Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benım esımde onlara kızıyor ama ben yapıyorum gizli gizli ve şuan eger onu dinlemiş olsaydım ilerleyemezdim

o kısmı bende hoş karşılamadım ki bende eşime defalarca bayılt ya da sarhoş et yap dedim o hep kızdı ben o durumu ıstesem ılk gece zorlada yapardım dıyor kı hala dıyor bır ara artık en sonunda bayıltıcm senı demıstı onda da pısman olup oyle olmaz demıstı benımkı benım rızamla olsun bende ona eslı edeyım ıstıyor kı normalı de bu senın esının yapması gereken senı sakınlestırmek cunku suan senınle benım aramda fark var sen ılıskı anını tam hatırlamasanda bırsey yasadın ve vajına esnedı ben ıse aparatla esnetıp deneme yapıyorum esının sana guzel sozler soyleyıp o an senı rahatlatsa korkacagını sanmıyorum canım MASLOW

Benim eşim parmak egzersizleri yap olmazsa doktora gidelim dedi adam doktora gidelim dediğimde sanki öl demişim gibi tepki verirdi ama aparat Da istemedi gerçekten parmakla hallettim benim tek hatam ertelemek ve vazgeçmekti bu aklım keşke o zaman olsaydı 4 senem boşa gitti benim eşim de çok anlayışlı bazen derdim ki keşke bu kadar anlayışlı olmadaydı azıcık da olsa baskı yapsaydı daha çabuk yenerdim

Regl oldum canım deneme yapamıyorum ama daha bir umutluyum en son aparatı üst pozisyonda almayı denedim ve basardım hatta bana daha kolay geldi regl biter bitmez önce aparatlarla iyice alışıcm yine aynı şekılde rahatca yaparsam esımle ustte denıcem :) bu sefer olucak gibi geliyor kuzum :)

Anlamadim ki. 40.yasinda. acaba biran evvel cocuk olsun diye mi boyle yapiyor. Ya da evliligi sadece bundan ibaret mi saniyor. Acikcasi kardesim de esinden bosanmisti. Onlarin da buna benzer sorunlari olmus. Sanirim isin psikolojik boyutu da var,kardesim de benzer sorun yasadigina gore... ben de aileme ikinci bir travma yasatmamak icin sabrediyorum acikcasi

yanlış düşünüyorsun canım baskı yapsa bu sefer stresın artacaktı ve ıyıce kendıne yuklenecektın ne cok rahat ne cok baskıcı olmaları lazım ortası olacak yani ona bir fikirle gidince kabul edecek sana yardımcı olmak ıcın elınden gelenı yapacak ılımlı yaklasacak sankı byle bır sorun yokmus gibi devam ettırecek hayatını davranısında sozlerınde en ufak degısıklık olmadan kı boyle erkek nadırdır yanı ılla degısıyorlar benım esım ne tür ben çözemedim zaten baskı yapmıyor olsun dıye ama cabası da cok yok cokta rahat degıl ama doktor onun da aklında kasıma kadar olmazsa gıderız dedı

Asla baskı yok kabullendi ve yaşamaya devam etti kavgamız bu sebepten çıkardı az da olsa baskı yapsan derdim hep ben uğraştım ben ısrarcı oldum. Ama bizim o iş olmadan da çok iyi bir cinsel hayatımız vardı zevk veriyordu belki de ihtiyaç duymadı iş çocuğa dayanınca mecbur kaldık bu noktada severek evlenmek çok önemli eşim benim en iyi arkadaşım kıymet bilmeyen insanlarla ömrünüzü tüketmeyin bu hayata bir kere geliyoruz

Yaa ben sefer pes etme raddesine geldim kızlar akşam yine sinirden ağladım yok gitmiyor o acı bitmiyor. Sanırım hiç bi zaman olmayacak. İlerleyen arkadaşlarım siz bari yenin

Merhaba arkadaşlar bende tam bir sene oldu evleneli ve ilk baslarda üzerine düşerdik daha sonraları bosvermeye basladık butün yöntemleri denedim diyemem ama hep aklımdaydı bu dönemde esim anlayışıyla bana cok destek sagladı. Evliliğimizin birinci yılının dolmasını hıc istemiyordum cunku üzülüyordum hala olmamasına en sonunda karar verdik ve artık alanında uzman psikologa gidiyoruz ilk 3 seansımz konysmakla gecti ve son seansta bir takım odevler ve cınsel egıtım icerıkli videolar verdi izledim hepsini ve düşünceelerim az da olsa degısti ben de elimden geleni yapıyorum eşimle sevgili gibiyiz doktor hanım aramızdaki bu ilişkiyi korumak adına cok cok vakit gecırmemizi önerdi sevgiliyken gıttıgımz yerler iste erotik masajlar ve kegel egzersizlerini uygulamaya calısıyorz reglım bitsin ınsallah daha dızenlı hale getirşcrz umarım hepimiz basarırız cinsellik işkence degil bunu unutalım hepinize hayırlı günler

Yaşıda küçük değil ki neyin ne olduğunu bizden daha iyi bilecek yaşta eşin erkeklerın dusunceleri hepsi için değil ama bir kere bıle aklından gecmıstır kız degıl ondan ılıskıden kacıyor naz yapıyor benı ıstemıyor aklında bırı var ondan olmuyor gıbı gıbı yanı bunlar en yaygını halbukı alakası yok sevıp ıstemesek ne dıye evlenelım kı.. evlılık ondan ıbaret degıl ama erkekler PEK ANLAMIYOR

Yaa ben sefer pes etme raddesine geldim kızlar akşam yine sinirden ağladım yok gitmiyor o acı bitmiyor. Sanırım hiç bi zaman olmayacak. İlerleyen arkadaşlarım siz bari yenin
Pes etmek yok canım bır kere onu aklından cıkar bu ıs ya olacak ya olacak baska yolu yordamı yok agla dok ıcını ama vazgecme ben aglayarak bıle deneme yaptıgımı bılıyorum ama olucak dedım yapıcam dedım bu kadar hayalı bu kadar sevgıyı bu konu yuzunden çöpe atamayız ömür boyu boyle yasayamayız

Yapmıyorum ya beceriksizin tekiyim ben. Her seferinde aynı şey. Doktora da yanaşmıyor zaten. Dün çok umutluydum altüst oldum yine. O acıyı aşamıyorum yok olmuyor o kadar parmak egzersizi yaptım ama p.. olmuyor olmuyor

Sprey denedim akşam yandı biraz denemek için üç parmak denedim rahat oldu. Biraz sonra beraber denedik yarısının girdiğini söyledi ama müthiş bi acı hissettim hayır hayır istemiyorum diyip ittim adamı da ki gerçi yalan söylemez ama gerçekten yarısı girdi mi yoksa ben üzülmeyeyim diye mi dedi onu da bilmiyorum. Yine nefret ettim kendimden. Nasıl inanayım ben şimdi olacağına bu şekilde

Biraz benim ki gibi o da oyle baski kurmuyor ama en cok ugrasan benim yeni yeni doktor falan demeye basladi ama yine de iyiki onunlayim cunku baskasi olsa bu kadar tahammul edemezdi belki bizde hep o sebepten kavga ettik cunku ben hep biseyler yap ugras derdim o zamanla olur derdi deli olurdum simdilerde hic biseyler yap demiorm konu acmiyorum kendisi biseyler dusunuyor olayi kavramalari zaman aliyor galiba esim zamaninda kalbimi cok kirdi ama beni seviyor biliyorum o durum haric bizde de simdi daha iyiye gidiyor aramizdaki cekim sevgi herseyin ustesinden gelecektir

H
Hepsini iddi etti malesef ki

Olucak olmuyor diye bisey yok aci oluyorsa kendinii kasiyorsundur cunku ben bile denerken kendimi o an kasinca aci hissediyorum bunu uyari olarak dusun yani aci hissedince hemen burundan nefes al ve agizdan ver sakinlesene kadar aci gecene kadar bunu yap kendini rahat hissedince aci olmadigini goreceksin bende senin gibiydim ama deneyerek buradaki onerileri dinleyerek yenmeye calisiyorum

Egzersiz yapıyorum zaman ayırıyorum spreyi aldım jel kullanıyorum ama yine de o baskı ve acı geçmedi yani benim yapabileceğim bişey değil herhalde diyorum artık. Çünkü girişte problem yok kendim yapabiliyorum parmakla ama p... olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…