- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.681
Olacak olacak ben inanıyorumBu sefer ucunu almisim.esim oyle dedi canim ama emin degilim yok bu sefer moral.bozmuyorum.da olur sanmistim.acikcasi biraz daha vakti var demekki
Kızlar 3 ay oldu yeneli tabi insan derdini unutunca hayatin kosturmasina yenik düşüyor unutmuşum buraya bakmayı bile en son yazdığımda yendim ama yanma oluyor demiştim o da kısa sürede geçip gitti vajinismus olduğumu bile unutmuşum yani o derece herşey yolunda maşallah kızlar demem o ki hayatta çok başka sorunlar var bu küçücuk eşinizle aranızda olan yarım saat süren birseyi bu kadar çok takmayin hayatınızın merkezine koymayin elbet birgün oluyor yeneceksiniz ve o kadar problem o kadar dert varken oturup su basit şeye kafamı takmisim diyeceksiniz inanın bana aci sizi yanma hiçbir şey yok bir anda olup biten bişey bu kadar çok kasmayin lütfen ben 1 senemi boşa harcadim üzülerek aglatarak hiç gerek yokmus bence lütfen bu karamsarlıktan çıkin ve oluruna bırakın mutlaka olacak eninde sonunda olacak. Sevgiler...
Kızlar 3 ay oldu yeneli tabi insan derdini unutunca hayatin kosturmasina yenik düşüyor unutmuşum buraya bakmayı bile en son yazdığımda yendim ama yanma oluyor demiştim o da kısa sürede geçip gitti vajinismus olduğumu bile unutmuşum yani o derece herşey yolunda maşallah kızlar demem o ki hayatta çok başka sorunlar var bu küçücuk eşinizle aranızda olan yarım saat süren birseyi bu kadar çok takmayin hayatınızın merkezine koymayin elbet birgün oluyor yeneceksiniz ve o kadar problem o kadar dert varken oturup su basit şeye kafamı takmisim diyeceksiniz inanın bana aci sizi yanma hiçbir şey yok bir anda olup biten bişey bu kadar çok kasmayin lütfen ben 1 senemi boşa harcadim üzülerek aglatarak hiç gerek yokmus bence lütfen bu karamsarlıktan çıkin ve oluruna bırakın mutlaka olacak eninde sonunda olacak. Sevgiler...
Canim aparat dene sende cunku o hisse bizi en hizli o alistirir bu yargiya dun daha cok emin oldum nasil desem o kaslarin yogun oldugu bolgeye geldigimde tum gucumle ittim ve gecerken artik nereden geciyorsa bi yeri genisletiyormus gibi hissettim zar mi artik o kisim ne bilmiyorum ama 2 gecerken zorlandm ilk denememde boyle olmamisti kastim mi bilmiyorum ki aparati cikarmamda zor oldu insallah 1.aparatin rahatligi esli denemede de olur :)Bilmem mi tatlım ben de müsade etmiyorum eşim içerisi boşluk bırak gireyim diyor ama yok dayanamıyorum çok az bi kısmı dışarda kalıyor şu birkaç gün ni geçsin pozisyon değiştirsem ben çünkü herkesin korktuğu alt pozisyonda yapıyoruz biz spermler çabuk ulaşabilsin diye
Insallah kuzum yarin vakit kalsin diye islerimi simdi hallediyorum ari gibi oldum ki iyide oldu kilo vermeyede basladim bu esiminde bebek istegini tazeliyor :) senin basarma oranin bana gore daha yuksek canim yarisini almak buyuk basari ki esin hakli sonrasinda itse olcak bitcek sana tavsiyem aparatla o cesareti gostermen canim on hazirlik gibi bisey oluyorOlacak olacak ben inanıyorum
Evet canim onu bende cok dedim kendime o anda esim.basi girdi dediginde ama bi turlu tam birakamadim nedense oradan gecsek olcak bunu cok net anladim aparatlar sayesinde esli denemede ne oluyorsa aparattaki gibi rahat olamiyorum oysa aparatla deneme yapiyormus gibi dusundum ben ayarladm falan yinede orada kitlendm resmenZehra, başı girmisken bı an yuklense 1 saniyelik iş, olurdu ama neyse sizin için en doğru su en hayırlısı olsun
Canim arkadas aile bunu bilse iki gun destelKaramsar olmak elde değil ki elim kolum bağlı kimse yok yanımda ne arkadaş ne aile hiçkimse. Kendime başıma boğuşuyorum birşeyler araştırmaya calişiyor doktor bulmaya calişiyorum .
Rabiri bende kullaniyorum canim 4 bana penis gibi geliyorYa bişey diycem kızlar biraz önce oturup aparatları inceledim ancak fırsat bulup açabildim kutusunu da sanki 4.boyu bile pe.. kadar değil gibi sizinkilerle aynıdır dimi markası rabır aldığımın burda birinde okumuştım o markayı hatırlıyorum
Canim sana yaziyordum telefondan yqnlis yazdm galiba bulamadm.neyse aile arkadas bi yere kadar destek olur sonra bunaltirlar keske demeseydim dersin esin sen bil yeter baskasina gerek yok ben o hatayi bi kere yaptim duymadgm soz kalmadi arkadasimdan ve seni emin ol buradamiler kadar kimse anlayamaz cunku bunu yasamayana kolay geliyor yada esinde kusur bulup sana da sogukluk asiliyor sanki esinin hatasiyms gbi geliyor o yuzden doktor olur kendn cozmeye calisirsn olur ama birine anlatmak olmaz olmamali benceKaramsar olmak elde değil ki elim kolum bağlı kimse yok yanımda ne arkadaş ne aile hiçkimse. Kendime başıma boğuşuyorum birşeyler araştırmaya calişiyor doktor bulmaya calişiyorum .
Tamam o zaman yolu açmamızda yardımcı olacak o zamanCanim arkadas aile bunu bilse iki gun destel
Rabiri bende kullaniyorum canim 4 bana penis gibi geliyor
Aynen canim ben 3 4 olayi cozmeye bizi yaklastirck diye inaniyorum zaten denedikce alisiyoruz 1 2 gozume zor gelirdi ki hemende alamamstm ama sonunda oluyor simdi 3 4 hele 4 gozume cok zor gorunsede onun bile kucuk gorunecegi gunler gelecek keske esimi dinlemeyip bastan alsaydim aparatlari hep mani oldu simdi bile habersz yapmak zorundayim ogrense bana guvenmez artik o yuzdem bir an once yenmek istiyorum gizli sakli yapmak aparattan daha zor oysa izin verde belki daha kolay cozucez beraber deneyipTamam o zaman yolu açmamızda yardımcı olacak o zaman
Sende cabaliyorsun ve basaracagina inaniyorum canim aparatlara basladin dimiTamam o zaman yolu açmamızda yardımcı olacak o zaman
4, boy 14 cm yani ortalama p.. ebatinda,Ya bişey diycem kızlar biraz önce oturup aparatları inceledim ancak fırsat bulup açabildim kutusunu da sanki 4.boyu bile pe.. kadar değil gibi sizinkilerle aynıdır dimi markası rabır aldığımın burda birinde okumuştım o markayı hatırlıyorum
Haklısın canım izin olmayınca insanın içi de rahat etmiyor. Olsun ama napalım önemli olan halledelim de bugünleri tebessümle hatırlıycaz. 1-2 gözüme kolay göründü ama uygulamaya daha geçmedim bu akşam inşallah başlıycam hüsrana uğramiyim de yapamayıpAynen canim ben 3 4 olayi cozmeye bizi yaklastirck diye inaniyorum zaten denedikce alisiyoruz 1 2 gozume zor gelirdi ki hemende alamamstm ama sonunda oluyor simdi 3 4 hele 4 gozume cok zor gorunsede onun bile kucuk gorunecegi gunler gelecek keske esimi dinlemeyip bastan alsaydim aparatlari hep mani oldu simdi bile habersz yapmak zorundayim ogrense bana guvenmez artik o yuzdem bir an once yenmek istiyorum gizli sakli yapmak aparattan daha zor oysa izin verde belki daha kolay cozucez beraber deneyip
Ittigin surece sorun olmuyor canim bende eve gecince yapicm deneme bakalim esim sprey getiricek mi zaten bu ay halledemezeek kasimda doktora gideriz demistiHaklısın canım izin olmayınca insanın içi de rahat etmiyor. Olsun ama napalım önemli olan halledelim de bugünleri tebessümle hatırlıycaz. 1-2 gözüme kolay göründü ama uygulamaya daha geçmedim bu akşam inşallah başlıycam hüsrana uğramiyim de yapamayıp
Canım sona yaklaştın aslında doktora gerek kalmiycak bence. Sprey başta yakıyor ama sonrasında bana iyi geldi üç parmağı çok rahat alabildim normalde üçü yaparken daha şekilden şekle giriyordum çünküIttigin surece sorun olmuyor canim bende eve gecince yapicm deneme bakalim esim sprey getiricek mi zaten bu ay halledemezeek kasimda doktora gideriz demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?