- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.681
Canim arkadas aile bunu bilse iki gun destelKaramsar olmak elde değil ki elim kolum bağlı kimse yok yanımda ne arkadaş ne aile hiçkimse. Kendime başıma boğuşuyorum birşeyler araştırmaya calişiyor doktor bulmaya calişiyorum .
Rabiri bende kullaniyorum canim 4 bana penis gibi geliyorYa bişey diycem kızlar biraz önce oturup aparatları inceledim ancak fırsat bulup açabildim kutusunu da sanki 4.boyu bile pe.. kadar değil gibi sizinkilerle aynıdır dimi markası rabır aldığımın burda birinde okumuştım o markayı hatırlıyorum
Canim sana yaziyordum telefondan yqnlis yazdm galiba bulamadm.neyse aile arkadas bi yere kadar destek olur sonra bunaltirlar keske demeseydim dersin esin sen bil yeter baskasina gerek yok ben o hatayi bi kere yaptim duymadgm soz kalmadi arkadasimdan ve seni emin ol buradamiler kadar kimse anlayamaz cunku bunu yasamayana kolay geliyor yada esinde kusur bulup sana da sogukluk asiliyor sanki esinin hatasiyms gbi geliyor o yuzden doktor olur kendn cozmeye calisirsn olur ama birine anlatmak olmaz olmamali benceKaramsar olmak elde değil ki elim kolum bağlı kimse yok yanımda ne arkadaş ne aile hiçkimse. Kendime başıma boğuşuyorum birşeyler araştırmaya calişiyor doktor bulmaya calişiyorum .
Tamam o zaman yolu açmamızda yardımcı olacak o zamanCanim arkadas aile bunu bilse iki gun destel
Rabiri bende kullaniyorum canim 4 bana penis gibi geliyor
Aynen canim ben 3 4 olayi cozmeye bizi yaklastirck diye inaniyorum zaten denedikce alisiyoruz 1 2 gozume zor gelirdi ki hemende alamamstm ama sonunda oluyor simdi 3 4 hele 4 gozume cok zor gorunsede onun bile kucuk gorunecegi gunler gelecek keske esimi dinlemeyip bastan alsaydim aparatlari hep mani oldu simdi bile habersz yapmak zorundayim ogrense bana guvenmez artik o yuzdem bir an once yenmek istiyorum gizli sakli yapmak aparattan daha zor oysa izin verde belki daha kolay cozucez beraber deneyipTamam o zaman yolu açmamızda yardımcı olacak o zaman
Sende cabaliyorsun ve basaracagina inaniyorum canim aparatlara basladin dimiTamam o zaman yolu açmamızda yardımcı olacak o zaman
4, boy 14 cm yani ortalama p.. ebatinda,Ya bişey diycem kızlar biraz önce oturup aparatları inceledim ancak fırsat bulup açabildim kutusunu da sanki 4.boyu bile pe.. kadar değil gibi sizinkilerle aynıdır dimi markası rabır aldığımın burda birinde okumuştım o markayı hatırlıyorum
Haklısın canım izin olmayınca insanın içi de rahat etmiyor. Olsun ama napalım önemli olan halledelim de bugünleri tebessümle hatırlıycaz. 1-2 gözüme kolay göründü ama uygulamaya daha geçmedim bu akşam inşallah başlıycam hüsrana uğramiyim de yapamayıpAynen canim ben 3 4 olayi cozmeye bizi yaklastirck diye inaniyorum zaten denedikce alisiyoruz 1 2 gozume zor gelirdi ki hemende alamamstm ama sonunda oluyor simdi 3 4 hele 4 gozume cok zor gorunsede onun bile kucuk gorunecegi gunler gelecek keske esimi dinlemeyip bastan alsaydim aparatlari hep mani oldu simdi bile habersz yapmak zorundayim ogrense bana guvenmez artik o yuzdem bir an once yenmek istiyorum gizli sakli yapmak aparattan daha zor oysa izin verde belki daha kolay cozucez beraber deneyip
Ittigin surece sorun olmuyor canim bende eve gecince yapicm deneme bakalim esim sprey getiricek mi zaten bu ay halledemezeek kasimda doktora gideriz demistiHaklısın canım izin olmayınca insanın içi de rahat etmiyor. Olsun ama napalım önemli olan halledelim de bugünleri tebessümle hatırlıycaz. 1-2 gözüme kolay göründü ama uygulamaya daha geçmedim bu akşam inşallah başlıycam hüsrana uğramiyim de yapamayıp
Canım sona yaklaştın aslında doktora gerek kalmiycak bence. Sprey başta yakıyor ama sonrasında bana iyi geldi üç parmağı çok rahat alabildim normalde üçü yaparken daha şekilden şekle giriyordum çünküIttigin surece sorun olmuyor canim bende eve gecince yapicm deneme bakalim esim sprey getiricek mi zaten bu ay halledemezeek kasimda doktora gideriz demisti
Yok ya arkadaş falan hikaye herkes kendi derdinde karşısındakini düşünen yok kızlar ben bunu sadece bu konuda değil başka zamanlarda da anladım iyi arkadaşım dediklerimden beklemediğim şeyler gördüm. O yüzden hele ki bu konu çok daha hassas bizim için. Ama burdaki ortam çok başka herkes birbiri için de çabalıyor kendisinin yanı sıraKesinlikle kızlar kimseyle dertleşmeyin benim bir arkadaşım var bilen o Da arada bir msj atıp yaptınız mı diye soruyor. Ya insan bi kere düşünür ayıp der şimdi ondan msj geldikçe geriliyorum sorarsa da yapamadık diyeceğim çünkü o zaman da çocuk tuttu mu diye bunaltacak beni. Aparata eşim izin vermedi gerginlik çıkmasın diye inat etmedim p..le yenmeye Çalışcam çok az kaldı zaten inş. Bir an önce çözerim
Evet evet. Ben de cok pismanim arkadaslarimla dertlestim diye ama napiym evlendigim gibi sormaya basladilar naptiniz diye. Ben da soyledim. Simdi Surekli sorr oldular. Ben de bosver diyorum. Iki insanin biseyler yasamasi niyeyse hep dert oluyor oluyor insanlara. Bu kadar arkadasim var. Kimseye sormmaisimdir evlendin. Nasil gecti ilk gece vs diyeKesinlikle kızlar kimseyle dertleşmeyin benim bir arkadaşım var bilen o Da arada bir msj atıp yaptınız mı diye soruyor. Ya insan bi kere düşünür ayıp der şimdi ondan msj geldikçe geriliyorum sorarsa da yapamadık diyeceğim çünkü o zaman da çocuk tuttu mu diye bunaltacak beni. Aparata eşim izin vermedi gerginlik çıkmasın diye inat etmedim p..le yenmeye Çalışcam çok az kaldı zaten inş. Bir an önce çözerim
çok haklısın canım ama bence yaptık de çocukta düşünmüyoruz de bende arkadasıma anlatmıstım ılklerde ten uyumu yok sızde falan demıstı sinir oldum ona yazmadıgımda msj atıyordu gece ve sabah naptınız oldu mu gibi cevap yazmadıgım halde hergun bunu surdurdu he oldu oldu yazıp gonderdıkten sonra da bebek sormaya basladi engellledim rahatladimKesinlikle kızlar kimseyle dertleşmeyin benim bir arkadaşım var bilen o Da arada bir msj atıp yaptınız mı diye soruyor. Ya insan bi kere düşünür ayıp der şimdi ondan msj geldikçe geriliyorum sorarsa da yapamadık diyeceğim çünkü o zaman da çocuk tuttu mu diye bunaltacak beni. Aparata eşim izin vermedi gerginlik çıkmasın diye inat etmedim p..le yenmeye Çalışcam çok az kaldı zaten inş. Bir an önce çözerim
Evet cok haklisin buraya gelmeseydim bitik haldeydm.cok sukur sizler varsinizYok ya arkadaş falan hikaye herkes kendi derdinde karşısındakini düşünen yok kızlar ben bunu sadece bu konuda değil başka zamanlarda da anladım iyi arkadaşım dediklerimden beklemediğim şeyler gördüm. O yüzden hele ki bu konu çok daha hassas bizim için. Ama burdaki ortam çok başka herkes birbiri için de çabalıyor kendisinin yanı sıra
Kiskanclikmi.merak mi sebebi bende cozemedim.canm.banada cok sordular aradilar ozellikle.oldu dedim onlara bir tanesini cok yakin gordgm icin icimi doktum o da pisman etti tek bu degil iyi kotu hicbirseyi anlatmamak lazim ben sevgili oldgmz andan itibaren anlatmamaya basladim.arkdslarm.hep sorardi nasil gidiyor diye bildgn gibi der gecerdim nazar kiskanclk hersey olabiliyor kimse masum degil malesef oyle yerden kazik yenilir ki anlamayiz bileEvet eveg
Evet evet. Ben de cok pismanim arkadaslarimla dertlestim diye ama napiym evlendigim gibi sormaya basladilar naptiniz diye. Ben da soyledim. Simdi Surekli sorr oldular. Ben de bosver diyorum. Iki insanin biseyler yasamasi niyeyse hep dert oluyor oluyor insanlara. Bu kadar arkadasim var. Kimseye sormmaisimdir evlendin. Nasil gecti ilk gece vs diye
Oluyor tabi canım olmaz mı üzülüyor insan ben geçen akşam kendime sinir oldum ona da tepki göstermişim heralde ki bana neden böyle davranıyorsun ben de seninle konuşmiycam falan dedi sonra kendime geldim. Üzülüyoruz tabi ister istemez ama elimizde olan bişey değil bu çabalıyoruz daha napalım ki üstelik ben senin ilk mesajlarını hatırlıyorum orası kapalı bişry girmiyor takılıp kalıyor dediklerini bi de şimdiki durumuna baksana aradaki kocaman farkaKızlar size de bazen oluyor mu böyle boş kalınca dalıp gidiyorum ve evlılığım boyunca ıyı kotu ne yasadıysam ne ısıttıysem esımle aramda olanlar gözümde canlanıyor ağlayasım geliyor özellikle onla denedikten sonra olmayınca gözlerim doluyor suç işlemiş çocuk gibi oluyorum o da bişey demıyor şuan ondan olucak zamanla olucak sozunu bıle duysam oh dıyıp rahatlıcam ama o hıcbırsey demıyor uzuluyor bunu hıssedıyorum bakısından herseyınden anlıyorum onceden cok dıkkat etmezdım cunku sankı onun hatasıymıs o caba gostermıyor gıbı gelırdı sımdı ıse ıkımızınde hatası olmadıgını anladım ancak bır an once bu kabustan uyanmak ıstıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?