Bu hastalıktan muzdarip olan bizler zaten yeterinden fazla hassasız dokunsalar ağlıyoruz biraz şevkatli yaklaşmak gerekiyor ne olursa olsun. Bi kere aklındakini soramadıysan iyi bi doktor değil ki rahatlatamamış seni. Diyorum ya ilk gittiğim doktorla vajinismus için gittiğimin arasında dağlar kadar fark vardı. Kadın ablacım şöyle yap böyle yap diye yaklaştı bana bende her şeyi konuşabildim gerçekten abla gibiydiYani o kadar doluyum ki durumumu anlatırken gözlerim doldu ama yok o arada bile bunu psikologla Halledin dedi yenme aşamasındayım kontrol olmak istiyorum dedim yani çok günahını almak istemiyorum kötü davranmadı ama yumuşak da değildi daha uysal olsaydı tüm sorularımı sorardım
Annem benden pimpirikli öğrenirse benden daha çok strese girer beni daha çok etkiler.evlenmeden önce benden stresliydi annem.teyzeme o zaman diyodum annemin stresi beni etkiliyordu diyodum ki etkiledi de yani.hani kizini veriyor canı yanacak.mi yanmiycak mi gibi düşündü heralde anne yüreği işte.yani onun stresi beni daha çok eder cnm.o yüzden eşim den başka bir burdaki kızlar yani siz biliyosunuz.Esas onların anlaması gerekirken ilginç bir şekilde sert davranıyorlar. Hemcinsim diyorsun umutlanıyorsun ama kadınlar erkeklere göre daha acımasızlar kesinlikle özellikle bu konularda. Annen tanısın iyi bi doktorsa gidilebilir canım annenle paylaşsan ne tepki verir ki
Anladım canım o zaman söyleme daha çok gerilirsin bu durumda haklısın. Hasta gizliliği var ama eğer başka bi yol bulamazsan bence gidip doktorla görüş sen rica edersen annenle paylaşmaz bunu zannetmiyorumAnnem benden pimpirikli öğrenirse benden daha çok strese girer beni daha çok etkiler.evlenmeden önce benden stresliydi annem.teyzeme o zaman diyodum annemin stresi beni etkiliyordu diyodum ki etkiledi de yani.hani kizini veriyor canı yanacak.mi yanmiycak mi gibi düşündü heralde anne yüreği işte.yani onun stresi beni daha çok eder cnm.o yüzden eşim den başka bir burdaki kızlar yani siz biliyosunuz.
aynen canım çevremdekiler resmen bana batıyor mutlu birini görmeye tahammül edemiyorum kıskanmakta değil bu garip bisey geceleri daha çok düşünüyorum işte motive etmeye çalışsamda her gün bu konu karsimda dikili duruyor unutup akışına bırakma isteğim oluyor bazen ama yok aklimdan atamıyorum dediğin gibi bu konuyu cozsek belki mutlu olucazİş kafamı dağıtıyor biraz ama çok takarsam işe de yansıyor günlük insanlarla iletişimim de bozuluyor. Sanki herkesin hayatı normalmiş bizimkisi acayipmiş kötüymüş hissi oluyor dimi bunu çözsek her şeyden tat alıcaz mutlu olucaz kafasındayız ki gerçekten de öyle hallettiğimiz an hayatımız çok daha yoluna giricek
Canmm ben
Evet tamamini alabiliyorum. Esim ustteyken deniyor canım. Yapabiliriz aslında öyle büyük bir yanma da yok ama biz korkunc bişey olacak diye düşünüyoruz sanırım
Kesinlikle çok güzel iki parmağın tamamını alabilmen. Tebrik ederim. Evet yapabiliriz ama benim takıldığım yerde itmeye cesaretim olmuyor. Tam olarak hissettiğim şey yanma da değil, böyle acıyor gibi oluyor. Sanki zorlasam daha çok acıyacak gibi, acısını geçtim bi yerime bi zarar veririm korkusu da itmeme engel oluyor. Çok değil 2-3 cm daha ilerlesem kalın boya geçicem ama işte...
Aynen demek istediğim oydu kadınlar arasında kıskançlık var burda biz birbirimize destek oluyoruz ama kendi arkdaşımıza anlatsak onkar bile bunu umursamayacaktır. Doktorlar da aynı şekilde işte ne var canımbende ne bayan doktordan ne de bayan kuaförden yanayım
kıskanıp ilgilenmiyorlar. bnde vakıf gureba da prof pakize hanıma gittim
kocamdan sonra ilk defa vajinamı o gördü ama çok ilgisizdi. paramla maaş alıyor ama ilgisiz.
psikolojik dedi yazdı anestolu kayganlaştırıcıyı yallaaa
Herkese bakınca aklımdan geçiyor ya bunlar nasıl yaptı acaba onlarda da aynı sorun olmuş mudur var mıdır onları düşünüyorum hep. Yediğim içtiğim gezdiğim gördüğümden bile tat alamıyordum yakın zamana kadar hala yarım ama en azından ilerleme olduğunu görünce hafifliyoruz biraz galibaaynen canım çevremdekiler resmen bana batıyor mutlu birini görmeye tahammül edemiyorum kıskanmakta değil bu garip bisey geceleri daha çok düşünüyorum işte motive etmeye çalışsamda her gün bu konu karsimda dikili duruyor unutup akışına bırakma isteğim oluyor bazen ama yok aklimdan atamıyorum dediğin gibi bu konuyu cozsek belki mutlu olucaz
Merhaba arkadaşlar daha önce de yazmıştım ben, evleneli 5 ayı geçti biz de hala birlikte olamadık. Eşime sarılmak, öpmek istiyorum ama daha ilerisini hiç düşünemiyorum bile. Sanki hiç olmayacakmış, hep canım acıyacakmış hiç zevk alamayacakmışım bende bir sorun var gibi geliyor. Ki fizyolojik mi psikolojik mi bilmiyorum ama artık ıslanamıyorum bile. Tabiri caizse ölü gibiyim. Doktora da gidiyorum ama bir türlü yenemedim. Doktorun verdiği aparatlarla hiç çalışmadım işin kötüsü içimden de gelmiyor.İşte, evde, alışverişte hep bu konu aklımda. Kendimi çok yarım ve eşime de çok haksızlık ediyor gibi hissediyorum. Gelebilecek her türlü öneriye açığım, alkol alarak da denedim ama faydasını görmedim. Başlarda bir iki kez yarısına kadar içime alabildim ama canım inanılmaz acıdı ve çok tahriş oldu sonra tamamen koptum. Geceleri eşim uyurken ona bakıp bakıp ağlıyorum. Boşanmayı bile düşünür oldum.
Bir de hamilelik için folik asit başlayalım dedi ben yendiğinin ertesi gümü başladım zaten daha p... yarıya kadar giriyor niye diyecektim korkumdan soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?