- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.401
Canım bak benim 4 bitti 5 e döndük eşimle severek evlendik ve bir kere bile bu konu yüzünden tartışmadık sabrettik ben çok çana gösterdim parmak egzersizleriyle yavaş yavaş yenmeye başladım bol dua ve çabayla herkes yener bu illeticok uzuldum ve bu ruh halini yakinen biliyorum. Ben daha 1 ayda tukendim. Hayattan sogudum. Cok zor bisey
Daha yenisiniz cnmEvet. Hic anlamiyor. Evlenmeden once cinsellik yasamadim. Surtunme yoluyla filan biseyler yapiliyormus. Evlenmeden once o da olmadi ama aslinda öpusurken filan biseyler hissediyordum. Iliskiye girme konusunda sorun yasayacagimj hic dusunmemistim. Artik isin sonunda o is olucak diye opusmek bile istemiyorum.esimle. onceden yapabildiklerimi bile simdi yapmak istemez oldum. Ailem olmasa aslinda benim de bu isi surdurecek halim yok. Keske evlenmeydim diyorum zaten bu gidisle cocuk da olmaz. Bosu bosuna evlendigimle kaldim. Dedigin egzersizleri denemeye basliycam bugun cnm.
Ne biçim ithamlar bunlar insan eşine böyle biseyler yakıştırır mi esin senin canın yani.sana destek olması gerekirken böyle şeyler söyleyip seni yıpratmasi çok yanlış.Dogru. Hatirlamak da onemli dw ben mecburdum. Esim asiri guvensizlesti ben onu yanima yanastirmayinca. Hatta bakire olmadigimi ve ortaya cikmasin diye de kendisi ile iliskiye girmedigimi bile iddia etti. Guya bakire degilmisim, kendimi temizlemek icin onunla evlenmisim, ondan bosanicakmisim ve basimdan evlilik gectigi icin de aklanicakmisim... boyle seyler duyunca da kendimi aklamak zorunda hissettim ancak hatirladigim birlesmemiz de oldu. Hic aci duymadim yine de duzelmedim. Ne bileyim belki hatirlamasan da oranim genislemesine katkisi olur. Esim oyle diyor cunku benimki birlikte olduktan sonra biraz daha genislemis
Yok iste. O kavgadan sonra birliktelik odlu ben sarhosken ve kan geldi.O zamn kesinlikle esinle doktora git zari incelet once bundn emin olsun
Kesinlikle önemli bak ben dilator kullanmıyorum parmak egzersizi yapıyoruz biz eşimle bide sprey aldım ben.ama eşimle bizde zamanında çok kavga ettik ama bekaret konusuna asla değinmedi yani korktuğumu canımın ne kadar tatlı olduğunu bilir.aglaamama dayanamaz.simdi bile kavga etsek bile bir bakiyoz kavgayı aşmışız yani.bir yıl oldu benim de ama bence zamanla bir çok şey atlattık esin desteği gerçekten önemli bak biz önden yapamayınca arkadan öne doğru giriş yapmaya başladık he hiç mi önden olmadi oldi ama tam olamadı.simdi spreyle bu durumu çözebilecegimize inanıyorum.inancini hiç kaybetme.ben ki çok korkan biriyim kaybetmedim inancimi.Evet her erkeğin yaklaşımı farklı oluyor eşin açısından şanslıymışsın canm .benim eşim parmakmış dilatörmüş bunlara karşı çıkıyor ki (bana da itici geliyor zaten yapamam gibi).bekaret takıntısı var yani eşimin bu işleri malesef daha da zorlaştırıyor .bu dönemde anlayış herşeyden daha önemli
Benim zardan konu acmamisti ama benim olmadigin icin seni karim olarak gormuyorum demis insan eger o gece benim olsaydin seni cok mutlu ederdim dedi ve o soz her basarisizligmda icime daha cok isledi keske zari dusunseydi dile getirseydi dedigim.bile olduYaa bu söylediklerin çok ağır ithamlar. Nasıl söyleyebildi bunları ya hele de bu derdi çeken stresi kendine yeten bi kadına
Seni zorladı mi çok cnm gerçi sarhoşken olmuş belki anlamamışındir.Yo
Yok iste. O kavgadan sonra birliktelik odlu ben sarhosken ve kan geldi.
Daha baştan banada itici geliyor kullanmam deme çünkü bunlarla yendi burdaki herkes yenmek istiyorsan denemek zorundasın eşnin takımtısı varsa o soksun parmagını yada sen yaparken yanında olsun ne bilimEvet her erkeğin yaklaşımı farklı oluyor eşin açısından şanslıymışsın canm .benim eşim parmakmış dilatörmüş bunlara karşı çıkıyor ki (bana da itici geliyor zaten yapamam gibi).bekaret takıntısı var yani eşimin bu işleri malesef daha da zorlaştırıyor .bu dönemde anlayış herşeyden daha önemli
Zehra senin kide ayıp etmiş yani sen çok çaba sarfediyorsun bu konuda karim olarak görmüyorum ne demek herşey o iş mi yani ayıp etmiş cnmBenim zardan konu acmamisti ama benim olmadigin icin seni karim olarak gormuyorum demis insan eger o gece benim olsaydin seni cok mutlu ederdim dedi ve o soz her basarisizligmda icime daha cok isledi keske zari dusunseydi dile getirseydi dedigim.bile oldu
O zaman tamam canim senin sorunun okumakla arastirmakla.ve aparatla gececek emin ol korku sebebimiz bilmemek sen en zorunu basarmissin ayik ya da sarhos orasi iliski yasadigin icin hic iliski yasamamis biriyle ayni degil ve orasi esneyen bir ozellige sahip bebek cikiyor icinden var mi otesi kegel egzersizi yapmakta seni rahatlatir vajina anatomisi incele buradako yazilanlara kulak ver bizlerde korkuyorduk ama danisarak arastirarak ogrendikYo
Yok iste. O kavgadan sonra birliktelik odlu ben sarhosken ve kan geldi.
Ilk ayimizda soylemisti amaci beni kizdirmakti o naz yaptigimi dusunurdu bilerek ona teslim olmadigimi falan ama o soz beni kizdirmadi kirdi daha cok sey var ki cocugumun olmayacagi falan sozleri incitiyor o farkinda degil diyet yapiorm kilo vermemi istedigi icin sozde motive ediyor ama sozleriyle tum kontrolumu alt ust ettigini anlamiyor.bile ama.artik onu duymuyorum cunku kendim icin basaricam ve basardiktan sonra ben istersem yanasicam odesicem onlaZehra senin kide ayıp etmiş yani sen çok çaba sarfediyorsun bu konuda karim olarak görmüyorum ne demek herşey o iş mi yani ayıp etmiş cnm
Gerçekten o da ayıp etmiş ya bazen boş bulunup konuşuyorlar herhalde ana nereye gittiğini hesaplamak lazım sözlerin. Hayat arkadaşın bide bu seninBenim zardan konu acmamisti ama benim olmadigin icin seni karim olarak gormuyorum demis insan eger o gece benim olsaydin seni cok mutlu ederdim dedi ve o soz her basarisizligmda icime daha cok isledi keske zari dusunseydi dile getirseydi dedigim.bile oldu
Kırar tabi cnm anlamazlar cnm onlar için kolay bisey gibi geliyor cunki çok şükür benimki bu konuda anlayışlı artik.rabbim çocuk isteğini insalah tez zamanda gerçekleştirir cnm.Ilk ayimizda soylemisti amaci beni kizdirmakti o naz yaptigimi dusunurdu bilerek ona teslim olmadigimi falan ama o soz beni kizdirmadi kirdi daha cok sey var ki cocugumun olmayacagi falan sozleri incitiyor o farkinda degil diyet yapiorm kilo vermemi istedigi icin sozde motive ediyor ama sozleriyle tum kontrolumu alt ust ettigini anlamiyor.bile ama.artik onu duymuyorum cunku kendim icin basaricam ve basardiktan sonra ben istersem yanasicam odesicem onla
Seni zorladı mi çok cnm gerçi sarhoşken olmuş belki anlamamışındir.[/QUOTE
Iliskiye girerken mi? Cok zorlanmis. Duvar gibiymis. Oyle bir bagirmisim ki kesin mahalle duymustur dedi
Evet de yasim iyice geciyor. Bir gun bile kayip. Bir de bu evlat denen guzellik her istediginde dusmuyormus ki rahme. Anca yumurtlama donemine denk gelicekmis vs. Zaten yasim var. Bir de bu vajimismus geldi basima. Vakit kaybetmeye devam ediyorum. Bu aksam da olmadi. O da yorulmus artik. Bir iki yanasti ama sonra dedi yine ayni seyler olucak diye korkuyorum,en iyisi uyuyalim dedi. Horul horul uyuyor simdiO zaman tamam canim senin sorunun okumakla arastirmakla.ve aparatla gececek emin ol korku sebebimiz bilmemek sen en zorunu basarmissin ayik ya da sarhos orasi iliski yasadigin icin hic iliski yasamamis biriyle ayni degil ve orasi esneyen bir ozellige sahip bebek cikiyor icinden var mi otesi kegel egzersizi yapmakta seni rahatlatir vajina anatomisi incele buradako yazilanlara kulak ver bizlerde korkuyorduk ama danisarak arastirarak ogrendik
Iliskiye girerken mi? Ben hic hatirlamiyorum ancak o cok zorlanmis. Cunku duvar gibiymis. Itmis itmis olmamism sonunda olmus ve ben cok bagirmisim. Oyle ki tum mahalle duymustur dedi.Seni zorladı mi çok cnm gerçi sarhoşken olmuş belki anlamamışındir.
Canım ya okadar bagırman yada duvar gibi olması cok garip okadar acıcak bişe degil hiç acımıyor hatta demekki sarhoş olsanda kasıldınIliskiye girerken mi? Ben hic hatirlamiyorum ancak o cok zorlanmis. Cunku duvar gibiymis. Itmis itmis olmamism sonunda olmus ve ben cok bagirmisim. Oyle ki tum mahalle duymustur dedi.
Kuzucum nasıl gidiyor.Ilk ayimizda soylemisti amaci beni kizdirmakti o naz yaptigimi dusunurdu bilerek ona teslim olmadigimi falan ama o soz beni kizdirmadi kirdi daha cok sey var ki cocugumun olmayacagi falan sozleri incitiyor o farkinda degil diyet yapiorm kilo vermemi istedigi icin sozde motive ediyor ama sozleriyle tum kontrolumu alt ust ettigini anlamiyor.bile ama.artik onu duymuyorum cunku kendim icin basaricam ve basardiktan sonra ben istersem yanasicam odesicem onla
Yani bu konuda esim sadece kendini dusunuyor acikcasi. Kendi keyfini. Kendimdeyken yarim yamalak filan yaptiklarimizda da hep soyluyodum. Hic zevk almiyorum diye ama onun umrunda olmuyorCanım ya okadar bagırman yada duvar gibi olması cok garip okadar acıcak bişe degil hiç acımıyor hatta demekki sarhoş olsanda kasıldın
Bana bu durum cok ürpertici geldi açıkcası sen kendınde degilken eşinin 3 kere yapması normal degil tek taraflı olmaz bu iş
Sen parmakla bile vakit kaybetme bence aparat yap kendine yada al hemeen basla aparat nasıl yapılacağını bilemezsen anlatablrm
afedersin s.kt.rsin ozaman ne diye evlendi seninle.Evet. Cok u
Evet cok uzerime.geliyor. daha once tanistigi bi kiz bakire degilmis ve kocama cok iyi veririm filan demis bana onlari ornek veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?