- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.401
Canım ben şuan bi alıom bi almıyorum henüz yüzde yüz zevk aldım diyemem ama o baskı başlarda oldu ama son yaptığımızda hiç baskı olmadı başka pozisyonlarda da denedık yine baskı olmadı o senin dediğin his ilk zamanlar olmuştu ben sanırım artık saldım kendimi o yüzdende alıştıNe yapacağım yaa o kadar telkinde bulundum kendime sıkmamaya çalıştım öncesinde haz duydum vajina da hazır hale geldi ama Yok o yer beni mahvetti. Sen zevk alabiliyor musun canım bende o Da yok
Yok ya suan bile icim kirikKuzum sakin yaa yapma böyle. Ben kendi doktorumla ilk konuştuğumda aynı sitemleri söylemiştim insanlar söylemiyor diye her şey yolunda mı sanıyorsun sen neler var bu ne ki seninki ağır bile değil çözmesi kolay demişti orda aydınlanmıştım. Ki sen de öylesin yenmene ne kaldı şurda
Yok ya suan bile icim kirik
Yapma gözümü sevdiğim erteleme hastalığı bu bilmiyor musun aklın seninle oynuyor benimki de yarıya kadar giriyor bıraktım egzersizi falan egzersiz zamanı yatıp p.. itiyoruz afedersinizHemmen üstüme alındım. Parmaktan sonra denedim yarım oldu dedi eşim ama çok canım yandı bişey anlamadım ne oldu ne bitti. Şimdi 4.aparatı gir çık yapıyorum bi kere daha bi kere daha diye baya çalıştım onunla yarıya kadar çıkarıyorum alıyorum sağa sola oynatıyorum falan ama ne bileyim saçma bi korku işte penis için. Eşim bide bu inceymiş fln demişti ilk gördüğünde ama o mu abarttı yoksa cidden öyle mi bilmiyorum emin olamadım biraz da ondan erteledim galiba
Tamam balım sağ olasınCanım ben şuan bi alıom bi almıyorum henüz yüzde yüz zevk aldım diyemem ama o baskı başlarda oldu ama son yaptığımızda hiç baskı olmadı başka pozisyonlarda da denedık yine baskı olmadı o senin dediğin his ilk zamanlar olmuştu ben sanırım artık saldım kendimi o yüzdende alıştı
Valla bence de onun etkisi olmaz o kadarcık farktan olsa bile ama kafamda yer etti galiba. Bu akşam deneyeyim o zaman ya ne diyosunuz zaman kaybetmiyim dimi artık? Bende aparatta ilk başlard ıkınıyorum ilerletirken sonra ıkınmama da gerek kalmıyor biraz çalışınca1 16brs canım ya sakın 4. Aparat küçük deme çünkü ciddi manada aynı gibi hemde erekte olmuş penis ebatına yakın hem uzunluk hem kalınlık yani aparat giriyorsa penisin girmeme durumu yok aparatı sokarken ilk hangi hamleyi yapıyorsan penis girerkende onu yapcaksın mesela ben ıkınıyorum aparatı sokarkende penis girerken de. Penis ilk bikaç girişte rahatsızlık hissi verebilir ama max 3. De rahatlrsın bence
Haklısın canım ya ben de bi gaza geleyim de artık bu akşamı bi değerlendireyim koca aparatı aldım sonuçta. Peki sizce ilk etapta spreye gerek var mı ben normalde aparatta hiç sprey kullanmadım amaYapma gözümü sevdiğim erteleme hastalığı bu bilmiyor musun aklın seninle oynuyor benimki de yarıya kadar giriyor bıraktım egzersizi falan egzersiz zamanı yatıp p.. itiyoruz afedersinizhem eşim mutlu oluyor hem ben dipteki acı dışında başka bir şey de yok
Canım bence spreye gerek Yok ben sıkmıştım ama uyuşmasını beklemeden girmiştik hiç sorun olmadı sonra da eşim gerek Yok deyince bıraktıkHaklısın canım ya ben de bi gaza geleyim de artık bu akşamı bi değerlendireyim koca aparatı aldım sonuçta. Peki sizce ilk etapta spreye gerek var mı ben normalde aparatta hiç sprey kullanmadım ama
Kıyamam o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Ben de öyleydim dün akşam ama bugün aradı napıyosun muhabbet için aradım müsait misin dedi. Geldiğinde de bi normal konuştu davrandı flan bende uzatmadım. Şimdi eve geçicez olur belki bilemiyorum. Ama demem o ki kızıyoruz öfkeleniyoruz am ertesi gün geçiyor biz de bu düzene alışıcaz heralde sakin olmaya çalış kafa dinle biraz sonr düzeleceksiniz zaten nasılsaYok ya suan bile icim kirik
Kendimi alıştırmıyım diyorum bende ama hayal kırıklığı olmasın yine diye düşündüm öyle biCanım bence spreye gerek Yok ben sıkmıştım ama uyuşmasını beklemeden girmiştik hiç sorun olmadı sonra da eşim gerek Yok deyince bıraktık
Ben sıkıyordum ama güvence olsun diye sırf istersen ilk ilişkiye onla bir sen içine dışına 3er 4er sıkKendimi alıştırmıyım diyorum bende ama hayal kırıklığı olmasın yine diye düşündüm öyle bi
canım doktor senın vajınan için dar demişti belki ondandır çünkü ben sadece o kapak gibi olan yerde o da ilk soktuğumda bi ufak sızı hissedıorum sonraki gir çıklar rahat oluyor cunku dediğim gibi esnetmiş oluyorum kendimi ama son ilişkimde git geli de hem sırt üstü hem ben üstteyken rahat yaptım yani alışıyor artık vajina
uyarılmadan da aparat hem de en büyüğü giriyor ama hemen cumburlup diye değil yani ben yarısını hemen ilk itmede soktuysam diğeri için ufak ufak dairesel hareketlerle çevire çevire hafıf hafıf git gel yaparak tamamını sokuyorum sonra eşimle deniyorum neden çünkü eşler her türlü uyarılmış vaziyette yanımıza geliyor onun penis vajinaya bu yavaşlıkta girene kadar söner bende öncesindeki esnetmeyi aparatla yapıp eşime direk girme kısmını bırakıyorum bu taktik benim hayatımı kurtardı açıkçası
Yok balım dar olan vajinam değil girişimdi
Her insanda aynı olmaz ki nasıl ki penis 8 cm olanda olur 30 cm de olur yani vajina boyuda çok farkli olur ama sonuçta 30 cm ye kadar esneyebilir
Ve merak ettıgım kızlar ben 1 kere kadın doguma gıttım orada da bakıreyım dıye bana aletle falan bakmamıstı sımdı gıttıgımde bu tıp şeyler kullanılır mı sızce ?
Ve merak ettıgım kızlar ben 1 kere kadın doguma gıttım orada da bakıreyım dıye bana aletle falan bakmamıstı sımdı gıttıgımde bu tıp şeyler kullanılır mı sızce ?
Kuzu yalnız tampon daha girişe yerleştiriliyor.Benim katıldığım yer eşimin p.. yarısından sonra başlıyor
Yok canım ben orayı geçiyorum eşim giriş yapıyor yarısından çoğu girdikten sonra p.. ucu acıtmaya başlıyor eşim ittikçe bayıyor içerde bir yerde bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?