Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba allah askına korkumu felan yendim ama bu penis oraya bir türlü yerleşmiyor hep kayıyor girmiyor ama kasma da Yok nasıl olacak ne olur yardım edin

Aminnn canim inşaallah ben ucunu alsam hatim indircem senin durumunda olsam ohooo buna da şükür

Aynen ben de. Tevekleli evlenmeden once derlerdi sen kizdin ne dua etsen kabul olur diye. Demek evlendikten sonra insan eski iyi niyetini kaybetmeye basliyor. Ben dd dersimi aldim. Eskisi gibi olmam insanlara karsi

Tesekkur ederim agzınıza saglık inşallah elimden geleni yapıyorum parmak egzersizi e baslama cesaretine yeni ulastım bundan sonra bakalım ne olacak :)

Eşlerin anlasmasi birbirine destek olması bence işin ilacı budur

Kızlar merhaba allah askına korkumu felan yendim ama bu penis oraya bir türlü yerleşmiyor hep kayıyor girmiyor ama kasma da Yok nasıl olacak ne olur yardım edin
Yonu onemli yani denediğiniz pozisyonda onemli, onceki sayfada konuşulmuştu,oluşan iyi olur

Birbirinizi seviyorsunuz, mutlu olmayi istiyorsunuz, bu iş hallolsun istiyorsunuz, fiziksel engelinizde yok, eee iş size düşüyor azim, inanç ve mücadele,hadi başarılar

Merhaba kızlar 2 yillik evliyim bende, ilk gece yapamadık hep erteledik sonra ki günlere, erteleme hastaligiymis vajinismus. Surekli denemeler yapiyoruz ama hep kasiyodum kendimi iizn vermiyordum esime, sonra cesaretimi toplayip bir jinekologa gittim bunun psikolojik bir sorun olduğunu soyledi, psikologa da gittim parmak egzersizi yapmami soyledi , ama ne yazik ki yapamiyorum, rahatlayamiyourm. Yardimci olursaniz çok sevinirim

Bende hala deneyemedim sistik iyileşti derken ishal oldum hastahaneleik oldum sonra ben iyilestim eşim hasta oldu salgın var kızlar bu arada dikkat edin.simdide onun iyileşmesini bekliyoruz.

Aminnnnnnn insalllahhh

Ya beni de o an ki acı ve yanma etkiliyor zaten spreyle deniycez tekrar bide bir arkadaş bebe yağı kullanin demişti onuda alıcam yarın.belki de acıdan dolayı ilerleyemiyoruz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…