Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya canım kusura bakmasın kuzenin ama 2 aylık evlilikle hamilemi kalınırmış bu kadar erken çocuk yapılmaz benim daha 4 yıllık evli arkadaşlarım var düşünmüyorlar bile sen evliliğinin tadını çıkar ki bence o kişiler kazayla falan hamile kalmıştır höhhh 2 ay nedir.

o duyguyu ben 2buçuk senedir yaşıyorum

valla kaza mı ıstek mı zorakı mı bılemem canım kuzenımın yası benden baya büyük onun etkısı de olabılır benım de çevremde var 3 4 sene olmuş çocuk düşünmeyen ama artık herkese şüpheyle baktıgımda doğru acaba o da mı ılışkı yasamadı dıyorum önceden olsa çocugu olmuyor zannederdım yada dusunmuyor ama artık yenı bır bakıs acım daha oldu ve bazen cocugu olmayanların hepsının olmasada bır kısmının bu cıleyle ugrastıgını esıne anlatamadıgını dusunuyorum

canım valla sen hiç moralini bozma bebek dediğin şey biraz da nasip her türlü ilişkiye girip olmayan tüp bebek deneyen de tonla insan var evet belki yası büyük die erkenci davrandı ama sen öyle düşünme eşinde de kendine de suç arama bak daha dün elini değdiremiyordun bugun eşin parmağını sokuyor ve hiç hissetmedim diyorsun hepsi aşama aşama ve korkma sen de yeneceksin

inşallah canım öyle güzel iç rahatlatıyorsun ki inşallah dediğin gibi bende yenerim

herkesin bir kopma hırs yapma noktası vardır seninki de belki kuzeninin çocuk haberi olur ve yenersin :) ozman kuzenine dua bile edersin belli mi olur :)
olur mu olur şuan gerçekten elimde aparat olsa hırsla en buyuk boyu deneyecek esımı bulsam ustune atlayacak haldeyım artık yeter bızden sonrakıler tıkır tıkır calısıyor cocuk degıl asıl derdım sız bılıyorsunuz bebek nasip bu bir gerçek ama ılıskıyı yasamak sans degıl kı herkesın yapabıldıgı bısey kısa uzun kılolu zayıf herkes bunu yapma ozellıgıne sahıp ıste bunu bılıpte yapamamak daha zor bana bu dokunuyor

4 yıllık evliyim bu sorun olmasına rağmen 4 yılımı dolu dolu yaşadım vajili olmasam bile çocuk düşünmek bu seneye kalırdı evlilik çok güzel ve özel bir şey ve herkes bu duyguyu yaşarken tat almalı. Çocuğum olsaydı eşime vakit ayıramazdım şimdi eşimle aramızda müthiş nir bağ var

ne güzel canım biz bu sorun yüzünden eşimle sürekli kavga ettik daha doğrusu benı bır turlu anlayamadıgı ıcın oldu hersey sımdı de tam anlamıs degıl ama en azından bıseyler yapmaya calısıyor bende o yuzden hıcbırseye ses cıkarmıyorum ve çok şükür aramız iyi gidiyor hersey elbette cocuk ya da cınsellıkte degıl bır arkadas yazmıstı yatakta mutsuz olanlarda var o konuyu yapmalarına ragmen sevgı saygı daha ağır basıyor sevgının olmadıgı yerde saygıda zevk vs de olmuyor zaten ve zaman geçtikçe insanlar birbirini daha iyi tanıyor biz çocukluktan beri tanışıyoruz eşimle ama aynı evi paylaşmadan birbirimizi tanıdıgımıza ınanmadık asıl sımdı hele de bu sene bızım gercekten bırbırımızı tanıma zamanımız ınsallah bızde sızın gıbı aramızdakı o bagı kuvvetlendırırız o bağ olduğu sürece ılıskıyı ıc dıs hıcbır guc bozamaz zaten ve seni ben yendın saydıgım ıcın esınle sımdıkınden dahada mutlu olacagından emınım

Ah canım benim sen o kadar çok uğraştın ki bu iş için rabbim her şeyi gördü en yakın zamanda karşılığını alacağına Eminim. Çünkü Allah gerçekten isteyene ve uğraşana veriyor. Şu 2 aylık çabamı daha önce gösterseydim 2 aylık evliyken yenmiştim bu illeti. Ama Allah’ın sevgili kullarıyız ki bizim sınavımızın bir kısmı bu dünyada hepimiz bir gün mutlaka kurtulacağız.

Insallah kuzum sizler olmasaniz ben ne yapardim bilmek bile istemiyorum iyiki buraya uye olmusum yazmisim

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum allah hepinizide razı olsun bu güne kadar buraya hiç yazmadım anan hep yazdıklarınızı okudum ve yedi yıllık kabusum sona erdi ben şuan tarifi mümkün olmayan bir mutluluk içerisindeyim rabbim kimseye yaşatmasın korkmayalım arkadaşlar korkmayalım lütfen kimse korkmasın lütfen ben bunu başardıysam herkes başarır size yalavarıyorum arkadaşlar lütfen korkmayın hepinize tekrar çok teşekkür ederim benim gibi olan herkes her zaman dualarımda olacak..Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım kendimden sonra sizi duydum uzun süre uğraşan. Nasıl yendin bakalım anlat da yenemeyen arkadaşlara cesaret olsun

Cok sevindimmm seni tanimiyorum ama bugun kendim yenemesem de birinin ye yendigini duymayi cok istemistim bizlerde tez zamanda yeneriz insALLAH

Üst pozisyonda denemekten bahsedilmiş. Ben de hep yatarak yapıyorum. Aslında yatınca tüm ağırlığınla yatağa baskı yapıosun gibi oluo ya, yani bence de ister istemez yolun açılmasını güçleştiriodur. Ama ben çok uğraşmasam da bikaç kez üstte denedim parmak ya da aparat, yok böyle hiç olmıcak deyip bıraktım. Acaba biraz da öyle mi uğraşmamız lazım? Penisle değil de apartla ya da parmakla deneme yapan var mı üst pozisyonda?

Üst pozisyonda parmak egzersizi yaparken girişim kolay oldu ama içerideki kaslar daha yoğundu yani parmağımı çok sardı altta denerken o kadar denmiyordu parmağıma ama yüzlerce kişi üstte kolay oluyor diyorsa vardır bir bildiği inat etmemek lazım

2yi de aldim bu yatarkenden daha kolay basta tam girmedi dogru mu yaptim bilmiyorum ama diz coktum once sonra aparati baya icime ittim yarisi kadar sonra ellerimi yatagin baslik yerine dayadim ve aparati ittikce popomu ileri geri salladim geri popomu ittikce aparati ittim ve cok rahat girdi kendimi once dogru getirdikce de ilerledi pe.. ile bunu yaparken girise duzgun yerlestirmek ve epey girmesi lazim ben pe.. tam girmeden denemisim kayip dururdu hep girisi ayarlayamazdim suam cok sasirdim regl degilsem denemk istiyorm hos esim mac izleme telasinda gozu beno gormez simdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…