- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.721
Kegel falan desen o neymiş öyle diycek tipler ahkam kesiyorlar ya sen şöylesin yok ten uyumunuz yok vıdı vıdı komik geliyor ya
Oooo bizde de oyleydi. Nisanlandigimizjn ertesi gunu insanlar basladi nikah ne zaman demeye. Hergun soran arkadaslarim vardi. Niye soruyorsun dedigimde zamani bilelim de butcemizi ona gore ayarlayalim dedi bir tanesi. Dugune geldiginde de 100 tl takti :) onemli olan ne taktigi degil tabi asla oyle seyleri onemsemem de zaten bu arkadaslarla aksam is cikisi yemege filan ciktigimizda bile bubparalari öduyorduk. Yani butce ile ilgili olamaz sormalarinin nedenleri. Insanlar bi tuhaf olmus ben de anlamaidmKiskanclikmi.merak mi sebebi bende cozemedim.canm.banada cok sordular aradilar ozellikle.oldu dedim onlara bir tanesini cok yakin gordgm icin icimi doktum o da pisman etti tek bu degil iyi kotu hicbirseyi anlatmamak lazim ben sevgili oldgmz andan itibaren anlatmamaya basladim.arkdslarm.hep sorardi nasil gidiyor diye bildgn gibi der gecerdim nazar kiskanclk hersey olabiliyor kimse masum degil malesef oyle yerden kazik yenilir ki anlamayiz bile
Ay gel gel daha ne olsun kuzum onlar konuşsunlar biz her koşulda bizim yanımızda olan adamlarla beraberiz. Yoksa çoktan zorla morlaolmuş bitmişti bu iş ve hiç unutmiycaktık kara bi anı olarak kalıcaktı ben kendimde olmasam da yapsam diyordum da yok artık ben sana sırf olsun diye bile yaklaşmıyorum aşkla yaklaşıyorum sen ne diyosun diyip kızmıştıbanada komik geliyor yok ateşle barut yan yana durmazmış iyi yanından bak bizim eşlerimiz demekki daha sadıkdemekki doğru adamlarlayız :) aklı fikri orada olan tipler olsa zaten zorla bile yaparlardı eminim buna ki ben zorla yap dedıgım halde bana kıyamadıgı ıcın yapmıyor yoksa o da bılıyor neyın ne oldugunu ama onlar ustumuze o anda gelmekten bızı ıyıce korkutmaktan kacınıyorlar kızıyorum falan ama ıyıde o benım kocam olmus aşka geldım bugun hahah
O nasıl bir mantık yahu kendisi de eşine anlayışlı davrndığında aldatıyor bu diyelim o zamanBen eşim çok sabırlı bana çok değer veriyor demiştim de birisi aldatıyordur dedi yooo kesinlikle hayır dedim o zaman yakında aldatır dedi hiç unutmam pis kokane kıskanç varlık
O kadar fesatlar ki 4 yıl sabretti desem kimse inanmaz sanki tüm erkekler o iş için evleniyorO nasıl bir mantık yahu kendisi de eşine anlayışlı davrndığında aldatıyor bu diyelim o zaman
Cogu oyle.dusunuyor canim ve erkekte ksur ariyorlar snra isyerindeki kadin kocama karsi doldurdu beni ondan kaynaklidir diye adamla o sozler aklima gelincede kavga ederdimO kadar fesatlar ki 4 yıl sabretti desem kimse inanmaz sanki tüm erkekler o iş için evleniyor
Bizim eşlerimiz sadece vicdanlı çok şükür. Onlar bilmez miydi ağlatarak yapmayıCogu oyle.dusunuyor canim ve erkekte ksur ariyorlar snra isyerindeki kadin kocama karsi doldurdu beni ondan kaynaklidir diye adamla o sozler aklima gelincede kavga ederdim
Cok sukur ki oyleler canim aksi halde gercekten daha kotu olabilirdikBizim eşlerimiz sadece vicdanlı çok şükür. Onlar bilmez miydi ağlatarak yapmayı
Evlenmek böyle bişey değil yanlış anlamışlar ama nasıl anlatıcan ki onlara imkansızO kadar fesatlar ki 4 yıl sabretti desem kimse inanmaz sanki tüm erkekler o iş için evleniyor
Kimsenin lafına bakmamak lazım ortalık kötü insan kaynıyor çok da rahatlar üstelikCok sukur ki oyleler canim aksi halde gercekten daha kotu olabilirdik
İyi geceler öncelikle. Bizde aynı konudan muzdariptik. Atlattık çok şükür. Sizlere yardımcı olabilir belki diye yazıyorum. İnanın çok zor bir süreç ve eşlerin birbirine yardımcı olmasıyla daha kolay atlatilabiliyor. Biz bir ayda yendik. Süreci anlatayım isterseniz. Düğünü yaptık ilk gece balayında ilk denedik olmadi. Oysa bize çok basit geliyordu bu süreç dört gün boyunca denedik sanki bir kaya var olmuyor bir türlü. Dönünce hemen bir kadın doğum uzmanına gittik o tanıyı koydu. Ve piskolaga yönlendirdi. Bize bir hafta boyunca denemeye devam ettik olmuyor en sonunda piskolaga gittik. Verdiği egzersiz kegel egzersizi önce bir boğum parmak bunu on gün boyunca denedik. Sonra parmak iki boguma çıktı bir hafta bunu denedik. Sonra iki parmak .ve en son iki parmağı sokup açma .tedavi tamamlanmadan bir aksilik oldu ve eşim in on günlüğüne il dışına gitmesi gerekiyirdu. Tam ne yaparız ederiz derken eşim gitmeden denerken oldu çok şükür atlatali bir ay oldu ve bir sıkıntı yok şükür. Öncelikle piskolag çok önemli. Hiç bir şey olmasa dahi sizi normal karşılayan dinleyen birinin olması insanı çok rahatlatıyor. Eşlerin birbirini desteklemesi çok önemli. Umutsuz olmayın çözümü basit. Öyle söylendiği gibi üç bin beş bin lira para vermeye gerek yok. Biz üniversitede iki seansai 120 lira tutan bir yere gittik ve bir ayda sonuclandirdik
canım sırt üstü uzanıyorken eşim git gel yaptığında o dediğin dip noktada bende de baskı oluyor inşallah zamanla geçer şuan regl oldugum için sık sık deneme yapamadık eşimle ama ben üste geçtiğimde sonuna kdar girsede baskı olmuyor çok ilginç ama içeri giren kısım aynı hatta üstteyken daha fazlası giriyor içeri ama baskı olmuyor kesinlikle bir de üstte deneArkadaşlar biz az önce denedik her şey yolunda girişte biraz acı duydum tamamı girmese de büyük çoğunluğu girdi acı çok azaldı sadece dipte bir yer var eşim çok iterse orası acıyor zamanla geçecek inş. Bir arkadaş pozisyon yanlış olabilir demişti birkaç gün sonra pozisyon değişikliğine gideceğiz..tüm bunları anlatıyorum ki aşama aşama nasıl ilerlediğimi görün diye hepimiz bir gün kurtulacağız. Belki yine aynı grup bebek belirtileri vs. Konuşuruz bir gün ne dersinizhepinizi o kadar çok sevdim ki aklım hep grupta her an girmek istiyorum eşim bile kıskanıyor sizi
Olabilir canım benim de yumurtlama günüm bu günlerdeydi birkaç güne pozisyon değiştireceğim yaş 30 olunca her şey koştur koştur oluyor bu arada olur da bebek tutarsa diye sırtüstü deneyelim dedikcanım sırt üstü uzanıyorken eşim git gel yaptığında o dediğin dip noktada bende de baskı oluyor inşallah zamanla geçer şuan regl oldugum için sık sık deneme yapamadık eşimle ama ben üste geçtiğimde sonuna kdar girsede baskı olmuyor çok ilginç ama içeri giren kısım aynı hatta üstteyken daha fazlası giriyor içeri ama baskı olmuyor kesinlikle bir de üstte dene
Aynen canim ben 3 4 olayi cozmeye bizi yaklastirck diye inaniyorum zaten denedikce alisiyoruz 1 2 gozume zor gelirdi ki hemende alamamstm ama sonunda oluyor simdi 3 4 hele 4 gozume cok zor gorunsede onun bile kucuk gorunecegi gunler gelecek keske esimi dinlemeyip bastan alsaydim aparatlari hep mani oldu simdi bile habersz yapmak zorundayim ogrense bana guvenmez artik o yuzdem bir an once yenmek istiyorum gizli sakli yapmak aparattan daha zor oysa izin verde belki daha kolay cozucez beraber deneyip
Kesinlikle kızlar kimseyle dertleşmeyin benim bir arkadaşım var bilen o Da arada bir msj atıp yaptınız mı diye soruyor. Ya insan bi kere düşünür ayıp der şimdi ondan msj geldikçe geriliyorum sorarsa da yapamadık diyeceğim çünkü o zaman da çocuk tuttu mu diye bunaltacak beni. Aparata eşim izin vermedi gerginlik çıkmasın diye inat etmedim p..le yenmeye Çalışcam çok az kaldı zaten inş. Bir an önce çözerim
İyi geceler öncelikle. Bizde aynı konudan muzdariptik. Atlattık çok şükür. Sizlere yardımcı olabilir belki diye yazıyorum. İnanın çok zor bir süreç ve eşlerin birbirine yardımcı olmasıyla daha kolay atlatilabiliyor. Biz bir ayda yendik. Süreci anlatayım isterseniz. Düğünü yaptık ilk gece balayında ilk denedik olmadi. Oysa bize çok basit geliyordu bu süreç dört gün boyunca denedik sanki bir kaya var olmuyor bir türlü. Dönünce hemen bir kadın doğum uzmanına gittik o tanıyı koydu. Ve piskolaga yönlendirdi. Bize bir hafta boyunca denemeye devam ettik olmuyor en sonunda piskolaga gittik. Verdiği egzersiz kegel egzersizi önce bir boğum parmak bunu on gün boyunca denedik. Sonra parmak iki boguma çıktı bir hafta bunu denedik. Sonra iki parmak .ve en son iki parmağı sokup açma .tedavi tamamlanmadan bir aksilik oldu ve eşim in on günlüğüne il dışına gitmesi gerekiyirdu. Tam ne yaparız ederiz derken eşim gitmeden denerken oldu çok şükür atlatali bir ay oldu ve bir sıkıntı yok şükür. Öncelikle piskolag çok önemli. Hiç bir şey olmasa dahi sizi normal karşılayan dinleyen birinin olması insanı çok rahatlatıyor. Eşlerin birbirini desteklemesi çok önemli. Umutsuz olmayın çözümü basit. Öyle söylendiği gibi üç bin beş bin lira para vermeye gerek yok. Biz üniversitede iki seansai 120 lira tutan bir yere gittik ve bir ayda sonuclandirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?