- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.181
CAnım eşin biraz seni dinlese cozmustunuz oda cok dik kafalı ya. Biraz sana uysa keşkeSabah 3 ve 4 ü almayı denedim ama aklım o kadar dolu ki hiç konsantre bile olamadım eşime olan öfkem halen daha geçmedi hele gece söyledikleri gel beni döv dercesine etki yarattı bende ben sakin görünüyorum ama kızdığımda resmen içimden bir canavar çıkıyor yani o evde elime ne geçerse kafasına atmamak için kendimi zor tuttum desem yeridir şu nefes alıp vermede olmasa sakinleşemezdim.. Spreyi eve getirdiği günden beri pazar denicez diyip beni durdurdu hafta içi neyse dedim tamam bende o zamana kadar şu aparat işini çözerim c.tesi burada arkadasın sprey deneyimini okuduktan sonra dur ya bende bı denıyım bakalım olucak mı gercekten dedım ve ucunu sonuna kadar sokup fıslattım o sayede 3 ve 4. aparatı almayı başardım yani o kadar güvenım gelmıstı kı kendıme ılk etapta spreyle yaparız sonra ben aparatla calısmalara devam ederım sorun ortadan kalkar hayallerı kurmaya basladım. c.tesi 3e 4e kadar oturduk ha yanasır dıye dıye sabah ettık hıc oralı olmadı o adım atmayınca bende olmaz dıye korkup yanasamadım pazar aksamı denıcez nasıl olsa dedım dun aksam denemeye hazırlanırken sunu fark ettım ben esımleyken gercekten stres oluyorum yapabıldıgım seylerı bıle yapamıorm spreyın ucunu zar zor soktum ıcıme ılerletemedım dedm sen bı cıkar mısın ben senı cagırınca gel ofladı pufladı gıttı o gıder gıtmez rahatca aldım ıcıme bol bol fıslattm bır sorun cıkmasın dıye kac kere fıslattım bılmıyorm ıcıne dısına her yerıne sıktım neyse yanma hıssı gecınce esımı cagırdım geldı ıste ee dedm bısey takmıcak mısın yok sende uyusunca ne anlamı kalcak kı uyusturmadan deneseydık o halde bısey olmaz dedı gel sen dedı benı ustte cektı ben boyle rahat edemıorm sen gec ustte dedım yok yok edersın dedı daha vajınaya deger degmez sertlık gıttı zaten kızgınca baktım yuzune hoba bı daha onla ugrastım falan yıne sertlestı ama yıne aynısı oldu dedm bosver denemeyelım hıc benı dınlemıosn ne desem tersını yapıosn sonra parmak denemeye calıstı soktu neyse sankı ıcını kasıo gıbı yapıyor kı o zamanda hıssettım cunku spreyın etkısı gecer gıbı olmustu neyse o takıldıgım kısıma geldı bır anda ıttı parmagını ılkıldım resmen neyse soktu parmagını sonra cıkardı hızlıca o bıle canımı yaktı cunku aparatı bıle cıkarırken ben cok yavas cıkarıorm vajına sardıgı ıcın.. neyse dedım sustum.. bu sefer bak oldu dedı bende hesapladın mı kac sanıye yada kac dakıka surdu gırmesı dedım ıste senın penısınde bu hızla anca gırer oyle senın bekledıgın gıbı sıpp dıye gırmez sen bunu anlayamadın hala dedım ben o kadar bekleyemem dedı sana dur dedgmde dursan ılerle dedıgımde ıtsen bu kadar seye bıle gerek kalmıck belkıde cozucez bu olayı dedm bana dur dememelısın bana daha hızlı daha hızlı demelısın dedı yahu o soz gırıste mı soylenır he daha ıcıne gırmeden neyın hızından bahsedıyorsun kı sen o ıcerı gırıp gel gıt yapmaya baslayınca soylenılır ben burada onu ıcıme almak ıcın ugrasıorm senı gaza getırmeyı dusunemıorm kı senın benı gaza getırmen lazım ben sana dur dedgm an ya sertlıgın gıdıo ya sen gıdıosn dedım uzun sure sert kalsn ıstıosan benımle o anda ugrasman lazım dedı senle mı ugrasım kendımı mı kontrol edeyım ben sana ılac al dedım almadın o seyı tak dedm takmadın senı en sonunda kolundan tutup bı terapıste goturucem sen ancak bu sekılde benı anlayıp duzeleceksın hatta altına ımzamı atarım kı orada kı doktor benı tebrık edecek sen bu ısı asagı yukarı cozmussun dıcek senden daha bılgılı oldugumu da goreceksın dedım doktora gıtsek acaba orayı esnetme amelıyatı yapar mı dedı orada bende fılm koptu ne amelıyatı senın kafanı degıstrmen lazım hayat kadınlarının vajınası bıle senın hayal ettgn esneklıkte degıldır emın ol dedm oyle bır sanıyede komple gırecek bısey yok uzun sene evlı kalanlar sorunsz cınsel hayatı olanlar bıle bunu hemen yapamaz once bunu aklına sok sonra konusalm dedm amelıyat mıs ıstesen oraya kolun bıle gırer haberın yok bebek cıkıo ordan bebek ne amelıyatı dıyorsn sen ben terapıstten bahsedıorm bu ısı adam akıllı sana anlatması için yanlısı gormen ıcın dedm tamam yarın dedgn gıbı denerız dedı ve oyle suratı asık yattm
amin kuzum ama eşimle zor gibi görünüyorAllah kolaylık versin insallah hemen esinle birlikte çözersiniz
inşallah kuzumZehra senin eşinin bu tutumları olmasa şimdiye kadar çoktan yenerdin ama yakın başaracaksın
Bende kullandım ama uyuşukluk az mi sürüyor anlamadım yani
spreye izin veriyor ama onu uyusturacagını bıle bıle onlem almıyor bende buna kızıyorum uyusturup kendımı ustte denemeye zorlucm artık cunku o an eslı denerken garıp oluyorum ne yapacagımı bılemıorm yatarken alıstıgım ıcın oylesı bana daha kolay gelıyor parmagını da o sekılde rahatca aldım aksam o gelene kadr aparatla uyusturup denıcem hem orayıda esnetmıs olurum dıye ama yıne bısey getırmedıyse onla denemıcemCAnım eşin biraz seni dinlese cozmustunuz oda cok dik kafalı ya. Biraz sana uysa keşke
3 ve 4 üde almışsın bitmiş aslında
Ama sen eşinin kafasınıda degiştiremezsn ki şu saatten sonra aşana kadar biraz sen ona uy üst diyosa üstte dene hızlı diyosa öyle alışmaya calıssan biliyorum cok zor ama.
Spreye de izin vermişken aparatla çok rahat olana kadar egzersiz yapıp eşine bıraksan kendni?
işte bende oyleyım yanı beynım bı turlu o duruma alısamadı hala o pozısyon bana urkutucu gelıyor sankı yatarken daha kolay olcak hıssıne sahıbım esım de tam tersını dusunuyor sen otursan daha rahat olcak dıyor ama benı ustte aldıgında kontrolu bana bırakmıo ıste yıne alttan kendı gırmeye calısıo ben cok cabuk sınırlenıorm ona daha bırıncısıne alısalm bı musade etmıolr kı hemen level atlamak ıstıolr kolayms gıbıEşim 4-5 gündür hastaydı gece bir anda yaklaştı ve deneyelim dedi hayır dedim beynim kabul etmedi bir anda üstüne almak istedi Yok o pozisyonu beynim asla kabul etmiyor denemeyecek olduğumuz halde hemen inmek istedim Zehra’yı çok iyi anlıyorum ben yenmiş olduğum halde hala bi ön hazırlığa ihtiyaç duyuyorum gecenin bir yarısı p... vajinama alamadım. Yenen arkadaşlar bu korkaklık devam ediyor mu böyle
baya garanticisn sen çoktan yendin haberin yok sadece ilk girdiği gün hissediyorsun o değişik hissi 2. Denemede o da olmuyor yani aparatı ilk soktuğun günle bugün nasıl farklıysa peniste aynı bir farkı yok.Yazdıklarınızı okudum kızlarr şu üstteki pozisyonu bende yapamıyorum daha rahat diyenler vardı ama kişiden kişiye değişiyor galiba zehra seni de anlıyorum o yüzden çok haklısın kuzum bugün yine çalışırken denedim yatarak akıp gidiyor ama oturur gibi yapmaya çalıştım yine girdi ama bana zor geldi yatarak en rahatı şu anlık belki alışsak onu da yaparız ama şimdilik böyle daha iyi. Bide bugün şeyi farkettim üçten başlamadan ilk kez direk 4ten başladım bi zor oldu ilk başta ama sonra aldım bi yandan da eşimle denerken nefes alınca onun ne zaman itmesi gerektiğini hrsaplamaya çalışırken gir çık yapa yapa bi baktım ıkınmama bile gerek kalmıyor artık bi 15-20 dk çalışıp gir çık yapmak yetiyor. Demem o ki olıyor kızlar oluyor ben normal hayatımda çok panik bi insanım her şeyi kontrolümde tutmaya çalışırım temkinliyimdir ama bu iş bi kere çözülünce arkası geliyormuş. Darısı artık eşli denemeye ama size de diyorum ağlamak yok artık aşıcaz bunu
bende garantıde olsn ıstıorm hersey benım kontrolumde olsun ıstıorm benım soyledklerımın dısına cıkıldıgında sınırlenıorm ve hevesım kacıyor dun hıssettıgımde buydu o dedıklerımı yapmayınca hevesım kactı resmen ben henuz spreysz alamadım ama aksam oturup calısıcam 3 sonra 4 olarak uyusturup denemek daha kolaymıs keske bastan berı oyle yapsaydım daha hızlı olurmus hersey bu kadar zaman harcamaz dırek 4e alışmaya bırakırdm kendımı ama sen bna göre çok çok iyisin kuzum ve eşinle denerken sorunsuz olacagını dusunuormYazdıklarınızı okudum kızlarr şu üstteki pozisyonu bende yapamıyorum daha rahat diyenler vardı ama kişiden kişiye değişiyor galiba zehra seni de anlıyorum o yüzden çok haklısın kuzum bugün yine çalışırken denedim yatarak akıp gidiyor ama oturur gibi yapmaya çalıştım yine girdi ama bana zor geldi yatarak en rahatı şu anlık belki alışsak onu da yaparız ama şimdilik böyle daha iyi. Bide bugün şeyi farkettim üçten başlamadan ilk kez direk 4ten başladım bi zor oldu ilk başta ama sonra aldım bi yandan da eşimle denerken nefes alınca onun ne zaman itmesi gerektiğini hrsaplamaya çalışırken gir çık yapa yapa bi baktım ıkınmama bile gerek kalmıyor artık bi 15-20 dk çalışıp gir çık yapmak yetiyor. Demem o ki olıyor kızlar oluyor ben normal hayatımda çok panik bi insanım her şeyi kontrolümde tutmaya çalışırım temkinliyimdir ama bu iş bi kere çözülünce arkası geliyormuş. Darısı artık eşli denemeye ama size de diyorum ağlamak yok artık aşıcaz bunu
Dün geç döndük eve fırsat olmadı şimdi deneyelim desem yarın iş var bilmem ne dicek dedim yat uyu en iyisi yarına kalsın:) gerçi ben uyumuşum o uyumamış desem olurmuş belki ama neyse niyetim bu akşam inşallah. Her seferinde heveslendiğim ve sonuç alamadığımdan tedirginim olcak diyemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye ama baya da yol aldım düşününce. Dua edelim bitsin hepimiz kurtulalım artık yabaya garanticisn sen çoktan yendin haberin yok sadece ilk girdiği gün hissediyorsun o değişik hissi 2. Denemede o da olmuyor yani aparatı ilk soktuğun günle bugün nasıl farklıysa peniste aynı bir farkı yok.
Duymamak görmemek en iyisi galiba çünkü biliyorum ki hallolunca onlar ben huysuzluk etmiştim dinlememiştim demiycekler unutucaklar bu olanları o yüzden biz de üstünde durmayalım boşuna stres oluyoruz bende öyle olunca yıkılıyorum hevesim kırılıyor ama sonra geçiyorum napiyim mecbur bu illetten kurtulmak için sakin olmak lazım. Kuzum sen yeterince çabalıyorsun zaten ve spreysiz de alıcaksın eminim zor değil gerçekten bi kez girdiğinde anlıycaksın demek istediğimibende garantıde olsn ıstıorm hersey benım kontrolumde olsun ıstıorm benım soyledklerımın dısına cıkıldıgında sınırlenıorm ve hevesım kacıyor dun hıssettıgımde buydu o dedıklerımı yapmayınca hevesım kactı resmen ben henuz spreysz alamadım ama aksam oturup calısıcam 3 sonra 4 olarak uyusturup denemek daha kolaymıs keske bastan berı oyle yapsaydım daha hızlı olurmus hersey bu kadar zaman harcamaz dırek 4e alışmaya bırakırdm kendımı ama sen bna göre çok çok iyisin kuzum ve eşinle denerken sorunsuz olacagını dusunuorm
Kız artık eşinle dene çatlatacam yendimm diye hoplaya zıplaya geliver :)Yazdıklarınızı okudum kızlarr şu üstteki pozisyonu bende yapamıyorum daha rahat diyenler vardı ama kişiden kişiye değişiyor galiba zehra seni de anlıyorum o yüzden çok haklısın kuzum bugün yine çalışırken denedim yatarak akıp gidiyor ama oturur gibi yapmaya çalıştım yine girdi ama bana zor geldi yatarak en rahatı şu anlık belki alışsak onu da yaparız ama şimdilik böyle daha iyi. Bide bugün şeyi farkettim üçten başlamadan ilk kez direk 4ten başladım bi zor oldu ilk başta ama sonra aldım bi yandan da eşimle denerken nefes alınca onun ne zaman itmesi gerektiğini hrsaplamaya çalışırken gir çık yapa yapa bi baktım ıkınmama bile gerek kalmıyor artık bi 15-20 dk çalışıp gir çık yapmak yetiyor. Demem o ki olıyor kızlar oluyor ben normal hayatımda çok panik bi insanım her şeyi kontrolümde tutmaya çalışırım temkinliyimdir ama bu iş bi kere çözülünce arkası geliyormuş. Darısı artık eşli denemeye ama size de diyorum ağlamak yok artık aşıcaz bunu
Kuzu bencede eşin prezrvtf takarsa dene yoksa deneme kendinede yanaştırma baska türlüde tatmin olmasn yani bişeyler için oda çaba göstersn artkişte bende oyleyım yanı beynım bı turlu o duruma alısamadı hala o pozısyon bana urkutucu gelıyor sankı yatarken daha kolay olcak hıssıne sahıbım esım de tam tersını dusunuyor sen otursan daha rahat olcak dıyor ama benı ustte aldıgında kontrolu bana bırakmıo ıste yıne alttan kendı gırmeye calısıo ben cok cabuk sınırlenıorm ona daha bırıncısıne alısalm bı musade etmıolr kı hemen level atlamak ıstıolr kolayms gıbı
Çabamı o bılmıyor kı nelerı astıgımı da bılmıyor dedıklerımı anca yok sayıyor bu yola gıt dedıkce o aksı yola gıtmeye devam edıyor dun gercekten aparatları cıkarıp yanında yapacaktım zaten o sozlerı unutmayı secmeyıp devam etsek ne deneme hevesımız olur ne cabalama sonradan hepımız unutucz ama suanda bıraz yenmek ıcın yol arkadassı olmaları lazım senın esının ıyı yanı aparata ızın vermesı benımkı dun onları sacma buldgnu yıneledı oysa o sacma dedgı seylerı ıcıme nasıl alıorm bılse kıskanır kesın sen erteleme artık aparat gıbı dusun ve esınle dene olacak emınım ben sen baya astın bu sorunu yendın hattaDuymamak görmemek en iyisi galiba çünkü biliyorum ki hallolunca onlar ben huysuzluk etmiştim dinlememiştim demiycekler unutucaklar bu olanları o yüzden biz de üstünde durmayalım boşuna stres oluyoruz bende öyle olunca yıkılıyorum hevesim kırılıyor ama sonra geçiyorum napiyim mecbur bu illetten kurtulmak için sakin olmak lazım. Kuzum sen yeterince çabalıyorsun zaten ve spreysiz de alıcaksın eminim zor değil gerçekten bi kez girdiğinde anlıycaksın demek istediğimi
Bende öyle yapıcm bu aksam sozde hazırlıklı gelecek vazelın alırm falan dedı de hıc ınanmıorm artık dıyıp gecıo dıyıp gecıo ama onu rahatlatmak ıcın cabalamıcmKız artık eşinle dene çatlatacam yendimm diye hoplaya zıplaya geliver :)
Kuzu bencede eşin prezrvtf takarsa dene yoksa deneme kendinede yanaştırma baska türlüde tatmin olmasn yani bişeyler için oda çaba göstersn artk
Ayrıca [Umay] hala tedirgin olman normal ama bizde pat die yapamıyoruz bi ön svişme şart yani 10 yıldır bu işide yapsan ıslaklık şart o yuzden tedirgin olabilirsin bence normal geçicek zamanla canın ne zaman istiyorsa ozaman olsun.
Kızlar aparatla denerken pozisyon degiştirmek zor neden cnku
aparatlar sepsert elastik degil şekil almıyor
Ama pnis öyle degil şekle giriyor
O yuzden acı olmuyor cok daha kolay aparattan
Pozisyona takılmayn beyniniz nasıl kabul ederse elbet denersnz snra önemli olan yenmek smdi
Vay be ne güzel anlatmış. Çok bilinçli anlatmış mantıklı geldi bana da. Ben 4 tane doktora gittim ilki her şeyin normal sadece senin zarın çok kalın kanaman çok olur dedi ki parmağa başladığımda azıcık oldu koca apratı soktum bi daha bişey olmadı ikincisi tam bir gıcıktı yazmıştım burda bi dövmediği kaldı azarladı beni, biri kendi doktorum aynı zamanda aile dostumuz benim doğmama bile tedaviyle vesile olmuş kendisi öyle iyi bi doktor onda problem yok ama aynı şehirde yaşamadığımız için geldiğinde bi akşam evde kontrol etmişti sağolsun ama hemen psikoloğa gidip para verdirmek istemedi egzersiz yaptırdı ama ben bu siteye gelene kadar düzenli yapmıyordumbide vajinismus için doktora gittim o kadın da çok iyiydi ilgilenmişti ama gördüğüm kadarıyla doktor eennn son çare kendimiz güzel ilerliyoruz hırslanınca. Ve o dediklerim de hem özel hemde kıdemli doktorlardı ama sonuç nerdeyse bir buçuk seneme mal oldu
Çabamı o bılmıyor kı nelerı astıgımı da bılmıyor dedıklerımı anca yok sayıyor bu yola gıt dedıkce o aksı yola gıtmeye devam edıyor dun gercekten aparatları cıkarıp yanında yapacaktım zaten o sozlerı unutmayı secmeyıp devam etsek ne deneme hevesımız olur ne cabalama sonradan hepımız unutucz ama suanda bıraz yenmek ıcın yol arkadassı olmaları lazım senın esının ıyı yanı aparata ızın vermesı benımkı dun onları sacma buldgnu yıneledı oysa o sacma dedgı seylerı ıcıme nasıl alıorm bılse kıskanır kesın sen erteleme artık aparat gıbı dusun ve esınle dene olacak emınım ben sen baya astın bu sorunu yendın hatta
Onlar karşıdan.baktığı için her şey çok kolay geliyor bi anlasalar bizim neler yaşadığımızı nasıl çabaladığımızı anlıycaklar ama anlamıyorlar bide benimki diyor ki ben en başta demiştim sen kabul etmemiştin vajinismus olduğunu hakkaten de demişti de ben kondurmuyordum be adam madem diyorsun o zaman tedavi yoluna niye gitmiyon ben hastalık bu diyince saçmalık bence tedavisiz de halledersin aparatlar gereksiz diyip duruyordu gel de sinir olmaÇabamı o bılmıyor kı nelerı astıgımı da bılmıyor dedıklerımı anca yok sayıyor bu yola gıt dedıkce o aksı yola gıtmeye devam edıyor dun gercekten aparatları cıkarıp yanında yapacaktım zaten o sozlerı unutmayı secmeyıp devam etsek ne deneme hevesımız olur ne cabalama sonradan hepımız unutucz ama suanda bıraz yenmek ıcın yol arkadassı olmaları lazım senın esının ıyı yanı aparata ızın vermesı benımkı dun onları sacma buldgnu yıneledı oysa o sacma dedgı seylerı ıcıme nasıl alıorm bılse kıskanır kesın sen erteleme artık aparat gıbı dusun ve esınle dene olacak emınım ben sen baya astın bu sorunu yendın hatta
Evet cidden aparat çok sert rahatsız ediyor dönünce falan. Yaa bende çok istiyorum şurda o yazımı görebileyim yarın sabah yazar mıyım dersin bu akşam deneyince acabaKız artık eşinle dene çatlatacam yendimm diye hoplaya zıplaya geliver :)
Kuzu bencede eşin prezrvtf takarsa dene yoksa deneme kendinede yanaştırma baska türlüde tatmin olmasn yani bişeyler için oda çaba göstersn artk
Ayrıca [Umay] hala tedirgin olman normal ama bizde pat die yapamıyoruz bi ön svişme şart yani 10 yıldır bu işide yapsan ıslaklık şart o yuzden tedirgin olabilirsin bence normal geçicek zamanla canın ne zaman istiyorsa ozaman olsun.
Kızlar aparatla denerken pozisyon degiştirmek zor neden cnku
aparatlar sepsert elastik degil şekil almıyor
Ama pnis öyle degil şekle giriyor
O yuzden acı olmuyor cok daha kolay aparattan
Pozisyona takılmayn beyniniz nasıl kabul ederse elbet denersnz snra önemli olan yenmek smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?