Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi kere oldu ya spreysz olsada onceki kadr sorun cikarmz canim cunku bende ilk.denememde anestolla yaptm sonrasnda jel.bile.surmeden devam.ettm.sorun olmamsti ugrastim tabi ama oyle aci falan olmamsti suan mesela spreyle yapmama ragmen sizim var :)

Canım şöyle diyim.. egzersiz aparat parmak vs. Yapmadan direk p....le denemek istedim. Fakat seninde belirttiğin gibi bende onu ilk içime sıkınca sadece 2 fıs sıkabildim ve evet çok yakmıştı dışınada sıkmıştım 5-6 fıs ve öyle denemek istedim ama olmadı o uyuşuklukla denerken bile içim tuhaf olmuştu çok farklı bir his oluştu maalesef hemen pes ettik.
Ertesi gün baktığımda aynadan kızarıklık oldu hafiften.. müthiş uyuşturuyor evet denemek kullanmak isteyenler.

Ç
Bencede ama ben itmiyormusum.onu da fark ettm :) cunku ayni yerde.yine takildm bu sefer acimiyck dusuncesiyle ittim. :)

Ben de itemiyordum aynen, takıldığım yerden ileri bi cm bile ilerlemiyordu. Spreyle yapınca birinci aparatın tamamı girdi, ikinci bile neredeyse tamamı girmek üzereydi. Demek ki itemiyorsun acıyacak diye, kastıkça da gerçekten acıyor, kısır döngü gibi. Sprey aslında orada bi engel olmadığını, sende bi sorun olmadığını anlamana yardımcı oluyor. İttikçe gidiyormuş, yer bolmuş dedirtiyor :)

Bencede ama ben itmiyormusum.onu da fark ettm :) cunku ayni yerde.yine takildm bu sefer acimiyck dusuncesiyle ittim. :)

Bir de bu takıldım dediğin yer neresi? Yani sen de benim gibi birde de ikide de bi yerde takılıyordun. Üçü dördü yaparken o ilk 2siyle aynı yerde mi takılıyorsun hep yoksa ileride başka yerde mi? Bu benim için önemli, çünkü takıldığım yeri 1. boyda geçtim, 2. boyda da geçtim ama 2nin tamamımı alamadım. İlerilerde başka bi yerde daha mı takılıo insan acaba? :/

Yani uyarılmasan bile 3ü 4ü alabilirsin yine esner vajina mı diyorsun?

Aynen oyle canim ve sende cubugu ileri it ve sık uyusunca aparatla dene etkisi gecene kadar 4e gelms.bile olabilirsin korkmadan itmek kolay oluyor :)

Ayni degil herhalde canim yada bu kasma ile alakali da olabilir soyle anlatim 1.aparat 7 cm mi neydi onun tamamini almadan oncede diyordum takildi gitmiyor diye sonra 3.aparatta da 5 6 cm aldiktan sonra takilma oldu yani nasil desem sanki boy boy aparatlar gectikce onlarin boyu kadr olan yer rahatladi kalan kisimlarda sorun cikti 1de baya zorlandm ama 2 de o kadr zorlanmadm 3de 1 kadar ugrastrmasada sprey olmasa ugrastrckti en kolayi 4 oldu :)

Bende kullandım ama uyuşukluk az mi sürüyor anlamadım yani

Peki ilişkiden önce aparatla çalışsam da sonra yakınlaşmada falan zaman kaybı yaşar mıyım ona da takılıyorum içimdeyken yapamayabilirim çünkü bide istemezse. Bu arada bide kayganlaştırıcı yerine bebe yağı olmaz mı

Hiç farketmez sen çalış cıkar sonra seviş o yine girer ama ben her seferınde penisi kendim yerleştiriyorum eşim hiç bulamaz aparat gibi hayal edıp yerleştiriom ben zaten bebe yağı sürüyorm eşimde prezervatif takıo ama yinede onun ucuna da yağ suruom kolay girio ozaman

O yerleştirme olayını bi çözsem halledicem galiba ama uygun pozisyonu ve yerleştirmeyi yapamıyorum ya kayıyor ya aparat gibi yönü ayarlayamıyorum tam ters geliyor bu sefer ilerlemiyor

Kızlar bebe yağını denedik ayıptır söylemedi demin on numara kayganlastiriyor.
Yani önden olmadi yine ama allah nasip ederse yarın sprey ve bebe yağıyla yapıcaz ikili.insallah bu sefer olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…