- 28 Eylül 2018
- 63
- 17
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.381
Belki de canm ama senin de yaşadığın gibi ben hatrlamadıktan sonra çözüm olacağını sanmıyorum yine korkucamBu arada ben hic kendimde degildim alkol aldi
Bu arada ben hic kendimde degildim alkol aldigimde. Bagirdigima gore canim cok yanms olmali ama farkinda degilim. Iyice sarhos olsan sanirim hissetmezsin
Canım valla hayata küsmemek elimde değil ki hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim .buraya girip arada okuyodum ve herkesin birbirine destek olduğunu benim gibi bu sorunu yaşayan bşrçok kişi olduğunu görünce üye oldum insanin derdini anlatabilceği birilerinin olması çok daha rahatlatıyor konuşmak bile bi terapi bence.Bu sıralar artık başarıcam diyorum kendime az da olsa güvenim geldiİnşallah canım ama umudunu yitirip kendine hayata küsme
Dogru. Hatirlamak da onemli dw ben mecburdum. Esim asiri guvensizlesti ben onu yanima yanastirmayinca. Hatta bakire olmadigimi ve ortaya cikmasin diye de kendisi ile iliskiye girmedigimi bile iddia etti. Guya bakire degilmisim, kendimi temizlemek icin onunla evlenmisim, ondan bosanicakmisim ve basimdan evlilik gectigi icin de aklanicakmisim... boyle seyler duyunca da kendimi aklamak zorunda hissettim ancak hatirladigim birlesmemiz de oldu. Hic aci duymadim yine de duzelmedim. Ne bileyim belki hatirlamasan da oranim genislemesine katkisi olur. Esim oyle diyor cunku benimki birlikte olduktan sonra biraz daha genislemisBelki de canm ama senin de yaşadığın gibi ben hatrlamadıktan sonra çözüm olacağını sanmıyorum yine korkucam
M
Parmak egzersizini bize yaptiriyor ama degil mi? Kendi yapmaya kalkmasin da ☺[/QUO
Anlıyorum seni canım çünkü benim eşimde buna benzer şeylerle suçladığı zamanlar oldu bende birlikte doktora gidelim dedim sonra ben sinirden öyle diyorum bi anda sana güveniyorum falan dedi .en azından eşinin tavrı açısından senin bu şekilde yapman iyi olmuş .Ama gel gelelim ki kesin çözüm olmuyor.çünkü beyin kabul etmiyor .Bahsettikleri bir sprey vardı ben onu denemeyi düşünüyorum bi çok kişi o şekilde yenmişDogru. Hatirlamak da onemli dw ben mecburdum. Esim asiri guvensizlesti ben onu yanima yanastirmayinca. Hatta bakire olmadigimi ve ortaya cikmasin diye de kendisi ile iliskiye girmedigimi bile iddia etti. Guya bakire degilmisim, kendimi temizlemek icin onunla evlenmisim, ondan bosanicakmisim ve basimdan evlilik gectigi icin de aklanicakmisim... boyle seyler duyunca da kendimi aklamak zorunda hissettim ancak hatirladigim birlesmemiz de oldu. Hic aci duymadim yine de duzelmedim. Ne bileyim belki hatirlamasan da oranim genislemesine katkisi olur. Esim oyle diyor cunku benimki birlikte olduktan sonra biraz daha genislemis
Ben kendi yaptığım şeyleri yazmıştım ilk başta bir kaç jinekoloğa gittim ama normal kadın doğumculardı biri dışında diğerleri iyiydi ama bi sorun yok dene dediler gönderdiler biri de beni hayata küstürdü resmen azarladı yazmıştım hatta bikaç sayfa öncelerde. O aletle muayene etmeye çalıştı zaten ilişki yaşayamama şikayetiyle gitmiş olmama rağmen. Yine bormal doktordn da fikir alabilirsin ama bence sıradan bi jinekolog yerine bu alanda uzman bir jinekoloğa gitmende fayda var acayip rahatlatıyor insanı o psikolojiyi bildiği için abla gibi davrandı bana tedavi için devam etmedim ama o görüşme bile rahatlattı beniAnladim cnm.aslinda once bir jinekolaga gidicem ama psikolaga mi gitmeliyim yani bu durumda?
Yaa bu söylediklerin çok ağır ithamlar. Nasıl söyleyebildi bunları ya hele de bu derdi çeken stresi kendine yeten bi kadınaDogru. Hatirlamak da onemli dw ben mecburdum. Esim asiri guvensizlesti ben onu yanima yanastirmayinca. Hatta bakire olmadigimi ve ortaya cikmasin diye de kendisi ile iliskiye girmedigimi bile iddia etti. Guya bakire degilmisim, kendimi temizlemek icin onunla evlenmisim, ondan bosanicakmisim ve basimdan evlilik gectigi icin de aklanicakmisim... boyle seyler duyunca da kendimi aklamak zorunda hissettim ancak hatirladigim birlesmemiz de oldu. Hic aci duymadim yine de duzelmedim. Ne bileyim belki hatirlamasan da oranim genislemesine katkisi olur. Esim oyle diyor cunku benimki birlikte olduktan sonra biraz daha genislemis
Evet cok uzerime.geliyor. daha once tanistigi bi kiz bakire degilmis ve kocama cok iyi veririm filan demis bana onlari ornek veriyorO ne demek ilişkiye giremedi diye bağırmak mı olur sanki keyfi yapıyorsun gibi. Maslow bence sen tam vajinismus sayılmazsın ilişkiye girmişlipin var yarım da almışsın içine tam da almışsın sadece rahat değilsin o da yeni evlisin herkeste olur normal ama illa ben daha da rahat yaşamak istiyorum kasılmak istemiyorum diyorsan aparatla eşinle ilişkiye girmeden önce ön hazırlık yap ordaki kaslar rahatlayıp esneyince eşin denemeye çalışsın korkulacak birşey yok aparat seni rahatlatır
Yaa bu söylediklerin çok ağır ithamlar. Nasıl söyleyebildi bunları ya hele de bu derdi çeken stresi kendine yeten bi kadına
Evet. Bazen diyorum bunlari duyduktan sonra keske biraksaydim. Bekaretimi de ona vermeseydim diyorumYaa bu söylediklerin çok ağır ithamlar. Nasıl söyleyebildi bunları ya hele de bu derdi çeken stresi kendine yeten bi kadına
Spreyi ben de yeni duydum bu sitede. Deneyenler faydasini gormusAnlıyorum seni canım çünkü benim eşimde buna benzer şeylerle suçladığı zamanlar oldu bende birlikte doktora gidelim dedim sonra ben sinirden öyle diyorum bi anda sana güveniyorum falan dedi .en azından eşinin tavrı açısından senin bu şekilde yapman iyi olmuş .Ama gel gelelim ki kesin çözüm olmuyor.çünkü beyin kabul etmiyor .Bahsettikleri bir sprey vardı ben onu denemeyi düşünüyorum bi çok kişi o şekilde yenmiş
Biz de kavga ediyoruz etmiyoruz değil burda anlattık konuştuk hep ben öyle zehra öyle tartışmalar oluyor eşlerle ama bu anlattığın çok fazla. Ne tepki verdin sen bunlaraEvet. Bazen diyorum bunlari duyduktan sonra keske biraksaydim. Bekaretimi de ona vermeseydim diyorum
Kavga ettik iste. Benim karakterim malesef ki boyle. Kendimi kanitlama istegi agir basti. Cekip gidemedimBiz de kavga ediyoruz etmiyoruz değil burda anlattık konuştuk hep ben öyle zehra öyle tartışmalar oluyor eşlerle ama bu anlattığın çok fazla. Ne tepki verdin sen bunlara
Karakterinin bu yönü güzel de bu konuda bilemedim hiç yapmamalıymış onları eşin. Hiç bir evlilik bozulmasın dağılmasın hele de bu konu yüzünden bozulmasın ama ağzımızdan çıkana da dikkat etsek iyi olacak sanki eş de olsa böyle yargılamaya veya iftiraya hakkı yokKavga ettik iste. Benim karakterim malesef ki boyle. Kendimi kanitlama istegi agir basti. Cekip gidemedim
Yok iste aslinda karakterimin bu yonunu begenmiyorum. Kimsenin ne dusundugunu onemsemesem, kendimi kanitlamaya calismasam daha iyi olacak ama ne biliym 2 gunde evliligimin bitmesini de kendime yediremedimKarakterinin bu yönü güzel de bu konuda bilemedim hiç yapmamalıymış onları eşin. Hiç bir evlilik bozulmasın dağılmasın hele de bu konu yüzünden bozulmasın ama ağzımızdan çıkana da dikkat etsek iyi olacak sanki eş de olsa böyle yargılamaya veya iftiraya hakkı yok
Bende oyleydim 5 aydir hergun agliyorum egzerszler ve buradaki arkdslrn hakki cok ustumde ben olmuyor dedim onlr guc verdi sizde yapacksnzCanım valla hayata küsmemek elimde değil ki hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim .buraya girip arada okuyodum ve herkesin birbirine destek olduğunu benim gibi bu sorunu yaşayan bşrçok kişi olduğunu görünce üye oldum insanin derdini anlatabilceği birilerinin olması çok daha rahatlatıyor konuşmak bile bi terapi bence.Bu sıralar artık başarıcam diyorum kendime az da olsa güvenim geldi
Görmezden geldiysen içinden bi bildiğin vardır mutlaka. Tekrarlanmazsa geçip gitmiş diyelim. Şimdi önemli olan çalışmalara başlamak :)Yok iste aslinda karakterimin bu yonunu begenmiyorum. Kimsenin ne dusundugunu onemsemesem, kendimi kanitlamaya calismasam daha iyi olacak ama ne biliym 2 gunde evliligimin bitmesini de kendime yediremedim
Evet her erkeğin yaklaşımı farklı oluyor eşin açısından şanslıymışsın canm .benim eşim parmakmış dilatörmüş bunlara karşı çıkıyor ki (bana da itici geliyor zaten yapamam gibi).bekaret takıntısı var yani eşimin bu işleri malesef daha da zorlaştırıyor .bu dönemde anlayış herşeyden daha önemliHer erkeğin bu durumda eşine yaklaşımı aynı değil malesef Allah yukarda ben eşime dedimki parmak sokcam ama bekaret gider dedim giderse gitsin öyle bi derdimizmi var dedi ben okadar denedim bozulmadı yine eşimle ilişkiye girdim zar ozman yırtıldı kendi de gördü ama hiç öyle bi itham ya da ima da bulunmadı aksine ben aa kanamış falan dedim demek esnekmiş dedim. Neyse hepsini geçtim maslow sen eşinle ilişkiye girmişsin baygında olsan hatırlamasanda ora artık ilk hali gibi değil esnedi bu yüzden aparat al yada mum al peçeteyle kalınlaştır streç falan sar kendin sokmaya çalış yavaş yavaş onu gördükçe rahatlarsın ozman korku olmadan yaşarsın ilişkiyi
İnşallah canım yaBende oyleydim 5 aydir hergun agliyorum egzerszler ve buradaki arkdslrn hakki cok ustumde ben olmuyor dedim onlr guc verdi sizde yapacksnz
Bilmiyorum. Halen daha o gune geri donsem gormezden gelir miydim.acaba diyorumGörmezden geldiysen içinden bi bildiğin vardır mutlaka. Tekrarlanmazsa geçip gitmiş diyelim. Şimdi önemli olan çalışmalara başlamak :)
O zamn kesinlikle esinle doktora git zari incelet once bundn emin olsunDogru. Hatirlamak da onemli dw ben mecburdum. Esim asiri guvensizlesti ben onu yanima yanastirmayinca. Hatta bakire olmadigimi ve ortaya cikmasin diye de kendisi ile iliskiye girmedigimi bile iddia etti. Guya bakire degilmisim, kendimi temizlemek icin onunla evlenmisim, ondan bosanicakmisim ve basimdan evlilik gectigi icin de aklanicakmisim... boyle seyler duyunca da kendimi aklamak zorunda hissettim ancak hatirladigim birlesmemiz de oldu. Hic aci duymadim yine de duzelmedim. Ne bileyim belki hatirlamasan da oranim genislemesine katkisi olur. Esim oyle diyor cunku benimki birlikte olduktan sonra biraz daha genislemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?