Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende cozemedim.canim benim esimde o cumleyi cok kuruyor onun icin evlenmedim.diyor bizde onun icin evlenmedik ama olsun tabi olmayinca turlu sey geliyor aklima acaba hakkmda ne dusunuor gibi seyler dolanio beynimde bi turlu beni anlamio

Bende cozemedim.canim benim esimde o cumleyi cok kuruyor onun icin evlenmedim.diyor bizde onun icin evlenmedik ama olsun tabi olmayinca turlu sey geliyor aklima acaba hakkmda ne dusunuor gibi seyler dolanio beynimde bi turlu beni anlamio
Yok canım hakkında ne düşünüyor diye düşünme öyle bişey değil bu önemsememezlik umursamamazlık sadece hepsi o. Ama insanın canını acıtıyor. Hiç bişey yormadı da bu yordu artık

Allah herkese yardım etsin inşallah hepimize hep dua ediyorum hep. Bir mucize olurda olacaktır diye.
Arkadaşlar hani bu kegel egzersizni yapıyorum fakat açıkcası ilişkiye gireceğim zamanda mı yapmam gerekiyor tam anlayamadım ben bunu? Hani bazılarıda yendikten sonra sıfır acı var diyenler bazılarıda girişte acıdı diyenler anlam veremiyorum evet biliyorum herkesin acı duygusu farklıdır. İnan’ın bende çok hassas biriyim. Spreyle deniyeceğim zaman eşime bile müsade etmedim sıkmasına kendim sıkmıştım. Güvensizlik mi var diceksin hayır değil güveniyorum ama bendeki de bu huy mu desem ne desem bilemiyorum.
Artık bu durumdan inşallah en kısa zamanda kurtulmak istiyorum hepinizede diliyorum. Sabah her uyandığımda kendimi Uykuda çok sıktığımı görüyorum bugün yüzüğüm resmen parmağıma oturmuş. Dua edelim arkadaşlar 4444 tefriciye duasını okusak diyorum dağıtsak kendi aramızda olurmu sizce?

Yok canım hakkında ne düşünüyor diye düşünme öyle bişey değil bu önemsememezlik umursamamazlık sadece hepsi o. Ama insanın canını acıtıyor. Hiç bişey yormadı da bu yordu artık
Aynen yani birsey diyip geciyor ya sozunim arkasinda dursana durmucaksan da soz verme parmak egzersizi yapiodu onu da birakti ki alisiyordm da spreye okey dio getirmio hep yari yolda birakio bazen diorm hic ugrasma otur rahatca dusunmede dusunsun o didinsin azcikta ama yuregim rahat etmio iste

Canlarım erkeklerin genel özelliği bu hiç canınızı sıkmayın benimki de öyleydi tamam hiç sorun etmedi sağolsun ama 4 yıl oldu ne olacak sonumuz demedi 4 yıl içinde ne çektiğimi ben bilirim ağla ağla ağla günlerce gecelerce.. bir gün de olmuyor doktora gidelim demedi tam 3 sene bu sorunumuz yokmuş gibi yaşadık baktım onda tık yok dr. Araştırdım yok gitmem kendimiz çözeriz dedi . Gel parmak egzersizi yap dedim yok ben yapamam dedi ha şimdi yendim ana niye 4 senem çöpe gitti buradaki arkadaşlar gibi ilk aylarımızda çözüm bulsak olmaz mıydı bekle bekle zamanla olur diyor zamanla olmadı ben uğraştım çabaladım da öyle oldu. Diyeceğim şu Allah bu hastalığı taşıyanların eşlerine ayrı bir sanır ve umursamazlık vermiş yadırgamamak lazım hepimizin başında. Bir de doktora gittik ben ne diyeceğim derdi sürekli bunu erkekliklerine eksiklik olarak görüyorlar bence

Evet canım sabır var hakkaten haklısın ama umursamazlık da insanın hevesini kırıyor ya. Doktor desen gitmez aparat desen istemez binbir şartlar bişeyler. Anlamıyorlar ısrarla ZAMANLA OLMUYOR. Bunu böyle dağlara taşlara yazasım var kendiliğinden geçmiyor bu psikolojik hastalık anlayın işte yahu. Geçecek olsa hep birlikte bekleyelim gelmişim nerdeyse 30 yaşıma hala acelesi yok diyor evlenmeden önce üç çocuktan bahseden adam ben zaten çocuk istemiyorum diyor. Sanırsın böyle tek başına büyümüş de coolluğundan istemiyor. Aksine çocukları çok seviyor kuzen çocuklarına deli oluyor ama bana acelesi yok dediği zaman tüm sinirlerim tepeme çıkıyor. Ya benim suçum ne ben neden yaşayamıyorum hiç bişeyi de beklemem gerekiyor daha da önemlisi neyi bekliyorum ya ağlayasım geliyor tüm bunları yazarken bile

Hay ağzına sağlık işte olay tamda bu bu sözün altına bende imzamı atarım erkeklıklerıne laf gelecek sanıyorlar halbukı ne alakası var bu hastalık bı turlu anlamıyorlar

Hay ağzına sağlık işte olay tamda bu bu sözün altına bende imzamı atarım erkeklıklerıne laf gelecek sanıyorlar halbukı ne alakası var bu hastalık bı turlu anlamıyorlar
Evet onu demeyi unutmuşum bunu kendilerine mal ediyorlar ne alakası var ya seninle ne alaka bu benim sorunum yanımda ol da çözeyim kimse sana mana bulmayacak aksine takdir görüyorsun

umay ve sen kalbıme tercuman olmussunuz resmen bende bunu cok soruyorum kendıme ama onun fıkrını degıstıremıyorum o kadar aydır aglıyorum hıc mı ıcın acımıyor hıc mı benım gozyasımın akması ıcıne ıslemıyor hıc mı derdıme derman bulmayı dusunmuyorsun dıye kac kere dedım hanı sen bana hıc kıyamazdın sımdı neden boyle yapıyorsun neden ınat edıyorsun desemde zamanla olur ben cocuk ıstemıyorum derdı kestırıp atardı sonra cocuk gorurdu sende bana cocuk ver der canımı sıkardı bende her defasında benı bır dınlesen bende vermek ıstıyorum zaten derdım ama yok ya anlamıyorlar

Evet onu demeyi unutmuşum bunu kendilerine mal ediyorlar ne alakası var ya seninle ne alaka bu benim sorunum yanımda ol da çözeyim kimse sana mana bulmayacak aksine takdir görüyorsun
Yok onu herkes yargılacak tüüü sende erkek mısın be dıyecek ya ondan gelmıyorlar :)

Derdimiz tam olarak aynı ya bu kadar olur. Kopyala yapıştırız resmen aynı inat aynı anlamazlık dinlemezlik ama sorsan çok şeffaftırlar nettirler bi çocuk isteyip bi istememek nedir desen hep bi diyecekleri vardır. Yani bana değil eşim başka biri bi derdini anlatsa ben çoktan çözmüştüm elimden ne geliyorsa yapmıştım ama biz sürekli ağla sızla üzül yine duvar gibiler biraz acımasızca bence ne yalan söyleyeyim

İste arkadaşım kritik ve en önemli nokta esler arasinda bu tip sorun olması herseyi zorlastirabilir, 30 li yaslarfa haftada 2-3 defa boşalması normal kabul edilir, sizin esleriniz bunu yasamadigindan da agresiflesebilir ,acaba kendilerini tatmin mi ediyorlar diye aklma takıldı, isteksizlik bu yüzdende olabilir, onlarda zamanla ma,,,,yön aliaganligi olusmaain

Canım biz içe girme dışında cinsel hayat olarak herşeyi yaşıyorduk eşim boşalıyordu ama iş çözüm üretmeye gelince dur bakalım diyordu . Şimdi o mu daha eğlenceliydi bu mu dedim tabi ki bu diyor. Kime faydası oldu yine onasanki ben haz duya duya ölüyormuyum hayır vicdanen rahatım o kadar

Benim.uyuz oldugum.diger nokta bu derdi buna bir arkadasi acsa aninda cozum bulir ilac istese aninda yoksa bile var eder cabalar ee ben onlara gore daha yakin degil miyim benim icin niye caba sarf etmiorsm yani bunu anlamiorm sanki ben yedi kay yabanciyim.gibi soylediklerimi cozumlerimi ciddiye bile almio bazen iste tamam dio yapcaz dio ertesi gun yine ayni tas ayni haamam oluyor evet beklentilerimiz sikayetlerimz ayni

Benmkinde o yok cunku o tip
Iste benm esimde sunu diyor o kisack surucek inan olsada boyle olsun isticeksn boyle daha guzel.ben boylede keyif aliorm sende keyif almaya odaklan orayi dusunme bilmem kac saniyelik sey diyor yahu adam keyif benm ben onu istiorm belki ne biliosn benimki de ayni kendi rahatlio iste oyle mi olms boyle mi umrunda degil

İşte kendini uzak hissediyorsun o zaman da. Ben bunları söyleyince kendimden soğutuyormuşum bak bak lafa bak. Sanki ben kötülük için uğraşıyorum ya

Oncelikle tebrik ederim .. Nerde tedavi oldunuz detaylı bilgi verirmisiniz

Peki nasıl yendiniz 3 yıldan sonra?
4yıl sonunda yengin canım hatta Ağustos tan beri 5. Yılımıza döndük. Ben sana anlatıyım Biz denedik olmadı müthiş bir acı benim vajinanın v...sinden haberim yok eşim desen benden beter. Meğer ilk denemede benim vajina açılmayınca eşim görememiş zaten küçükgitmiş perine bölgesinin arka tarafına itmiş ben acıdan kıvranıyorum o gün dedim ki ben bu işi asla yapamam dene yanıl dene yanıl 3 sene bitti yalnız denemeler ayda yılda bir oluyor. 4 sene yakın arkadaşım Doğum yaptı bende müthiş bir bebek sevgisi var oturdum aylarca araştırdım büyüm terimleri öğrendim bir ayna aldım ıkındım vajinamı ilk kez tanıyordum bir sene de böyle geçti . Asla dokunamıyordum eşimin p... deyince ölcem zannediyordum baktım olmayacak parmak egzersizine başlıyım dedim ama nasıl bi cesaret parmağımın ucunu ittim baktım sıkıntı yok tamamı tek parmak çift parmak git gel derken ben bayaaa yol katettim bu arada kadın Doğuma gidip muayene oldum dr. Girişin dar zorlanırsın dedi ama artık özgüvenim yerindeydi egzersizden sonra ilk denememde eşim yarıdan çok girdi içime 3 denemede kanamam devam etti vajina girişimde yırtık oluştu ama korkmadan gün aşırı denedik dün 6. İlişkimi yaşadım çok şükür. Bakın nerden nereye geldim siz de yapabilirsiniz lütfen vazgeçmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…