Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne yapacağım yaa o kadar telkinde bulundum kendime sıkmamaya çalıştım öncesinde haz duydum vajina da hazır hale geldi ama Yok o yer beni mahvetti. Sen zevk alabiliyor musun canım bende o Da yok
Canım ben şuan bi alıom bi almıyorum henüz yüzde yüz zevk aldım diyemem ama o baskı başlarda oldu ama son yaptığımızda hiç baskı olmadı başka pozisyonlarda da denedık yine baskı olmadı o senin dediğin his ilk zamanlar olmuştu ben sanırım artık saldım kendimi o yüzdende alıştı

1 16brs canım ya sakın 4. Aparat küçük deme çünkü ciddi manada aynı gibi hemde erekte olmuş penis ebatına yakın hem uzunluk hem kalınlık yani aparat giriyorsa penisin girmeme durumu yok aparatı sokarken ilk hangi hamleyi yapıyorsan penis girerkende onu yapcaksın mesela ben ıkınıyorum aparatı sokarkende penis girerken de. Penis ilk bikaç girişte rahatsızlık hissi verebilir ama max 3. De rahatlrsın bence

Yok ya suan bile icim kirik

Vajinusmus ile ilgilenen jinekolog çok doğru bir karar olmuş diğer doktor seçeneklerini yaşayarak tecrübe eden biri olarak söylüyorum doktor ile yanlız görüş muaye edecek sadece bakacaktır en önce cem keçenin kitabını falan da tavsiye ederse parmak egzersizi tavsiye edecektir. Allah kolaylık versin ve yardımcınız olsun

Yapma gözümü sevdiğim erteleme hastalığı bu bilmiyor musun aklın seninle oynuyor benimki de yarıya kadar giriyor bıraktım egzersizi falan egzersiz zamanı yatıp p.. itiyoruz afedersinizhem eşim mutlu oluyor hem ben dipteki acı dışında başka bir şey de yok

Tamam balım sağ olasın

Valla bence de onun etkisi olmaz o kadarcık farktan olsa bile ama kafamda yer etti galiba. Bu akşam deneyeyim o zaman ya ne diyosunuz zaman kaybetmiyim dimi artık? Bende aparatta ilk başlard ıkınıyorum ilerletirken sonra ıkınmama da gerek kalmıyor biraz çalışınca

Haklısın canım ya ben de bi gaza geleyim de artık bu akşamı bi değerlendireyim koca aparatı aldım sonuçta. Peki sizce ilk etapta spreye gerek var mı ben normalde aparatta hiç sprey kullanmadım ama

Haklısın canım ya ben de bi gaza geleyim de artık bu akşamı bi değerlendireyim koca aparatı aldım sonuçta. Peki sizce ilk etapta spreye gerek var mı ben normalde aparatta hiç sprey kullanmadım ama
Canım bence spreye gerek Yok ben sıkmıştım ama uyuşmasını beklemeden girmiştik hiç sorun olmadı sonra da eşim gerek Yok deyince bıraktık

Kıyamam o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Ben de öyleydim dün akşam ama bugün aradı napıyosun muhabbet için aradım müsait misin dedi. Geldiğinde de bi normal konuştu davrandı flan bende uzatmadım. Şimdi eve geçicez olur belki bilemiyorum. Ama demem o ki kızıyoruz öfkeleniyoruz am ertesi gün geçiyor biz de bu düzene alışıcaz heralde sakin olmaya çalış kafa dinle biraz sonr düzeleceksiniz zaten nasılsa

Ben de ilk girişte hissediyorum orayı aynen. Git gel yaparken aynı yerden geçsem bile hissedilmio bişi.

Çok teşekkürler tecrüben için, böyle detaylı ve yol gösteren deneyimleri duymaya ihtiyacımız var :)

Yok balım dar olan vajinam değil girişimdi

Ya bana da kızlık zarın geride ve kıvrımlı demişti o manyak doktor. Normal doğum bile yapamazsın diyen. İşi para sömürmek olmayan ikinci doktor ise her şeyin çok normal olduğunu söyleyip beni bilgilendirmişti. Bu tür şeyler duyan arkadaşlara da bilgi olsun diye söylüyorum, farklı doktorlara görünmekte fayda var.

Ve merak ettıgım kızlar ben 1 kere kadın doguma gıttım orada da bakıreyım dıye bana aletle falan bakmamıstı sımdı gıttıgımde bu tıp şeyler kullanılır mı sızce ?

Sen istemediğin ve hazır hissetmediğin sürece doktor da olsa vücuduna herhangi bi girişimde bulunamaz. Ben de evlendikten sonra kasık ağrısı için jinekoloğa gittim, evliyim deyince vajinal muayene yapmak istedi. Tedavi aşamasındayım dememe rağmen olsun gel incitmeden bakalım dedi. Kendimi buna hazır hissetmediğimi ve istemediğimi söyleyince ısrarı bıraktı.

Ve merak ettıgım kızlar ben 1 kere kadın doguma gıttım orada da bakıreyım dıye bana aletle falan bakmamıstı sımdı gıttıgımde bu tıp şeyler kullanılır mı sızce ?

Yani kullanması gerekiyorsa cevabı sana kalmış tamamen. Rahat hissedersen kabul edersin, hissetmezsen geri çevirebilirsin. Kendi bedenin :)

Kuzu yalnız tampon daha girişe yerleştiriliyor.Benim katıldığım yer eşimin p.. yarısından sonra başlıyor

Tampon girişte bırakılmaz ki, girişten en az bi 4-5 cm daha ileri itmen lazım, yoksa hissedersin varlığını. Penisin yarısı yaklaşık kaç cm oluyor mesela. İşaret parmağından örnek verirsen ne kadar bi mesafe dersin?

Yok canım ben orayı geçiyorum eşim giriş yapıyor yarısından çoğu girdikten sonra p.. ucu acıtmaya başlıyor eşim ittikçe bayıyor içerde bir yerde bilmem anlatabildim mi

İnternette rahim boynu ya da serviks yazarak bi araştırma yapar mısın. Rahim boynu rahimle vajina arasındaki bölüm. Yani rahmin vajinaya açıldığı kısım. O bölüm aylık regl döngümüze göre zaman zaman yukarı çekiliyor, zaman zaman aşağı iniyor, bazen sert bazen yumuşak oluyor dokununca. Kimi kadın parmakla hissedebilirken bazısınınki parmakla erişilmeyecek kadar derinde olabiliyor. Ülkemizde yaygın değil ama yurtdışında menstrual yani adet kapları var. Silikon, huni gibi. Onlar da tampon gibi boy boy. Kadınlar vajina yollarının uzunluğunu ölçmek için parmaklarıyla rahim boynunun nerede başladığını keşfediyorlar ve ona göre adet kabı seçiyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam reglden sonra rahim yukarı çekildiği için vajina yolu çok az da olsa uzamış gibi oluyor ama mesela yumurtlama döneminde bi tık aşağı iniyor. Yani tam tersi de olabilir emin değilim, üşendim şimdi doğrusuna bakmaya :) Belki dönemlik bir şeydir, bunun gibi bi sebepten ötürü olabilir. Bi araştırabilirsin, benim aklıma bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…