Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Senin adına çok seviniyorum canım gözünaydon gerçekten Ama sanırım ben o günleri bu gidişle göremiycem

Kiz Umay yarım falan diyodun tamamen yenmissin dogru mu anladım ayyy çok sevindim darisi basima artık

Kiz Umay yarım falan diyodun tamamen yenmissin dogru mu anladım ayyy çok sevindim darisi basima artık
Valla canım yarısından çoğunu alabilmiştim zaten dün biraz daha rahattım eşim git gel yaparken çoğu girdi dedi öyle çok bir acı da yoktu. Ha tamamı girmiş değil hala ama bu bile yeter şimdilikdarısı hepinize inş. Hep dua ediyorum sizlere rabbim hepimizi kurtarsın

İşte kendini uzak hissediyorsun o zaman da. Ben bunları söyleyince kendimden soğutuyormuşum bak bak lafa bak. Sanki ben kötülük için uğraşıyorum ya
Bu kadar olur bunlr agiz birligi falan mi yapiolar benim ki onu su sekilde ifade ediyor.sende.amma.o.ise duskunmussun boyle.konusup.boyle seyler.yaparak.beni kendinden sogutuyorsun sen kendine.biseyler sokunca senden soguyorum erkekligime hakaret bu yaptigin

Hahah aynen işte o apratları istemiyorum insanlar zevk için alıyorlar onu falan filan ben sanki bayılıyorum bişeyler sokmaya hayret bişey. Ben de evet şimdi çok sıcaksın ya dedim sonra ona da kızdı tip tip bakıyor

Görürsün canım sen de görürsün sırf size cesaret olsun diye yazdım hadi bi gayret deyip yenin şunu
Biliyorum canım kendimiz yenmiş gibi seviniyoruz zaten ama önemli olan karşımdakine anlatmak ben onu beceremiyorum belki öyle olmasa şimdiye çoktan bitmiş gitmişti bile

Ben 6 aylık evliyim bi kere yarım ilişki oldu arada bir aparat egzersizi yapıyorum ama daha en küçüğe alışabilmiş değilim eşim çok anlayışlı sağolsun

Olur mu.biz.bunu zevk icin yapiorz esim kendimi.rahatlatmak icin kullaniorm.saniodu biz merakliyiz bunlarla ugrasmaya.zaten keyfimizden uzulup agliorz :) ama ayni sozler ayni olaylar sasirmamak.elde degil. :)

Kızlar ya ben ilişki sırasında pomad anestol kullanıyorum onu kullanmayınca kasiliyorum eşim çok rahat giriyor icime nezamana kadar kullancam.of

Insallah kuzum adim.adim.zafere ulastin inan sizler.yenince kendim.yenms gbi seviniyorm.ve inancim.artiyor daha da guzel.haberlerini alicaz insallah.biz teyze olmak istiorz simdi sirada onlarin calismasi var :) oyle.yendim.diye yan gelip.yatmak.yok.:)))

Olur mu.biz.bunu zevk icin yapiorz esim kendimi.rahatlatmak icin kullaniorm.saniodu biz merakliyiz bunlarla ugrasmaya.zaten keyfimizden uzulup agliorz :) ama ayni sozler ayni olaylar sasirmamak.elde degil. :)
Tabi canım duygusal bağım oluştu aparatlara hepsi bebeklerim aynı şeyler ya birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…