- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.101
Bende o noktadayım hep akşam evde değildik girişimde de bulunamadım şehirdışına çıktık bugün dönücem gerçi aparatlarım geziyor çantamda daBende de.bu sorun cikar mi acaba bi turlu adim atamadm.:)
Evet öok kızdım şimdi zaman aleyhinize işliyor bak ben içime sokunca sırtüstü pozisyonda rahat değilim diyordum artık onda da rahatım tek şey kaldı zevk almak o zaman tamamdır herşey ama hala önce aparatla hazırlanıom sonra eşimle deniyorum ama artık eşimin yüzünde güller açıyor şükür ve benim de bunu istiyorsanız az zorlayın kendinizi bahaneler bulmayın ordan sonra girmiyor diye birşey yok sokmuyorsunuzzxzBende o noktadayım hep akşam evde değildik girişimde de bulunamadım şehirdışına çıktık bugün dönücem gerçi aparatlarım geziyor çantamda da@nesyaaaaa bizi dövücek artık haklı kız eskisi gibi olmasa da gene erteliyorum
Ya giriyor artık onu beynime anlattım ama eşle deneyince bişey diycek şevkimi altüst edicek sinir olcam diye cesaretlenemedim dün de yazdım ya sen hesap kitapla yapıyorsun bu kadar düşünme aşkla yao diyip duruyor sanki elimdrymiş gibi kendi başıma ne güzel aparatları hallediverdim halbukiEvet öok kızdım şimdi zaman aleyhinize işliyor bak ben içime sokunca sırtüstü pozisyonda rahat değilim diyordum artık onda da rahatım tek şey kaldı zevk almak o zaman tamamdır herşey ama hala önce aparatla hazırlanıom sonra eşimle deniyorum ama artık eşimin yüzünde güller açıyor şükür ve benim de bunu istiyorsanız az zorlayın kendinizi bahaneler bulmayın ordan sonra girmiyor diye birşey yok sokmuyorsunuzzxz
Esim yan cizmezse.bugun deneme yapicz da aparatla denemeyi isterdm hos az once wc de yapim dedm 4uncu aparata icten hafif kan renginde pembemsi silik bi sey bulasti onu gorunce aklima zara mi takiliorm ben dusuncesi olustu ama emin degilimBende o noktadayım hep akşam evde değildik girişimde de bulunamadım şehirdışına çıktık bugün dönücem gerçi aparatlarım geziyor çantamda da@nesyaaaaa bizi dövücek artık haklı kız eskisi gibi olmasa da gene erteliyorum
Ben de akşam eve dönünce inşallah denicem. Kuzum zara takılmazsın belki tahriş olmuştur zar olayını geçtik biz artıkBende ertelemek istemiorm ki bugun zaten denememz olcak en guzeli akisina birkmk galiba dusundukce plan yaptkca esli denemede tutmuo bende
Evet öok kızdım şimdi zaman aleyhinize işliyor bak ben içime sokunca sırtüstü pozisyonda rahat değilim diyordum artık onda da rahatım tek şey kaldı zevk almak o zaman tamamdır herşey ama hala önce aparatla hazırlanıom sonra eşimle deniyorum ama artık eşimin yüzünde güller açıyor şükür ve benim de bunu istiyorsanız az zorlayın kendinizi bahaneler bulmayın ordan sonra girmiyor diye birşey yok sokmuyorsunuzzxz
Ya giriyor artık onu beynime anlattım ama eşle deneyince bişey diycek şevkimi altüst edicek sinir olcam diye cesaretlenemedim dün de yazdım ya sen hesap kitapla yapıyorsun bu kadar düşünme aşkla yao diyip duruyor sanki elimdrymiş gibi kendi başıma ne güzel aparatları hallediverdim halbuki
O da demek istiyor ki itmiyorsunuz ve haklı canım bende yaptıktan sonra anladım ki itince olup bitiveriyor. Eşime dedim bak yaptım alabildim gayet normal karşıladı sevinsene paylaşsana sevincimi dedim ben zaten biliyordum ki yapabileceğini neye sevineyim sen denemiyordun şimdi araştırdın öğrendin yaptın dediSokmuyoruz değil canım, sokamıyoruz. İkisi farklı şeyler
Mrb kızlar bende yeni tedavi oldum 2 yıl cektim bu sorunu her konuda banada yazabilirsiniz yardımcı olmak isterim insan kendini cok yanliz çaresiz hissediyor bende hep yendigim zaman bu durumu yaşayanlara yardim etmek istiyorum demistim isterseniz elimden ne gelirse size yardımcı olmak istiyorum bana her vakit yazabilirsiniz
Ohoo ben neler neler diyorum da olmuyor ama alıştım artık o an sinir oluyorum sonra icraate gelince benim istediğimi kıramıyor Allahtan ama konuşurken söyleniyorAşkla yapma olayının zamanla olacağını, bunun için zamana ihtiyacın olduğunu, biraz daha sabırlı olması gerektiğini uygun bi dille ifade etmelisin. Bize yazdığın gibi anlat, bak sen olumlu olursan o noktaya daha çabuk geliriz ama ben engellenmiş hissedince cesaretim kırılıyor, biraz daha anlayış bekliyorum senden de. Böyle desen anlayış göstermez mi?
O da demek istiyor ki itmiyorsunuz ve haklı canım bende yaptıktan sonra anladım ki itince olup bitiveriyor. Eşime dedim bak yaptım alabildim gayet normal karşıladı sevinsene paylaşsana sevincimi dedim ben zaten biliyordum ki yapabileceğini neye sevineyim sen denemiyordun şimdi araştırdın öğrendin yaptın dedi
Ohoo ben neler neler diyorum da olmuyor ama alıştım artık o an sinir oluyorum sonra icraate gelince benim istediğimi kıramıyor Allahtan ama konuşurken söyleniyor
Bende ertelemek istemiorm ki bugun zaten denememz olcak en guzeli akisina birkmk galiba dusundukce plan yaptkca esli denemede tutmuo bende
Esim evde oldugu icin deneyemedim.canim. ama denememzde basarili olsam.da olmasamda sadece 4u spreysiz almak istiorm :)Spreyle 3 ve 4ü almıştın ya hani, spreysiz denedin mi? Arada yazdıysan kaçırmış olabilirim. Ben bugün yine spreyle 1 ve 2yi denicem. Dediğin gibi çubuğun tamamını almaya çalışıcam. Başarırsam 3ü bile denerim belki. Uyuşukluğun geçmesine kadar da içimde bekleticem ki his geri gelince iyice hissedeyim.
3 günde cinsel terapi ile yendim fauslar ile egzersizle 3 günde bitti ne aşamadaysan bana özelden yaz ona gore yardımda buluna bilirim 4 bin verdim tedaviye deydi tabiki 2 yıl neler cektim ama imkanı olmayan insanlar var ve tedavi olanlar genelde anlatmıyor ve doktor öneriyorlar bende buna sinir oluyodum en sonunda esim kredi çekip tedavi oldum kimin imkanı yoksa bi kız kardeş gibi yardımcı olmak istiyorumDeneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz. Nasıl bi tedavi yöntemi uygulandı sana?
Ama insanın siniri bozuluyor şevki kırılıyor o an içinE o zaman sorun yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?