- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #236.381
Kiz senin esin de hiç biseye yanasmiyomus.seb o kadar çaba sarfediyosun insan onu görür bari yani ne biliyim daha çok teşvik eder.yani insan azcik ödün verir kendinden sen o kadar fedakarlık yapiyosun kendinden önce senin ruh halini düşünmesi lazım bak benim ki neye yönlenirsem elinden geldiğince yapmaya çalışıyor çabamı görüyor.ben kendimi çok kasıyorum belki de ondan hemen olamıyor ama onun desteği benim için çok önemli.bir gün canı istemese ertesi gün beni o teşvik ediyor deneyelim diye.Onun farkli pozisyon anlayisi benm ustte oldgm o da bana hitap etmio zorlaniorm oyle ustte o gecincede girisi bulamio bosa zaman kaybi oluo zaten o girisi bi bulsa itse ilerlicktr banada musade etmioki ben yapim oyle surunup gidiorz jel.mel hak getire onlarida kullanmaz kullandrmz
Ne yapacağım yaa o kadar telkinde bulundum kendime sıkmamaya çalıştım öncesinde haz duydum vajina da hazır hale geldi ama Yok o yer beni mahvetti. Sen zevk alabiliyor musun canım bende o Da yoko zaman tek sebep kalıyor hala kendini farkında olmadan kasıyor olabilirsin senin doktorun vardı bir mesaj atıp sor belki bir yorumu vardır
Ya iyide sen 4,boyuda alsan ne olacak, esin girişi bulamıyor sa nasil olacak, sen aparatı birak penisle calis öle yada böle, cunku senin vajinanda sorun yok, onunkinde sorun var o çalışsın bulsun girsinOnun farkli pozisyon anlayisi benm ustte oldgm o da bana hitap etmio zorlaniorm oyle ustte o gecincede girisi bulamio bosa zaman kaybi oluo zaten o girisi bi bulsa itse ilerlicktr banada musade etmioki ben yapim oyle surunup gidiorz jel.mel hak getire onlarida kullanmaz kullandrmz
2 pozisyon mu var, 60 tane pozisyon var deneyin hepsini ya aklım almıyor sen 11 cm lik aparatı aliyorsun ama penisin başını bile alamiyorsun ya işin en kolayı zevklisi kalmış sizeOnun farkli pozisyon anlayisi benm ustte oldgm o da bana hitap etmio zorlaniorm oyle ustte o gecincede girisi bulamio bosa zaman kaybi oluo zaten o girisi bi bulsa itse ilerlicktr banada musade etmioki ben yapim oyle surunup gidiorz jel.mel hak getire onlarida kullanmaz kullandrmz
O yaptıklarımın hıcbırını bılmıyor kı bılse belkı degısecek ama soylesem bu sefer cok buyuk kavga edıcez bana guvenı ıyıce sarsılacak o yuzden cumartesıyı beklıyorum o doktor son umudum gercekten esımın dusuncesını artık ben degıstremem o kadın da degıstıremezse ve artık ona gel deneyelm gel sunu yapalım odur budur asla demem kendım egzersz yaparım ama ona dıl dokmem orası benm ıcın son adım sonrasına karısmıcam allah ınsallah yuzume bakarda benım gıbı dusunen bır doktoru cıkarır karsıma o kadına ınstagram acıp yazdm ama gormedı hesabıda kapattm malesef on bır konusmam olsa kımlıgımı bellı etmeden anlıcm dogru mu benm ıcın yanls secım mı dıye. Benım esım basından deseydı kı sen yap ben arkandayım her dedıgıne uyarım dıye aparat sprey hepsını ılk ayda yapardım cunku bende hep arastırma hep deneme ıstegı vardı bu sonradan oluşmadı ılk haftamızdan berı arastırdım okudum ama yaptıgım okudgm soyledgm her dogru bılgı esıme tabırı yerındeyse battı.. o ıstedı kı ben urkek korkan onun agzının ıcıne bakan o ne derse kosulsz kabul eden ona ıtıraz etmeyen yatakta ona teslım olan ne derse yapan bı tıp olayım suan bıle doktora gtmekten korkan bır kız hayal edıyor ama cok bekler ben onun yapmaya cesaret edemedıgı herseyı tek basıma yaptımKiz senin esin de hiç biseye yanasmiyomus.seb o kadar çaba sarfediyosun insan onu görür bari yani ne biliyim daha çok teşvik eder.yani insan azcik ödün verir kendinden sen o kadar fedakarlık yapiyosun kendinden önce senin ruh halini düşünmesi lazım bak benim ki neye yönlenirsem elinden geldiğince yapmaya çalışıyor çabamı görüyor.ben kendimi çok kasıyorum belki de ondan hemen olamıyor ama onun desteği benim için çok önemli.bir gün canı istemese ertesi gün beni o teşvik ediyor deneyelim diye.
Çok özür dilerim konuyla uzaktan yakından alakam yok ama yazdıklarınız dikkatimi çekti...Bende doktora bu kıloda hamıle kalır mıyım rıskı olur mu dıye sorucam :) eşim bana senın bu kıloda cocugun olmaz demıstı ısıme baya ısledı bunu sormam lazım..
bu dedıgın aklıma yattı penısle calısmak gırısı yapmak ıcın ıyı olabılırYa iyide sen 4,boyuda alsan ne olacak, esin girişi bulamıyor sa nasil olacak, sen aparatı birak penisle calis öle yada böle, cunku senin vajinanda sorun yok, onunkinde sorun var o çalışsın bulsun girsin
İyi ama bu nasıl bir soru yada itham bence buna kendileri karar verebilirÇok özür dilerim konuyla uzaktan yakından alakam yok ama yazdıklarınız dikkatimi çekti...
Sizi incitmiş olmazsam eğer bence sizin eşinizle ilgili probleminiz var, asıl sorun bu olabilir.
Aranızdaki sevgiden, saygıdan, çekimden emin misiniz?
Sorarım kuzum :)Zehracımmm yarıya kadar girme muhabbetini de sorar mısın ?Giriş yapınca düz mü gitçez öyleyse neden o duvar varAllahımm ya yardım et bu gariplere kendi kendime gülesin var
Her gun deneyin mumkunse kucuk oyunlarla...bu dedıgın aklıma yattı penısle calısmak gırısı yapmak ıcın ıyı olabılır
Sorun var ama bu sorun sevgı saygı çekımle alakalı degıl kısılıklerımızle alakalı zıtız onunla cocukluktan berı hep boyleyız bırbırımızı ılla sınır edıcez ama sevgı ve cekım hep vardı halen daha var ıkımızde ınatcıyızÇok özür dilerim konuyla uzaktan yakından alakam yok ama yazdıklarınız dikkatimi çekti...
Sizi incitmiş olmazsam eğer bence sizin eşinizle ilgili probleminiz var, asıl sorun bu olabilir.
Aranızdaki sevgiden, saygıdan, çekimden emin misiniz?
Ya olmaması lazım bence daha penis denemedim gerçiYok canım ben orayı geçiyorum eşim giriş yapıyor yarısından çoğu girdikten sonra p.. ucu acıtmaya başlıyor eşim ittikçe bayıyor içerde bir yerde bilmem anlatabildim mi
Bence kesinlikle eşli denemeye geçmeli .. çünkü sorun biraZ farkliYa olmaması lazım bence daha penis denemedim gerçiama aparatta öyle bi sorun olmuyor bence sen hala birazcık birazcık kasıyor olabilirsin eşle deneyince daha tetikte oluyor insan
Hayır canım o aleti kullanmaz ve dokunurken bile seni binbir güzel sözle telkin edecektir muayene ederken. sen zaten vajinismus şikayetiyle gidiyorsun o alet daha dokununca irkiliyoruz bizVe merak ettıgım kızlar ben 1 kere kadın doguma gıttım orada da bakıreyım dıye bana aletle falan bakmamıstı sımdı gıttıgımde bu tıp şeyler kullanılır mı sızce ?
Hemmen üstüme alındım. Parmaktan sonra denedim yarım oldu dedi eşim ama çok canım yandı bişey anlamadım ne oldu ne bitti. Şimdi 4.aparatı gir çık yapıyorum bi kere daha bi kere daha diye baya çalıştım onunla yarıya kadar çıkarıyorum alıyorum sağa sola oynatıyorum falan ama ne bileyim saçma bi korku işte penis için. Eşim bide bu inceymiş fln demişti ilk gördüğünde ama o mu abarttı yoksa cidden öyle mi bilmiyorum emin olamadım biraz da ondan erteledim galibaKızlar 4 ü yapanlar beklemeyin lütfen korkacak bir şey Yok . 4 p.. le birebir gibi bence girişi bulamayacak bir durum yok o kapağın altına doğru itin. Benim için de haklı olabilirsiniz 4 sene çektiğim için belki tamamen sorunsuz hale gelmesi zaman alır. Bir de arkadaşımın dediği gibi yarıya kadar olmak sorunu çözmektir. Ama gönül istiyor ki tamamı girsin eşim daha rahat olsun ben de zevk alıyım normal bir cinsel hayatım olsun yazdıklarımdan korkmayın çekinmeyin bu herkesin başına gelecek diye bir şey Yok . Vajinam girişim yırtıldı demiştim korktuk diyenler oldu acı duymadım o zaman iyi ki yırtılmış öylece kaldı doktorum gayet normal dedi. Şu bi gerçek yaşayarak öğreniyoruz . 4 le akrobatik hareketler yapıyorsanız p.. in girme vakti geldi ben 2 parmaktan sonra denedim sorun çıkmadı
Erkekler genelde o buyukluk konusunda takintili olur ya, ondan semistir aparata ince diye, ya varsa yoksa arasinda 2_3 fark vardır, bence sende artik aparattan penise geç melisinHemmen üstüme alındım. Parmaktan sonra denedim yarım oldu dedi eşim ama çok canım yandı bişey anlamadım ne oldu ne bitti. Şimdi 4.aparatı gir çık yapıyorum bi kere daha bi kere daha diye baya çalıştım onunla yarıya kadar çıkarıyorum alıyorum sağa sola oynatıyorum falan ama ne bileyim saçma bi korku işte penis için. Eşim bide bu inceymiş fln demişti ilk gördüğünde ama o mu abarttı yoksa cidden öyle mi bilmiyorum emin olamadım biraz da ondan erteledim galiba
Kuzum sakin yaa yapma böyle. Ben kendi doktorumla ilk konuştuğumda aynı sitemleri söylemiştim insanlar söylemiyor diye her şey yolunda mı sanıyorsun sen neler var bu ne ki seninki ağır bile değil çözmesi kolay demişti orda aydınlanmıştım. Ki sen de öylesin yenmene ne kaldı şurdaBenim aparat deneme.istegim bile yok galiba spreyle denemeye cok inanmisim ustunde durmamaya calissamda.olmuyor o hayal.kirikligini atamiyorum simdi doktora gidip ne dicez o kadar zor bir surec ki boyle seyler neden basimiza geliyor neden baska insanlarn.boyle derdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?