Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O kadar geniş konular konuşuyoruz ki çaresizlikten ben bi yerden olsun toparlamak adına o şekilde yazıyorum

Bi

Birde nefes teknikleri de yaptiniz mi. Kas gevset teknikleri

Bakin ben size guldane kavgaciyi oneririm. Benim tum aksamalarima ragmen 7 ayda sorunum cozuldu. Duzenli yapsaydim 3-4ay da halledilebilirdi. Ben dokunamiyordum bile .
Parmak la aparatin bir farkı var mı ben parmak denedim yapamadim dilator daha rahat gibime geliyor

Parmak la aparatin bir farkı var mı ben parmak denedim yapamadim dilator daha rahat gibime geliyor
Bana doktorum parmak tavsiye etti. Insan kendini daha iyi tanir ne yapcagini daha iyi bilir ve dolayisi ile parmakla daha cabuk alisir diye aparti da becermissiniz ama neden parmak yapamiyosunuz. Biraz parmaklarinizla elinizle vajinaniza dokunmaya falan calisin isterseniz.

Parmakla yapinca göremiyorum ney ne kadar girdi aparatla aynadan bakip görebiliyorum yonunu de daha iyi ayarliyorum ne biliyim parmakla da denemiştim sonuctaaparati herkes tavsiye ediyor burda daha iyi olduğunu düşünüyorum

Parmakla yapinca göremiyorum ney ne kadar girdi aparatla aynadan bakip görebiliyorum yonunu de daha iyi ayarliyorum ne biliyim parmakla da denemiştim sonuctaaparati herkes tavsiye ediyor burda daha iyi olduğunu düşünüyorum
Tabiki siz bilirsiniz ama esinizin de p.. ni gormeyeceksiniz. O zaman aparati bakmadan alistirma yapin. Bakarak yapmayin. Bide p.. le dedigim oyunu oynayin. Yaglayin dibine kadar girin 15 sn bekleyin cikin. Tekrar aynisini yapin.

Tabiki siz bilirsiniz ama esinizin de p.. ni gormeyeceksiniz. O zaman aparati bakmadan alistirma yapin. Bakarak yapmayin. Bide p.. le dedigim oyunu oynayin. Yaglayin dibine kadar girin 15 sn bekleyin cikin. Tekrar aynisini yapin.
O dediginizi eşimin penisiyle mi yapcam ne zaman yapıcam daha egzersiz e yeni başladım dün

O dediginizi eşimin penisiyle mi yapcam ne zaman yapıcam daha egzersiz e yeni başladım dün
Egzersiz de hangi bolumdesiniz.

Aparatlari bitirdiginiz zaman erkekle oyuna geciyorsunuz. Tabi beb hatirladiklarimj soyluyorum. Habi imkaniniz varsa uzmanindan destek almaniz daha iyi ancak. Hatirladigim kadari ile p... i once vajinaya suruyosunuz. 1 kac gun. Sonra vajinadan iceri alabildiginiz kadar aliyosunuz. Esiniz oturur vaziyette siz uzerinde. Sonrasinda. Kendinizi itin , zaten tum asamalardan gectikten sonra bu daha kolay olacak. Sonrasinda tmamen ice alinca hareket etmeyin 15 sn kadar durun.
Bunlari bebeyagi ile yapin.

Ben daha bir parmak boyu kadar aparati aldım dün bugün de yapicam

Canim aparatı aldığımda bana da oyle geldi kenarda 1 yıl durdu denemedim ama kolaymış gerçekten burda dedikleri gibi yap ikin sadece zaten icerisi ikininca acilanbir kapı devami gelecek ben bugün 2.boyu deniycem tekrar
Yarın sabah bi denesem diyorum. Bu arada temizlemesi nasıl yapılıyor kullanmadan önce

Yarın sabah bi denesem diyorum. Bu arada temizlemesi nasıl yapılıyor kullanmadan önce

Ben her kullanımdan önce 1-2 dk da olsa kaynatıyorum. Yıkayacaksam da sebamed markasının özel bölge yıkama şampuanını kullanıyorum. Diğer türlü idrar yolu enfeksiyonum artabiliyor. Bir de jel, bebe yağı sürmeden önce batikonla dezenfekte ediyorum. Bu adım da mantar riskinden korunmak için. Daha önce vajinal mantar sorunu yaşamıştım. Hepsi doktorumun önerdiği şeyler bu arada, önlem amaçlı. Ben biraz hassas olduğum için bu şekilde kullanmaya dikkat ediyorum.

Spreyin ucunu da sıcak suyla yıkamıştım ben o zaman bunu da duş jeliyle yıkayayım şampuandan daha az zararlı diye biliyorum canım. Sen naptın ne durumdasın
Ben suan gene başladim spreyimi sıktım akşam yapamadım sabah ki gibi kolaycacik itemedim bıraktım simdide cok yanma var icerde itemiyorum gene üzüldüm ya

Spreyin ucunu da sıcak suyla yıkamıştım ben o zaman bunu da duş jeliyle yıkayayım şampuandan daha az zararlı diye biliyorum canım. Sen naptın ne durumdasın
Demekki ben sprey sayesinde hemencecik yanma olmadan sokabildim spreysiz yanma baskı hissediyorum yapamıyorum bekliyorum suandevam edicem

Baya uğraşıyormuşsun sen. Her seferinde bu kadar zamanım olur mu bilemiyorum açıkçası işe gitmeden çalışabilirim ancak çünkü

Baya uğraşıyormuşsun sen. Her seferinde bu kadar zamanım olur mu bilemiyorum açıkçası işe gitmeden çalışabilirim ancak çünkü
Dün oturdum 2 3 saat uğraştım baya nefesti rahatlamaydi bugünde öyle benimde sadece haftasonu iznim var ama bugunde pek başarılı değilim düne göre 2.yi yapamadım yanma var icerde geçmiyor nabicam bilmiyorum motivasyonum düştü gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…