Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim Bu şekilde düzelen kişilerin olmuş olması gerçekten beni umutlandırıyor. Kişiden kişiye göre değişir tabiki ama bende nedense psikolojik tedavi ile düzeleceğime inanıyorum birazda eşimin desteğine ihtiyacım var tabi ki .Umarım en kısa sürede ben de Başardım diyebilirm.

Esin demek cok seviyor seni. Benimki malesef her seferinde bu boyle gitkez diyor ama daha sonra aksam eve geldiginde ya d a yemek.yerken filan ozur diliyor. Beni cok aevdigini vazgecmeyecegini soyluyorm gonul almasi olmasa ben de vazgecerdim belki

Evet spreyi deniycem. Faydasi oluyormus sanirim

Ben de aynisini yasiyorum. Bagirdikca, sinirlendikce daha da icime kapandim. Ozguveni zedeliyor bunlar ama bu sorunu asanlar varsa insallah biz de asicaZ

O ne demek ilişkiye giremedi diye bağırmak mı olur sanki keyfi yapıyorsun gibi. Maslow bence sen tam vajinismus sayılmazsın ilişkiye girmişlipin var yarım da almışsın içine tam da almışsın sadece rahat değilsin o da yeni evlisin herkeste olur normal ama illa ben daha da rahat yaşamak istiyorum kasılmak istemiyorum diyorsan aparatla eşinle ilişkiye girmeden önce ön hazırlık yap ordaki kaslar rahatlayıp esneyince eşin denemeye çalışsın korkulacak birşey yok aparat seni rahatlatır

Ben de aynisini yasiyorum. Bagirdikca, sinirlendikce daha da icime kapandim. Ozguveni zedeliyor bunlar ama bu sorunu asanlar varsa insallah biz de asicaZ
Evet eşim beni çok seviyor bunu biliyorum aslında sonradan özür de diliyor pişman oluyor bağırdığına ama onun o bağırması beni daha da geriletiyor .Umarım tez zamnda biz de aşarız kurtuluruz

Esin demek cok seviyor seni. Benimki malesef her seferinde bu boyle gitkez diyor ama daha sonra aksam eve geldiginde ya d a yemek.yerken filan ozur diliyor. Beni cok aevdigini vazgecmeyecegini soyluyorm gonul almasi olmasa ben de vazgecerdim belki
ama bizde çok tartıştık bazen hala tartışırız. ben intihar bile ettim bu konu yüzünden. ama kurtuldum

cok uzuldum ve bu ruh halini yakinen biliyorum. Ben daha 1 ayda tukendim. Hayattan sogudum. Cok zor bisey
Allah düşmanıma vermesin yani çaresi var ama kimseye güven yok doktorlara. Yaptıkları yöntemleri biliyoruz bizde yapabiliriz diye gtmiyoruz.

Allah düşmanıma vermesin yani çaresi var ama kimseye güven yok doktorlara. Yaptıkları yöntemleri biliyoruz bizde yapabiliriz diye gtmiyoruz.
Yaptiklari yontemler derken? Ne gibi yontemler uyguluyorlar? H.sonu doktora gidicem bu konu ile ilgili? Bilgi verirsen ona gore davraniym. Can sıkıcı bisey yasamak.istemem

Yaptiklari yontemler derken? Ne gibi yontemler uyguluyorlar? H.sonu doktora gidicem bu konu ile ilgili? Bilgi verirsen ona gore davraniym. Can sıkıcı bisey yasamak.istemem
Canım merhaba, eğer vajinismus için gidiyorsan seninle yarım saat bi saat sohbet ediyor sebebini bilinçaltını anlamaya çalışıyor eşinle gidersen sonra onu da dahil ediyor konuşmaya. En son kısa bir muayene ediyor ne derecede olduğunu anlamak için sonra da sana uygun tedaviyle başlıyorsun. Ben görüşmüştüm ama eşim sonradan istemediği için gitmedim kendim çalışıyorum egzersizlerle

Yani bu bir
Yani bu bir cozum degil. Sonrasinda yine ayni sorun yasaniyor ama ben alkolu denemekten ziyade bildigin körkutuk sarhos oldum. Hic kendimi bilniyodum o anda olmus olan. Buna da mecburdum esim sacma sapan paranoyakca senaryolar yazmaya baslamisti iliskiye giremememuzerine ve mecburen bu yontemle oldu. Aslinda o gun 3 kez oldu ve 3.sunu hatirliyorum. Hic de acimamisti ama sonra yine korkum basladi. Sonrasinda iki kez daha oldu. Bazen olup bazen olmamasi ilginc geliyor ama bilmiyorum ki belkit tamamen sarhos olsan olur. Yine de boyle bir tavsiyede bulunmus olmak da istemem tabi

Anladim cnm.aslinda once bir jinekolaga gidicem ama psikolaga mi gitmeliyim yani bu durumda?

Alkol aldığım gün benimde az da olsa giriş olmuştu ama çok canım acıyınca ben iyice korktum ve kendimi geri çektim herhangi bi leke falan da gelmedi .Bana kalırsa jinekologluk bi durumun yok senin canm sen ilk aşamayı geçmişsin çünkü acı da hissetmediğini söylüyorsun o zaman psikolojik destek alman iyi gelebilir .hipnozla korkular siliniyormuş bi araştır istersen tek seans yapan yerler bile var.

Hmmm
Hmmm. Evet ilk asamayi astim aslinda. O zaman psikolog arastirayim

Bu arada ben hic kendimde degildim alkol aldi
Bu arada ben hic kendimde degildim alkol aldigimde. Bagirdigima gore canim cok yanms olmali ama farkinda degilim. Iyice sarhos olsan sanirim hissetmezsin

İnşallah canım ama umudunu yitirip kendine hayata küsme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…