Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet ona izin verdi ama ne savaştı onun için bile istemiyorum da istemiyorum dedi durdu beraber yaparız diye anlaştık ben sipariş verdim ben seni geçiştirmek için demiştim dedi sonra yine bi kavga en sınunda ben yorgun oluyorum sen başla dedi heralde görmek istemedi aparatı öyle bahane etti öylelikle ben deneyebildim noldu bi günde aldım girdi halletim değdi mi değmedi ama işte kavga oldu bi kere. Ama o an gelince onlar da panik oluyorlar heralde ya anca öyle açıklayabiliyorum bende kendime olsun bitsin istiyorlar ama öyle olcak olsa girerdi şimdiye kadar

Boğasım geliyor eşlerinizi kusura bakmayın da bu ne anlayışsızlık ya kızın biri yazmıştı geçen gün bu sorun yüzünden intihar ettim diye. Bu o kadar zor bi hastalık ki bununla yalamak bile eziyet insana ne olur birazcık anlayışlı olsalar höd höd hayat mı geçer

Ben onla stres oluorm bak dun spreyi sokarken degisik hissettm ama tik diye girdi bugun o oturdu bakio sokamiorm dedm sen ciksana bi o cikti rahatca soktum fislattim denerkende oyle iste onla bisey oluo bana iki kisilikli oluorm.resmen

Anlamio kuzum anlamip tatli tatli da dedm ayni kavgada ettm.ayni tutucm elindn dokrora suruklucm onu istio ya insan hic mi dinlemez aklm almio

Anlamio kuzum anlamip tatli tatli da dedm ayni kavgada ettm.ayni tutucm elindn dokrora suruklucm onu istio ya insan hic mi dinlemez aklm almio
En azından doktora gidiyor öyle düşün benimki kadının yanında astı suratını oturdu doktorda bi daha da gitmedi zaten bide yapabiliyormuşum da yapmıyprmuşum canım tatlı diye öyle sanıyor

Bazen düşünüyorum baskı yapsa daha nı hızlı atlatırdım diye ama yok diyorum sonra yine buna şükür diyorum. Empati kuramıyorlar heralde anlamıyorum ki

Canım sen spreysiz sokuyordun değilmi aparatları peki aparatta ne aşamadasın yani 4. Aparatı sokunca rahat rahat bekletip hareket ettiriyormusun aparatla git gel kısmı nasıl
Evet evet sadece senin dediğin gibi bebe yağı 4.aparatı tamamen alıp bekletiyorum dün hatta her türlü denedim hatta yere oturur gibi çömelip de denedim biraz beklettim yatarken denedim tekrar yavaştan gir çık yaptım yarıya kadar çıkardım tekrar aldım içindeyken sağa sola çektirdim oynattım durdum rahattım alıştım iyice artık

Ne serti yaa neden sert konusayım burda iki gün önce ben soruyordum girmiyor neden diye kızları gaza getirmek için gerçektende korkmamaları ve ittiklerinde gireceğini söylemek için söyledim ki sana da demedim zehra ve 16brs ye yazdım üzerine alınmak zorunda değilsin kızlar benim niyetimi biliyor çünkü

Canım valla yenmişsin sen bu akşam bunları yaptın ya dielim çıkar baya çalıstıktan sonra eşinle dene daha sonra zaten esnemiş olduğundan inanki hemen giriyor ama aparat gibi hayal et hani aparatı ilk sokarken ıkınıyorsun ya mesela penis girecekkende hemen elinle yerleştir ıkın o iterken elini çek göreceksin

Ne kadar çalışsam esner peki yeterince bide ne sorucam sana ya ben aparat içimdeyken sağa sola hareket ettiriyorum gram ağrı acı yok ama öne arkaya ettiremedim o benden mi kaynaklı sizde de öyle mi

Ne kadar çalışsam esner peki yeterince bide ne sorucam sana ya ben aparat içimdeyken sağa sola hareket ettiriyorum gram ağrı acı yok ama öne arkaya ettiremedim o benden mi kaynaklı sizde de öyle mi
Canım esnedigini bikaç kere gir çık yapınca pıt die giriyorsa zaten yeterince esnemiştir şöyle diyim bende de öyle olmustu hatta içimde aparat varken daha da uzanayım dediğimde acıyordu ama o da zamanla kayboluyor şimdi aparat içimdeyken ayağa kalkıp yürürüm o derece yaptıkca hissizleşiyorsun

Ben mesajını şimdi gördüm şimdi bz biiraz hassasız ya bu konuda ondan öyle gelmiştir sana canım yoksa öyle bi niyet yok burdaki yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarda. Eşim ne zaman ki ben doktor istemiyorum dedi ikna olmadı bi türlü o zaman ben de ben bunu araştırıcam forumlar var onlarla konuşucam yenicem dedim tamam dedi o da. Buraya geldim geleli kafam daha netleşti rahatladım. Git dene şöyle yap böyle yap demeleri sayesinde ben yaptım o aparatları hem de bir günde şimdi son aparatla oyun oynuyorum resmen çok çok rahatım. Sen de böyle olucaksın emin ol ben ve burdaki arkadşlar özellikle bikaç tanesi onlar biliyorlar kendilerini ve ben de dahil olmak üzere burdayız

Bi yarım saat falan çalışsam yeter o zaman ya zaten ileri geri çok önemli değil heralde sağa sola rahatım pe... de zaten tam yuvarlak değil hafif yassı ya heralde sorun olmaz alabilirim diye düşünüyorum. Tek sıkıntı yerleşebilmek aparat gibi rahat olamıyorum daha doğrusu o nasıl dursa ben bacaklarımı nereye koysam onu bilemiyorum

Canım ıkın penisi vajinaya yetleştir tekrar ıkınınca itmesini soyle eşin ittikce girer içeriye bacaklarını eşinin sırtında birleştirebilirsin yada sağa sola iyice aç dicem ama en kolayı eşinin sırtına koymak neden dersen ataklar yoruluyor en kolayı o geldi bana penis ilk girdiğinde de değişik hissediyorsun ama o histe bi sonraki girişte azalıyor yani o da aşama aşama

denemekten vazgecmeyin benim esim de hic birseye izin vermiyordu aparatlari aldim kendim calistim yendim surekli bana kotu sozler soyluyordu ama vazgecmedim basardim.kendime guvenim geldi.esimle daha iyi olduk kafamizdan o problemi attik simdide cocuk istiyoruz.sanki herkesin cocugi var bizim yok gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…