- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.361
Arkadaşlar uyarilma Tansiyon gibi şeker gibi rakamlarla olculebileö bisi değil ki, sen uyarıldığını hissetmeZssin ama islanabilirsin yada tersiBence uyarılma eşiği de kişiden kişiye değişir. Uzmanlar daha doğrusunu bilir tabii ama mesela afedersiniz bazı kadınlar sadece göğsü okşansa orgazm olurken bazıları ilişki sonrası bile olamayabiliyor. Neden? Çünkü uyarılma eşikleri farklı. (bence)
Yani aynı bunun gibi bazılarımız herhangi bir şey yapmadan tüm aparatları alabilirken bazılarımız ise bi yerde kalıyoruz. Dediğim gibi düşüncem ne kadar doğru bilmiyorum ama aklıma bu geliyor.
Penisin yarısını alabilen arkadaşlar bence bu isi halletmis sayilir, neden mi? Bosalma yaşayabilir hamile kalabilir eşini mutlu edebilir, bu rahatlıkla da zamanla hepsini alabilirEvet bu da şahane bi soru. Ben de aslında son boy aparatın tamamını almamız şart mı diye sormak isterken bunun cevabını öğrenmek için sordum. Çünkü uyarılmamış vajina 7-10cm. Bundan daha uzununu almaya kalkınca uyarılmamışsak tabii ki zorlanırız. Ben böyle düşünüyorum. Ama bazı arkadaşlar da uyarılmaya gerek yok, en büyük aparat da uyarılmadan alınır diyorlar. Vajina, penisin içerideki hali gibi. Penisin uyarılmamış hali vajinaya girer mi? Girmez. Uyarınca boyu iki katına çıkıyor. E bence vajina da öyle. Uyarılması lazım işlevini tam olarak yerine getirebilmesi için. Uyarıp uzatacaksın ki 15 cmlik şeyi de alsın. Ben böyle düşünüyorum. Doktor ne diyecek acaba.
Her insanda aynı olmaz ki nasıl ki penis 8 cm olanda olur 30 cm de olur yani vajina boyuda çok farkli olur ama sonuçta 30 cm ye kadar esneyebilirEvet bu da şahane bi soru. Ben de aslında son boy aparatın tamamını almamız şart mı diye sormak isterken bunun cevabını öğrenmek için sordum. Çünkü uyarılmamış vajina 7-10cm. Bundan daha uzununu almaya kalkınca uyarılmamışsak tabii ki zorlanırız. Ben böyle düşünüyorum. Ama bazı arkadaşlar da uyarılmaya gerek yok, en büyük aparat da uyarılmadan alınır diyorlar. Vajina, penisin içerideki hali gibi. Penisin uyarılmamış hali vajinaya girer mi? Girmez. Uyarınca boyu iki katına çıkıyor. E bence vajina da öyle. Uyarılması lazım işlevini tam olarak yerine getirebilmesi için. Uyarıp uzatacaksın ki 15 cmlik şeyi de alsın. Ben böyle düşünüyorum. Doktor ne diyecek acaba.
Sönüyor canım sönme dediğimiz sertlik gidiyor biz yeri bulup girişi yapana kadarUyarılmış penis denemeleri yaparken sönmez ancak bosalirsa söner
Hep iste kendini kasmaktan,olacakmi olmalı v.s kaygılardan yoksa işin zevk kısmına azıcık odaklanabilseniz yani,olmaZsa bile bi sekilde ikinizde okşayarak, vs bosaliriz siye odaklansaniz her şey çok daha kolay ve güzel olacakSönüyor canım sönme dediğimiz sertlik gidiyor biz yeri bulup girişi yapana kadar
Ya benim anlatmak istediğim şu ki, yarısını alabiliyosan, olay bitmis işte, vajina kac cm uzaya ağını napicaksin sen isin zevkine odaklan ve akışına bırak, pozitif düşün o iki organ gerekeni yapar, yani iş beyinde bitiyor, yani yarisi girdi 7&8 kere orda kalsın o şekilde bosalin, illaki tamamı olur, en kötü vajinan alışır, genişlerGerçekten yapar mısın bunu? Merak ettiğim tek bir şey var aslında. Şimdi ben 3.5cm çap 11.5cm uzunluğundaki aparatı alıyorum ya, diyelim ki eşimle denerken panikten, onun acelesinden veya heyecandan hiç uyarılmasam, etkilenmesem bile vajinam uzar mı? Bunu sorar mısın benim için. En çok kafama bu takılıyor. Belki de uyarılmama gibi bir durum söz konusu değildir bilemiyorum 2 katına çıkabiliyor diye siz de söylemiştiniz ben de okudum ama "çıkar" demiyor işte "çıkabiliyor" diyor. Uzamama ihtimali var mıdır yani? Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Canım ben spreye bahane buldum ama dun gordum kı onla alakası yok stresten mı artık sorun neyse buna bende sebep olmus olabılırım daha vajınaya deger degmez ben elımı vurursam ama dıger turlu sertlıgı gıtmıyor elım degdıgı an sertlık kayboluyorHep iste kendini kasmaktan,olacakmi olmalı v.s kaygılardan yoksa işin zevk kısmına azıcık odaklanabilseniz yani,olmaZsa bile bi sekilde ikinizde okşayarak, vs bosaliriz siye odaklansaniz her şey çok daha kolay ve güzel olacak
Prezervatif... Kullanmiyor degilmi, uzun süre ole durursa içinde ki kimyasaldan da esinde sönme olabilirCanım ben spreye bahane buldum ama dun gordum kı onla alakası yok stresten mı artık sorun neyse buna bende sebep olmus olabılırım daha vajınaya deger degmez ben elımı vurursam ama dıger turlu sertlıgı gıtmıyor elım degdıgı an sertlık kayboluyor
hiç kullanmadı ki kullansa keşke de ona bahane bulsam :)Prezervatif... Kullanmiyor degilmi, uzun süre ole durursa içinde ki kimyasaldan da esinde sönme olabilir
Sen dokumunca sonmesi ilginç, nasıl dokunuyosan sende şaka maka psikolojik sanirimCanım ben spreye bahane buldum ama dun gordum kı onla alakası yok stresten mı artık sorun neyse buna bende sebep olmus olabılırım daha vajınaya deger degmez ben elımı vurursam ama dıger turlu sertlıgı gıtmıyor elım degdıgı an sertlık kayboluyor
Sen zarı kendin aştın ya canım. Bunu belirt. Artık bakire değilsin sonuçta, kullanır bence.Ve merak ettıgım kızlar ben 1 kere kadın doguma gıttım orada da bakıreyım dıye bana aletle falan bakmamıstı sımdı gıttıgımde bu tıp şeyler kullanılır mı sızce ?
Dokunmadan kastım girişi yapmak için öyle baska türlü birşey yapmıyorum kı o da dokunmamı ıstemıyor kendı de gırısı bulamıyor bızım asıl suan en temel sorunumuz bu vajına ıcınde ben o hısse alıstım zaten en azından 3.boya kadar rahat yapıyorum 4ü çalışmam lazım ama bu şartlarda benım eslı denemede en azından yarısını alma asamasında olmam gerekırken bız daha baslayamadık bıleSen dokumunca sonmesi ilginç, nasıl dokunuyosan sende şaka maka psikolojik sanirim
Söylücem onu canım umarım uzun uzun anlatmama fırsat verır cunku paylaşmak ıstedgm çok şey var ozellıkle su esımın yanls dusuncelerını sorucam hemen tık dıye penıs gırer mı gıbı gıbı bunları toparlamalıyım has sorular yapmalıyım kı esımde uyansın artıkSen zarı kendin aştın ya canım. Bunu belirt. Artık bakire değilsin sonuçta, kullanır bence.
İş tamamen ona düşüyor sen 3, boyu aliyosan eee,ya aceleniniz mi var 3 saat uğraşın hazirlanin başı girsin, ertesi gün yarisi hirsin v,s yani hic bir engel yok ki, girişi bulamiyosa farklı farklı pozsypozisyon deneyinDokunmadan kastım girişi yapmak için öyle baska türlü birşey yapmıyorum kı o da dokunmamı ıstemıyor kendı de gırısı bulamıyor bızım asıl suan en temel sorunumuz bu vajına ıcınde ben o hısse alıstım zaten en azından 3.boya kadar rahat yapıyorum 4ü çalışmam lazım ama bu şartlarda benım eslı denemede en azından yarısını alma asamasında olmam gerekırken bız daha baslayamadık bıle
Kuzu yalnız tampon daha girişe yerleştiriliyor.Benim katıldığım yer eşimin p.. yarısından sonra başlıyorBir de ben oranın sinirlerin en yoğun olduğu en hassas bölge olduğunu düşünüyorum. İlişkiye girebilen arkadaşım tampon kullanırken tamponu orada bırakırsa rahatsızlık hissettirdiğini, hatta oradan geçerken bazen acıdığını, sağ sol oynatarak itebildiğini söylemişti. Orayı geçince tıpkı benim tarif ettiğim gibi sanki koca bi havuza düşüyor dedi. Orası her ne menem bi yerse, bizi orası uğraştırıyor arkadaşlar
Yok canım ben orayı geçiyorum eşim giriş yapıyor yarısından çoğu girdikten sonra p.. ucu acıtmaya başlıyor eşim ittikçe bayıyor içerde bir yerde bilmem anlatabildim miCanım ben nereyi tarif ettiğinizi anlamaya çalışıyorum ama o kapak gibi açılan yeri mi kastediyorsunuz acaba
Onun farkli pozisyon anlayisi benm ustte oldgm o da bana hitap etmio zorlaniorm oyle ustte o gecincede girisi bulamio bosa zaman kaybi oluo zaten o girisi bi bulsa itse ilerlicktr banada musade etmioki ben yapim oyle surunup gidiorz jel.mel hak getire onlarida kullanmaz kullandrmzİş tamamen ona düşüyor sen 3, boyu aliyosan eee,ya aceleniniz mi var 3 saat uğraşın hazirlanin başı girsin, ertesi gün yarisi hirsin v,s yani hic bir engel yok ki, girişi bulamiyosa farklı farklı pozsypozisyon deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?