Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tesekkur ederim agzınıza saglık inşallah elimden geleni yapıyorum parmak egzersizi e baslama cesaretine yeni ulastım bundan sonra bakalım ne olacak :)

Eşlerin anlasmasi birbirine destek olması bence işin ilacı budur

Kızlar merhaba allah askına korkumu felan yendim ama bu penis oraya bir türlü yerleşmiyor hep kayıyor girmiyor ama kasma da Yok nasıl olacak ne olur yardım edin
Yonu onemli yani denediğiniz pozisyonda onemli, onceki sayfada konuşulmuştu,oluşan iyi olur

Birbirinizi seviyorsunuz, mutlu olmayi istiyorsunuz, bu iş hallolsun istiyorsunuz, fiziksel engelinizde yok, eee iş size düşüyor azim, inanç ve mücadele,hadi başarılar

Merhaba kızlar 2 yillik evliyim bende, ilk gece yapamadık hep erteledik sonra ki günlere, erteleme hastaligiymis vajinismus. Surekli denemeler yapiyoruz ama hep kasiyodum kendimi iizn vermiyordum esime, sonra cesaretimi toplayip bir jinekologa gittim bunun psikolojik bir sorun olduğunu soyledi, psikologa da gittim parmak egzersizi yapmami soyledi , ama ne yazik ki yapamiyorum, rahatlayamiyourm. Yardimci olursaniz çok sevinirim

Bende hala deneyemedim sistik iyileşti derken ishal oldum hastahaneleik oldum sonra ben iyilestim eşim hasta oldu salgın var kızlar bu arada dikkat edin.simdide onun iyileşmesini bekliyoruz.

Aminnnnnnn insalllahhh

Ya beni de o an ki acı ve yanma etkiliyor zaten spreyle deniycez tekrar bide bir arkadaş bebe yağı kullanin demişti onuda alıcam yarın.belki de acıdan dolayı ilerleyemiyoruz cnm.

Hayır acıyacak diye giremiyorum
Gizemli nin dediği gibi cnm yanma ve baskı oluyor sadece onu aşmak önemli yani.deneme yapsanız hissedersin cnm yani bende önceden korkuyodum ama artık korkmuyorum deneye deneye aşabilirsin bir çoğumuz kendimizce taktikler çalışmalar yapiyoruz onlarida takip et korkun inan azalicak.senin benim gibi bir çok insan aynı sorunu yaşıyor aşıyor asmaya çalışıyor.korkma o yüzden cnm sende yapabilirsin yani.burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz.umut veriyoruz.asan arkadaşlar yardımcı oluyor bize nasıl hareket etmemiz gerektiğini anlatıyorlar takip et ya da sor anlatırlar.

Günaydın kızlar dün eşimin kulaklarını çınlatmam işe yaradı galiba spreyi getirmiş ama dün 3.aparatı alamadım diye aksam modum düşüktü müslüm babaya bagladım işi eşim ona karşı tavır takındım zannettı oyle kızgınlıkla bır suru sey soyledı bu durumu abarttıgımı dıle getırdı bende bıraz kırıcı konustum sprey bıle getırmedın dedım nerden bılıosn unutmus olamaz mıyım benımde aklımda zaten bak bu aksam getırdım dedı sonra oyle dedıgımede pısman oldum ama aldım gonlunu sonra sprey sıkmadık baska sekılde mı denesek dedı yıne benı ustune cektı ustume uzan dedı benım yapmayı dusundugum sekılı ıstemedı neyse uzandım ve penisi girer gibi oldu ama o an o da yattıgı ıcın cok ıtemedı ama baska zaman olsa o pe. ıtmeye o sekılde calıstıgında ben ustunde zıplıyordum gırmesın dıye :) hayret ılk defa sakınce durdun olucak olucak bak gör dedi :) bende demekkı senın bıraz ustume dusup alıstırman lazım dedım oysa bunda 3.aparatın payı büyük onu tamamen alamadım yarısından sonrasında bır hata yapıyorum cunku ılerı gıtmemesının baska sebebı olamaz ama artık bende su olustu esımle denerken bıle kızım acı macı yok sal kendını dıyorum dunde oyle saldım kendımı he o uste gecıp deneseydı daha farklı olabılırdı ama bır daha yanastıgında onu uste ıkna edıcem :)

Yok öyle değil bazılarının eşi sabote ediyor egzersizini benimki tam tersi destekliyor ama ilşkinin olması için inancı yok bu yüzden 4. Aparatı almadan ikna olmicak denemeye yanaşmıyor
o da kötü birşey benım kı destek olmuyor aksıne yapmamı da ıstemıyor aparattan falan haberı yok ama onunla denedıgımızde olmasa bıle olucak dıyor yada ben surat astıgımda kızıyor baska seylerle ılgılen falan dıyor sankı aklım baska seyı alıyormus gıbı suan kacıncı aparattasın eğer boyle dusuncesı varsa o da sakınca gormezse aparatları onun yanında da deneyebılırsın boylece senın onları alabıldıgını gozuyle gorunce ılıskının olacagına ıkna olmus olur

Arkadaşlar acı deyince korkuyorum diyenler var Allah aşkına bu kadar büyütmeyin bu acıyı her şeyde az da olsa acıyor mu ?Parmağımıza ufak bir şey batsa o bile acıyor. Acıdan ölen yok çünkü büyük bir acı değil artık kendinizi saklamayı bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…