- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #235.781
Senin adına çok seviniyorum canım gözünaydon gerçekten4yıl sonunda yengin canım hatta Ağustos tan beri 5. Yılımıza döndük. Ben sana anlatıyım Biz denedik olmadı müthiş bir acı benim vajinanın v...sinden haberim yok eşim desen benden beter. Meğer ilk denemede benim vajina açılmayınca eşim görememiş zaten küçükgitmiş perine bölgesinin arka tarafına itmiş ben acıdan kıvranıyorum o gün dedim ki ben bu işi asla yapamam dene yanıl dene yanıl 3 sene bitti yalnız denemeler ayda yılda bir oluyor. 4 sene yakın arkadaşım Doğum yaptı bende müthiş bir bebek sevgisi var oturdum aylarca araştırdım büyüm terimleri öğrendim bir ayna aldım ıkındım vajinamı ilk kez tanıyordum bir sene de böyle geçti . Asla dokunamıyordum eşimin p... deyince ölcem zannediyordum baktım olmayacak parmak egzersizine başlıyım dedim ama nasıl bi cesaret parmağımın ucunu ittim baktım sıkıntı yok tamamı tek parmak çift parmak git gel derken ben bayaaa yol katettim bu arada kadın Doğuma gidip muayene oldum dr. Girişin dar zorlanırsın dedi ama artık özgüvenim yerindeydi egzersizden sonra ilk denememde eşim yarıdan çok girdi içime 3 denemede kanamam devam etti vajina girişimde yırtık oluştu ama korkmadan gün aşırı denedik dün 6. İlişkimi yaşadım çok şükür. Bakın nerden nereye geldim siz de yapabilirsiniz lütfen vazgeçmeyin
Kiz Umay yarım falan diyodun tamamen yenmissin dogru mu anladım ayyy çok sevindim darisi basima artık4yıl sonunda yengin canım hatta Ağustos tan beri 5. Yılımıza döndük. Ben sana anlatıyım Biz denedik olmadı müthiş bir acı benim vajinanın v...sinden haberim yok eşim desen benden beter. Meğer ilk denemede benim vajina açılmayınca eşim görememiş zaten küçükgitmiş perine bölgesinin arka tarafına itmiş ben acıdan kıvranıyorum o gün dedim ki ben bu işi asla yapamam dene yanıl dene yanıl 3 sene bitti yalnız denemeler ayda yılda bir oluyor. 4 sene yakın arkadaşım Doğum yaptı bende müthiş bir bebek sevgisi var oturdum aylarca araştırdım büyüm terimleri öğrendim bir ayna aldım ıkındım vajinamı ilk kez tanıyordum bir sene de böyle geçti . Asla dokunamıyordum eşimin p... deyince ölcem zannediyordum baktım olmayacak parmak egzersizine başlıyım dedim ama nasıl bi cesaret parmağımın ucunu ittim baktım sıkıntı yok tamamı tek parmak çift parmak git gel derken ben bayaaa yol katettim bu arada kadın Doğuma gidip muayene oldum dr. Girişin dar zorlanırsın dedi ama artık özgüvenim yerindeydi egzersizden sonra ilk denememde eşim yarıdan çok girdi içime 3 denemede kanamam devam etti vajina girişimde yırtık oluştu ama korkmadan gün aşırı denedik dün 6. İlişkimi yaşadım çok şükür. Bakın nerden nereye geldim siz de yapabilirsiniz lütfen vazgeçmeyin
Görürsün canım sen de görürsün sırf size cesaret olsun diye yazdım hadi bi gayret deyip yenin şunuSenin adına çok seviniyorum canım gözünaydon gerçektenAma sanırım ben o günleri bu gidişle göremiycem
Valla canım yarısından çoğunu alabilmiştim zaten dün biraz daha rahattım eşim git gel yaparken çoğu girdi dedi öyle çok bir acı da yoktu. Ha tamamı girmiş değil hala ama bu bile yeter şimdilikKiz Umay yarım falan diyodun tamamen yenmissin dogru mu anladım ayyy çok sevindim darisi basima artık
Bu kadar olur bunlr agiz birligi falan mi yapiolar benim ki onu su sekilde ifade ediyor.sende.amma.o.ise duskunmussun boyle.konusup.boyle seyler.yaparak.beni kendinden sogutuyorsun sen kendine.biseyler sokunca senden soguyorum erkekligime hakaret bu yaptiginİşte kendini uzak hissediyorsun o zaman da. Ben bunları söyleyince kendimden soğutuyormuşum bak bak lafa bak. Sanki ben kötülük için uğraşıyorum ya
Hahah aynen işte o apratları istemiyorum insanlar zevk için alıyorlar onu falan filanBu kadar olur bunlr agiz birligi falan mi yapiolar benim ki onu su sekilde ifade ediyor.sende.amma.o.ise duskunmussun boyle.konusup.boyle seyler.yaparak.beni kendinden sogutuyorsun sen kendine.biseyler sokunca senden soguyorum erkekligime hakaret bu yaptigin
Sağ ol canım sen kendinden biraz bahseder misin? Kaç yıllık evlisin ,hastalık boyutun ne?Bir de çalışıyor musun ve eşin sana destek oluyor mu?Umay tebrikler senin adına sevindim
Biliyorum canım kendimiz yenmiş gibi seviniyoruz zaten ama önemli olan karşımdakine anlatmak ben onu beceremiyorum belki öyle olmasa şimdiye çoktan bitmiş gitmişti bileGörürsün canım sen de görürsün sırf size cesaret olsun diye yazdım hadi bi gayret deyip yenin şunu
Evet kilit soru eş desteğiMerhaba arkadaşlar ben de maalesef vajinismusum uzun zamandır takip ediyorum umarım bana da yardımcı olursunuz
Olur mu.biz.bunu zevk icin yapiorz esim kendimi.rahatlatmak icin kullaniorm.saniodu biz merakliyiz bunlarla ugrasmaya.zaten keyfimizden uzulup agliorz :) ama ayni sozler ayni olaylar sasirmamak.elde degil. :)Hahah aynen işte o apratları istemiyorum insanlar zevk için alıyorlar onu falan filanben sanki bayılıyorum bişeyler sokmaya hayret bişey. Ben de evet şimdi çok sıcaksın ya dedim sonra ona da kızdı tip tip bakıyor
Anlayışlı hepimizinki ama boş boş duruyorsa bizimkiler gibi faydası yokBen 6 aylık evliyim bi kere yarım ilişki oldu arada bir aparat egzersizi yapıyorum ama daha en küçüğe alışabilmiş değilim eşim çok anlayışlı sağolsun
Insallah kuzum adim.adim.zafere ulastin inan sizler.yenince kendim.yenms gbi seviniyorm.ve inancim.artiyor daha da guzel.haberlerini alicaz insallah.biz teyze olmak istiorz simdi sirada onlarin calismasi var :) oyle.yendim.diye yan gelip.yatmak.yok.:)))4yıl sonunda yengin canım hatta Ağustos tan beri 5. Yılımıza döndük. Ben sana anlatıyım Biz denedik olmadı müthiş bir acı benim vajinanın v...sinden haberim yok eşim desen benden beter. Meğer ilk denemede benim vajina açılmayınca eşim görememiş zaten küçükgitmiş perine bölgesinin arka tarafına itmiş ben acıdan kıvranıyorum o gün dedim ki ben bu işi asla yapamam dene yanıl dene yanıl 3 sene bitti yalnız denemeler ayda yılda bir oluyor. 4 sene yakın arkadaşım Doğum yaptı bende müthiş bir bebek sevgisi var oturdum aylarca araştırdım büyüm terimleri öğrendim bir ayna aldım ıkındım vajinamı ilk kez tanıyordum bir sene de böyle geçti . Asla dokunamıyordum eşimin p... deyince ölcem zannediyordum baktım olmayacak parmak egzersizine başlıyım dedim ama nasıl bi cesaret parmağımın ucunu ittim baktım sıkıntı yok tamamı tek parmak çift parmak git gel derken ben bayaaa yol katettim bu arada kadın Doğuma gidip muayene oldum dr. Girişin dar zorlanırsın dedi ama artık özgüvenim yerindeydi egzersizden sonra ilk denememde eşim yarıdan çok girdi içime 3 denemede kanamam devam etti vajina girişimde yırtık oluştu ama korkmadan gün aşırı denedik dün 6. İlişkimi yaşadım çok şükür. Bakın nerden nereye geldim siz de yapabilirsiniz lütfen vazgeçmeyin
Tabi canım duygusal bağım oluştu aparatlara hepsi bebeklerimOlur mu.biz.bunu zevk icin yapiorz esim kendimi.rahatlatmak icin kullaniorm.saniodu biz merakliyiz bunlarla ugrasmaya.zaten keyfimizden uzulup agliorz :) ama ayni sozler ayni olaylar sasirmamak.elde degil. :)
Cok.baskici olsalar o da cekilmezdi ortasi olmalari lazim.Anlayışlı hepimizinki ama boş boş duruyorsa bizimkiler gibi faydası yok
Hahahah valla esimden cok onlarlaym esim gorse.kiskanir.kesin :)))Tabi canım duygusal bağım oluştu aparatlara hepsi bebeklerimaynı şeyler ya birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?