- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.641
Baya oldu benim ya bide ben 1 yıl kaynanayla yaşadım ondan olmuyor dedik erteledik durduk ayrı eve çıktık gene olmadı bu sefer işe girdim doktora gideriz dedik para biriktirip bide öyle bekledikSenin de az değilmiş canım. Yenen arkadaşların hepsi aparat sayesinde diyor bu kadar geldiğimize göre yaparız bence artık ya ne bileyim onlar yaparsınız diyorlar hep ben de o motivasyonla inanmak istiyorum yapabileceğime
Bende hep diyorum kendi kendime ordan koca bir bebek çıkıyor oylö yapmaya calisiyorumGeniş vajinanın içi demek istemiş canım ama içerisi geniş biliyoruz da oraya ulaşabilmemiz mesele zaten bizim
Kayınvalidenle aranız iyiyse ondan kaynaklanmamıştır canım ya sanmıyorum. Ertelemekten oldu ne olduysa zaten ben evdeydim olmadı çalışıyorum onda da zamanım yok diyordum artık yeter dedim işten eve geç dönmeme rağmen artık silkeledim kendimi her geçen gün vakit kaybı artık yeter bu kadarBaya oldu benim ya bide ben 1 yıl kaynanayla yaşadım ondan olmuyor dedik erteledik durduk ayrı eve çıktık gene olmadı bu sefer işe girdim doktora gideriz dedik para biriktirip bide öyle bekledik
Valla canım biz ilk ay kaynanamla kayinpederime anlattık durumu babam oğluna sen adam degilmisin dedi kaynanam da afadersin kariya gitsin ogrensin madem yapamiyosaniz dedi böyle bir hastalık yok siz uyduruyosunuz dedilerKayınvalidenle aranız iyiyse ondan kaynaklanmamıştır canım ya sanmıyorum. Ertelemekten oldu ne olduysa zaten ben evdeydim olmadı çalışıyorum onda da zamanım yok diyordum artık yeter dedim işten eve geç dönmeme rağmen artık silkeledim kendimi her geçen gün vakit kaybı artık yeter bu kadar
Onlar da abartmışlar ya. Ben de bu konuyu annem ve kayınvalidemle konuşuyorum onlar da hastalık olarak görmüyor biraz dayanmaya çalış zor ama olur illa ki diyorlar ama seninkiler biraz abartmışlar keyfinden olacak değil ya demek ki var bi sıkıntınValla canım biz ilk ay kaynanamla kayinpederime anlattık durumu babam oğluna sen adam degilmisin dedi kaynanam da afadersin kariya gitsin ogrensin madem yapamiyosaniz dedi böyle bir hastalık yok siz uyduruyosunuz dediler
Yani parmaginizi degil uzu. Bir cubuk da soksaniz ileri kadar girer. Sizin aci cekme ya da korkma sebebiniz,korktugunuz ya da bilincaltinjzdaki nedenlerden dolayi kaslari kasip yolu daraltmaniz. Genis ve uzun yol dusunun siz kastikca yol daraliyor ve ordan bisey gecince ay cok zor falan diyorsunuz. Halbuki once nefes teknikleri sonra parmak ya da aparat egzersizleri sonra da es ile oyunlarla biraz sabir isteyen ama neticeye ulasan yol ile cozume kavusuyosunuz. Guldane kavgacinin youtube da videolari var. Ben arastirip ona gitmistim. Allah tan yanlis bir doktora rastlamadan vakit kaybetmeden onunla tanistim. Konusmasi zaten bilincaltiniza isliyor.O ne demek oyle biraz detay verseniz
Siz ne kadara tedavi oldunuzYani parmaginizi degil uzu. Bir cubuk da soksaniz ileri kadar girer. Sizin aci cekme ya da korkma sebebiniz,korktugunuz ya da bilincaltinjzdaki nedenlerden dolayi kaslari kasip yolu daraltmaniz. Genis ve uzun yol dusunun siz kastikca yol daraliyor ve ordan bisey gecince ay cok zor falan diyorsunuz. Halbuki once nefes teknikleri sonra parmak ya da aparat egzersizleri sonra da es ile oyunlarla biraz sabir isteyen ama neticeye ulasan yol ile cozume kavusuyosunuz. Guldane kavgacinin youtube da videolari var. Ben arastirip ona gitmistim. Allah tan yanlis bir doktora rastlamadan vakit kaybetmeden onunla tanistim. Konusmasi zaten bilincaltiniza isliyor.
O denildigi gibi aparatlari falan kas gevseticilerle aci vermeyen spreylerle deniyorsunuz bosa kurek cekiyorsunuz. Bu arada demin bir arkadasa aynasiz yapin dedim ama yanlis hatirlamisim . Dogru yapiyor ayna ile yapilcak.
Keske buyuklerinize anlatmasaydiniz. Biz halletttik artik sorun yok cok sukur diyefek acilen bir uzmana gorunun derim . Asla da buyuklere arkadaslara kankalara bile anlatmayin. AslaValla canım biz ilk ay kaynanamla kayinpederime anlattık durumu babam oğluna sen adam degilmisin dedi kaynanam da afadersin kariya gitsin ogrensin madem yapamiyosaniz dedi böyle bir hastalık yok siz uyduruyosunuz dediler
Herkese yaptık diyoruz sadece biz biliyoruz saklamak en iyisi yaşamayan bilemez anca morel bozarlar doktor da kimseyi bu ise karistirmayin demiştiOnlar da abartmışlar ya. Ben de bu konuyu annem ve kayınvalidemle konuşuyorum onlar da hastalık olarak görmüyor biraz dayanmaya çalış zor ama olur illa ki diyorlar ama seninkiler biraz abartmışlar keyfinden olacak değil ya demek ki var bi sıkıntın
Ben gecen sene bu aylarda bitirdim tedaviyi ve 270 tl aliyordu. Belki 300 olmustur. Ama kredi karti gecerliydi . Gerci ben nakit veriyordum. Ama parca parca yanlis yerlere para vermek ve uzun sure ugrasmak yerine acilen guldane hanima gitmenizi tavsiye ederim. Ben bi tesekkur bile edemedim. Artkk da cok uzun zaman oldu. Gidemiyorum yuzum yok. Ama uzerimdeki hakki gercekten buyuk . Vesilesi ile hallettim cok sukurSiz ne kadara tedavi oldunuz
Yeri nerede İstanbul da mıBen gecen sene bu aylarda bitirdim tedaviyi ve 270 tl aliyordu. Belki 300 olmustur. Ama kredi karti gecerliydi . Gerci ben nakit veriyordum. Ama parca parca yanlis yerlere para vermek ve uzun sure ugrasmak yerine acilen guldane hanima gitmenizi tavsiye ederim. Ben bi tesekkur bile edemedim. Artkk da cok uzun zaman oldu. Gidemiyorum yuzum yok. Ama uzerimdeki hakki gercekten buyuk . Vesilesi ile hallettim cok sukur
Kadikoy bahariye de. Siz neredesinizYeri nerede İstanbul da mı
Aynen en güzeli kimseyi karıştırmamak aslında iyi de deseler biz hassasız dokunabiliyor. Canım ben internette araştırırken paket fiyat veren yerleri tercih edin yazıyordu ki bana da mantıklı geldi tedaviyi bilerek uzatabiliyorlar muhtemelen o yüzden. Ki normalde iki buçyk üç haftaya hallederiz demişti bana gittiğim doktor. Birkaç ay demişler arkadaşa bana biraz fazla geldiYeri nerede İstanbul da mı
Iki uc haftaya halletmeniz cok zor. Paket falan hikaye. Zamana yayarak acele etmeden 4-5 ayda biter .Aynen en güzeli kimseyi karıştırmamak aslında iyi de deseler biz hassasız dokunabiliyor. Canım ben internette araştırırken paket fiyat veren yerleri tercih edin yazıyordu ki bana da mantıklı geldi tedaviyi bilerek uzatabiliyorlar muhtemelen o yüzden. Ki normalde iki buçyk üç haftaya hallederiz demişti bana gittiğim doktor. Birkaç ay demişler arkadaşa bana biraz fazla geldi
Ben 7 ayda bitirdim benim aksakliklarim yuzunden. Cunku motivasyon dusuyor moraliniz bozuluyor bisey yapmak istemiyosunuz. Ama odevleri yapamayinca da dr a gidemiyosunuzAynen en güzeli kimseyi karıştırmamak aslında iyi de deseler biz hassasız dokunabiliyor. Canım ben internette araştırırken paket fiyat veren yerleri tercih edin yazıyordu ki bana da mantıklı geldi tedaviyi bilerek uzatabiliyorlar muhtemelen o yüzden. Ki normalde iki buçyk üç haftaya hallederiz demişti bana gittiğim doktor. Birkaç ay demişler arkadaşa bana biraz fazla geldi
Paket olan yerler 5bin TL falan istiyor çok arastirdim bnde gizem pekcan diye bir doktor buldum oda 300 istiyor ve 5 seans dan fazla süren hasta yok demislerdi en fazla 5 seans surer demişti ben gene de kendim halletmeye bakıyorum bu işi bosa para vermek istemiyorum o parayla ufak bir tatile çıkarım para kolay kazanilmiyor bide bu işi ticarete döktüler resmenAynen en güzeli kimseyi karıştırmamak aslında iyi de deseler biz hassasız dokunabiliyor. Canım ben internette araştırırken paket fiyat veren yerleri tercih edin yazıyordu ki bana da mantıklı geldi tedaviyi bilerek uzatabiliyorlar muhtemelen o yüzden. Ki normalde iki buçyk üç haftaya hallederiz demişti bana gittiğim doktor. Birkaç ay demişler arkadaşa bana biraz fazla geldi
Paket olan yerler 5bin TL falan istiyor çok arastirdim bnde gizem pekcan diye bir doktor buldum oda 300 istiyor ve 5 seans dan fazla süren hasta yok demislerdi en fazla 5 seans surer demişti ben gene de kendim halletmeye bakıyorum bu işi bosa para vermek istemiyorum o parayla ufak bir tatile çıkarım para kolay kazanilmiyor bide bu işi ticarete döktüler resmen
Doktorun bizim yaptiklarimizdan farkli bisey yaptirmiycagi için gitmiyorum ben de vajinaya bakamiyodum dokunamiyordum onlari astım 1 2 ay egzersiz devam edicem olmazsa tabiki bende gitmek durumunda kalicamOyle dusunmeyin benim dr da 5 seans dedi ama benim aksamalarim yuzunden 7 seans oldu. Durumu sizin gibi hafif olmayanlar vajinasina hic dokunamayanlar nasil halletcekler destek almadan
Insallah basarabilirsiniz . Sabirla devam ederseniz olacaktir insallah. Sormak istediginiz bisi olursa yardimci olmak isterimDoktorun bizim yaptiklarimizdan farkli bisey yaptirmiycagi için gitmiyorum ben de vajinaya bakamiyodum dokunamiyordum onlari astım 1 2 ay egzersiz devam edicem olmazsa tabiki bende gitmek durumunda kalicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?