- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.701
Yok ya arkadaş falan hikaye herkes kendi derdinde karşısındakini düşünen yok kızlar ben bunu sadece bu konuda değil başka zamanlarda da anladım iyi arkadaşım dediklerimden beklemediğim şeyler gördüm. O yüzden hele ki bu konu çok daha hassas bizim için. Ama burdaki ortam çok başka herkes birbiri için de çabalıyor kendisinin yanı sıraKesinlikle kızlar kimseyle dertleşmeyin benim bir arkadaşım var bilen o Da arada bir msj atıp yaptınız mı diye soruyor. Ya insan bi kere düşünür ayıp der şimdi ondan msj geldikçe geriliyorum sorarsa da yapamadık diyeceğim çünkü o zaman da çocuk tuttu mu diye bunaltacak beni. Aparata eşim izin vermedi gerginlik çıkmasın diye inat etmedim p..le yenmeye Çalışcam çok az kaldı zaten inş. Bir an önce çözerim
Evet evet. Ben de cok pismanim arkadaslarimla dertlestim diye ama napiym evlendigim gibi sormaya basladilar naptiniz diye. Ben da soyledim. Simdi Surekli sorr oldular. Ben de bosver diyorum. Iki insanin biseyler yasamasi niyeyse hep dert oluyor oluyor insanlara. Bu kadar arkadasim var. Kimseye sormmaisimdir evlendin. Nasil gecti ilk gece vs diyeKesinlikle kızlar kimseyle dertleşmeyin benim bir arkadaşım var bilen o Da arada bir msj atıp yaptınız mı diye soruyor. Ya insan bi kere düşünür ayıp der şimdi ondan msj geldikçe geriliyorum sorarsa da yapamadık diyeceğim çünkü o zaman da çocuk tuttu mu diye bunaltacak beni. Aparata eşim izin vermedi gerginlik çıkmasın diye inat etmedim p..le yenmeye Çalışcam çok az kaldı zaten inş. Bir an önce çözerim
çok haklısın canım ama bence yaptık de çocukta düşünmüyoruz de bende arkadasıma anlatmıstım ılklerde ten uyumu yok sızde falan demıstı sinir oldum ona yazmadıgımda msj atıyordu gece ve sabah naptınız oldu mu gibi cevap yazmadıgım halde hergun bunu surdurdu he oldu oldu yazıp gonderdıkten sonra da bebek sormaya basladi engellledim rahatladimKesinlikle kızlar kimseyle dertleşmeyin benim bir arkadaşım var bilen o Da arada bir msj atıp yaptınız mı diye soruyor. Ya insan bi kere düşünür ayıp der şimdi ondan msj geldikçe geriliyorum sorarsa da yapamadık diyeceğim çünkü o zaman da çocuk tuttu mu diye bunaltacak beni. Aparata eşim izin vermedi gerginlik çıkmasın diye inat etmedim p..le yenmeye Çalışcam çok az kaldı zaten inş. Bir an önce çözerim
Evet cok haklisin buraya gelmeseydim bitik haldeydm.cok sukur sizler varsinizYok ya arkadaş falan hikaye herkes kendi derdinde karşısındakini düşünen yok kızlar ben bunu sadece bu konuda değil başka zamanlarda da anladım iyi arkadaşım dediklerimden beklemediğim şeyler gördüm. O yüzden hele ki bu konu çok daha hassas bizim için. Ama burdaki ortam çok başka herkes birbiri için de çabalıyor kendisinin yanı sıra
Kiskanclikmi.merak mi sebebi bende cozemedim.canm.banada cok sordular aradilar ozellikle.oldu dedim onlara bir tanesini cok yakin gordgm icin icimi doktum o da pisman etti tek bu degil iyi kotu hicbirseyi anlatmamak lazim ben sevgili oldgmz andan itibaren anlatmamaya basladim.arkdslarm.hep sorardi nasil gidiyor diye bildgn gibi der gecerdim nazar kiskanclk hersey olabiliyor kimse masum degil malesef oyle yerden kazik yenilir ki anlamayiz bileEvet eveg
Evet evet. Ben de cok pismanim arkadaslarimla dertlestim diye ama napiym evlendigim gibi sormaya basladilar naptiniz diye. Ben da soyledim. Simdi Surekli sorr oldular. Ben de bosver diyorum. Iki insanin biseyler yasamasi niyeyse hep dert oluyor oluyor insanlara. Bu kadar arkadasim var. Kimseye sormmaisimdir evlendin. Nasil gecti ilk gece vs diye
Oluyor tabi canım olmaz mı üzülüyor insan ben geçen akşam kendime sinir oldum ona da tepki göstermişim heralde ki bana neden böyle davranıyorsun ben de seninle konuşmiycam falan dedi sonra kendime geldim. Üzülüyoruz tabi ister istemez ama elimizde olan bişey değil bu çabalıyoruz daha napalım ki üstelik ben senin ilk mesajlarını hatırlıyorum orası kapalı bişry girmiyor takılıp kalıyor dediklerini bi de şimdiki durumuna baksana aradaki kocaman farkaKızlar size de bazen oluyor mu böyle boş kalınca dalıp gidiyorum ve evlılığım boyunca ıyı kotu ne yasadıysam ne ısıttıysem esımle aramda olanlar gözümde canlanıyor ağlayasım geliyor özellikle onla denedikten sonra olmayınca gözlerim doluyor suç işlemiş çocuk gibi oluyorum o da bişey demıyor şuan ondan olucak zamanla olucak sozunu bıle duysam oh dıyıp rahatlıcam ama o hıcbırsey demıyor uzuluyor bunu hıssedıyorum bakısından herseyınden anlıyorum onceden cok dıkkat etmezdım cunku sankı onun hatasıymıs o caba gostermıyor gıbı gelırdı sımdı ıse ıkımızınde hatası olmadıgını anladım ancak bır an once bu kabustan uyanmak ıstıyorum..
Dogru diyorsun canm farkina varamasakta ilerleme sagliyoruz hepimiz bir arkadas unuttm falan demis ya insallah yenince bizde tum kotu seyleri unuturuzOluyor tabi canım olmaz mı üzülüyor insan ben geçen akşam kendime sinir oldum ona da tepki göstermişim heralde ki bana neden böyle davranıyorsun ben de seninle konuşmiycam falan dedi sonra kendime geldim. Üzülüyoruz tabi ister istemez ama elimizde olan bişey değil bu çabalıyoruz daha napalım ki üstelik ben senin ilk mesajlarını hatırlıyorum orası kapalı bişry girmiyor takılıp kalıyor dediklerini bi de şimdiki durumuna baksana aradaki kocaman farka
En guzeli de o olucak gormeden de dert ortagi dost edindim cok sukur :) gorduklerimdem bin kat iyi oldgunz kesin :)Evet biraz gelişme kaydedince hemen olsun bitsin istiyoruz kayıp zamanın verdiği baskıyla ama yavaş yavaş her şey düzeliyor biraz dah sabrederek aşıcaz bence öyle hissediyorum. Düşünsene ya burası olmasaydı iyice karanlıkta kalmıştıkçok şükür ki burda rahatlıyoruz biz de unutucaz hatırladığımız sadece burda nasıl birbirimize destek olduğumuz olucak
Giriş bildiğin gibi popoya dogru, çoğu cift yönünü doğru bulamadigindan bahseder, birlesmbir hazır bir p... Yukarıya dogru yani bilmem anlatabildim mi, sen hagig alabiliyosana ki basini aldım demiştin, o zaman. Sen yan yatat şekilde dizlerinin karnina doğru hafif cekmen lazim eşinden arkansan sarilaran yan yatar şekilde giris denicek, yada , sen dizlerinin üstünde öne egilecen o arkandan yaklaşarak denicekEvet canim onu bende cok dedim kendime o anda esim.basi girdi dediginde ama bi turlu tam birakamadim nedense oradan gecsek olcak bunu cok net anladim aparatlar sayesinde esli denemede ne oluyorsa aparattaki gibi rahat olamiyorum oysa aparatla deneme yapiyormus gibi dusundum ben ayarladm falan yinede orada kitlendm resmen
Görmediğin insanların sözüyle motive olacaksın deseler inanmazdım ben de ama yaşayınca anlıyor insanEn guzeli de o olucak gormeden de dert ortagi dost edindim cok sukur :) gorduklerimdem bin kat iyi oldgunz kesin :)
evet denerken ben kendım basını ıtıp aldım ama sonrasında esımın ıtmesıne ızın vermedım ızın versem dogru sekılde ılerleyecektı kı zaten hızlı bır hamle yapsa gırıcek hemen ama ıste ızın veremıyorumYani demek istedigim p.. giriste kendi yapısı itibari ile aşağı degil yukarıya doğru meyillidir ,daha nasıl anlatabilirim bilemiyorum
valla o da bisey mı bana biri şu yaptıklarımı yapacaksın dese ıyy hayatta yapmam derdım kızardım :) eşim bile ilk gece olmayınca sen hıc mast. yapmadın mı derdi parmak vs soktugumu sanıyormus ben oyle hıc yapmadım demıstım kı gercekten de yapmamıstım bana o zamanlar bu yaptıklarım garip gelıyordu sımdı ıse dogal gelıyorGörmediğin insanların sözüyle motive olacaksın deseler inanmazdım ben de ama yaşayınca anlıyor insanvalla ne kuzen ne arkadaş faydasını görmedim bu konuda özellikle
Cidden ya parmak fikrini falan asla kabullenemiyordum hayal bile edemiyoedumvalla o da bisey mı bana biri şu yaptıklarımı yapacaksın dese ıyy hayatta yapmam derdım kızardım :) eşim bile ilk gece olmayınca sen hıc mast. yapmadın mı derdi parmak vs soktugumu sanıyormus ben oyle hıc yapmadım demıstım kı gercekten de yapmamıstım bana o zamanlar bu yaptıklarım garip gelıyordu sımdı ıse dogal gelıyor
Cidden ya parmak egzersizini hayal bile edemiyordum asla yapamam diyordum bi gün denedim alıştım ama o bi gğngün gelene kadar aylarım geçti. Hep bu konulardaki kapalılıktan cahilliğimizden ileri geliyor bunlar nerdeyse 30 yaşında öğreniyoruz biz de napalımvalla o da bisey mı bana biri şu yaptıklarımı yapacaksın dese ıyy hayatta yapmam derdım kızardım :) eşim bile ilk gece olmayınca sen hıc mast. yapmadın mı derdi parmak vs soktugumu sanıyormus ben oyle hıc yapmadım demıstım kı gercekten de yapmamıstım bana o zamanlar bu yaptıklarım garip gelıyordu sımdı ıse dogal gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?