- 28 Temmuz 2017
- 195
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.621
Canım bak ben aparatı denemedim daha ama parmağımı çok iyi ilerletirken geçen akşam spreyin incecik ucunu alırken yönü bulamamışım neden olmadı diye kızıyordum meğer yanlış itmişim ondan acımış sende de öyle olabilirDün çok iyiydi ufak aparatı tamamen ittim ikinciyide tam olmasada bı iki santim dışarda kalacak şekilde itebildim bugun yarısından fazlayi itemedim bana bir akıl verin içerde cok yanma var dun yönü ayarladim da bugün ayarlayamadim mi bilmiyorum ki
Bende oyle düşündüm bu yonu hersefrinde tutturmak ne zormus ya bu idrar yaptigimiz yerde vajinanın içinde dimi o yanan gecemedigimiz bolge neresi acaba aslında yonu tutturunca kayı veriyosunCanım bak ben aparatı denemedim daha ama parmağımı çok iyi ilerletirken geçen akşam spreyin incecik ucunu alırken yönü bulamamışım neden olmadı diye kızıyordum meğer yanlış itmişim ondan acımış sende de öyle olabilir
O idrar yeri farklı canım ama oraya denk gelmesi imkansız demişti doktor arkadaşım. Parmaktan ilerisi nasıl acaba ben de onu merak ediyorum daha zor galiba ilerlemesiBende oyle düşündüm bu yonu hersefrinde tutturmak ne zormus ya bu idrar yaptigimiz yerde vajinanın içinde dimi o yanan gecemedigimiz bolge neresi acaba aslında yonu tutturunca kayı veriyosun
Bugunluk pes ettim canım ben yarın aksam yorgun olmazsam devam edicem bugün biraz modum düşük herhalde tam konsantre olamadım oraya bu arada senin ne kadar oldu evlisinO idrar yeri farklı canım ama oraya denk gelmesi imkansız demişti doktor arkadaşım. Parmaktan ilerisi nasıl acaba ben de onu merak ediyorum daha zor galiba ilerlemesi
Siz bir doktor kontrolunde mi ilerliyosunuzBen daha bir parmak boyu kadar aparati aldım dün bugün de yapicam
Vallahi icerisi deniz derya soyleyeyim.O idrar yeri farklı canım ama oraya denk gelmesi imkansız demişti doktor arkadaşım. Parmaktan ilerisi nasıl acaba ben de onu merak ediyorum daha zor galiba ilerlemesi
Belki gece fırsat bulursan denersin yine pazar günü rahat oluyor hafta içi daha zor. 15 ay oldu canım baya bi oldu yine daha uzun bu derdi çekenler var ama bana da yetti bu 15 ayBugunluk pes ettim canım ben yarın aksam yorgun olmazsam devam edicem bugün biraz modum düşük herhalde tam konsantre olamadım oraya bu arada senin ne kadar oldu evlisin
Valla benimde 3 yıl olmadan yenmek istiyorum artık usandimBelki gece fırsat bulursan denersin yine pazar günü rahat oluyor hafta içi daha zor. 15 ay oldu canım baya bi oldu yine daha uzun bu derdi çekenler var ama bana da yetti bu 15 ay
O ne demek oyle biraz detay versenizV
Vallahi icerisi deniz derya soyleyeyim.
Senin de az değilmiş canım. Yenen arkadaşların hepsi aparat sayesinde diyor bu kadar geldiğimize göre yaparız bence artık ya ne bileyim onlar yaparsınız diyorlar hep ben de o motivasyonla inanmak istiyorum yapabileceğimeValla benimde 3 yıl olmadan yenmek istiyorum artık usandim
Geniş vajinanın içi demek istemiş canım ama içerisi geniş biliyoruz da oraya ulaşabilmemiz mesele zaten bizimO ne demek oyle biraz detay verseniz
Baya oldu benim ya bide ben 1 yıl kaynanayla yaşadım ondan olmuyor dedik erteledik durduk ayrı eve çıktık gene olmadı bu sefer işe girdim doktora gideriz dedik para biriktirip bide öyle bekledikSenin de az değilmiş canım. Yenen arkadaşların hepsi aparat sayesinde diyor bu kadar geldiğimize göre yaparız bence artık ya ne bileyim onlar yaparsınız diyorlar hep ben de o motivasyonla inanmak istiyorum yapabileceğime
Bende hep diyorum kendi kendime ordan koca bir bebek çıkıyor oylö yapmaya calisiyorumGeniş vajinanın içi demek istemiş canım ama içerisi geniş biliyoruz da oraya ulaşabilmemiz mesele zaten bizim
Kayınvalidenle aranız iyiyse ondan kaynaklanmamıştır canım ya sanmıyorum. Ertelemekten oldu ne olduysa zaten ben evdeydim olmadı çalışıyorum onda da zamanım yok diyordum artık yeter dedim işten eve geç dönmeme rağmen artık silkeledim kendimi her geçen gün vakit kaybı artık yeter bu kadarBaya oldu benim ya bide ben 1 yıl kaynanayla yaşadım ondan olmuyor dedik erteledik durduk ayrı eve çıktık gene olmadı bu sefer işe girdim doktora gideriz dedik para biriktirip bide öyle bekledik
Valla canım biz ilk ay kaynanamla kayinpederime anlattık durumu babam oğluna sen adam degilmisin dedi kaynanam da afadersin kariya gitsin ogrensin madem yapamiyosaniz dedi böyle bir hastalık yok siz uyduruyosunuz dedilerKayınvalidenle aranız iyiyse ondan kaynaklanmamıştır canım ya sanmıyorum. Ertelemekten oldu ne olduysa zaten ben evdeydim olmadı çalışıyorum onda da zamanım yok diyordum artık yeter dedim işten eve geç dönmeme rağmen artık silkeledim kendimi her geçen gün vakit kaybı artık yeter bu kadar
Onlar da abartmışlar ya. Ben de bu konuyu annem ve kayınvalidemle konuşuyorum onlar da hastalık olarak görmüyor biraz dayanmaya çalış zor ama olur illa ki diyorlar ama seninkiler biraz abartmışlar keyfinden olacak değil ya demek ki var bi sıkıntınValla canım biz ilk ay kaynanamla kayinpederime anlattık durumu babam oğluna sen adam degilmisin dedi kaynanam da afadersin kariya gitsin ogrensin madem yapamiyosaniz dedi böyle bir hastalık yok siz uyduruyosunuz dediler
Yani parmaginizi degil uzu. Bir cubuk da soksaniz ileri kadar girer. Sizin aci cekme ya da korkma sebebiniz,korktugunuz ya da bilincaltinjzdaki nedenlerden dolayi kaslari kasip yolu daraltmaniz. Genis ve uzun yol dusunun siz kastikca yol daraliyor ve ordan bisey gecince ay cok zor falan diyorsunuz. Halbuki once nefes teknikleri sonra parmak ya da aparat egzersizleri sonra da es ile oyunlarla biraz sabir isteyen ama neticeye ulasan yol ile cozume kavusuyosunuz. Guldane kavgacinin youtube da videolari var. Ben arastirip ona gitmistim. Allah tan yanlis bir doktora rastlamadan vakit kaybetmeden onunla tanistim. Konusmasi zaten bilincaltiniza isliyor.O ne demek oyle biraz detay verseniz
Siz ne kadara tedavi oldunuzYani parmaginizi degil uzu. Bir cubuk da soksaniz ileri kadar girer. Sizin aci cekme ya da korkma sebebiniz,korktugunuz ya da bilincaltinjzdaki nedenlerden dolayi kaslari kasip yolu daraltmaniz. Genis ve uzun yol dusunun siz kastikca yol daraliyor ve ordan bisey gecince ay cok zor falan diyorsunuz. Halbuki once nefes teknikleri sonra parmak ya da aparat egzersizleri sonra da es ile oyunlarla biraz sabir isteyen ama neticeye ulasan yol ile cozume kavusuyosunuz. Guldane kavgacinin youtube da videolari var. Ben arastirip ona gitmistim. Allah tan yanlis bir doktora rastlamadan vakit kaybetmeden onunla tanistim. Konusmasi zaten bilincaltiniza isliyor.
O denildigi gibi aparatlari falan kas gevseticilerle aci vermeyen spreylerle deniyorsunuz bosa kurek cekiyorsunuz. Bu arada demin bir arkadasa aynasiz yapin dedim ama yanlis hatirlamisim . Dogru yapiyor ayna ile yapilcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?