Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hahah aynen işte o apratları istemiyorum insanlar zevk için alıyorlar onu falan filan ben sanki bayılıyorum bişeyler sokmaya hayret bişey. Ben de evet şimdi çok sıcaksın ya dedim sonra ona da kızdı tip tip bakıyor

Görürsün canım sen de görürsün sırf size cesaret olsun diye yazdım hadi bi gayret deyip yenin şunu
Biliyorum canım kendimiz yenmiş gibi seviniyoruz zaten ama önemli olan karşımdakine anlatmak ben onu beceremiyorum belki öyle olmasa şimdiye çoktan bitmiş gitmişti bile

Ben 6 aylık evliyim bi kere yarım ilişki oldu arada bir aparat egzersizi yapıyorum ama daha en küçüğe alışabilmiş değilim eşim çok anlayışlı sağolsun

Olur mu.biz.bunu zevk icin yapiorz esim kendimi.rahatlatmak icin kullaniorm.saniodu biz merakliyiz bunlarla ugrasmaya.zaten keyfimizden uzulup agliorz :) ama ayni sozler ayni olaylar sasirmamak.elde degil. :)

Kızlar ya ben ilişki sırasında pomad anestol kullanıyorum onu kullanmayınca kasiliyorum eşim çok rahat giriyor icime nezamana kadar kullancam.of

Insallah kuzum adim.adim.zafere ulastin inan sizler.yenince kendim.yenms gbi seviniyorm.ve inancim.artiyor daha da guzel.haberlerini alicaz insallah.biz teyze olmak istiorz simdi sirada onlarin calismasi var :) oyle.yendim.diye yan gelip.yatmak.yok.:)))

Olur mu.biz.bunu zevk icin yapiorz esim kendimi.rahatlatmak icin kullaniorm.saniodu biz merakliyiz bunlarla ugrasmaya.zaten keyfimizden uzulup agliorz :) ama ayni sozler ayni olaylar sasirmamak.elde degil. :)
Tabi canım duygusal bağım oluştu aparatlara hepsi bebeklerim aynı şeyler ya birebir

Kızlar merhaba allah askına korkumu felan yendim ama bu penis oraya bir türlü yerleşmiyor hep kayıyor girmiyor ama kasma da Yok nasıl olacak ne olur yardım edin

Aminnn canim inşaallah ben ucunu alsam hatim indircem senin durumunda olsam ohooo buna da şükür

Aynen ben de. Tevekleli evlenmeden once derlerdi sen kizdin ne dua etsen kabul olur diye. Demek evlendikten sonra insan eski iyi niyetini kaybetmeye basliyor. Ben dd dersimi aldim. Eskisi gibi olmam insanlara karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…